DAMES & HEERTJES

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DAMES & HEERTJES
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 839.598.049

Publication

06/10/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Motl 2.1

! Lg { i j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111)11g1ililt1011 NEERGELEGD

28 .pg- 2411

~Rli'Ftiw~~ TpANK van P _ " 1`1MECHELEN

Ondernemingsnr : ~ SGP (9(.11/45

Benaming 1

(voluit) : DAMES & HEERTJES

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : LAGE DREEF 39, 2222 WIEKEVORST

Onderwerp akte : VOF : OPRICHTING

1. Mevrouw VAN KERCKHOVEN SARAH, geboren te Lier 27 april 1980, wonende te 2222 Wiekevorst, Lage Dreef 39

2. Mevrouw CLAES NATHALIE, geboren te Lier 23 juli 1981, wonende te 2260 Westerlo, Het Locht 46. Verklaard hebben een vennnootschap op te richten op 23 september 2011 onder de volgende voorwaarden

De vennootschap is onder firma. De naam luidt : "DAMES & HEERTJES"

Het doel van de vennootschap is:

De import en export, groot- en kleinhandel in kinderkleding, modeaccessoires en kinderschoenen en dit in de meest ruime zin..

De handelsbemiddeling in alle goederen en diensten zowel in het binnenland als het buitenland.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Bij het nastreven en tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel mag de vennootschap overeenkomsten afsluiten en alle burgerlijke, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die haar diverse bedrijfstakken rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen aanbelangen; in dit verband kan de vennootschap met name onroerende goederen verwerven, vervreemde, bezwaren en hypothekeren en handels- en industriële gebouwen oprichten, die voor de ontwikkeling van haar maatschappelijk doel noodzakelijk zouden zijn.

De vennootschap mag tot verwezenlijking van haar maatschappelijk doel alle brevetten, vergunningen, merken, die betrekking hebben op haar maatschappelijk doel, aankopen, exploiteren en afstaan.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, voorschotten, kredieten en leningen toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen. Bij het nastreven en tot verwezenlijking van haar doel mag de vennootschap optreden als manager, bestuurder, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar in andere

vennootschappen zo zij aan de voorwaarden daartoe voldoet. Bij beslissing van de algemene vergadering kan de vennootschap overgaan tot aankoop van, samensmelting, samenwerking of fusie met één of meer firma's of vennootschappen, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Zij zal in het kader van haar werkzaamheden alle onroerende en roerende verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

------------------------------------------------------

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2222 Wiekevorst, Lage Dreef 39.

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

De hoofdelijke aansprakelijke vennoten zijn de hiervoren genoemde personen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt duizend euro (1.000,00 EUR) en wordt gevormd door volgende inbrengen :

door mevrouw VAN KERCKHOVEN SARAH, voornoemd : vijfhonderd euro.

door mevrouw CLAES NATHALIE, voornoemd : vijfhonderd euro.

Het boekjaar loopt van één januari tot één en dertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op drie en twintig september tweeduizend en elf en zal eindigen op één en dertig december tweeduizend en twaalf.

De algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni.

De verdeling van de winst en de verdeling van het na de vereffening overblijvende saldo geschiedt onder de vennoten ieder voor het gedeelte volgens inbreng

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen.

De vennootschap zal bestuurd worden door de vennoten die ieder de maatschappelijke handtekening zullen hebben. Onverminderd de rechten van derden, en enkel wat de onderlinge betrekkingen van de vennoten betreft, wordt er overeengekomen dat mevrouw VAN KERCKHOVEN SARAH en mevrouw CLAES NATHALIE, voornoemd, het algemeen bestuur van de vennootschap zullen waarnemen en de hoedanigheid hebben van zaakvoerder.

VOLMACHT

Onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel van onderhavige statuten ter bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel, wordt door de comparanten aan de heer Dirk Tobback, erkend boekhouder-fiscalist, wonende te 2222 Wiekevorst, Hoogbraak 7, de nodige machten verleend om alle formaliteiten die de oprichting van onderhavige vennootschap zullen volgen, te vervullen en uit te voeren en onder meer deze vereist voor de inschrijving van de vennootschap in het rechtspersonenregister, de KBO, bij de diensten van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde, en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen die de vennootschap zullen toelaten haar activiteiten aan te vangen, en dit met de macht tot in de plaatsstelling.

Wiekevorst,

Voor ontledend uittreksel

VAN KERCKHOVEN SARAH

zaakvoerder

Tegelijk neergelegd : oprichtingsakte van 23 september 2011.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

"

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

k

Coordonnées
DAMES & HEERTJES

Adresse
LAGE DREEF 39 2222 WIEKEVORST

Code postal : 2222
Localité : Wiekevorst
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande