DAMHERTINVEST

Divers


Dénomination : DAMHERTINVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 429.440.378

Publication

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 24.12.2013, NGL 28.02.2014 14058-0084-012
07/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 24.12.2012, NGL 28.02.2013 13054-0294-012
02/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 24.12.2011, NGL 28.02.2012 12049-0237-012
20/01/2012
ÿþ Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1I1 llI1 1111111 1 ii III II1 11 llI 1I

*12019422*

i

Ondernemingsnr : 0429.440.378 Benaming

(voluit) : Damhertinvest (verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 2610 Antwerpen-Wilrijk, Damhertenlaan 16

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting aandelen aan toonder in aandelen op naam - kapitaalverhoging -

CU

wijziging doel - statutenwijziging - décharge bestuurder - benoeming en

herbenoeming bestuurder - herbenoeming gedelegeerd bestuurder

Het blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Ilse Janssens te Kontich op achtentwintig

december tweeduizend en elf dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de,

'ó burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "DAMHERTINVEST', gevestigd te.

nummer0 .440.378, met eenparigheid van stemmen, de hierna vermelde beslissingen heeft genomen:

b

AANDELEN OP NAAM.

re De vergadering beslist alle aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

Bij akte verleden op zes maart tweeduizend en zes voor ondergetekende notaris werden de aandelen op; naam van de vennootschap omgezet in aandelen aan toonder. De aanwezige bestuurders en de aanwezige:

sC

en/of vertegenwoordigde aandeelhouders verklaren dat er sindsdien evenwel nooit aandelen aan toonder van; de vennootschap gedrukt werden. Verder bevestigen zij dat er in het verleden ook geen formeel;

eq aandelenregister aangemaakt werd. Bijgevolg gaat de vergadering thans over tot de aanmaak van een;

aandelenregister. Ondergetekende notaris stelt vast dat er heden een aandelenboek werd opgemaakt met:

eq vermelding van de aandelen zoals in de hierboven vernoemde verhouding.

AANPASSING STATUTEN.

NDe vergadering beslist de artikelen 6, 7, 12 en 31 aan te passen overeenkomstig de genomen beslissing;

van omzetting van alle aandelen aan toonder in aandelen op naam.

Artikel 6 wordt gewijzigd om te luiden als volgt:

'ARTIKEL 6. AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in een register van aandelen op naam dat op de;

Gt vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervanel ;

wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de'

uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst tot een enkele persoon daartoe schriftelijk is'

aangewezen. Hij oefent ter attentie van de vennootschap die rechten uit."

Artikel 7 wordt gewijzigd om te luiden als volgt:

'ARTIKEL 7. VOORKOOPRECHT

el

In onderhavig artikel wordt met overdracht van aandelen bedoeld zowel de aankoop- of'

verkoopovereenkomsten, schenkingen, inbrengen in vennootschappen, zowel gewone inbrengen als deze die

sC het gevolg zijn van enigerlei fusie of opslorping, het verlenen van opties, inbetalinggevingen of inpandgevingen,

en in het algemeen op de overeenkomsten of beloften tot overeenkomsten die vaststaande of zelfs eventuele, ' onmiddellijke of toekomstige overdrachten tot voorwerp hebben.

pq De regeling van onderhavig artikel is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook op alle:

eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap.

. Aandelen kunnen enkel worden overgedragen worden aan een natuurlijk persoon of rechtspersoon, mits

inachtname van een voorkooprecht ten voordele van de aandeelhouders. De aandeelhouder die een deel of de' totaliteit van zijn aandelen wenst over te dragen moet de raad van bestuur daarvan in kennis stellen bij: aangetekende brief, met aanduiding van de kandidaat verkrijger en de aandelen (desgevallend de nummers): die hij wenst over te dragen. Binnen de dertig dagen na ontvangst van deze brief wordt de inhoud ervan: meegedeeld aan de andere aandeelhouders, die dan over een voorkooprecht beschikken. Dit recht wordt op

-

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam handtekening.

E 2610 Antwerpen-Wilrijk, Damhertenlaan 16 in - . -

.' ..~ - -1 .'

" .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

straffe van verval uitgeoefend door bekendmaking aan de raad van bestuur, binnen de maand na de notificatie door de raad van bestuur.

Indien de aandelen op naam zijn gebeurt de mededeling via aangetekend schrijven. Het voorkooprecht wordt uitgeoefend door de aandeelhouders, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. Indien sommige aandeelhouders hun voorkooprecht niet, of slechts gedeeltelijk uitoefenen, groeit het voorkooprecht van de andere aandeelhouders in zelfde verhouding. Deze tweede ronde van voorkooprecht wordt door de raad van bestuur aangeboden aan de aandeelhouders die hun voorkooprecht wel hebben uitgeoefend in de eerste ronde. Deze aandeelhouders hebben opnieuw een maand om hun voorkooprecht uit te oefenen. De raad van bestuur bepaalt binnen de vijftien dagen na het verstrijken van de termijn binnen dewelke het voorkooprecht diende uitgeoefend te worden, de toebedeling van de aandelen, en brengt de partijen daarvan in kennis.

De prijs waartegen de aandelen worden overgenomen wordt bepaald door de raad van bestuur overeenkomstig de volgende bepalingen.

De prijs is gelijk aan het eigen vermogen van de vennootschap vastgesteld in de laatst neergelegde jaarrekening voorafgaand aan de kennisgeving bij aangetekend schrijven van de wens tot overdacht van aandelen door de kandidaat-overdrager aan de raad van bestuur, vermeerderd met de netto-meerwaarde van de onroerende goederen zoals hierna gedefinieerd, vermeerderd met de netto-meerwaarde van de effecten zoals hierna gedefinieerd, verminderd met de latente belastingen op de uitgedrukte reserves en op de andere posten van het eigen vermogen zoals zij voorkomen in de bovengenoemde jaarrekening, verminderd met alle liquidatiebelastingen hoegenaamd op het vermogen zoals bekomen na de hiervoor genoemde correcties en verminderd met een hierna bepaalde décôte afhankelijk van de grootte van het aandelenpakket dat de kandidaat-overdrager wenst over te dragen.

Met de netto-meerwaarde van de onroerende goederen wordt bedoeld het verschil in waarde tussen de boekwaarde, vermeld in de laatst goedgekeurde jaarrekening voorafgaand aan de aangetekende kennisgeving van de kandidaat-overdrager, van de onroerende goederen die eigendom zijn van de vennootschap en de waarde van de onroerende goederen zoals geschat door een deskundige, verminderd met de latente belastingen berekend volgens het algemeen tarief van de vennootschapsbelasting. Deze deskundige die binnen de vijftien dagen na de kennisgeving van de uitoefening van het voorkooprecht door de raad van bestuur dient aangesteld te worden, moet een notaris of ere-notaris zijn met standplaats in het arrondissement Antwerpen. De deskundige moet binnen de maand na zijn aanstelling de geschatte waarde van de onroerende goederen meedelen aan de raad van bestuur.

Met de netto-meerwaarde van de effecten wordt de waarde van de beursgenoteerde effectenportefeuille bedoeld bepaald op basis van de gemiddelde koers van die effecten in de dertig kalenderdagen voorafgaandelijk aan de ontvangst door de raad van bestuur van de verkoopsaanvraag. Op de meerwaarde wordt de vennootschapsbelasting en alle andere belasting die er zou op drukken in mindering gebracht.

In het geval de kandidaat-overdrager een aandelenpakket van minder dan vijftien procent wenst over te dragen wordt een décôte toegepast van vijfentwintig procent op de volgens de hiervoor vermelde formule berekende waarde. In het geval de kandidaat-overdrager een aandelenpakket van vijftien procent of meer, doch minder dan vijfentwintig procent wenst over te dragen, dan wordt op de hiervoor berekende waarde een décôte toegepast van twintig procent. In het geval de kandidaat-overdrager een aandelenpakket van vijfentwintig procent of meer, doch minder dan vijfendertig procent wenst over te dragen, wordt een décôte toegepast van vijftien procent. In het geval de kandidaat-overdrager een aandelenpakket van vijfendertig procent of meer, doch minder dan vijftig procent wenst over te dragen wordt een décôte toegepast van tien procent.

De raad van bestuur brengt de prijs binnen de vijftien dagen na ontvangst van de schatting van de onroerende goederen door de deskundige ter kennis van de kandidaat-overdrager en de aandeelhouders die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend.

De aandeelhouders beschikken over een termijn van zes maanden om een eerste schijf van een vijfde van de prijs te betalen. De termijn van zes maanden begint te lopen vanaf de datum van de prijsbepaling door de raad van bestuur. Vanaf dat moment wordt jaarlijks één vijfde van de prijs betaald om de twaalf maanden en dit voor de eerste maal twaalf maanden na de dag waarop de betaling van de eerste schijf plaatsgevonden heeft. Op het saldo wordt geen interest toegerekend."

Artikel 12 wordt gewijzigd om te luiden als volgt:

"ARTIKEL 12. UITGIFTE VAN GEWONE OBLIGATIES

De raad van bestuur kan volgens de bepalingen van de artikelen 460, 468 en 486 en volgende van het wetboek van vennootschappen gewone obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en bepaalt daarvan de bijzonderheden en modaliteiten. De obligaties zijn op naam."

Artikel 31 wordt gewijzigd om te luiden als volgt:

"ARTIKEL 31. BIJEENROEPING - TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

De raad van bestuur en de commissarissen, zo die er zijn, zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer aandeelhouders die alleen of gezamenlijk een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan overeenkomstig de wet.

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, vijftien dagen vôôr de vergadering, uitgenodigd. De oproepingsbrief bevat een opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. Het voorgaande geldt ook voor de eventuele houders van obligaties, warrants of certificaten op naam (met medewerking van de vennootschap uitgegeven). Eerstgenoemden bekomen samen met de oproepingsbrief, de bij wet bepaalde

stukken, terwijl de anderen slechts die stukken toegezonden krijgen als zij uiterlijk zeven dagen v66r de vergadering de toelatingsformaliteiten hebben vervuld.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 26 a van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld."

KAPITAALVERHOGING.

De vergadering beslist over te gaan tot de verhoging van het maatschappelijk kapitaal met honderd zeventigduizend euro (170.000 EUR) om het kapitaal te brengen van negenennegentigduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig eurocent (99.157,41 EUR) op tweehonderd negenenzestigduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig eurocent (269.157,41 EUR) door de creatie van zesduizend achthonderd (6.800) aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen vanaf heden. Op deze nieuwe aandelen wordt onmiddellijk in geld ingeschreven aan vijfentwintig euro (25 EUR) per aandeel en zij worden voor één/vierde (1/4de) volstort, hetzij voor tweeënveertigduizend vijfhonderd euro (42.500 EUR) door:

- de Heer Arnaud Clybouw, voornoemd, voor zesduizend zevenhonderd negenennegentig (6.799) aandelen, voor één/vierde (1/4de) volstort aan vijfentwintig euro (25 EUR) per aandeel, hetzij in het totaal tweeënveertigduizend vierhonderd drieënnegentig euro vijfenzeventig eurocent (EUR 42.493,75);

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CLYBOUW ADVISEURS", voornoemd, voor één (1) aandeel, voor één/vierde (1/4de) volstort aan vijfentwintig euro (25 EUR) per aandeel, hetzij in het totaal zes euro vijfentwintig eurocent (6,25 EUR).

De genoemde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE20 7450 4544 3256 bij de KSC Bank geopend ten name van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap Damhertinvest, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, dat mij is overhandigd om aan deze akte gehecht te worden.

VASTSTELLING.

Alle aandeelhouders erkennen en verzoeken mij notaris te akteren dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel werd volgestort ten belope van één/vierde (1/4de). Het maatsr.happe-'lijk kapitaal werd alriiis daadwerkelijk gehracht op tweehonderd ne genanyectioriiti7erd honderd zevenenvijftig euro eenenveertig eurocent (269.157,41 EUR) en is vertegenwoordigd door tienduizend achthonderd (10.800) aandelen zonder nominale waarde, ieder met een breukwaarde van één/tienduizend achthonderdste (1/10.800ste) van het kapitaal.

WIJZIGING VAN ARTIKEL 5 DER STATUTEN.

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 5. KAPITAAL

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd negenenzestigduizend honderd zevenenvijftig euro eenenveertig eurocent (269.157,41 EUR). Het is verdeeld in tienduizend achthonderd (10.800) aandelen zonder nominale waarde, met een breukwaarde van één/tienduizend achthonderdste (1/10.800ste) ieder."

VERSLAG.

Eenparig ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel, en van de staat over de actieve en passieve toestand afgesloten per dertig september tweeduizend en elf, hetzij niet ouder dan drie maanden en gevoegd bij het verslag van de raad van bestuur, daar alle aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de raad van bestuur en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen samen met een afschrift van onderhavige akte worden neergelegd.

WIJZIGING DOEL.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoorts), zoals huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde onroerende goederen.

2. Roerende goederen van welke aard ook verwerven, verhuren, huren, in leasing en financiering nemen.

3. Het aangaan van leningen en financieringen alsook het zelf toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

5. Zij mag tevens de haar ter beschikking staande gelden beheren en beleggen in roerende en onroerende

goederen evenals in financiële waarden zoals aandelen, obligaties, kasbons, vastgoedcertificaten, al dan niet

ter beurze genoteerd.

Het is haar toegelaten alle voornoemde verrichtingen en activiteiten zowel in België als in het buitenland te

verwezenlijken.

Deze opsomming is niet beperkend."

WIJZIGING VAN ARTIKEL 4 DER STATUTEN.

Teneinde dit in overeenstemming te brengen met wat voorafgaat, beslist de vergadering artikel 4 der

statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"ARTIKEL 4. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, enzovoorts), zoals huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde onroerende goederen.

2. Roerende goederen van welke aard ook verwerven, verhuren, huren, in leasing en financiering nemen.

aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en ka p ita lisati eon d ernem i nge n

4. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

5. Zij mag tevens de haar ter beschikking staande gelden beheren en beleggen in roerende en onroerende

goederen evenals in financiële waarden zoals aandelen, obligaties, kasbons, vastgoedcertificaten, al dan niet

ter beurze genoteerd.

Het is haar toegelaten alle voornoemde verrichtingen en activiteiten zowel in België als in het buitenland te

verwezenlijken.

Deze opsomming is niet beperkend."

DÉCHARGE BESTUURDER.

De vergadering stelt vast dat er een einde is gekomen aan het mandaat van de bestuurder Mevrouw

Simonne Clybouw, voornoemd, ingevolge haar overlijden op zesentwintig september tweeduizend en tien.

De vergadering verleent, voor zoveel nodig, kwijting over het door haar gevoerde mandaat.

BENOEMING BESTUURDER.

De vergadering benoemt de Heer Bruggeman Frank, voornoemd, tot bestuurder met ingang vanaf heden,

voor een duur van zes jaar. Het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

Alhier aanwezig en verklarende voormeld mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te

zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

HERBENOEMING BESTUURDER.

De vergadering herbenoemt de Heer André Clybouw, voornoemd, als bestuurder met ingang vanaf heden,

voor een duur van zes jaar. Het mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

Alhier aanwezig en verklarende voormeld mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te

zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

RAAD VAN BESTUUR.

De bestuurders, allen hier aanwezig, komen onmiddellijk in raad van bestuur bijeen, en nemen met

eenparigheid van stemmen volgend besluit:

- 4" -" - 04. II - -

" " " d'eto" enin.en

" - -1 1!-i -A r, -

- wordt herbenoemd als gedelegeerd bestuurder de Heer CLYBOUW André, voornoemd, met ingang vanaf

heden, voor een duur van zes jaar.

Alhier aanwezig en verklarende voormelde opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te

zijn door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Voor uittreksel

Hiermede neergelegd :

- een expeditie van de akte inhoudende statutenwijziging;

- verslag van de raad van bestuur;

- staat van activa en passiva;

- coördinatie van de statuten.

NOTARIS ILSE JANSSENS.

. Voor;behouden aan het Beigisch j StaatsbladJ

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam er, handtekening

04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 24.12.2010, NGL 27.02.2011 11049-0147-012
12/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 24.12.2009, NGL 29.01.2010 10035-0272-014
05/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 24.12.2008, NGL 29.12.2008 08876-0332-013
03/01/2008 : ANT000135
09/01/2007 : ANT000135
24/03/2006 : ANT000135
03/03/2006 : ANT000135
03/02/2006 : ANT000135
17/01/2005 : ANT000135
29/01/2004 : ANT000135
05/03/2003 : ANT000135
11/01/2001 : ANT000135
21/01/2000 : ANT000135
01/10/1999 : ANT000135
01/01/1997 : ANT135
01/01/1996 : ANT135
01/01/1995 : ANT135
23/11/1993 : ANT135
07/10/1992 : ANT135
01/01/1990 : ANT135
01/01/1989 : ANT135
01/01/1988 : ANT135
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 24.12.2015, NGL 27.02.2016 16055-0080-012
24/09/1986 : ANT135

Coordonnées
DAMHERTINVEST

Adresse
DAMHERTENLAAN 16 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande