DALASE

Société en commandite simple


Dénomination : DALASE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.871.305

Publication

01/02/2012
ÿþna neerlegging ter gri

Mod word 11.5

r

EER EG

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1 9 JAN. 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT]

Griffie De griffier I

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

" iaoze~ie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : Dalase (verkort) :

089 Z.8-1. 305-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Schepershoekenweg 1 te 2490 Balen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

DALASE

Tussen de ondergetekenden:

Peeters Mike wonende Schepershoekenweg 1 te 2490 Balen, rijksregisternummer 70.11.25.207-08

en

Boons Maybrit wonende Schepershoekenweg 1 te 2490 Balen, rijksregisternummer 74.08.31.116-79

is het volgende overeengekomen.

De ondergetekende oprichters verklaren onder hen een "gewone commanditaire vennootschap" op te richten met de maatschappelijke benaming van:" DALASE"

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2490 Balen, Schepershoekenweg 1.

De vennootschap heeft tot doel:

" de aankoop, de verkoop, de ruiling, de commissie, de makelarij, het in huur of in erfpacht nemen, de" verhuring, de onroerende leasing, het bouwen, de uitbating, het valoriseren, de verdeling, het beheer van alle onroerende goederen van welke aard ook;

" de uitvoering van alle infrastructuur en uitrustingswerken van gronden met het oog op hun verkaveling en' hun valorisatie;

" de uitvoering van alle renovatiewerken en alle verbouwingswerken aan gebouwen, evenals onderhoud van gebouwen;

" het doen opbrengen van onroerende goederen, inzonderheid door het oprichten van appartements- of andere gebouwen, met hun binnenhuisinrichting en voltooiing en vervolgens met hun beheer en uitbating;

" handel in eigen onroerend goed

" het verlenen van bijstand, advies, management en andere diensten aan bedrijven, privépersonen en, instellingen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon aile hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties. waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. De diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe

raadgever of orgaan van de cliënt; "

" beleggingen en beheer van vermogens, gaande van onroerende goederen en rechten tot roerende goederen en kapitalen, dit alles hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden of in deelname met derden; deze aanduiding en opsomming zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard en te begrijpen in de ruimste zin.

De vennootschap mag zowel in België ais in het buitenland alle industriële, handelsroerende, -onroerende en financiële verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te breiden.

Deze opsomming is niet beperkend.

Zij mag haar doel zowel rechtstreeks als door bemiddeling van derden verwezenlijken. De vennootschap kan door middel van inbreng, inschrijving, fusie of gelijk welke andere manier belangen verwerven in elke' onderneming, vereniging, bestaande of op te richten vennootschap, waarvan het doel gelijkaardig, analoog, aansluitend of gewoon nuttig is tot de verwezenlijking van het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap mag de functies van bestuurder of vereffenaar waarnemen in alle rechtspersonen.

Zij mag alle roerende en onroerend goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap. De vennootschap mag zekerheden stellen voor alle rechtspersonen waarbij zij rechtstreeks of onrechtstreeks belangen heeft.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf 1 januari 2012.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 1.000,00 EURO, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde aanduiding. Ieder aandeel vertegenwoordigt één honderdste van het maatschappelijk kapitaal. Het maatschappelijk kapitaal is onderschreven als volgt: in baar geld zodat een totaal bedrag van 1.000,00 EUR onmiddellijk ter beschikking gesteld werd van de vennootschap.

Mike Peeters is gecommanditeerde vennoot, Maybrit Boons is commanditaire vennoot.

De vennootschap wordt beheerd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten, die de uitgebreidste machten hebben om de vennootschap te verbinden, in en buite recht. Zij mogen alle administratieve daden en daden van beschikking stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten de Algemene Vergadering bevoegd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

s'Vo~ur- e

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-i~

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Ieder aandeel geeft recht op een stem. De beslissingen zijn bindend voor allen, zelfs de niet-aanwezige vennoten, de anders denkende of onbekwame.

Ieder jaar wordt een Algemene Vergadering der vennoten gehouden om 19.00 uur op de eerste vrijdag van de maand juni ter maatschappelijke zetel. Indien deze dag een feestdag of een zondag is, zal de vergadering de volgende werkdag plaatsvinden.

Het maatschappelijk jaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf 1 januari 2012 en eindigt op 31 december 2012 met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sinds 1 oktober 2011 voor rekening van de vennootschap in vorming gedaan werden, bij toepassing van artikel 60 wetboek vennootschappen.

Jaarlijks wordt op de zuivere winsten een bedrag van ten minste 1/20 voorafgenomen tot het oprichten van een reservefonds. Deze voorafnemingen houden op verplichtend te zijn wanneer het reservefonds 1110 van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de Algemene Vergadering die hierover zal stemmen bij gewone meerderheid op voorstellen van de gecommanditeerde vennoten.

De eventuele verliezen zullen proportioneel verdeeld worden onder de commanditaire vennoten in verhouding tot hun aangegane verbintenissen ten opzichte van de vennootschap. De commanditaire vennoten hiervan kunnen nooit voor meer aansprakelijk gesteld worden dan hun verbintenissen. Voor het tekort is de gecommanditeerde hoofdelijk en solidair aansprakelijk.

Wordt aangesteld door de oprichters en de aldus gecommanditeerde vennoot, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, om alle formaliteiten bij de kruispuntbank van ondernemingen, de directe belastingen, douane en accijnzen en de belasting over de toegevoegde waarde te vervullen en daartoe alle nodige verklaringen af te leggen, kosten te maken en alle noodzakelijke documenten te tekenen. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Studiecentrum voor Accountancy Mol-Turnhout, Borgerhoutsedijk 155 te 2400 Mol.

In de Algemene Vergadering zijn de vennoten samengekomen, onmiddellijk na de oprichting van de gewone

commanditaire vennootschap DALASE".

Op dezelfde datum en zonder bijeenroeping wordt met eenparigheid van stemmen beslist:

A. Het mandaat van de gecommanditeerde vennoten onbezoldigd te laten.

De Algemene Vergadering kan echter ieder jaar een bezoldiging toekennen. Deze wordt ieder jaar bij

beslissing van Algemene Vergadering toegeschreven.

Gedaan te Balen op 1 januari 2012 in zoveel exemplaren als er partijen zijn met tevens kopie van proces verbaal van Algemene Vergadering.

Gecommanditeerde vennoot Commanditaire Vennoot

Peeters Mike Boons Maybrit

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DALASE

Adresse
SCHEPERSHOEKENWEG 1 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande