DAMBOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAMBOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 898.331.054

Publication

23/12/2013
ÿþMal Wafd 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK van KOOPHANDEL te MECHELEN

II

111

Ondernemingsnr : 0898.331.054

Benaming

(voluit) : DAM BOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANVULLENDE AKTE

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 4 december 2013 Geregistreerd drie bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 5 december 2013, boek 297, blad 28, vak 18. Ontvangen: 50,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur ai. (get) W. Wuytack.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing

De vergadering stelt vast dat in vorig proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden voor ondergetekende notaris Dick Van Laere, op 18 maart 2013, nagemelde agendapunten, bij materiële missing tekstueel niet onder de besluiten werden gemeld. De coördinatie van de statuten naar aanleding van deze akte opgemaakt, bevat deze wijzigingen wei.

De vergadering benadrukt dat het altijd de bedoeling is geweest deze beslissingen te notuleren, zoals blijkt uit de coëmidatie van de statuten.

Tweede beslissing

Met het oog op publicatie bevestigt de vergadering aanvullend volgende beslissingen die reeds op 18 maart 2013 werden genomen, :

"Derde beslissing

De vergadering beslist om het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om het te laten beginnen op 1 januari en te laten eindigen op 31 december van ieder jaar.

Vierde beslissing

De vergadering beslist overeenkomstig het voorgaande de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze te houden op de eerste vrijdag van de maand mei te 17.00 uur.

Vijfde beslissing

De vergadering stelt de volgende overgangsbepaling vast: "Het huidig boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op 31 maart 2012, zal bij wijze van overgangsregeling afgesloten worden op 31 december 2013." Derde beslissing

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van deze beslissingen,

De neergelegde gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij vorige buitengewone algemene vergadering genomen bevatte reeds deze beslissingen. Een nieuwe tekst dient aldus niet te worden neergelegd.

Vierde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent alle machten aan : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRIFISC, vertegenwoordigd door Hans Gobien, Zagerijstraat 6, 2240 Massenhoven, evenals aan haar bediende, aangestleden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling , de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 4/12/2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

09/04/2013
ÿþ ~~-ü~~l t Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11 +13055A 0" il

N EERG ELEG D

2 7 -03- 2013

GRL[-FIE RECHTK van KOOPHANDEL te

Ondernemingsnr : 0898.331.054

Benaming

(voluit) : DAM BOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE door overneming

Uittreksel uit een akte verleden voor Dick Van Laere, geassocieerd notaris te Antwerpen op 18 maart 2013 Geregistreerd zes bladen, geen renvooien, te Antwerpen, elfde kantoor der registratie, op 19 maart 2013, boek 289, blad 45, vak 13, Ontvangen: 25,00 EUR. De eerstaanwezend inspecteur wn. (get) H. Huberland.

waaruit blijkt dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering der vennoten volgende

besluiten dealt genomen:

Eerste beslissing  Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoot, voormeld, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoot kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 26 november 2012 door 1) de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBOMAR", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34; en 2) de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAMBOUW", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Mechelen op 20 december 2012, en waarvan de neerlegging werd bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4januari 2013, onder nummers 13002924 en 13002925.

II. De vennoten, bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van alle andelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergaderig in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° de jaarverslagen over de laatste drie boekjaren.

Ill. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing  Fusiebesluit Overgang onder algemene titel van het vermogen

De vergadering keurt voormelde fusievoorstel goed.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAMBOUW", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBOMAR", met maatschappelijke zetel te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaan de gehele vermogens van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

DERDE beslissing  Machten tot uitvoering

De vergadering gelast ondergetekende notaris met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van de nieuwe geooiirdineerde tekst van de statuten van de vennootschap, aangepast aan de bij deze buitengewone algemene vergadering genomen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,,N VIERDE beslissing  Machten tot uitvoering

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

De vergadering verleent alle machten aan : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TRIFISG, vertegenwoordigd door Hans Gobien, Zagerijstraat 6, 2240 Massenhoven, evenals aan haar bediende, aangestleden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot lndeplaatsstelling , de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Dick Van Laere, notaris

Tegelijk neergelegd: afschrift akte 18/03/2013

Inhoudende coördinatie van statuten.

e,

Vóor-

behouden aan het. Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/01/2013
ÿþi Mod wort! 11.1

la

Luik -B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0898.331.054

Benaming

(voluit) : DAMBOUW

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heibloemstraat 34 te 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel en ontslag zaakvoerder

De Bijzondere Algemene Vergadering van 1 oktober 2012 heeft beslist:

Het ontslag van Dhr. Lukasz Stelmaszuk, wonende te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34 met éénparigheid van stemmen te aanvaarden en dit met ingang van 30 september 2012.

Neergelegd,

Fusievoorstel inzake de voorgenomen verrichting door overgang van het ganse vermogen van de BVBA Verbomar met zetel te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen onder het nummer 0442.829.645, naar de BVBA Dambouw met zetel te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0898.331.054 door vereniging van alle aandelen van Verbomar BVBA overeenkomstig art. 719 en 720 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld te 26 november 2012.

FUSIEVOORSTEL

Op heden 26 november 2012

fe 2560 Nijl en, Heibicemsfraat 34

zijn verschenen

Enerzijds

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAMBOUW" , waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34, ingeschreven in het RPR te Mechelen onder het ondernemingsnummer 0898.331.054,

Opgericht als BVBA Dambouw blijkens akte verleden voor notaris Van Laere Dick op 30-05-2008, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 13-06-2008 onder nummer 0087334.

De vennootschap wordt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Renata Pietraszewska. Anderzijds

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBOMAR", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34, ingeschreven in het RPR ie Mechelen onder het ondernemingsnummer 0442.829.645.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*13 02926+

Voor behout aan h Belgis Staatst

IV

NEERGELEGD

20 -12- 2012

GRIFFIE REOl-ITSANi4 van KOOFHANDe.rlgielEOMp_FN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Opgericht als BVBA Goldliq, blijkens akte gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 18-01-1991 onder nummer 910118  332. Nadien werd bij akte verleden voor notaris Van Oekel Johan op 13-06-2005 de naam van de vennootschap gewijzigd in BVBA Verbomar en tevens een doelswijziging gedaan, welke akte gepubliceerd werd in het Belgisch Staatsblad op 27-06-2005 onder nummer 0090823.

De vennootschap wordt hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, mevrouw Renata Pietraszewska, De comparanten verzoeken het volgende te akteren:

a) FUSIE - RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

De comparanten verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERBOMAR" met zetel te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34, overgaat naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAMBOUW' met zetel te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34.

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de BVBA DAMBOUW .

Het doel van de vennootschappen is de volgende:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " DAMBOUW "

De vennootschap heeft tot doel:

Algemene bouwonderneming en aanneming

Metsel en betonwerk

Schrijnwerk (waaronder schrijnwerk van hout of van kunststof, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichting, enz. van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. In hout of kunststof, de installatie van garagepoorten, luiken zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. In hout of kunststof, de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof; de montage van serres, veranda's, enz. in hout of kunststof);

Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken (waaronder ook kunstwerken) en het ruimen van bouwterreinen;

Burgerlijke en utiliteitsbouw (waaronder het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken), inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerken, de algemene coirdinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, algemene bouwkundige en civieltechnische werken (bouwen van individuele huizen, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen en andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen);

Dakbedekking en bouw van dakconstructies (waaronder de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoer buizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen);

Elektrische installatie (waaronder de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), bedrading voor telefooninstallaties, en computersystemen, elektrische verwarmingsinstallaties, liften en roltrappen, bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, antennes en bliksemafleiders);

Isolatiewerkzaamheden;

Loodgieterswerk (waaronder installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, apparatuur (inclusief regelapparatuur en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling, waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (voorbeeld voor zuurstof in hospitalen);

Stukadoorswerk (waaronder het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk);

Metaalschrijnwerk (waaronder de montage van buiten- en binnenschrijnwerk in metaal, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enz.; de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enz. in metaal; de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz. in metaal; de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal, de montage van serres, veranda's enz. in metaal);

Vloerafwerking en wandbekleding;

Schilderen en glaszetten;

Verhuren van divers materiaal;

Export en import van menigvuldige goederen.

~

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap is gerechtigd om o.m. bestuursmandaten te bekleden in andere vennootschappen en zij kan elke overeenkomst van samenwerking of deelneming afsluiten. De vennootschap kan tevens optreden als scheidsrechter, bemiddelaar of gerechtelijke opdrachten opnemen;

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar van vennootschappen;

In de algemene regel mag de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in de beheersvennootschappen of in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband staat met het hare, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen, haar goederen in hypotheek of in pand te geven.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid'VERBOMAR":

De vennootschap heeft tot doel:

Werkzaamheden in de bouwnijverheid, meer bepaald

Het slopen van gebouwen en andere bouwwerken (waaronder ook kunstwerken) en het ruimen van bouwterreinen;

Burgerlijke en utiliteitsbouw (waaronder het optrekken van de ruwbouw van gebouwen en de structuur van civieltechnische werken, inclusief het gieten van gewapend beton en het uitvoeren van metselwerekn, de algemene coördinatie van de werkzaamheden op de bouwwerf, algemene bouw kundige en civieltechnische werken (bouwen van individuele huizen; het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen en andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen;

Dakbedekking en bouw van dakconstructies (waaronder de bouw van daken, het plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, het plaatsen van dakgoten en regenafvoerbuizen, het waterdicht maken van daken en dakterrassen);

Elektrische installatie (waaronder de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, hulpvoedingssystemen (generatoraggregaten), bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, elektrische verwarmingsinstallaties, liften en roltrappen, bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, antennes en bliksemafleiders);

Isolatiewerkzaamheden;

Loodgieterswerk (waaronder installatie van verwarming, klimaátregeling en ventilatie, apparatuur (inclusief regelapparatuur) en leidingen voor verwarming, ventilatie, koeling en klimaatregeling, waterleidingen, artikelen en apparaten voor sanitair gebruik, sprinklerinstallaties, gasaansluitingen, leidingen voor diverse gassen (voorbeeld voor zuurstof in hospitalen)

Stukadoorswerk (waaronder het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk)

Schrijnwerk (waaronder schrijnwerk van hout of van kunststof, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof , dueren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, enzovoort, van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout of kunststof, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in hout of kunststof, de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in hout of kunststof, de montage van serres, veranda's, enzovoort, in hout of kunststof);

Metaalschrijnwerk (waaronder de montage van buiten- en buitenschrijnwerk in metaal, deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeuken, winkelinrichtingen, enzovoort, de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in metaal, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoort in metaal, de installatie van geblindeerde deuren en brandwerende deuren in metaal, de montage van serres, veranda's enzovoort in metaal);

Vloerafwerking en wandbekleding;

Schilderen en glaszetten;

Algemene bouwonderneming en aanneming;

De vennootschap mag zich ten voordele van alle derden borgstellen onder elke vorm en onder meer door het verlenen van aval, hypothecair verband op haar onroerende goederen, in pandgeving van haar roerende goederen en in het algemeen daartoe elke vorm van persoonlijke of zakelijke zekerheid stellen;

De vennootschap kan om haar doel te verwezenlijken alle eigendommen, zowel roerende ais onroerende, alle industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen;

Zij kan zich door middel van inbreng, fusie, inschrijving of op alle andere wijzen interesseren in alle ondernemingen en vennootschappen waarvan het maatschappelijk doel hetzelfde, gelijkaardig, aanverwant of enkel nuttig zou zijn vcor de verwezenlijking van haar doel en verder alle industriële, commerciële of financiële verrichtingen, die zich bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

b) BESCHRIJVING VAN DE OPERATIE

1

Voor- De handelingen van de overgenomen vennootschap worden geacht te zijn verricht voor reke-ning van de overnemende vennootschap met ingang van 1 januari 2093,

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad:



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge d) BIJZONDERE VOORWAARDEN

Er zijn geen bijzondere voorwaarden verbonden aan dit fusievoorstel.

e) BIJZONDERE VOORDELEN

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen.

Neerlegging

De comparanten verklaren het fusievoorstel neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen.

Op heden 26 november 2012

voor de BVBA DAMBOUW voor de BVBA VERBOMAR

de zaakvoerder de zaakvoerder

Mevrouw Renata Pietraszewska Mevrouw Renata Pietraszewska



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 03.08.2012, NGL 29.11.2012 12650-0569-015
25/01/2012
ÿþMod Word 11,1

1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEEF1GELEGD

, 3 -01- zo1z-____I



GR1F?aE RECI~.~tr~~f~,K var KOOPHANDEL{'' e MECHELEN

Onderner -ingsnr 0898.331.054

Benaming

;voluit, : DAMBOUW

,verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Heibloemstraat 34 te 2560 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De Bijzondere Algemene Vergadering van 02 januari 2012 heeft beslist :

- Het ontslag van Dhr. Nowak Damian, wonende te 2100 Deurne, Mortselsesteenweg 163 met éénparigheid van stemmen te aanvaarden en dit met ingang van 02 oktober 2011.

- Wegens ziekte van één van de zaakvoerders wordt Mevr. Pietraszewska Renata wonende te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34 tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder benoemd en dit met ingang van 01 januari 2012.

Sielenwonczuk Damien

Zaakvoerder

II i AI i W





*12023223*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 30.09.2011, NGL 31.10.2011 11592-0382-013
21/10/2011
ÿþ Ondernemingsnr : 0898.331.054

Benaming

(voluit) DAMBOUW

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heibloemstraat 34 te 2560 Nijlen

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De Bijzondere Algemene Vergadering van 01 oktober 2011 heeft beslist :

- Om het ontslag van Dhr Piasecki Henryk wonende te 2000 Antwerpen, Paardenmarkt 7/4 te aanvaarden en dit met ingang van 30 september 2011.

- Om het ontslag van Mevr Pietraszewska Renata wonende te 2560 Nijlen, Heibloemstraat 34 te aanvaarden en dit met ingang van 30 september 2011.

- Om Dhr. Nowak Damien, wonende te 2100 Deurne, Mortselsesteenweg 163 tot nieuwe niet - statutaire zaakvoerder te benoemen en dit met ingang van 01 oktober 2011.

Sielenwonckzuk Damian

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MW 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akt

GR11áï=VE RDE

KOOPHAN MECHELEN

~MECHELEN

IHII

*11160084*

i

bel ae

BE

Sta

ui

YI

u

18/02/2011
ÿþ Mad 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

!ll

*11027596

NEERGELEGD

0 8 -02- 2011

GRIFFIE FtEetege1/4NK van

Ondernemingsnr : 0898.331.054

Benaming

(voluit) : DAMBOUW

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Heibloemstraat 34 te 2560 Nijlen

: Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De Bijzondere Algemene Vergadering van 03 januari 2011 heeft beslist :

- Om het ontslag van Dhr Wicik Krzysztof wonende te 1410 Waterloo, Chaussée de Tervuren 58 te. aanvaarden en dit met ingang van 30 juni 2010.

- Om Dhr. Stelmaszuk Lukasz, wonende te 2170 Merksem, Laarsebaan 40 tot nieuwe niet - statutaire zaakvoerder te benoemen en dit met ingang van 02 januari 2011.

Sielenwonckzuk Damian

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 06.08.2010, NGL 28.10.2010 10595-0139-012

Coordonnées
DAMBOUW

Adresse
HEIBLOEMSTRAAT 34 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande