DANSSCHOOL EN AVANT

Association sans but lucratif


Dénomination : DANSSCHOOL EN AVANT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 537.887.269

Publication

06/09/2013
ÿþMOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK 1: Naam  zetel  doel - duur

Artikel 1. De vereniging draagt de naam Dansschool En Avant. Deze naam moet voorkomen in alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  vereniging zonder winstoogmerk of door de afkorting  vzw .

Artikel 2. De zetel van de vereniging is gevestigd te Kardinaal Cardijnlaan 100c, 2820 Bonheiden, behorende tot het gerechtelijk arrondissement Mechelen. De bevoegdheid voor een zetelwijziging komt alleen toe aan de Algemene Vergadering.

Artikel 3. De vereniging heeft tot doel: het aanbieden van danslessen en kleuters, kinderen, jongeren en volwassenen aanzetten tot bewegen. Zij is bevoegd om in ondergeschikte orde handelsdaden te stellen voor zover deze in overeenstemming zijn met het omschreven doel en voorzover de winst gebruikt wordt om dit doel te bereiken. Zij kan alle roerende en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft, bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen.

Zij kan daartoe alle nuttige rechtshandelingen en daden stellen, overeenkomsten sluiten, personeel aanwerven, contracten ondertekenen, met expliciet inbegrip van verzekeringspolissen, goederen in huur nemen, dit zowel in binnen -als in buitenland. Zij kan individuele overeenkomsten zowel met privé -als met rechtspersonen afsluiten, om welke redenen ook, subsidies verwerven, zowel van de overheid als van private instellingen, aan sponsoring doen en vertegenwoordigers uitzenden in binnen -en buitenlans en zelf als vertegenwoordiger optreden.

Artikel 4. De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde tijd.

 Dansschool En Avant

VERENIGING ZONDER WINSTOOGMERK

Kardinaal Cardijnlaan 100c

2820 Bonheiden

OPRICHTING

De ondergetekenden:

1. Karin Nauwelaerts, Kardinaal Cardijnlaan 100c, 2820 Bonheiden

2. Luc Van Hoof, Kardinaal Cardijnlaan 100c, 2820 Bonheiden

3. Natalie Van den Broeck, Brederodestraat 38/1, 2018 Antwerpen

zijn overeengekomen op 31 augustus 2013, om in overeenstemming met de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de verenging zonder winstoogmerk  Dansschool En Avant op te richten waarvan de statuten als volgt luiden:

HOOFDSTUK 2: Lidmaatschap

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Dansschool En Avant

België

Onderwerp akte : Oprichting

*13304988*

(afgekort) :

Rechtsvorm: : Vereniging zonder winstoogmerk

Luik B

Zetel : Kardinaal Cardijnlaan 100 c

0537887269

2820

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bonheiden

Griffie

Neergelegd

03-09-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Artikel 5. Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De vereniging telt effectieve en toegetreden leden.

Effectieve leden zijn diegenen die bij de oprichting deze statuten ondertekenen en diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Het lidmaatschap is persoonlijk en mitsdien niet overdraagbaar noch vatbaar om door erfopvolging te worden verkregen. Er moeten minstens drie effectieve leden zijn. De kandidaat-effectieve leden richten hun schriftelijke kandidaatstelling aan de Raad van Bestuur, die tevens ook instaat voor de aanvaarding van het kandidaat lid. Toegetreden leden zijn niet-effectieve leden. Zij zijn lid van de vereniging, maar participeren niet aan het beleid. Zij hebben geen stemrecht in de Algemene Vergadering. De toegetreden leden bezitten uitsluitend de rechten en plichten die hen uitdrukkelijk door de statuten of het huishoudelijk reglement worden toegekend. De toegetreden leden hebben het recht een exemplaar van de statuten en het huishoudelijk reglement te ontvangen, het recht om deel te nemen aan trainingen en optredens, het recht om voorstelling, klachten en wensen in te dienen bij het bestuur van de dansschool. De toegetreden leden hebben de plicht het bestuur in kennis te stelling van de verandering van hun adres, de plicht tijdig hun lidgeld te betalen, de plicht tot naleving van de reglementen van de vereniging en daarnaast ook van de richtlijnen opgesteld door de dansliga van de sportfederatie.

Geen enkel lid, effectief of toegetreden, kan enige aanspraak maken op de bezittingen van de vzw op grond van de hoedanigheid van het lidmaatschap. Die uitsluiting van rechten op de bezittingen geldt altijd: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging ervan, bij ontbinding van de vzw;...

Artikel 6. Als toegetreden lid kan iedere natuurlijke persoon, rechtspersoon of feitelijke vereniging toetreden die de door de Raad van Bestuur bepaalde jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage betaalt.

De Raad van Bestuur behoudt zich het recht voor bepaalde kandidaat-toegetreden leden te weigeren, zonder dit te moeten motiveren.

Artikel 7. De effectieve leden zijn aan de vereniging geen jaarlijkse bijdragen verschuldigd. De effectieve leden zijn in geen geval persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging. De toegetreden leden moeten de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage betalen, zoals die is vastgelegd door de Raad van Bestuur. Artikel 8. De effectieve leden zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken door schriftelijk hun ontslag te geven aan de Raad van Bestuur. Tot uitsluiting van een effectief lid kan alleen door een Algemene Vergadering worden besloten, met tweederde meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat het effectieve lid is gehoord, althans geroepen.

Het lidmaatschap van toegetreden leden eindigt door niet-betaling van het lidgeld, de dood van het lid, opzegging door het lid, opzegging van de vereniging of ontzetting. Ontzetting uit het lidmaatschap kan alleen worden uitgesproken indien een lid handelt in strijd met de statuten, reglementen of besluiten van de vereniging en/of de vereniging op onredelijke wijze benadeelt. De ontzetting geschiedt door het bestuur. Het betrokken lid wordt ten spoedigste, onder opgave van reden(en) schriftelijk van het besluit in kennis gesteld.

Uittredende of uitgesloten leden en rechtverkrijgenden van overleden leden hebben generlei aanspraak op het vermogen van de vereniging en kunnen nooit teruggave of vergoeding van gestorte bijdragen, van aanbrengsten of van andere prestaties vorderen, behoudens hetgeen in deze statuten uitdrukkelijk anders is.

HOOFDSTUK 3: Algemene vergadering

Artikel 9. De Algemene Vergadering bestaat uit de effectieve leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur, of bij zijn of haar afwezigheid door een ondervoorzitter, of door de oudste van de aanwezig bestuurders. Alle effectieve leden hebben gelijk stemrecht.

Artikel 10. De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering worden uitgeoefend: de wijziging van de statuten, de benoeming en de afzetting van de bestuurders, de kwijting aan de bestuurders, de goedkeuring van de begrotingen en van de rekeningen, de vrijwillige ontbinding van de vereniging, de uitsluiting van de leden, de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk, de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend, de kwijting aan de commissarissen en alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 11. De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur telkens als het doel of het belang van de vereniging dit vereist en minstens één maal per jaar. De uitnodiging wordt ten laatste 8 dagen op voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle effectieve leden verstuurd per gewone post of per e-mail. De oproeping bevat de dag, het uur, de plaats en de agendapunten. Na de bekendmaking van de agenda kunnen nog extra punten worden toegevoegd indien iedereen aanwezig is, zo niet heeft de voorafgaande oproeping geen nut meer.

Artikel 12. Beslissingen worden genomen bij een gewone meerderheid (meer ja dan nee-stemmen) van het totaal van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen van de effectieve leden. De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een Algemene Vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de aanwezige en vertegenwoordigde effectieve leden. Indien op de eerste algemene vergadering minder dan 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede algemene vergadering bijeengeroepen worden die geldig kan beraadslagen, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde effectieve leden. De tweede Algemene Vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste Algemene Vergadering gehouden worden. Een beslissing tot wijziging van de statuten wordt verondersteld aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde effectieve leden. Artikel 13. De besluiten van de Algemene Vergadering worden gebundeld en bewaard op de maatschappelijke zetel van de vereniging. Enkel voor effectieve leden geldt er een inzagerecht. Toegetreden leden en belanghebbende derden kunnen inzage van de besluiten krijgen door een schriftelijke aanvraag aan de Raad van Bestuur. Zij bezitten in principe over een gewoon inzagerecht op het zeteladres, na een vooraf te maken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

afspraak.

Luik B - vervolg

HOOFDSTUK 4: Raad van Bestuur

Artikel 14. De Raad van Bestuur bestaat uit minstens drie personen. Enkel als de Algemene Vergadering uit slechts drie personen bestaat, bestaat de Raad uit twee personen. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens twee personen, lid van de vereniging en aangeduid door de Algemene Vergadering. Deze drie zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging, in ontvangst te nemen. De Raad van Bestuur beslist als een college. Dat betekent dat de meerderheid van de bestuurders aanwezig moet zijn en daarvan een gewone meerderheid moet akkoord gaan.

Artikel 15. De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De bestuurders kunnen ten alle tijden afgezet worden door de Algemene Vergadering. De bestuurders gaan uit hoofde van de verbintenissen van de vereniging geen persoonlijke verplichting aan. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht, en de in hun beheer bedreven misgrepen.

Artikel 16. Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid. De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering. Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de Algemene Vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

Artikel 17. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. De Raad van Bestuur moet worden samengeroepen wanneer het belang van de vzw dit vereist.

Artikel 18. De Raad van Bestuur kan een extern afgevaardigde aanduiden. De vereniging is  onverminderd de Algemene Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college  in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de extern afgevaardigde die alleen kan handelen, of door twee bestuurders, die gezamenlijk moeten handelen. De benoeming van de extern afgevaardigde gebeurt door de Raad van Bestuur en wordt beslist bij college. De duur is onbepaald. De ambtsbeëindiging van deze persoon kan geschieden op vrijwillige basis door een schriftelijk verslag in te dienen bij de Raad van Bestuur.

HOOFDSTUK 5: Begroting en rekeningen

Artikel 19. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot tot 31 december. Bij het einde van elk boekjaar sluit de Raad van Bestuur de rekeningen van het afgelopen jaar en maakt de begroting voor het volgend jaar op. Deze wordt aan de jaarvergadering ter goedkeuring voorgelegd. Het batig saldo vergroot het vermogen van de vereniging en kan niet als dividend of anderszins aan de leden worden uitgekeerd.

HOOFDSTUK 6: Ontbinding en vereffening

Artikel 20. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan de rechtbank, één of meer vereffenaars, zij bepaalt hun bevoegdheid, alsmede de wijze van vereffening. Artikel 21. In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, die een gelijkaardig doel als deze vereniging nastreeft; zijn er verscheidene zodanige verenigingen, dan maakt de Algemene Vergadering een keuze of verdeelt zij de activa naar goedvinden; zijn er geen, dan worden de goederen overgedragen aan de vereniging, stichting of inrichting, waarvan het doel het hierboven omschreven doel het meest nabij komt.

Aldus goedgekeurd te Bonheiden op 31 augustus 2013, in twee exemplaren waarvan er één bewaard wordt op

de maatschappelijke zetel van de vereniging en waarvan het andere wordt neergelegd op de Griffie van de

Rechtbank van Koophandel te Mechelen.

Getekend door hierna vermelde oprichters:

Karin Nauwelaerts

Luc Van Hoof

Natalie Van den Broeck

Dansschool En Avant

Kardinaal Cardijnlaan 100c

2820 Bonheiden

AKTE BETREFFENDE DE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur van Dansschool En Avant vzw, met maatschappelijke zetel te 2820 Bonheiden, Kardinaal

Cardijnlaan 100c, is als volgt samengesteld:

Nauwelaerts Karin, Kardinaal Cardijnlaan 100c, 2820 Bonheiden, geboren te Mechelen op 31/03/1965 Van Hoof

Luc, Kardinaal Cardijnlaan 100c, 2820 Bonheiden, geboren te Mechelen op 23/08/1958

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of het organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De Raad van Bestuur bestaat uit minstens drie personen. Enkel als de Algemene Vergadering uit slechts drie personen bestaat, bestaat de Raad uit twee personen. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van minstens twee personen, lid van de vereniging en aangeduid door de Algemene Vergadering. Deze drie zijn afzonderlijk gemachtigd om poststukken, postassignaties, aangetekende brieven en dergelijke, gericht aan de vereniging, in ontvangst te nemen. De Raad van Bestuur beslist als een college. Dat betekent dat de meerderheid van de bestuurders aanwezig moet zijn en daarvan een gewone meerderheid moet akkoord gaan. De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur. De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering met een gewone meerderheid ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit. De bestuurders kunnen ten alle tijden afgezet worden door de Algemene Vergadering. De bestuurders gaan uit hoofde van de verbintenissen van de vereniging geen persoonlijke verplichting aan. Hun aansprakelijkheid is beperkt tot de vervulling van de hun gegeven opdracht, en de in hun beheer bedreven misgrepen.

Het mandaat van de bestuurders eindigt door afzetting door de Algemene Vergadering, door vrijwillig ontslag, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of ingeval van wettelijke onbekwaamheid. De afzetting door de Algemene Vergadering wordt beslist bij gewone meerderheid van het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering. Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de Raad van Bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de Raad van Bestuur binnen de twee maanden de Algemene Vergadering bijeenroepen, welke in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in kennis zal stellen.

De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van die welke uitdrukkelijk door de Wet aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in alle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen. De Raad van Bestuur moet worden samengeroepen wanneer het belang van de vzw dit vereist.

Te Bonheiden op 31 augustus 2013

Dansschool En Avant

Kardinaal Cardijnlaan 100c

2820 Bonheiden

AKTE BETREFFENDE DE PERSONEN GEMACHTIGD OM DE VERENIGING TE VERTEGENWOORDIGEN De Raad van Bestuur heeft beslist een extern afgevaardigde te benoemen, namelijk:

Van den Broeck Natalie, Brederodestraat 38/1, 2018 Antwerpen, geboren te Bonheiden op 23/07/1990 De vereniging is  onverminderd de Algemene Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college  in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de extern afgevaardigde die alleen kan handelen, of door twee bestuurders, die gezamenlijk moeten handelen. De benoeming van de extern afgevaardigde gebeurt door de Raad van Bestuur en wordt beslist bij college. De duur is onbepaald. De ambtsbeëindiging van deze persoon kan geschieden op vrijwillige basis door een schriftelijk verslag in te dienen bij de Raad van Bestuur.

Te Bonheiden op 31 augustus 2013

03/06/2015
ÿþMoa 2,2

. .d In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte tere

2 2 MEI

RECHTBANK van ,,,,

ANl"WERPEN, nid.

~

lI i 11111.1,







Ondernemingsnr : 0537.887.269

Benaming

(voluit) : Dansschool En Avant

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kardinaal Cardijnfaan 100 C - 2820 Bonheiden

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurder

Op 31 januari 2015 is een buitengewone algemene vergadering samengekomen en werden volgende

beslissingen genomen

Nauwelaerts Karin, Kard.Cardijnlaan 100c, 2820 Bonheiden neemt ontslag als bestuurder op 31 januari

2015. Kwijting wordt haar verleend voor haar mandaat tot en met 31 januari 2015.

Nauwelaerts Mai, Lijsterbestaan 12, 2820 Bonheiden wordt benoemd tot bestuurder met ingang van

1 februari 2015. Zij aanvaardt het mandaat.

Van Hoof Luc

bestuuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2015
ÿþ Moo2.2

" l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

*15078421*

1Hhl



_ NE~i i~~F? .E .,.._.

2 2 MEI 203

Grif¬ ie--

.

RECHTF3ANK van KOf1PHAPnr1 i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

------ -------------------- ------------------ ------- Fd WAR Ef~ etc# tv Ct-1¬ LEn

Ondernemingsnr : 0537.887.269

Benaming

(voluit) : Dansschool En Avant

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Kardinaal Cardijnlaan 100 C - 2820 Bonheiden

Onderwerp akte : ontslag en benoeming bestuurder

Op 31 januari 2015 is een buitengewone algemene vergadering samengekomen en werden volgende

beslissingen genomen :

Nauwelaerts Karin, Kard.Cardijniaan 100c, 2820 Bonheiden neemt ontslag als bestuurder op 31 januari

2015. Kwijting wordt haar verleend voor haar mandaat tot en met 31 januari 2015.

Nauwelaerts Mai, Lijsterbeslaan 12, 2820 Bonheiden wordt benoemd tot bestuurder met ingang van

1 februari 2015. Zij aanvaardt het mandaat.

Van Hoof Luc

bestuuurder

Op de laatste blz. van L ik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DANSSCHOOL EN AVANT

Adresse
KARDINAAL CARDIJNLAAN 100, BUS C 2820 BONHEIDEN

Code postal : 2820
Localité : BONHEIDEN
Commune : BONHEIDEN
Province : Anvers
Région : Région flamande