DAKRUBBERCENTRALE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAKRUBBERCENTRALE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 461.240.344

Publication

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 28.06.2013 13265-0551-017
21/09/2012
ÿþ Mod Word ii.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

" iaisezzo"

~

Neergelegd ter griffie van de ,

van Koophandel te Antw ,

``t`1). 2012

Griffie

Ondernemingsnr Benaming 0461240344

(voluit) DAK FOLIE DISTRI

(verort)

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel : Leo Baekelandstraat 1 bus 2 - 2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Notulen uit het bijzonder verslag van de algemene vergadering van 10/08/2012.

Met ingang vanaf heden wordt er beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsten naar:

Transcontinentaalweg 15

2030 Antwerpen

Lauman Robert

gedelo bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste biz van Lmk B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

09/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 28.06.2012 12250-0196-017
04/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0461240344

Benaming

(voluit) : DAK FOLIE DISTRI

(verkort) : DFD

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : LEO BAEKELANDSTRAAT 9 BUS 2, 2950 KAPELLEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : PARTIËLE SPLITSING DOOR OPRICHTING

ALGEMENE VERGADERING VAN DE PARTIEEL GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Het blijkt uit een akte verleden op negentien juni tweeduizend en twaalf, voor Meester Chris Celas, notaris te Bras-schaat, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene van de naamloze vennootschap "DAK FOLIE DISTRI" verkort "DFD", gevestigd te 2950 Kapellen, Leo Baekelandstraat 1 bus 2, Ingeschreven in hot rechtspersonenregister onder nummer 0461.240.344 (Antwerpen) -- B.T.W.-nummer 0461.240.344, met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT:

VERSLAGEN

* TOEPASSING VAN ARTIKEL 749 W.VENN.

De vergadering besiult toepassing te maken van artikel 749 van het Wetboek van vennootschappen zodat de in de artikelen 745 en 746 van zelfde Wetboek bedoelde verslagen over de partiële splitsing niet dienen opgesteld te worden noch ter beschikking gesteld van of toegezonden aan de aandeelhouders.

* Vermits de aanwezigen erkennen een afschrift van de op de agenda aangekondigde verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen, ontslaat de vergadering met eenparigheld, de voorzitter van het voorlezen van deze verslagen.

Het betreft :

1. Het bijzonder verslag bedoeld in artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen over de niet-geldelijke inbreng in de uit de splitsing ontstane nieuw opgerichte vennootschap, op drieëntwintig mei laatst opgesteld door de oprichters van de nieuw op te richten vennootschap.

2. Het controle versiag overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen op tien juni laatst opgesteld door BVBA VYVEY & C°, vertegenwoordigd door VYVEY Steven, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2240 Massenhoven, Vaartstraat 9 bus 1, over de niet-geldelijke Inbreng in de uit de splitsing ontstane nieuw opgerichte vennootschap.

Op de laatste biz" van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

IIII II!iiJ llhl 1111 III I I I II II! II

*12117657*

N8ayeWed erg]'iffia'Van *Flue* var;I bophgirrldl U,etvereO, oA'

2 5 JUNI 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

"Ondergetekende Steven VYVEY, bedrijfsrevisor, vertegen-woordiger van BVBA VYVEY & Co, bedrijfsrevisor, ver-klaart in uitvoering van artikel 219 van het wetboek van vennootschappen, bij de verrichting van kapitaalverhoging door middel van inbreng in natura, dat:

a.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

b.de beschrijving van de overgedragen vermogensbestanddelen beantwoorden aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c.de over te dragen vermogensbestanddelen toebehoren aan de inbrenger;

d.de voor de inbreng in natura door de partijen aanvaarde methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering (eiden, tenminste overeenkomen met de uitgifte van 760 aandelen zonder nominale waarde van de vennootschap BVBA "LAUMAN MANAGEMENT" ten voordele van de aandeelhouders van de overdragende vennootschap zodat de inbreng niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de definitieve handlichting van de hypothecaire inschrijving ten voordele van de Bank J. Van Breda & C°.

Wij willen u er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de recht-matigheld en de billijkheid van de verrichting."

Een origineel exemplaar van de sub 7 en 2 genoemde verslagen wordt door het bureau van de vergadering en door mij, notaris, "ne varietur" geparafeerd en zal samen met een uitgifte van deze notulen in het archief van de vennootschap bewaard worden.

Een exemplaar van de verslagen sub 7 en 2 zal samen met de uitgifte van deze akte in het vennootschapsdossier worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen.

TWEEDE BESLUIT:

A. Vermogensovergang - Vaststelling van de voorwaarden en modaliteiten van de partiële splitsing

al De vergadering keurt het splitsingsvoorstel goed, zo-als het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van koophandel en bekendgemaakt, en betuigt haar instemming met de verrichting waarbij de bedrijfstak "vastgoedontwikkeling en overige projecten in de meest ruime zin", van de naamloze vennootschap "DAK FOLIE DISTRI" bij wijze van partiële splitsing, in toepassing van artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen wordt overgenomen door de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAUMAN MANAGEMENT", en dit volgens de modali-hteiten en tegen de voor'waar'den als bepaald in het splïtsings-avoorstel waarbij een deel van het vermogen van de vennoot-'schap over-'gaat.

Door deze verrichting gaat dat deel van het vermogen van de vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de voormelde nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAUMAN MANAGEMENT".

De nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAUMAN MANAGEMENT" ontvangt de vermogensbe-'standdelen van de bedrijfstak "vastgoedontwikkeling en overige projecten In de meest rulme zin", hierna

s.

.

}Y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

opgesomd met een netto waarde van vijfenvijftigduizend negenhonderd zesenveertig euro vierendertig cent;

dit bedrag wordt in de nieuw op te richten vennootschap toegewezen als volgt ;

- zesendertigduizend zevenhonderd vijfendertig euro elf cent als kapitaal, verdeeld in zevenhonderd vijftig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, die elk éénlzevenhonderdvijftigste vertegenwoordigen van het kapitaal;

- negentienduizend tweehonderd en elf euro drieëntwintig cent wordt geboekt als reserves.

Hierna wordt in de nieuw op te richten vennootschap een gedeelte van de reserves ten bedrage van drieduizend tweehonderd vierenzestig euro negenentachtig cent geincorporeerd in het kapitaal om dit te brengen op veertigduizend euro zonder creatie van nieuwe aandelen.

bl Vergoeding

bill Globale vergoeding

Aan de aandeelhouders van de partieel gesplitste ven-noot-'schap "DAK FOLIE DISTRI" worden aile zevenhonderd vijftig aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap "LAUMAN MANAGEMENT" toegekend, waarbij één volgestort aandeel van de gesplitste vennootschap "DAK FOLIE DISTRI" recht geeft op één nieuw volgestort aandeel van de nieuw opgerichte vennootschap "LAUMAN MANAGEMENT".

b121 Uitreikingswijze

De aandelen die door de nieuw opgerichte vennootschap "LAUMAN MANAGEMENT" in ruil voor de overgenomen vermogenbestanddelen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "DAK FOLIE DISTRI" verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de nieuw opgerichte vennootschap.

De aandelen van de nieuw opgerichte vennootschap zijn aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde. De inschrijving zal vermeld worden in een aandelenregister, dat zal gehouden worden overeenkomstig artikelen 233 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

ci De aandelen In de nieuw opgerichte vennootschap delen In het bedrijfsresultaat en zijn dividend'gerechtigd vanaf één januari tweeduizend en twaalf.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling ge-troffen.

dl Vanaf één januari tweeduizend en twaalf worden de verrichtingen gesteld door de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de bedrijfstak "vastgoedontwikkeling en overige projecten in de meest ruime zin" boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap.

el Er zijn in de gesplitste vennootschap geen aandelen of winstbe-swijzen waaraan bijzondere rechten werden toe-gekend.

fl Aan de bedrijfsrevisor is een vergoeding toegekend betreffende het verslag voorgeschreven door artikel 746 van het Wetboek van vennootschappen.

gl Aan de bestuurderslzaakvoerders van de partieel ge-splitste, en van de nieuw opgerichte vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

hl De kosten van de verrichting worden gedragen door de nieuw op te richten vennootschap "LAUMAN MANAGEMENT".

B. Kapitaalvermindering in de partieel gesplitste vennootschap

De vergadering besluit tot een kapitaalvermindering met een bedrag van zesendertigduizend zevenhonderd vijfendertig euro elf cent om het kapitaal van de vennootschap te brengen van honderd-tweeënveertigduizend zeshonderd euro op honderdenvijfduizend achthonderd vierenzestig euro negenentachtig cent zonder vernietiging van aandelen.

C. Goedkeuring van de statuten van de nieuw opgerichte vennoot-schap

De statuten van de nieuwe vennootschap "LAUMAN MANAGEMENT" worden arthkels'gewijs vastgelegd zoals ze hierna weergegeven worden

D. Vaststelling van de eigendomsovergang van het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap op de nieuwe vennootschap

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het deel van het ver-'mogen van de partieel gesplitste vennootschap op de nieuw opgerichte vennootschap goed, dat de bedrijfstak "vastgoedontwikkeling en overige projecten in de

C, meest ruime zin" uitmaakt, en zoals die hierna vastgesteld wordt en ver-

te mij, notaris, akte te verlenen van de om"schrij-'ving van het overgegane vermo-'gen.

e

Cà Het niet-afgesplitste vermogen van de vennootschap "DAK FOLIE DISTRI" blijft haar

c eigendom.

X

b

á Aldus wordt het op de nieuw opgerichte vennootschap "LAUMAN MANAGEMENT" wi

Cà over'ge-Igane NETTO-VERMOGEN van de partieel gesplitste

ni vennootschap gewaardeerd op vijfenvijftigduizend negenhonderd zesenveertig euro vierendertig cent (E 55.946,34).

N

c::, De overgang van het deel van het vermogen van de partieel ge-splitste vennootschap, zijnde

N de bedrijfstak "vastgoedontwikke-ling en overige projecten in de meest

c ruime zin" op de nieuw opgerichte vennootschap, geschiedt onder

c algemene titel, en omvat niet alleen de hiervoor gemelde activiteiten, doch

, tevens de daaraan verbon-den vergun-mingen, erkenning(en) en/of het

voordeel van de registratie ervan, haar cliëntèle, het voordeel van haar

et

be'drijfsorgani'satie, haar boekhouding, kortom alle immate-'riële

be-'standdelen eigen aan haar onderneming en vetbon-den met dat deel

et

et van de handelszaak.

z

De toescheiding van deze immateriële vermogensbestand-de-len geschiedt in cà

re overeenstemming met de door de overnemende vennootschap voortgezette

t acti-'viteïhten.

e

Op de nieuw opgerichte vennootschap "LAUMAN MANAGEMENT" gaan de volgende immateriële activa over : het voordeel van de boekhou-ding, de bedrijfsorganisatie en de cliëntèle verbonden aan de door haar voortgezette journalistieke activiteiten van de partieel ge-'splitste vennootschap.

De nieuw opgerichte vennootschap ontvangt uit het ar-chief van de partieel gesplitstevennootschap copies van de documenten en bescheiden die verband houden met de door haar over-rgenomen activiteiten.

Tenslotte omvat de vermogensovergang alle lopende over-eenkomsten die betrekking hebben op de activiteiten van de bedrijfstak "vastgoedontwikkeling en overige projecten in de meest ruime zin" die de partieel gesplitste vennootschap heeft aan-'gegaan.

S"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders gaan onverkort over op de overnemende vennootschap, met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formali-'teit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschre-'ven openbaar-making van het splitsingsbesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de sub 2 hierna gemelde eigen-domsovergang met betrekking tot vast-'goed.

Alle activa en passiva van de partieel gesplitste vennootschap waarvan de toeschei-ding niet blijkt uit wat voorafgaat, blijven in eigendom toebehoren aan de vennootschap "DAK FOLIE DiSTRi".

2. Bijzondere beschrijving van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorschriften gelden

E. Verwerking van de vermogensovergang in de boekhou-'ding van de nieuw opgerichte vennootschap

De vergadering verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat:

de netto-waarde van de hierboven om-tschre-'ven vermogensbestand-delen van de partieel gesplitste vennoot-'schap', die op de nieuw opgerichte vennoot-'schap "LAUMAN MANAGEMENT" in eigenidom overgaan ten bedrage van vljfenvijftigduizend negenhonderd zesenveertig euro vierendertig cent, als volgt wordt geboekt in de nieuw opgerichte vennootschap:

zesendertigduizend zevenhonderd vijfendertig euro elf cent als kapitaal, verdeeld in zevenhonderd vijftig volgestorte aandelen zonder nominale waarde, die elk ééntzevenhonderdvijftigste vertegenwoordigen van het kapitaal;

- negentienduizend tweehonderd en elf euro drieëntwintig cent wordt geboekt als reserves.

Hierna wordt in de nieuw op te richten vennootschap een gedeelte van de reserves ten bedrage van drieduizend tweehonderd vierenzestig euro negenentachtig cent geincorporeerd In het kapitaal om dit te brengen op veertigduizend euro zonder creatie van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot kapitaalverhoging met achttienduizend honderd vijfendertig euro elf cent om het te brengen van honderdenvijfduizend achthonderd vierenzestig euro negenentachtig cent op honderdvierentwintigduizend euro, door incorporatie van beschikbare reserves, zonder creatie van nieuwe aande-len.

VIERDE BESLUIT:

De vergadering besluit tot wijziging van artikel 5 van de statuten van de partieel gesplitste vennootschap om het in overeenstemming te brengen met de kapitaalvermindering die voortvloeit uit de partiële splitsing én de kapitaalverhoging, ais volgt:

nieuwe tekst van artikel 5

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennoot-'schap bedraagt honderdvierentwintigduizend euro en is verdeeld In zevenhonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde."

VIJFDE BESLUIT:

L

~



Tot zaakvoerders van de nieuw opgerichte vennootschap "LAUMAN MANAGEMENT" worden aange-steld:

ª% LAUMAN Robert, die aanvaardt, vertegenwoordigd als ge-zegd;

ª% LAUMAN Koen, die aanvaardt.

Hun opdracht gaat in met ingang vanaf heden en geldt voor onbepaalde duur.

Zij wordt bezoldigd uitgeoefend.

Aan iedere zaakvoerder is volledige individuele vertegenwoordigingsbevoegdheid verleend om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.

ledere zaakvoerder wordt gemachtigd, om, afzonderlijk handelend,

- de aantekening van de aandelen in het aandelenregister van de nieuw opgerichte vennootschap op naam van de aan-deelhouders van de partieel gesplitste vennootschap te verrichten;

- de akte houdende de vaststelling van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAUMAN MANAGEMENT" in naam van de partieel gesplitste vennootschap "DAK FOLIE DISTRI" te ondertekenen, onder meer ook in die akte te besluiten tot kapitaalverhoging ten bedrage van drieduizend tweehonderd vierenzestig euro negenentachtig cent door incorporatie van reserves om het kapitaal te brengen op veertigduizend euro zonder creatie van nieuwe aandelen.

VOLMACHTDRAGER KBO - BTW

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigde, de bvba "A & T Antwerpen", te 2640 Mortsel, Jacob van Arteveldestraat 30, aan wie de macht verleend wordt om met macht van substitutie aile verrich-'tingen te doen ten einde inschrijving van de nieuwe vennootschap en de wijziging aan de inschrijving van de partieel gesplitste vennootschap In de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie als BTW-belasting-'plichtige te be-werkstel-'ligen, te wijzigen enlof te verbeteren enlof te schrappen.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vciàr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Colis, notaris. Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte, onderhandse volmacht,^^`

Op de laatste blz. van Luik B vermelden , Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/05/2012
ÿþk ~

.

voor-bchouden aan hct Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

2

VIIIIYII~IIVIIIVI ui

*17084913*





Ondernemingsnr 0461.240.344

Benaming

(voluit) : DAK FOLIE DISTRI

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

las

Zetel : Leo Baekelandstraat 9)2950 Kapellen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Splitsingsvoorstel in het kader van de geplande partiële splitsing van de NV DAK FOLIE DISTRI door inbreng bij de oprichting van BVBA LAUMAN MANAGEMENT

A, INLEIDING

De Raad van Bestuur van de NV DAK FOLIE DISTRI (hierna "DAK FOLIE DISTRI" genoemd), de partieel te splitsen vennootschap en anderzijds de oprichters van de BVBA LAUMAN MANAGEMENT (hierna "LAUMAN MANAGEMENT" genoemd) zijn na onderling overleg overeengekomen een splitsingsvoorstel op te stellen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 677 juncto 728 van het Wetboek van Vennootschappen (hierna W, Venn. genoemd).

B. BESCHRIJVING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De betrokken vennootschappen overwegen om een partiële splitsing te verwezenlijken overeenkomstig artikel 677 juncto 728 W. Venn. waarbij DAK FOLIE DISTRI een deel van haar vermogen, actief en passief, zal: overdragen aan de verkrijgende vennootschap LAUMAN MANAGEMENT, zonder dat de overdragende vennootschap DAK FOLIE DISTRI ophoudt te bestaan.

Het doel van DAK FOLIE DISTRI is het volgende:

-Groot- en kleinhandel voor de verkoop van bouwmaterialen in binnen- en buitenland in de meest ruime zin van het woord;

-Het waterdicht maken van daken, zowel nieuwbouw als verbouwing, en dit door rubberbedekking; -Onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer;

-Onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en aslfalt;

-Groot- en kleinhandel voor de verkoop van bouwmaterialen in binnen- en buitenland in de mime zin van het woord.

Zij mag ook alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende goederen handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zo zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen.

De onroerende goederen, die bedrijfsmatig worden aangewend als vastgoedontwikkelingsactiviteit en overige projecten in de meest ruime zin worden afgesplitst naar LAUMAN MANAGEMENT. Concreet gaat het om volgende projecten/onroerende goederen te Kapellen gelegen te Groot Hagelkruis 95 te Ekeren.

C. VOORAFGAANDE UITEENZETTING

Het bestuursorgaan en de oprichters van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de specifieke aansprakelijkheid van het bestuursorgaan ten aanzien van de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap voor de vergoeding van de schade die deze zouden lijden tengevolge van een bij de voorbereiding of totstandkoming van de partiële splitsing begane fout (artikel 687 W. Venn.).

fdeei" gelegd ter griffie van de R o ~ltbank vars Koophandel te Alltwcrpon. P

2 4 APR. 2017-

Griffie

Op Ie laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(e.n) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r 7 s

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

D. VERMELDINGEN VOORGESCHREVEN DOOR ARTIKEL 728 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

1. Algemene inlichtingen betreffende de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen

(1) De partieel te splitsen vennootschap DAK FOLIE DISTRI

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De NV DAK FOLIE DISTRI, met maatschappelijke zetel te Leo Baekelandstraat 1 bus 2, 2950 Kapellen, RPR Antwerpen 0.461.240.344.

Het statutair doel van DAK FOLIE DISTRI luidt ais volgt:

Het doel van DAK FOLIE DISTRI is het volgende:

-Groot- en kleinhandel voor de verkoop van bouwmaterialen in binnen- en buitenland in de meest ruime zin van het woord;

-Het waterdicht maken van daken, zowel nieuwbouw ais verbouwing, en dit door rubberbedekking; -Onderneming voor het waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer;

-Onderneming voor het droogmaken van gebouwen, anders dan met teer en aslfait;

-Groot- en kleinhandel voor de verkoop van bouwmaterialen In binnen- en buitenland in de ruime zin van het woord?

Zij mag ook alle commerciële, financiële, industriële, roerende en onroerende goederen handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken; zij mag zich door vereniging, fusie, inschrijving, participaties, financiële tussenkomst of om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zo zijn, of die van aard zijn haar activiteiten te bevorderen,

Kapitaal

Het totale kapitaal van deze vennootschap bedraagt honderd tweeënveertigduizend zeshonderd euro (142.600,00 EUR). Het is verdeeld in 750 aandelen die elk 1/750 van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het college van zaakvoerders van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

De Heer Lauman Robert Ekeren, Groot hagelkruis 95

De Heer Lauman Koen2950 Hove, Meylstraat 81

De aandeelhoudersstructuur van deze vennootschap ziet er als volgt uit:

De Heer Lauman Robert Ekeren, Groot hagelkruis 95

740

De Heer Lauman Koen2950 Hove, Meylstraat 81

10

(2) De verkrijgende vennootschap LAUMAN MANAGEMENT

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De BVBA LAUMAN MANAGEMENT, met maatschappelijke zetel te Leo Baekelandstraat 1 bus 2, 2950 Kapellen, RPR Antwerpen in oprichting zal worden opgericht met volgend doel:

"Artikel 3 De vennootschap heeft tot doel :

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren of anderszins ter beschikking stellen, bouwen, verwerven, beheren en bewerken alsook alle andere handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onroerende goederen.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het bereiken van haar doel. Zij kan zich daartoe interesseren, hetzij door deelneming, inbreng, inschrijving, financiële tussenkomsten, hetzij op elke andere wijze, in vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als In het buitenland, die en gelijkluidend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te vergemakkelijken of te bevorderen.

4

-t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,

hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij kan ook functies van bestuur van vennootschappen waarnemen."

Kapitaal

Het totale kapitaal van deze vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in 750 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde.

De Raad van Bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

De Heer Lauman Robert Ekeren, Groot hagelkruis 95

De Heer Lauman Koen2950 Hove, Meylstraat 81

De aandeelhoudersstructuur van deze vennootschap ziet er als volgt uit:

De Heer Lauman Robert Ekeren, Groot hagelkruis 95

740

De Heer Lauman Koen2950 Hove, Meylstraat 81

10

2. Ruilverhouding van de aandelen

Omschrijving en waardering van de afgesplitste vermogensbestanddelen

Het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap DAK FOLIE DISTRI dat overgaat naar de verkrijgende vennootschap LAUMAN MANAGEMENT bestaat hoofdzakelijk uit het bedrijfspand, het bedrijfsmatig aangewend vastgoed en de vastgoedontwikkelingsactiviteit gericht op de verhuur in de meest ruime zin. Concreet gaat het om volgende projecten/onroerende goederen:

Gebouwen en terreinen gelegen te Groot Hagelkruis 95 te Ekeren

Voor een volledig overzicht verwijzen wij naar de beschrijving en verdeling onder punt 9.

Voormelde afgesplitste vermogensbestanddelen hebben op 31 december 2011 bij de partieel te splitsen vennootschap een netto boekwaarde van 55.946,34 EUR.

Ruilverhouding

De ruilverhouding ten aanzien van de nieuw gecreëerde aandelen naar aanleiding van de voorgenomen partiële splitsing wordt vastgesteld als volgt:

De huidige waarde van LAUMAN MANAGEMENT werd gewaardeerd in het kader van de splitsing ais volgt: 55.946,34 EUR.

In ruil voor de over te dragen vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap DAK FOLIE DISTRI dat de verkrijgende vennootschap LAUMAN MANAGEMENT toekomt, zal de vennootschap LAUMAN MANAGEMENT, na kapitaalverhoging bij de DAK FOLIE DISTRI, 750 nieuwe aandelen uitgeven worden aan :

De Heer Lauman Robert Ekeren, Groot hagelkruis 95

740

De Heer Lauman Koen2950 Hove, Meylstraat 81

10

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

3. Wijze van uitreiking van de aandelen van de verkrijgende vennootschap

De door LAUMAN MANAGEMENT nieuw uit te geven aandelen zullen aan de aandeelhouders van DAK FOLIE D1STRI worden toegewezen in verhouding tot hun deelneming in het kapitaal van DAK FOLIE D1STRI op de datum van de partiële splitsing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

De door LAUMAN MANAGEMENT nieuw uit te geven aandelen zullen van dezelfde aard zijn en zullen, vanaf de uitgifte, dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen bij LAUMAN MANAGEMENT hebben. De nieuw uit te geven aandelen zullen volledig volstort zijn.

Gelet op het feit dat in de vennootschappen DAK FOLIE DISTRI en LAUMAN MANAGEMENT de aandelen allemaal op naam luiden zal de toekenning van de ter gelegenheid van de partiële splitsing door de verkrijgende vennootschap nieuw uit te geven aandelen geschieden door inschrijving in het register van de aandelen op naam van de (respectievelijke) venno(o)t(en) van de partieel te splitsen vennootschap en dit binnen de 15 dagen na de publicatie van het partiële splitsingsbesluit in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Daartoe zal één van de zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap en één van de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap bij beslissing van de buitengewone algemene vergaderingen van de vennootschap die de partiële splitsing zal goedkeuren volmacht krijgen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde het (de) bestaande reg ister(s) van aandelen van de verkrijgende vennootschap aan te passen aan de nieuwe aandeelhoudersstructuur.

4, Datum vanaf welke de nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst

De naar aanleiding van de partiële splitsing nieuw uit te geven aandelen LAUMAN MANAGEMENT zullen dezelfde rechten en plichten hebben als de bestaande aandelen LAUMAN MANAGEMENT en zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat van LAUMAN MANAGEMENT en dividendgerechtigd zijn vanaf 1 januari 2012,

Er wordt verder geen bijzondere regeling getroffen betreffende dit recht.

5. Datum vanaf welke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De handelingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot de afgesplitste vermogensbestanddelen zullen boekhoudkundig retroactief terugwerken en worden geacht te zijn verricht vcor rekening van de verkrijgende vennootschap LAUMAN MANAGEMENT vanaf 1 januari 2012.

6. Bijzondere rechten

Aile aandelen DAK FOLIE DISTRI en LAUMAN MANAGEMENT zijn gewone aandelen, zonder nominale waarde. Er werden door deze vennootschappen geen effecten uitgegeven waaraan bijzondere rechten zijn toegekend. DAK FOLIE DISTRI en LAUMAN MANAGEMENT hebben bovendien geen andere effecten dan aandelen uitgegeven.

7. Bijzondere bezoldiging

Alle aandeelhouders van zowel de partieel te splitsen vennootschap, als van de verkrijgende vennootschap hebben aan het bestuursorgaan van de respectievelijke vennootschappen hun voornemen kenbaar gemaakt om unaniem af te zien van de toepassing van artikelen 730 en 731 W, Venn

Zij hebben er zich unaniem toe verbonden om op de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders die over de deelneming aan de partiële splitsing moet beslissen een positieve stem uit te brengen over de agendapunten betreffende de afstand van het schriftelijk en omstandig verslag van het bestuursorgaan omtrent de partiële splitsing enerzijds en het verslag van de bedrijfsrevisor of externe accountant over het voorstel tot partiële splitsing anderzijds (verslagen bedoeld in artikelen 730 en 731 W. Venn.), en dit met toepassing van artikel 734 W. Venn,

8. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap

In het kader van de partiële splitsing worden er geen bijzondere voordelen toegekend aan de zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap of aan de zaakvoerders van de partieel te splitsen vennootschap.

9. Beschrijving en verdeling van de aan de verkrijgende vennootschap over . te dragen vermogensbestanddelen, rechten en verplichtingen

De verkrijgende vennootschap LAUMAN MANAGEMENT

Activa en passiva

Hieronder volgt een nauwkeurig beschrijving van de activa en passiva die LAUMAN MANAGEMENT zal

verkrijgen naar aanleiding van de partiële splitsing van DAK FOLIE DISTRI:

7

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het gedeelte van het vermogen van de partieel te splitsen vennootschap DAK FOLIE DISTRI dat overgaat naar de verkrijgende vennootschap LAUMAN MANAGEMENT bestaat hoofdzakelijk uit

e. Activa

Materiële vaste activa 606.423,37

Rollend Materieel 15.867,78

b, Passiva Schulden > 1 jaar 501.609,48

Schulden < 1 jaar 63.261,55

Overige schulden 1.473,78

De netto-boekwaarde van het naar LAUMAN MANAGEMENT af te splitsen vermogen bedraagt aldus per 31 december 2011 55.946,34 EUR zoals weergegeven in de bijlage.

in bijlage wordt de volledige splitsingsstaat van DAK FOLIE DISTRI per 31 december 2011 opgenomen.

Teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap, ingeval de hierboven weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die uit onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet zijn opgenomen in de hierboven weergegeven toewijzing, hetzij omdat de hierboven weergegeven toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn, wordt hierbij uitdrukkelijk overeengekomen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat zij aan LAUMAN MANAGEMENT toekomen, geacht worden eigendom te worden van LAUMAN MANAGEMENT,

10. Verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de nieuw uit te geven aandelen van de verkrijgende vennootschap

Er zullen 750 aandelen in de verkrisgende vennootschap LAUMAN MANAGEMENT worden toegekend aan

De Heer Lauman Robert Ekeren, Groot hagelkruis 95

740

De Heer Lauman Koen2950 Hove, Meylstraat 81

10

E. KOSTEN VAN DE PARTIËLE SPLITSING

De dcor deze partiële splitsing veroorzaakte kosten zullen door de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen worden gedragen, ais volgt:

-Over te dragen aan de verkrijgende vennootschap LAUMAN MANAGEMENT; 100,00 %;

-Te behouden door de partieel te splitsen vennootschap DAK FOLIE DISTRI: 00,00 %.

F. STATUTENWIJZIGINGEN

Onmiddellijk na het besluit tot partiële splitsing, zullen de statuten van DAK FOLIE DISTRI en LAUMAN MANAGEMENT gewijzigd worden ingevolge de verhoging/verlaging van het maatschappelijk kapitaal, de uitgifte van nieuwe aandelen en de eventuele doelswijzigingen in het kader van de partiële splitsing.

G. FISCALE UITWERKING

De bestuursorganen van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschappen zijn van mening dat de wettelijke voorwaarden om de geplande partiële splitsing op het niveau van de directe belastingen belasting neutraal te laten plaatsvinden, vervuld zijn, zodat de partiële splitsing valt onder toepassing van artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992).

Derhalve zal de geplande partiële splitsing gerealiseerd worden bij toepassing van:

-de artikelen 117, §2 en 120, van het Wetboek der Registratierechten;

-artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

-artikel 11 en 18, paragraaf 3 van het BTW-Wetboek

H. AANVULLENDE VERMELDINGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

1)Onderhavig splitsingsvoorstel impliceert een overdracht van onroerende goederen. De zaakvoerder verklaart dat de terzake vereiste bodemattesten tijdig werden aangevraagd en zijn op datum van de ondertekening onderhavig splitsingsvoorstel.

2)Onderhavig splitsingsvoorstel moet uiterlijk op 15 maart 2012 ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen waaronder de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap ressorteren wordOn neergelegd;

3)Onderhavig splitsingsvoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectieve buitengewone algemene vergaderingen van de partieel te splitsen vennootschap en de verkrijgende vennootschap.

4)Onderhavig splitsingsvoorstel is opgesteld in vier originelen, waarvan elk exemplaar evenwaardig is, met name één voor het bestuursorgaan van de partieel gesplitste vennootschap, één voor het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, één voor de neerlegging ter griffie en één voor de instrumenterende notaris.

opgesteld te Kapellen op 28 februari 2012

DAK FOLIE DISTRI NV

De Heer Koen Lauman

Bestuurder

De Heer Robert Lauman

Bestuurder LAUMAN MANAGEMENT BVBA

De Heer Koen Lauman

Oprichter

De Heer Robert Lauman

Oprichter

pijlagent

-$plitsingsbalans DAK FOLIE DISTRI per 31.12.2011

Actief per 31 12 2011 Totaal

AM Immateriële vaste activa 7.581,93 ¬

A1V Materiële vaste activa 1.001.425,97 ¬

AIVWaarborgen 3.848,87 ¬

AVI DVoorraden 327.566,55 ¬

AVilVorderingen op minder dan één jaar

51.316,35¬

AIXLiquide middelen 151.936,94 ¬

AK 1.543.676,61 ¬

1.543.676,61 ¬ 622.291,15¬ 921.385,46 ¬

Lauman Folie

0,00 ¬ 7.581, 93 ¬

622.291,15 379.134,82 ¬

0,00 ¬ 3.848,87 ¬

0,00 ¬ 327,566,55 ¬

0,00 51.316,35 ¬

0,00 ¬ 151.936,94 ¬

passief per 31 12 2011

p I Kapitaal

pllUitgiftepremies

pll iHerwaarderingsmeerwaarden

plV Reserves

pV Kapitaalsubsidies

pVl Overgedragen resultaat

pV1lVoorzieningen

142.600,00 ¬ 18.600,00 ¬ 124.000,00 ¬

0,00 ¬ 0,00 ¬ 0,00 ¬

0,00 ¬ 0,00 ¬ 0,00 ¬

74.575,00 ¬ 37.346,34 ¬ 37.228,66

0,00 ¬ 0,00 ¬ 0,00 ¬

387.416,85 ¬ 0,00 ¬ 387.416,85 ¬

0,00 ¬ 0,00 ¬ 0,00 ¬

PVI I (Schulden op meer dan één jaar 708.961,84 ¬ 503.083,26 ¬ 205.878,58 ¬

PIX Schulden op minder dan één jaar 230.122,92 ¬ 63.261,55 ¬ 166.861,37 ¬

PX Overlopende rekeningen 0,00 ¬ 0,00 ¬ 0,00 ¬

1.543.676,61 ¬ 622.291,15 ¬ 921.385,46

-Staat van activa en passiva van DAK FOLIE DISTRI per 31.12.2011.

Actief per 31 12 2011 Totaal

AllMImmateriële vaste activa 7.581,93 ¬

AlVMateriële vaste activa 1.001.425,97 ¬

ANWaarborgen 3.848,87 ¬

AVi DVoorraden 327.566,55

AVliVorderingen op minder dan één jaar 51.316,35 ¬

AIXLiquide middelen 151.936,94

AX 1.543.676,61 ¬

1.543.676,61¬

Passief per 31 12 2011

P I Kapitaal 142.600,00 ¬

PII Uitgiftepremies 0,00 ¬

Pl i I Herwaarderingsmeerwaarden 0,00 ¬

PIV Reserves 74.575,00 ¬

PV Kapitaalsubsidies 0,00 ¬

PV (Overgedragen resultaat 387.416,85 ¬

PVII Voorzieningen 0,00¬ .

PVIII Schulden op meer dan één jaar 708.961, 84

PIX Schulden op minder dan één jaar 230.122,92

PX Overlopende rekeningen 0,00 ¬

1.543.676,61 ¬

Robert Lauman

Gedelegeerd pestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op d^ Matste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 13.07.2011 11284-0180-017
11/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 10.08.2010 10395-0377-017
13/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 08.10.2009 09802-0121-017
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 30.07.2008 08476-0386-016
13/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.05.2007, NGL 12.07.2007 07385-0009-017
07/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 06.07.2006 06421-2951-014
29/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 24.06.2005, NGL 28.06.2005 05355-0185-014
20/04/2004 : AN324405
15/03/2004 : AN324405
12/12/2003 : AN324405
09/07/2003 : AN324405
17/07/2002 : AN324405
08/09/2001 : AN324405
09/08/1997 : AN324405
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 04.11.2016, NGL 13.12.2016 16699-0243-017

Coordonnées
DAKRUBBERCENTRALE

Adresse
TRANSCONTINENTAALWEG 15 2030 ANTWERPEN 3

Code postal : 2030
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande