DAL TECHNICS

Divers


Dénomination : DAL TECHNICS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 554.897.012

Publication

10/07/2014
ÿþMcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il1111111111111111,1111111111

,

NEERGELEGD

.............,.....................,

0 I -07- 2014

-repe=m1173m7

Ondernemingsnr 5-514 %el Oaz_, Benaming

voluit): DAL TECHN1CS

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel 2580-Nijien, Grobbendonkseweg 38

(volledig adres)

Onderwerp akte: Oprichting - statuten - benoeming volmacht

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 27 juni 2014, neergelegd rie* registratie, blijkt dat:

de heer LANGMANS Tom, geboren te Lier op twintig augustus negentienhonderd vierentachtig, wonende te' 2560 Nijlen, Grobbendonkseweg 38,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DAL TECHNICS", met zetel te 2560-Nijlen, Grobbendonkseweg 38, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 27 juni 2014.

De vennootschap heeft tot doel:

- het uitvoeren van werkzaamheden als elektricien;

- leveren en plaatsen van kabels en leidingen, technische installaties, verlichting, allerhande zaken van

domotica, verwarming en airconditioning, bliksemafleiders, data-bekabeling, netwerken;

- installatie centrale verwarming, klimaatregeling, gas en sanitair, elektronische activiteiten;

installatie van hulpvoeding systemen;

- installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties;

installatie elektrische verwarmingsinstallaties;

- installatie van stores en zonneschermen;

- installatie van liften en roltrappen;

installatie van antennes en bliksemafleiders;

- installatie van elektrische bedrading en toebehoren;

installatie van de bedrading van telefooninstallaties en computersystemen;

reparatie van machines;

- reparatie van elektrische apparatuur;

- aanleg van leidingen voor het vervoer en distributie van elektrische energie;

- aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van thermisch isolatiemateriaal en isolatiemateriaal

tegen geluid en trillingen;

isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen;

- overige installaties;

- overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enz.

projectontwikkeling: begeleiden van bouwprojecten, het verlenen van technische, juridische en administratieve adviezen;

- het beheer van patrimonium, onroerende en roerende goederen, het valoriseren en instandhouden van dit patrimonium, met inbegrip van het ten gelde maken en beleggen in effecten en alle waarde effecten;

- het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Voormelde opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder ééninonderdste (1(100-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op ieder aandeel is gedeeltelijk gestort, voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Op de laatste blz van Luik B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ilehoucien aan hot Belgisch Staatsblad

De heer Langm-ins Tom, voormeld, verklaarde in te schrijven op aile honderd (100) aandelen en op ieder aandeel gedeeltelijk te storten, tot beloop van een (gezamenlijk) bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer BE95 7360 0574 1858, geopend bij de KBC Bank te Brussel, ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door KBC Bank, kantoor Nijlen, op zesentwintig juni tweeduizend veertien, dat aan de notaris werd overhandigd voor bewaring in het dossier.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer LANGMANS Tom, geboren te Lier op twintig augustus negentienhonderd vierentachtig, wonende te 2560 Nijlen, Grobben-donkseweg 38,

Deze aanvaardde de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet

De zaakyoérder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking nhet doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet aljéentle algerriéne vergadering bevoegd is.

Indien ër versctieiçien zakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdetling,vn'taketr kart alti9! - door derden niet worden tegengeworpen.

leiteré zeqkvoerder in9dtidueel vertegenwoordigt de vennootschap ln en buiten rechte.

De ,:za'akycieider_ ken Wolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachterr goor:bispaélda of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang Cie.../ertri.00tsC6p voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bederevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur (18.00 ta.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping,

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en zestien.

Bezoldiging van de (niet-statutaire) zaakvoerder

Aan de niet-statutair benoemde zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap. Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder werd beslist dat hij geen bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overneming van verbintenissen

De oprichter verklaarde bij toepassing van het Wetboek van Vennootschappen dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening van de vennootschap in oprichting vanaf 01 april 2014 tot op 27 juni 2014. Deze overname geschiedde onder opschortende voorwaarde van de neerlegging op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van het uittreksel uit de oprichtingsakte en zal bijgevolg pas effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

Volmacht

Volmacht met recht van in de plaatsstelling en met het recht ieder afzonderlijk te handelen werd verleend aan: - de heer Paul Laurijssen, wonende te 2560-Nijlen, Koningsbaan 27; - de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Laurijssen", met zetel te 2560-Nijlen, Koningsbaan 27; teneinde de nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving en alle eventuele aanpassingen/wijzigingen en doorhalingen in het Rechtspersonenregister, bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en bij Sociaal Verzekeringsfonds, alsook voor het bekomen van de inschrijving en alle latere aanpassingen/wijzigingen en doorhaling van de vennootschap als belastingplichtige bij het beheer van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ----

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte,

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Lulk 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

17/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0554.897.012

Benaming

(voluit) : Dal Technics

(verkort) :

ItIin~su~iiwN

<153035 8*

lii i

IY

NEERGELEGD

.. $ yLi 2c~.15

REGHTRANK van KOOPHA.i" 10 M

L.

ANTWERPEN, ara. edleG` l-w

Rechtsvorm " Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grobbendonkseweg 38, 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 17 januari 2015 heeft beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Boshoek 16, 2560 Nijlen.

Tom Langmans

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DAL TECHNICS

Adresse
Zetel : Grobbendonkseweg 38, 2560 Nijlen

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande