DAM PROJECTEN (DUURZAME ARCHITECTUUR VOOR MORGEN), AFGEKORT : DAM PROJECTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAM PROJECTEN (DUURZAME ARCHITECTUUR VOOR MORGEN), AFGEKORT : DAM PROJECTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.893.153

Publication

14/05/2014
ÿþMod Word 11.1

In de billagen bij het Belgisch bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van

11111111M1111j101111111

Ondememingsnr : 0834.893.153.

Benaming

(voluit) : DAM ARCHITECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2460 Kasterlee, Paradijsstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte ; NAAMSWIJZIGING - DOELSUITBREIDING - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verelden voor notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op achtentwintig april twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DAM ARCHITECTEN, gevestigd te 2460 Kasterlee, Paradijsstraat 6, werd opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op vierentwintig maart tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven april daarna onder het (referte)nummer 11052716 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op zevenentwintig december tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig februari daarna onder het (referte)nummer 12041410, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: Thoné Architec-tuur.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 1 van de statuten vervangen ais volgt:

Artiket één: Benaming - rechtsvorm,

1,1. De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen.

De vennootschap heeft als naam: Thoné Architectuur. Enkel deze naam zal gebruikt worden.

Alle stukken of documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een BVBA", leesbaar weergegeven.

1.2. ln voorkomend geval dienen de architect-rechtspersoon en de vennoten ervoor te zorgen dat de naam van de architect-natuurlijk persoon uit de benaming wordt geschrapt indien de betrokken architect-natuurlijke persoon bij definitieve tuchtbeslissing werd geschrapt,

1.3. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister bij de Kruispuntbank voor ondernemingen.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonde verslag van de zaakvoerder inzake de voorgenomen en hierna vermelde wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op 25 april 2014..

Iedere aanwezige (of vertegenwoordigde) vennoot erkent ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen te-gelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De vergadering beslist om het maatschappetijk doel van de vennootschap te wijzigen en/of uit te breiden door toevoeging in artikel 4 van de statuten na punt 3, van volgende tekst:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

eiG

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

4. De vennootschap heeft eveneens tot doel: het verlenen van (en dus beperkt tot) diensten met betrekking tot het normaal beheer van een roerend en/of onroerend vermogen, inbegrepen aankoop/verkoop, huur/verhuur, bouwen/verbouwen, renovatiewerken, en in het algemeen alles wat ten goede komt, in de meest ruime zin van het woord, aan het patrimonium, alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten in verband staan zolang het diensten betreft.

Voorgaande opsomming(en) is (zijn) aanwijzend en niet beperkend.

Zij zal alle handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

In het algemeen mag zij alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel en dit zowel in België als in het buitenland.

c. De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het hiervoor sub b. vermeld en genomen besluit

inhoudende wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 4 van de statuten uitgebreid met de tekst opgenomen onder voormeld

besluit sub b, inhoudende wijziging en/of uitbreiding van het maatschappelijk doel.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN [VIACHTI GING.

1. De algemene vergadering verleent aile machten aan de zaakvoerder(s) voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de co8peratieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ficluciáire Maeriën, Ghilain & Partners, te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 NO, evenals aan de bedienden, aangestelden oi lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als (handels)ondememing in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en met het oog op elke latere wijziging, aanpassing of schrapping dienaangaande.

Voor ontledend uittreksel, Notaris Walter Vanhencxthoveri,

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte naamswijziging, doelsuitbreiding, statutenwijziging(en) - historiek met coördinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passiel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11111111.1,1,11,1.1111!11,!1.gi111111

,

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 h Mil 20111

ANTWERPEireling TURNHOUT

De Griffier

Iiijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0834.893.153

Benaming

(voluit) : Thoné Architectuur

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2460 Kasterlee, Paradijsstraat 6

(volledig adres)

Onderwerp akte : RECHTZETTING MATERIELE VERGISSING

Ondergetekende, meester Walter Vanhencxthoven, notaris te Herentals, verklaart bij deze dat voor zijn ambt op achtentwintig april tweeduizend veertien de authentieke akte werd verleden inhoudende naamswijziging-doelsultbreiding-statutenwijziging van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Dam Architecten met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee» Paradijsstraat 6 waarbij in het uittreksel (zoals gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad op veertien mei tweeduizend veertien onder het nummer 14099201) onder de eerste beslissing de naamswijziging van de vennootschap verkeerdelijk vermeld staat als "Thoné Architec-tuur" daar waar de correcte naam ingevolge de voormelde beslissing tot naamswijziging dient te zijn: Thoné Architectuur (zoals deze gewijzigde naam in voormeld gepubliceerd uittreksel onder het gewijzigd artikel 1 van de statuten wel correct vermeld is).

Gedaan te Herentais op 01 juli 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening.

20/02/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaoaiaio*

NEE i"á ri', E i_,. r G 17

GRIFFIE 1=~::~i~(-1"3 ~P1N1~ 4'~Rf~l

p 7 FEO, 2012

r4OOPrlieliffieL TURNHOUT

De c1riffirlr

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0834.893,153.

Benaming

(voluit) : DAM PROJECTEN (DUURZAME ARCHITECTUUR VOOR

MORGEN)

(verkort) : DAM PROJECTEN

Rechtsvorm ; Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ; 2460 Kasterlee, Oosthukkel 37

(volledig adres)

Onderwerp akte : NAAMSWIJZIGING - ZETELWIJZIGING - DOELSWIJZIGING - WIJZIGING VAN DE AARD VAN DE VENNOOTSCHAP - AANNEMING NIEUWE STATUTEN CONFORM DE WET VAN 15 FEBRUARI 2006 TOT UITOEFENING VAN HET BEROEP VAN ARCHITECT DOOR EEN RECHTSPERSOON.

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op zevenentwintig december twee duizend en elf, geregistreerd negen bladen zonder verzendingen te Herentals, Registratie op elf januari twee duizend en twaalf, boek 5/159 blad 99 vak 16, ontvangen vijfentwintig euro, de ontvanger getekend mevrouw V. Gistelynck, dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DAM PROJECTEN (DUURZAME ARCHITECTUUR VOOR MORGEN) afgekort DAM PROJECTEN gevestigd te 2460 Kasterlee, Oosthukkel 37, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Walter Vanhencxthoven met standplaats te Herentals op vierentwintig maart tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zeven april daarna onder het (referte)nummer 11052716 beslist heeft hetgeen volgt :

EERSTE BESLISSING. NAAMWIJZIGING.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: DAM ARCHITECTEN.

De statuten zullen dienovereenkomstig gewijzigd worden ingevolge de hierna vernielde beslissing tot aanneming van nieuwe statuten conform de Wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon.

TWEEDE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL.

De vergadering beslist om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2460 Kasterlee, Paradijsstraat 6.

De statuten zullen dienovereenkomstig gewijzigd worden ingevolge de hierna vernielde beslissing tot aanneming van nieuwe statuten conform de Wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon,

DERDE BESLISSING. DOELWIJZIGING.

a. De vergadering ontslaat met eenparigheid van stemmen de voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders inzake de voorgenomen en hierna vermelde doelwijziging.

Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van actief en passief gehecht, afgesloten op dertig november twee duizend en elf.

De beide vennoten erkennen ervan een afschrift te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen,

Het verslag van de zaakvoerders en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen tegelijk met de uitgifte ven onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel.

b. De vergadering beslist om het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door schrapping van het huidig doel en door vervanging ervan met volgende tekst conform de Wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon:

I!

1. De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, akoestiek, wegenis-werken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en landschapsinrichting, opmetin-gen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect niet onverenigbaar zijn, alsook het ont-werpen en toepassen van alle aspecten van creatieve vormgeving, inbegrepen restauraties ais bouwheer, dan wel ais diens mandataris, dit alles op voorwaarde dat de onafhan-kelijkheid van de architect-rechtspersoon en de architect-vennoten niet in het gedrang komt.

- het verrichten van alle handelingen welke rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle fi-nanciële verhandelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, volgens het beheer van een goed huisvader en voor zover die verrichtingen het doei van de vennootschap (zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect) dienen en daaraan ondergeschikt of bijkomstig zijn, dit alles behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennootschap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het algemeen.

2. De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

3. De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard, Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

c. De statuten zullen dienovereenkomstig gewijzigd worden ingevolge de hierna vermelde beslissing tot aanneming van nieuwe statuten conform de Wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon.

VIERDE BESLISSING. WIJZIGING AARD VAN DE VENNOOTSCHAP,

Ingevolge voormelde doelwijziging conform de Wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon, beslist de algemene vergadering bijgevolg om de aard van de vennootschap te wijzigen van een handelsvennootschap naar een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA.

De statuten zullen dienovereenkomstig gewijzigd worden ingevolge de hierna vermelde beslissing tot aanneming van nieuwe statuten conform de Wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon.

VIJFDE BESLISSING. AANNEMING VAN NIEUWE STATUTEN CONFORM DE WET VAN 15 FEBRUARI 2006 TOT UITOEFENING VAN HET BEROEP VAN ARCHITECT DOOR EEN RECHTSPERSOON.

De statuten van de vennootschap dienen volledig aangepast te worden ingevolge voormelde statutenwijzigingen (naam- en doelwijziging) conform de Wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en ingevolge de wijziging van de aard van de vennootschap naar een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of BVBA.

De vergadering beslist bijgevolg om volledig nieuwe statuten aan te nemen en om aldus de bestaande tekst van de statuten integraal te vervangen conform de Wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon.

Na grondig nazicht beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de hierna volgende tekst goed te keuren als nieuwe integrale tekst van statuten van onderhavige vennootschap.

Deze nieuwe tekst van statuten van onderhavige vennootschap luidt vanaf heden als volgt:

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen.

De vennootschap heeft als naam: DAM ARCHITECTEN. Enkel deze naam zal gebruikt worden.

De vennootschap is opgericht en bestaat voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van de oprichtingsakte of een uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee, Paradijsstraat 6.

De vennootschap wordt ingeschreven op de tabel van de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Architecten.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een ander adres of elke andere plaats in hetzelfde taalgebied of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving,

1.De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect in de meest brede zin, onder meer door rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, opdrachten te verwerven en uit te voeren op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, akoestiek, wegenis-werken, EPB-verslaggeving, binnenhuisinrichting, tuin- en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

landschapsinrichting, opmetin-gen, topografie, expertises evenals het uitvoeren van alle activiteiten en verrichtingen die met de uitoefening van het beroep van architect niet onverenigbaar zijn, alsook het ont-werpen en toepassen van alle aspecten van creatieve vormgeving, inbegrepen restaura-ties als bouwheer, dan wel als diens mandataris, dit alles op voorwaarde dat de onafhan-kelijkheid van de architect-rechtspersoon en de architect-vennoten niet in het gedrang komt.

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle niet commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële verhandelingen verrichten, zowel roerende als onroerende, volgens het beheer van een goed huisvader en voor zover die verrichtingen het doel van de vennootschap (zijnde het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van archi-tect) dienen en daaraan ondergeschikt of bijkomstig zijn, dit alles behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen. Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en aile zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is en het doel en de activiteiten van deze vennoot-schap of deze derde niet-onverenigbaar is met het architectenberoep.

Bij de uitoefening van de activiteiten zullen de vennootschap en alle vennoten steeds handelen in overeenstemming met en naleving van de Wet van 20 februari 1939, de Wet van 26 juni 1963, het reglement van Beroepsplichten, de aanbevelingen van de Orde van Architecten met betrekking tot de uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon en de toepasselijke wettelijke en deontologische bepalingen in het alge-meen.

2. De activiteiten van de architect-rechtspersoon moeten beperkt zijn tot het verlenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en mogen hiermee niet onverenigbaar zijn.

3. De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Het kapitaal van de vennootschap is vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig (1.860) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De aandelen moeten steeds op naam zijn en elke handeling die tot gevolg zou hebben dat de aandelen hun nominatief karakter verliezen, wordt uitgesloten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, allen natuurlijke personen die gerechtigd of gemachtigd moeten zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

- Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

- Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer alle [eden tegenwoordig zijn. Beslissingen worden er genomen met unanimiteit van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen verrichten voor het dagelijks beheer van de vennootschap voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, tienduizend euro (¬ 10.000,00) niet overtreft.

Samen handelend kunnen zij lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten zijn geoorloofd.

Meer algemeen moeten alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap natuurlijke personen zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur. indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Een bijzondere algemene vergadering kan altijd worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over aangelegenheden die niet onder de bevoegdheid vallen van de gewone algemene vergadering en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ook een buitengewone algemene vergadering kan altijd worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige wijziging van de statuten of over aangelegenheden waarvoor een gekwalificeerde meerderheid vereist is zonder dat de statuten hoeven gewijzigd te worden.

De algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats aangewezen In de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

4 `° " voor-4.. ), ,beliouden

aanliet Belgisch Staatsblad

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet In gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

ZeSDE BESLISSING.

a. Ontslag van de niet-statutaire zaakvoerders.

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering met ingang van heden het ontslag te aanvaarden van

de huidige voornoemde zaakvoerders van de vennootschap, zijnde

* mevrouw Griet Van Gestel, voornoemde vennoot sub 2.,

* de heer Pieter-Jan Thoné, voornoemde tussenkomende partij en

* de voormelde commanditaire vennootschap op aandelen TEMIS, vast vertegenwoordigd door de heer Luc

Thoné, voornoemde tussenkomende partij.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hen

gevoerde bestuur.

b. Benoeming van een nieuwe (niet-statutaire) zaakvoerder.

Met eenparigheid van stemmen wordt vanaf heden ais nieuwe en (niet-statutaire) zaakvoerder voor

onbepaalde duur benoemd:

* de heer THONE Jeroen, wonende te 2460 Kasterlee, Paradijsstraat 6, voornoemde vennoot sub 1.,

die verklaart dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk

Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en die verklaart de opdracht te

aanvaarden.

Hij oefent het ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem voor het toekomende geen

bezoldiging zal hebben toegekend.

ZEVENDE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

1. De algemene vergadering verleent alle machten aan de (nieuw aangestelde) zaakvoer-der voor de uitvoering van de genomen beslissing(en) omtrent de voorgaand(e) agenda-punten) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koop-handel.

2. Volmacht wordt in het bijzonder gegeven aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners, te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 NO, evenals aan de bedienden, aangestelden of lasthebbers, met macht om elk afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondernemingsloket met het oog op een eventuele controle en/of wijziging van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap als een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een handelsvennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale en/of regionale (overheids)diensten waaronder eventueel de diensten van de BTW, tot uitvoering van voormelde statutenwijziging(en) en aanneming van nieuwe statuten conform de Wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven,

Samen hiermee neergelegd ; expeditie akte naamswijziging, zetelwijziging, doeiswijziging, wijziging van de aard van de vennootschap, aanneming nieuwe statuten conform de wet van 15 februari 2006 tot uitoefening van het beroep van architect door een rechtspersoon - historiek met coordinatie der statuten - bijzonder verslag van de zaakvoerder(s).





Ànnexes du-Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/04/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Riad 2.

~taul! j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr Q 3t(, qq

Benaming

(voluit) : DAM PROJECTEN (DUURZAME ARCHITECTUUR VOOR

MORGEN)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2460 Kasterlee, Oosthukkel 37.

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op vierentwintig maart twee duizend en elf, dat :

1. De heer THONE Pieter-Jan, geboren te Turnhout op zesentwintig februari negentienhonderd tachtig, identiteitskaartnummer 591-2467121-28, wonende te 2460 Kasterlee, Zwaluwendreef 4.

2. Mevrouw VAN GESTEL Griet Julia August, geboren te Turnhout op vijf juni negentienhonderd tweeëntachtig, ongehuwd, identiteitskaartnummer 591-0996355-73, wonende te 2460 Kasterlee, Paradijsstraat

6.

3. De commanditaire vennootschap op aandelen TEMIS met maatschappelijke zetel te 2460 Kasterlee

(Lachtaart), Oosthukkel 37 en met ondernemingsnummer (BTW BE) 0443.251.990 RPR Turnhout.

een vennootschap hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit een geldelijke inbreng.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij heeft

als naam: DAM PROJECTEN (DUURZAME ARCHITECTUUR VOOR MORGEN), afgekort DAM PROJECTEN.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2460 Kasterlee, Oosthukkel 37.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde

taalgebied overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de

taalwetgeving.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, bij- of

werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze:

Oprichten van kleine en grote bouwwerken met het doel deze te verkopen en/of te verhuren.

Het uitvoeren van studie-opdrachten van kleine en grote bouwwerken.

Maken van ramingen en financiële planningen van bouwwerken.

Kantoor- en industriebouw.

EPB-activiteiten.

Aankoop en verkoop van onroerende goederen teneinde projecten te starten in het kader van renovatie.

Aankoop van gronden teneinde deze op te splitsen in grote of kleine verkavelingen.

Opmaken van plans en andere documenten in het kader van woningbouw en verkavelingen.

Uitvoeren van stabiliteitsstudies in de woningbouw.

Bouwen van sleutel op de deur woningen en appartementen.

Aannemer metsel- en betonwerken.

Aannemer schrijnwerk-timmerman.

Aannemer tegelzetter.

Sanitair installateur-loodgieter.

Algemene bouwwerken in coördinatie met onderaannemers.

Immobilien makelarij in onroerend goed.

Expertise en schatting van onroerende goederen.

Aan- en verkoop, huur en verhuur, beheer en renovatie van onroerende goederen voor eigen beheer.

Voormelde opsomming is aanwijzend doch niet beperkend.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar

doel. De vennootschap dient daartoe in voorkomend geval de vereiste wettelijke machtiging(en) te bekomen of

te verkrijgen.

~-T^^ ~~~ ~~ !

/~ ~ --. ~._ _ ~ ~_ ~ 1

L,~~; : . ..

2 i3 GR.°:; 7.7:11

__ ~ _.

.Griffie:.

.. "

" iiosa~ie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in of belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Zij kan ook bestuurdersopdrachten in vennootschappen of functies van bestuur van vennootschappen waarnemen.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, geheel of ten dele, te vergemakkelijken, te bevorderen of te begunstigen.

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en werd gedeeltelijk volgestort.

Het kapitaal van de vennootschap is verdeeld in duizend achthonderd zestig (1.860) (gelijke) aandelen zonder nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder(s) wordt (worden) benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

- Is er slechts één zaakvoerder, dan verkrijgt hij de algehele bevoegdheid zoals toegekend aan de zaakvoerders.

- Zijn er meerdere zaakvoerders, dan vormen zij een college dat geldig beslist wanneer een meerderheid van haar leden tegenwoordig is. Beslissingen worden er genomen met meerderheid van stemmen.

Gezamenlijk optredend kunnen de zaakvoerders alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Afzonderlijk optredend kan elke zaakvoerder alle handelingen verrichten voor het dagelijks beheer van de vennootschap voor zover de waarde van iedere handeling, afzonderlijk beschouwd, tien duizend euro niet overtreft.

Samen handelend kunnen zij gevolmachtigden (of lasthebbers) van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde (of voor een reeks bepaalde) rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden (of lasthebbers) verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht (onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) ingeval van overdreven volmacht).

Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

De vennootschap wordt rechtsgeldig vertegenwoordigd bij alle rechtshandelingen ten overstaan van derden, voor het gerecht (als eiser of als verweerder) en in alle akten met inbegrip van deze voor dewelke een tussenkomst van een openbaar a,mbtenaar of een notaris vereist is, door de zaakvoerder, wanneer er maar één is, of door twee zaakvoerders zo er meerdere zijn.

De zaakvoerder oefent zijn ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hem geen bezoldiging zal hebben toegekend.

De gewone algemene vergadering van de vennoten moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de eerste maandag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag geen werkdag is, wordt de gewone algemene vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De oproepingen die naast dag, uur en eventuele plaats van de vergadering, de agenda (met de te behandelen onderwerpen) en de eventuele verslagen vermelden, worden ten minste vijftien dagen vóór de vergadering meegedeeld aan de vennoten, aan de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de obligatiehouders, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één twintigste ingehouden voor de vorming van een reservefonds totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige gelden daartoe, verdelen de vereffenaars onder de vennoten het netto-actief in verhouding tot de aandelen die de vennoten bezitten. Elk aandeel heeft recht op een gelijk deel.

Zijn alle aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer uit te keren, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijk terugbetaling te doen in speciën in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding.

Overgangs- en slotbepalingen : De voornoemde oprichters hebben met éénparigheid van stemmen beslist : - dat de vennootschap zal bestuurd worden door drie (gewone) zaakvoerders;

r

- dat vanaf heden als (gewone) zaakvoerders benoemd of aangesteld worden voor onbepaalde duur (maar slechts met uitwerking van het mandaat vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte of het uittreksel daaruit op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel):

* de heer Pieter-Jan Thoné, voornoemde oprichter sub 1;

* mevrouw Griet van Gestel, voornoemde oprichter sub 2;

* de voornoemde vennootschap Ternis, alhier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, zijnde de heer Lucas Thoné, wonende te 2460 Kasterlee, Oosthukkel 37,

die ieder verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hen niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig, en allen verklaren het mandaat te aanvaarden.

- dat het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd is zolang een algemene vergadering geen bezoldiging heeft toegekend.

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend en dertien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De oprichters nemen kennis van de beslissing van de beide voornoemde zaakvoerders van voormelde (besturende) vennootschap TEMIS waaruit blijkt dat de heer Lucas Thoné voornoemd aangesteld is als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder (in naam en voor rekening van voormelde vennootschap TEMIS) in onderhavige opgerichte vennootschap.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte oprichting, statuten en benoeming van zaakvoerder(s), bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2011- Annexes du Moniteur belge

~ Voor-

behouden

aan het

Belgisch .

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DAM PROJECTEN (DUURZAME ARCHITECTUUR VOOR MO…

Adresse
OOSTHUKKEL 37 2460 KASTERLEE

Code postal : 2460
Localité : KASTERLEE
Commune : KASTERLEE
Province : Anvers
Région : Région flamande