DAP DE NEGEN HONDEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAP DE NEGEN HONDEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 507.977.122

Publication

09/01/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-01-2015

Griffie

*15300421*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0507977122

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

DAP DE NEGEN HONDEN

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Barbara VAN HEK, handelend in de hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van "VAN HEK Barbara", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te Maasmechelen, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BACKERE & VAN HEK - Geassocieerde notarissen", met zetel te Lommel op 29 december 2014, geregistreerd, blijkt dat er een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk werd opgericht door:

De heer SNYKERS Frédéric, geboren te Oostende op 4 maart 1986, van Belgische nationaliteit, echtgenoot van mevrouw MOORS Karen, geboren te Bilzen op 31 juli 1987, gedomicilieerd te 8420 De Haan, Westhinderlaan 64.

STATUTEN

Benaming

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming « DAP DE NEGEN HONDEN ».

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2490 Balen, Kerkhovensesteenweg 526.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Doel

De vennootschap heeft tot doel zowel in België, de Europese Unie en derde landen:

- het beoefenen van de diergeneeskunde volgens de wettelijke voorschriften en volgens de bepalingen van de Code der Plichtenleer van de Orde der Dierenartsen, het uitvoeren van prestaties in de klinische biologie;

- het inrichten van algemene diensten en een secretariaat die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het verwerven en/of huren van alle apparatuur en begeleidende accommodaties die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteit;

- het uitbouwen van een eerstelijnspraktijk, diagnose, behandeling en eventuele chirurgie;

- Het aan- en verkopen, huren en verhuren, beheren en renoveren van onroerende goederen voor eigen beheer.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap beoogt aan de vennoot de uitoefening van het beroep te vergemakkelijken, de kwaliteit van de prestaties en de doeltreffendheid van de verleende diensten te verbeteren. Ten dien einde mag de vennootschap alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar

Onderwerp akte :

Kerkhovensesteenweg 526 2490 Balen

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de activiteiten uitgeoefend worden in eerbied met de deontologische en administratieve voorschriften, volgens de eisen van de wetenschappelijke discipline.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de diergeneeskunde.

De vennootschap laat de vennoot de mogelijkheid zich verder te bekwamen of de ontwikkeling van het door hem beoefende specialisme, op de voet te volgen en stelt in dit kader alle mogelijke middelen ter beschikking.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen kunnen enkel toebehoren aan dierenartsen, ingeschreven op de lijst van de Nederlandstalige Gewestelijke Raad Orde der Dierenartsen (NGROD). Het kapitaal werd volledig volstort over een bedrag van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO  18.600,00 EUR. Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE71 7370 4327 4369, geopend namens de vennootschap in oprichting bij KBC BANK te Lommel. Het certificaat van deponering werd door voornoemde vennootschap afgeleverd op 21 oktober 2014, voorafgaandelijk aan dezer, en aan ondergetekende notaris overhandigd. Deze bevestigt dat de gelden gestort werden conform de wet. Dit attest zal door hen in het vennootschapsdossier bewaard blijven.

Bestuur - Bestuursorgaan  Bestuursbevoegdheid  Vertegenwoordigingsbevoegheid

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Het bestuur kan enkel worden waargenomen door dierenartsen, ingeschreven op de lijst van de Nederlandstalige Gewestelijke Raad Orde der Dierenartsen (NGROD).

Indien vennootschappen van dierenartsen tot zaakvoerders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft van dierenarts, ingeschreven op de lijst van de Nederlandstalige Gewestelijke Raad Orde der Dierenartsen (NGROD), die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur die door het wordt vastgesteld.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Winstuitkering

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op éénendertig december van het zelfde

jaar.

Het eerste boekjaar loopt van 29 december 2014 tot 31 december 2015. Het betreft bijgevolg een

verlengd boekjaar.

Gewone algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur

(10.00u).

De eerste gewone algemene vergadering zal plaatshebben in het jaar 2016, overeenkomstig de

statuten.

Zaakvoerder

1/ het aantal zaakvoerders vast te stellen op één (1).

2/ in deze hoedanigheid te benoemen voor onbepaalde duur :

De heer SNYKERS Frédéric, geboren te Oostende op 4 maart 1986, gedomicilieerd te 8420 De

Haan, Westhinderlaan 64, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een

besluit dat zich daartegen verzet.

3/ het ambt van zaakvoerder is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Volmacht.

De verschijner stelt aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling de

coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Fiduciaire Maerien, Ghilain & Partners ,

te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 A/0 aan wie elk de macht verleend wordt om de nodige

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging, doorhaling, aansluiting van de vennootschap

bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, sociaal

secretariaat en sociaal verzekeringsfonds en voor alle andere vergunningen bij allerlei diensten

indien nodig, betreffende het heden en ook voor de toekomst.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Barbara van Hek.

Coordonnées
DAP DE NEGEN HONDEN

Adresse
KERKHOVENSESTEENWEG 526 2490 BALEN

Code postal : 2490
Localité : BALEN
Commune : BALEN
Province : Anvers
Région : Région flamande