DAL GROUP

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAL GROUP
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.787.191

Publication

07/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

lL.'sü<-i~? î In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

~___ _ J 9 bij 9~ P~

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1j1111,1,11°1111111111

Voor-

behouden

aan het

Belgisch _.

Staatsblad

i

Ni~,:-.n--,...4 i.::.,:z.,.:.;FL)

2 3 -12- 2013

CRIFFit^ FiEOF-i i'1At~JK van KOOPHAleefiee MECHELEN



Ondernemingsnr : 0538.787.199

Benaming

(voluit) : DAL Group

(verkort) :

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkstraat 3A, 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de raad van bestuur van 4 november 2013.

De leden van de raad van bestuur beslissen unaniem om praktische redenen de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar het volgend adres: Felix Timmermanshof 16, 2560 Nijlen.

getekend

Thomas Dewaele

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2013
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 5-eb

Benaming `I

(voluit) : DAL Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen, Kerkstraat 3A

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN BESTUURDERS.

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twaalf september twee

duizend dertien,

- Dat

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELGE STOY, gevestigd te 2560 Nijlen (Bevel), Heikant 71 en met ondernemingsnummer (BTW BE) 0843.097,571 RPR Mechelen.

2. De heer DEWAELE Thomas, geboren te Lier op drie mei negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591-5617541-82, wonende te 2560 Nijlen, Felix Timmermanshof 16,

3. De heer LANGMANS Tom, geboren te Lier op twintig augustus negentienhonderd vierentachtig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591-0687585-54, wonende te 2560 Nijlen, Grobbendonkseweg 38,

4. De heer AUWERS Frederik, geboren te Lier op dertien maart negentienhonderd vijfentachtig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591-1678731-54, wonende te 2560 Nijlen, Felix Timmermanshof 9,

een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam DAL GROUP met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Kerkstraat 3A en waarvan het maatdschappelijk kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

- Dat het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal twintigduizend euro (¬ 20.000,00) bedraagt en verdeeld is in tweehonderd (200) (gelijke) aandelen.

- Dat het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal volledig is geplaatst en dat op de totaliteit van de tweehonderd aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend aan de prijs van honderd euro per aandeel, hetzij door ieder van de voomoemde oprichters voor een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00).

- Dat ieder van de oprichters hun voormelde respectievelijke geldelijke inschrijving hebben volgestort ten bedrage van duizend zeshonderd vijfenzeventig euro en dat bijgevolg het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst en gedeeltelijk volstort werd zodat de vennootschap vanaf haar bestaan als rechtspersoon de beschikking heeft over de som van zes duizend zevenhonderd euro (¬ 6.700,00).

- Dat als vergoeding voor deze inbreng(en) vijftig (50) aandelen toegekend werden aan ieder van de voornoemde oprichters,

- Dat de vennootschap de vorm heeft van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. met als naam: DAL Group.

De vennootschap is voor onbepaalde duur aangegaan, te rekenen vanaf de datum waarop ze rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2560 Nijlen, Kerkstraat 3A.

Bij eenvoudig besluit van de bestuurder(s), te publiceren in het Belgisch Staatsblad, mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied overgebracht worden.

De vennootschap kan bij besluit van de bestuurder(s) in België of in het buitenland, administratieve zetels, bijhuizen, agentschappen en kantoren oprichten.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

- Het slopen, bouwen, verbouwen, laten bouwen en laten verbouwen van alle onroerend goed volgens de formule sleutel op de deur, met inbegrip van volgende gereglementeerde activiteiten: ruwbouw- en slopingsactiviteiten; stukadoorwerken, cementeren en plaatsen van dekvloeren; tegel-, marmer- en natuursteenactiviteiten; dakdekker en waterdichtingsactiviteiten; schrijnwerkerij en glazenmakerij; het plaatsen en herstellen van schrijnwerk; algemene schrijnwerkersactiviteiten; volledige eindafwerking, installatie CV, klimaatregeling, gas en sanitair, elektronische activiteiten; waterbouwkundige werken, alle grondwerken, draineringswerken, wegenwerken en bouw van niet-metalen kunstwerken, leggen van kabels en van diverse leidingen, spoorlijnwerken, aanleg en onderhoud van diverse terreinen, verkeerssignalisatie, schoorsteen- en Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-NEERGELEGD

_.14.010.1......

3 0 "09- 2013

rg~~l~ ireM~`~ANK vem

KOOPHANDEL #e MECHELEN

. ..,.v...., .....,~.,/A..,.,~~........----- 

It,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

overbouw, voegwerken, alle isolatiewerken, restauratiewerken, arduin- en marmerwerken, metaalconstructies en metalen kunstwerken, industriële pijpleidingen en kanalisatie, speciale installaties, verhuur van alle machines of werktuigen met en zonder personeel, ruimen van bouwterreinen, publiciteitsagentschap, algemene aannemerswerken, De vennootschap kan, onder haar toezicht op de bouwwerkzaamheden, beroep doen op onderaannemers.

- De studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enzovoort; de vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen, wegen, enz;

- de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel ais mandataris als als voor eigen rekening, van aile mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor de leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of te verkrijgen.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak, Zij kan ook functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigt de door de vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

- Het vaste gedeelte van het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is volledig geplaatst en werd volstort ten belope van zesduizend zevenhonderd euro (¬ 6.700,00).

Het mag nooit minder bedragen dan twintigduizend euro, Tot beloop van dit minimumbedrag wordt het vaste gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalverhoging,

- Het veranderlijk gedeelte, zijnde het kapitaal van de vennootschap dat het vaste gedeelte te boven gaat, wordt verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, uittreding of uitsluiting van vennoten, respectievelijk door bijneming of terugneming van aandelen of gestorte gelden. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd.

Het vaste gedeelte van het kapitaal wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van één/tweehonderdste van het kapitaal.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens drie (3) bestuurders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot van de vennootschap. Zij worden door de algemene vergadering bij gewone meerderheid benoemd voor ten hoogste zes (6) jaar.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, handelend door de meerderheid van zijn leden, wordt de vennootschap bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, rechtsgeldig vertegenwoordigd

- door iedere bestuurder die alleen of afzonderlijk optreedt voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, het bedrag van tweeduizend vijfhonderd euro niet overtreft;

- door twee bestuurders die gezamenlijk optreden voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, het bedrag van twintigduizend euro niet overtreft;

- door de voltallige raad van bestuur voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, het bedrag van twintigduizend euro overtreft.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de tweede vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen in de oproeping.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering bij aangetekende brief, ondertekend door de bestuurders.

Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel geeft zonder beperking recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Van de netto-winst van de vennootschap, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, wordt elk jaar minstens één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van winst (of saldo van de netto-winst) of verlies wordt beslist door de algemene vergadering.

Na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo verdeeld onder de vennoten naar evenredigheid van hun aandelenbezit, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in mindere mate is afbetaald ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Overgangs- en slotbepalingen. De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist

- vanaf heden als eerste bestuurders te benoemen voor een periode van zes (6) jaar, maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

e. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ELGE STOY, gevestigd te 2560 Nijlen (Bevel), Heikant 71 en met ondernemingsnummer (BTW BE) 0843.097.571 RPR Mechelen, vast vertegenwoordigd zoals hierna vermeld door mevrouw DILLEN Helga, wonend te 2560 Nijien (Bevel), Heikant 71 ;

b. de heer DEWAELE Thomas ;

c. de heer LANGMANS Tom ;

d. De heer AUWERS Frederik,

alle voomoemde oprichters die verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet

verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober

negentienhonderd vierendertig, en die verklaren de opdracht te aanvaarden.

De bestuurder(s) oefenen hun mandaat bezoldigd uit.

- de eerste gewone algemene (jaar)vergadering te houden op de tweede vrijdag van de maand mei van het

jaar tweeduizend vijftien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

VASTE VERTEGENWOORDIGER.

De oprichters hebben kennis genomen van de beslissing van de zaakvoerder van voormelde (besturende)

vennootschap ELGE STOY waaruit blijkt dat mevrouw Helga DILLEN aangesteld werd als vaste

vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van

voormelde vennootschap ELGE STOY) in onderhavige opgerichte vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van bestuurders - bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : ivaam en nanatekening

08/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 02.06.2015 15144-0216-012
26/06/2015
ÿþ Mod Word 11.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0538.787.191

Benaming

(voluit) : DAL Group

(verkort) :

i 11111q111111 iu

NEERGELEGD

t 7 !r'.1G2~fié

RECHTBANK van-KOOP

ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Felix Timmermanshof 16, 2560 Nijien

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 1 juli 2014

De bestuurders Tom Langmans en Frederik Auwers stellen hun ontslag voor vanaf 1 juli 2014.

De leden van de bijzondere algemene vergadering aanvaarden hun ontslag vanaf 1 juli 2014 en beslissen

om hen niet te vervangen.

getekend

Dewaele Thomas

bestuurder

Coordonnées
DAL GROUP

Adresse
FELIX TIMMERMANSHOF 16 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande