DASTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DASTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 867.458.429

Publication

18/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 15.07.2013 13306-0055-014
20/02/2013
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

wersr " Naam en neneLekening

~.,

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

0 8 FEB, 2813

Griffie

Ondernerriingsnr : 0867,458.429

Benaming (voluit) : DASTE

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Slijkweg 5

(volledig adres) 2180 Antwerpen (Ekeren)

Onderwerp(en) akte : STOCKSPLIT - KAPITAALVERHOGING

Uittreksel afgeleverd v66r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van vennoten verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 1 februari 2013, blijkt het volgende:

1. De vergadering besliste om een stockspfit van de bestaande aandelen door te voeren waarbij de bestaande honderd (100) aandelen werden gesplitst in driehonderd (300) nieuwe aandelen in een verhouding van een (1) bestaand aandeel tegen drie (3) nieuwe aandelen. Voor het aandeel dat in onverdeeldheid werd gehouden, verkregen de eigenaars in onverdeeldheid elk een (1) nieuw aandeel.

2. Het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd met twintigduizend en een euro (¬ 20.001,00) om het te brengen op achtendertigduizend zeshonderdeneen euro (¬ 38.601,00), door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Belfius.

Het nog niet volgestorte gedeelte bedraagt een euro (¬ 1,00) waarvan door elke vennoot nog een derde (113e) dient te worden volstort, meer specifiek dient:

1. De heer VERSCHOOREN David, geboren te Edegem op 12 december 1981, wonende te 2600 Antwerpen (Berchem), Lodewijk Van Sullstraat 35 bus 101, nog een derde te volstorten;

2. De heer AERTS Steven Maria, geboren te Brasschaat op 3 april 1979, wonende te 2940 Stabroek, Akkerstraat 17, nog een derde te volstorten;

3. De heer VAN hAECHT Dimitri Jean Geert, geboren te Schoten op 29 april 1976, wonende te 2940 Stabroek (Hoevenen), Berkenlaan 40, nog een derde te volstorten.

Dientengevolge werd het kapitaal vastgesteld op achtendertigduizend zeshonderdeneen euro (¬ 38.601,00).

3. Conform de voorgaande besluiten werd artikel 5 van de statuten gewijzigd en luidt dit artikel voortaan,

ais volgt:

"Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achtendertigduizend zeshonderdeneen

euro (¬ 38.601,00).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd (300) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale

waarde."

4. Artikel 24 van de statuten werd gewijzigd en de laatste alinea van het gewijzigde artikel 24 luidt voortaan als volgt:

"Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen."

5. Tot bijkomende niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, werd benoemd: de heer VAN hAECHT Dimitri, voornoemd.

6. Er werd aan:

1/ de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO CONSULT', _ rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957,779, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33 bus 1, en haar aangestelden mandatarissen en lasthebbers

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

tllll INN IMIVIIII01 111

*13030543<

mod 99.9

2/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR HELLEMONS EN ANTHONISSEN", rechtspersonenregister Antwerpen 0475.796.975, met zetel te Stabroek, Dorpsstraat 174-176, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap ais handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en In het algemeen, alles te " doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertekend)

Frank Liesse

Een Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte, gecoördineerde statuten.

Voor-lbehfluclCn

aaapi'Ettp cBetgisch +átaatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid var de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien; bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Vei-cc Nearr, en hhandtak.er,ino

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 31.08.2012 12538-0557-013
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 01.07.2011 11253-0014-009
17/02/2011
ÿþmen.

Ondememingsnr : 0867.458.429

Benaming : Boekhoudkantoor Hendrickx

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Riemstraat 35 bus 104

2000 Antwerpen

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM - ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING DOEL EN AARD - ONTSLAG STATUTAIR ZAAKVOERDER - BENOEMING ZAAKVOERDER(S) AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING - VASTSTELLING NIEUWE TEKST DER STATUTEN

Uittreksel afgeleverd véôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank; van Koophandel te Antwerpen

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank; Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 3 februari 2011, blijkt dat:

1. De naam van de vennootschap luidt voortaan "DASTE".

2. De maatschappelijke zetel werd met ingang op 3 februari 2011 overgebracht naar 2180 Antwerpen (Ekeren), Slijkweg 5.

3. Het doel van de vennootschap werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

- De uitbating van een bowlingzaal en aanverwante activiteiten.

- Het aanleggen, oprichten, verkopen, huren, verhuren, uitbaten van terreinen of gebouwen voor alle; sportdoeleinden, de aan- en verkoop van alle voedingswaren en dranken.

- De uitbating van alle spijshuizen en drankgelegenheden, zoals restaurants, koude buffetten, music halls, dancings, cafés en andere horeca-activiteiten, alsmede het in huur geven of nemen van lokalen ten einde aldaar horeca-activiteiten uit te oefenen.

- Import, export, groot- en kleinhandel van alle sportartikelen en textielproducten.

- Het onderhouden van bowlingbanen en aanverwante infrastructuur.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle; verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer: erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en; verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen; ;; verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de; aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende; goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van; aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle; verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven dood inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van ;; welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en; ondernemingen.

- Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het; even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle; handels- en financiële operaties verrichten.

- Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten, vergunningen en aanverwante immateriële duurzame activa. Dit alles in de meest ruime zin.

- Het bemiddelen, in opdracht van derden, van overeenkomsten of diensten, het aanbrengen van; ;l zaken, cliënten financiers of andere in de breedste zin.

- Het voeren van administraties van derden.

- Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks; bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder,

en _bel eerd er_ net inb_egrip_y_an =d ze_ van_ver-effenaar---

---------------- - - --------- -- --- ----- - --- ----

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Griffie

0 7 FEB. 2011

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIiINaia as sa~I~I~Ill~li*rll11

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

p,,, ~ YI ~, --n~r, ~alj2,^2r. i

4.4),.r ~ ,i.1_~. + .y,v. . ) ~J4_

avd .' G1el~OF7 te?

Lot o

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk' voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Door deze wijziging is eveneens de aard van de vennootschap gewijzigd zodat deze voortaan een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft, zal zijn.

4. De regeling inzake overdracht en overgang van aandelen (met inbegrip regeling voorkooprecht) (met inbegrip regeling inzake prijsbepaling) werd gewijzigd.

5. De statutaire zaakvoerder, te weten: de heer HENDRICKX Bert Rosalia Louis, geboren te Antwerpen op 20 augustus 1980, wonende te 2000 Antwerpen, Riemstraat 35 bus 104 (rijksregistemummer 80.08.20375.82), werd eervol ontslagen.

6. De externe vertegenwoordiging werd gewijzigd en luidt voortaan als volgt:

"ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder

afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen."

7. De toelatingsvoorwaarden tot algemene vergaderingen luiden voortaan als volgt:

"Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van

het stemrecht."

8. Een nieuwe tekst der statuten werd vastgesteld welke voortaan als enige vigerende tekst der statuten zal gelden.

9. Tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar, worden benoemd:

1) de heer VERSCHOOREN David , geboren te Edegem op 12 december 1981, wonende te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Groenenborgerlaan 203 bus 3;

2) de heer AERTS Steven Maria, geboren te Brasschaat op 3 april 1979, wonende te 2940 Stabroek, Akkerstraat 17.

10. Er werd aan:

1/ de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOEKHOUDKANTOOR HELLEMONS & ANTHONISSEN", rechtspersonenregister 0475.796.975, met zetel te Stabroek, Dorpsstraat 174-176, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

2) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO FOCUS", rechtspersonenregister Antwerpen 0458.490.195, met zetel te Antwerpen-Merksem, Ringlaan 33, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse

Een geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- afschrift akte,

- verslag zaakvoerders,

- staat van actief en passief.

~ r..



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 16.06.2010, NGL 29.09.2010 10561-0535-009
06/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 18.06.2009, NGL 30.10.2009 09840-0263-010
16/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 08.10.2008 08780-0238-009
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 21.06.2007, NGL 28.09.2007 07759-0102-011
04/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.06.2006, NGL 31.08.2006 06721-4903-013

Coordonnées
DASTE

Adresse
SLIJKWEG 5 2180 ANTWERPEN (EKEREN)

Code postal : 2180
Localité : Ekeren
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande