DATHAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DATHAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.344.235

Publication

07/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 03.12.2013, NGL 06.01.2014 14001-0398-010
06/01/2015
ÿþmod 11 1

Luik B In de Dijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

1111q1MORIN



Rechtbank van koophandel

An¬ weroen

23 DEC, 2014

Griffie

afdeling Antwerpen



Ondernemingsnr : 0810.344.235

Benaming (voluit) : DATHAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2000 Antwerpen, Hessenstraatje 3 bus 3

Onderwerp akte ;BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING EN AANPASSING STATUTEN

Uit het verslagschrift der buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DATHAN", gevestigd te 2000 Antwerpen, Hessenstraatje 3 bus 3, opgemaakt door notaris Philip Van den Abbeele te Antwerpen, op achttien december tweeduizend veertien, blijkt dat volgende beslissingen door de vergadering werden genomen met éénparigheid van stemmen:

I. L Kapitaalverhocinq doorinbreng in natura:

i. Voorwerp van de inbreng:

*een aandelenpakket bestaande uit duizend vijfhonderd achtennegentig (1.598) aandelen op naam van de naamloze vennootschap BOURLA met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Graanmarkt 7, ondernemingsnummer 0427.576.988.

Opgericht onder de benaming Gabridan Investeringen bij akte verleden voor notaris Richard Celis te Antwerpen op zesentwintig juni negentienhonderd vijfentachtig, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vierentwintig juli daarna onder nummer 850724-274 en waarvan de statuten meermaals zijn gewijzigd en voor het laatst bij akte verleden voor notaris Miche! Robeyns te Antwerpen op tweeëntwintig december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf onder nummer 12020713.

De aandelen worden ingebracht aan een vermogenswaarde zoals uitvoerig bepaald in nagemeld verslag van de bedrijfsrevisor.

ii. Verslagen

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder de dato 16 december 2014, waarin het belang van de nagemelde inbreng in natura worden toegelicht en het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoerder, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een B.V.B.A. Foqué & Partner te 9240 Zele, Elststraat 32, vertegenwoordigd door de heer Ludo Foqué, bedrijfsrevisor, over de voorgestelde inbreng in natura, over de toegepaste methoden van waardering en over de als tegenprestatie verstrekte vergoedingen, opgemaakt op 16 december 2014.

Dit verslag besluit als volgt:

De geplande inbreng in natura bestaat uit volgende aandelen die allen voile eigendom zijn van de heer Anton Vanden Houte en de heer Steven Mares:

-1598 van de 1600 aandelen (zijnde 99,875 %) die de heer Anton Vanden Houte en de heer Steven Mares bezitten in BOURLA NV (Graanmarkt 7, 2000 Antwerpen, BTW BE0427.576.986). deze in te brengen aandelen vertegenwoordigen in totaal een waarde van 900.000 euro.

De totale inbreng waarde bedraagt 900.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

-de verlichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

mod 91,1

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 4.838 aandelen van Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Dathan, zonder vermelding van nominale waarde. Het totaal aantal nieuw uit te geven aandelen is samengesteld uit:

- 2,419 aandelen aan de heer Steven Mares (zijnde 50%)

-2.419 aandelen aan de heer Anton Vanden Houte (zijnde 50%)

> j willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend warden."

De alhier aanwezige/vertegenwoordigde vennoten verklaren een exemplaar van dit verslag ontvangen te hebben en volledig op de hoogte te zijn van de inhoud ervan.

iii.Waardering van de inbreng

Uit voormeld verslag blijkt dat het geheel van ingebrachte aandelen wordt gewaardeerd volgens de daarin gehanteerde waarderingsmethode, na de nodige correcties en herleidingen, voor negenhonderd duizend euro (¬ 900.000,00). Deze waarde wordt uitdrukkelijk aanvaard door alle betrokken partijen.

iv.Voorwaarden en besluit van een kapitaalverhoging door inbreng in natura

De vergadering beslist vervolgens het huidig maatschappelijk kapitaal te verhogen door gemelde inbreng in natura met negenhonderd duizend euro (¬ 900.000,00) tegen vierduizend achthonderd achtendertig (4.838) te onderschrijven aandelen aan een globale waarde van negenhonderd duizend euro (¬ 900.000,00). De te onderschrijven aandelen zonder nominale waarde, hebben dezelfde aard als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, waaronder deelname in de resultaten van de vennootschap vanaf achttien december tweeduizend en veertien

De nieuwe aandelen worden hierbij onmiddellijk onderschreven en dit middels voormelde inbreng in natura van het aandelenpakket door :

a) De heer Anton VANDEN HOUTE geboren te Merchtem op achttien mei negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2000 Antwerpen, Hessenstraatje 3.

Welke alhier is tussengekomen en verklaard heeft bij monde van zijn voormelde vertegenwoordiger, na kennis genomen te hebben van voormeld revisoraal verslag en verslag van de zaakvoerder, de inbreng te willen doen van zevenhonderd negenennegentig (799) aandelen op naam die hij bezit in de vennootschap Bourla aan de prijs van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) en welke verder uitvoerig beschreven staat in voormeld revisoraal verslag.

Ale tegenprestatie wordt hij vergoed door de toekenning van tweeduizend vierhonderd negentien (2.419) nieuwe en volstorte aandelen zonder nominale waarde, welke van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf achttien december tweeduizend en veertien, welke vergoeding hij uitdrukkelijk aanvaardt en waarop hij onmiddellijk intekent.

b) De heer Steven MARES, geboren te Schoten op zeventien mei negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2060 Antwerpen, Dijlestraat 52 bus 112.

Welke alhier is tussengekomen en verklaard heeft, na kennis genomen te hebben van voormeld revisoraal verslag en verslag van de zaakvoerder, de inbreng te willen doen van zevenhonderd negenennegentig (799) aandelen op naam die hij bezit in de vennootschap Bouria aan de prijs van vierhonderd vijftigduizend euro (¬ 450.000,00) en welke verder uitvoerig beschreven staat in voormeld revisoraal verslag.

Als tegenprestatie wordt hij vergoed door de toekenning van tweeduizend vierhonderd negentien (2.419) nieuwe en volstorte aandelen zonder nominale waarde, welke van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen en genieten van dezelfde rechten en voordelen, alsook deelnemen in de resultaten van de vennootschap vanaf achttien december tweeduizend en veertien, welke vergoeding hij uitdrukkelijk aanvaardt en waarop hij onmiddellijk intekent.

Voorwaarden van de inbreng

1. De aandelen wordt ingebracht in volle eigendom onder de gewone waarborgen als naar recht, voor vrij en onbelast van aile voorrechten, hypotheekrechten, pandrechten, beslagen, schulden en van ontbindende rechtsvorderingen, behoudens deze eventueel vermeld in het revisoraal verslag.

2. De vennootschap wordt in de plaats van de inbrenger gesteld betreffende aile rechten en verplichtingen in verband met de overgedragen aandelen. Alle verslagen met betrekking tot jaarvergaderingen en andere vergaderingen alsmede de balansen en andere vennootschaps-documenten die ter beschikking werden gesteld aan de inbrenger zullen gedeponeerd worden op de zetel van de vennootschap.

3. De inbrenger verklaart de rechtmatige eigenaar te zijn van de aandelen en vrij te zijn deze in te brengen

zonder toestemming van enige derden of rechthebbenden. De inbrenger verklaart dat er in de statuten van de vennootschap geen goedkeuringsclausules noch stand-stillclausules noch clausules van voorkeur, voorkoop,

wederinkoop of onvervreemdbaarheid zijn voorzien. Hij verklaart verder dat de aandelen niet het voorwerp uitmaken van stemafspraakovereenkomsten noch enig andere syndicaatsovereenkomsten. Het aandelenbezit van voormelde inbrengers is voorafgaandelijk deze akte vastgesteld in het aandelenregister van de naamloze vennootschap Bourla en gestaafd in voormeld revisoraal verslag.

4. De inbrenger verklaart dat er geen procedures hangende zijn met betrekking tot een betwisting over het eigendomsrecht van deze aandelen.

5. tje inbreng zal effectief uitgevoerd worden door aantekening van de overdracht in het aandelenregister , van de naamloze vennootschap Bourla en aan de zaakvoerder wordt uitdrukkelijk instructie gegeven om hiertoe ' het nodige en nuttige te doen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden -aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

mod111

Dat deze inbreng in natura een werkelijk en volwaardig actief bezit vertegenwoordigt, en dat zijn beschrijving aan de vereisten van rechtzinnigheid en volledigheid beantwoordt, wordt gestaafd door voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

!!. Vast telling verwezenlfikinq van voormelde kapltaalverhoginq.

De leden van de vergadering verzoeken Mij, Notaris, te akteren dat de voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura integraal is verwezenlijkt en dat het kapitaal effectief werd gebracht op negenhonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 918.600,00).

11.0e vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen door aanpassing van artikel 5 van de statuten als volgt:

Artikel 5  KAPITAAL - AANDELENREGISTER :

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGENHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 918.600,00) en is verdeeld in vierduizend negenhonderd achtendertig (4.938) aandelen zonder nominale waarde. De aandelen zijn genummerd van één tot en met vierduizend negenhonderd achtendertig.

De vennoot of vennoten zijn niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

In dat verband beperkt hun financiële aansprakelijkheid zich tot de algehele volstorting van de onderschreven aandelen.

De aandelen maken het voorwerp uit van een inschrijving in het register der aandelen, welke zal gehouden worden ten zetel van de vennootschap, overeenkomstig de wettelijke voorschriften. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Eigenaars in onverdeeldheid en alle personen die om enige reden in eenzelfde aandeel gerechtigd zijn, dienen zich respectievelijk door één enkele persoon te laten vertegenwoordigen.

Zolang aan dit voorschrift niet is voldaan, heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de aan die aandelen verbonden rechten te schorsen, welk schorsingsrecht uitgeoefend wordt door de voorzitter van de vergadering.

In geval van splitsing van het eigendomsrecht van aandelen in vruchtgebruik en bloot-eigendom, wordt het stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Ingeval aandelen in pand zijn gegeven, wordt het stemrecht uitgeoefend door de eigenaar-pandgever.

VOOR UITTREKSEL

DE NOTARIS

Philip VAN den ABBEELE

Tegelijk hiermee nedergelegd : 1 afschrift+coordinatie

Bijl gèn-lii 1iët ReLgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden .aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 04.12.2012, NGL 21.12.2012 12671-0428-010
16/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 06.12.2011, NGL 13.01.2012 12007-0572-010
24/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 07.12.2010, NGL 23.12.2010 10639-0550-009
03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 29.01.2016 16034-0113-013
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 06.12.2016, NGL 15.12.2016 16701-0008-012

Coordonnées
DATHAN

Adresse
HESSENSTRAATJE 3, BUS 3 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande