DAVANN

Divers


Dénomination : DAVANN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 864.843.387

Publication

03/04/2012
ÿþ Mod 2,0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGEL.ËGD

GRIFFIE RECHTBANK VAN

2 2 MM 2012

KOOAHAIegeTURNHOUT

De griffier

IIWkII~~VN~~VIVtlIV~~~VN~II

<120675]]+

r~

~ St

Ondernemingsnr : 0864843387

Benaming

(vote : Davann

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : p c)de .r-ele. L 3, 2,3 23 Litoehi

Onderwerp akte ; Vervroegde ontbinding - invereffeningstrelling - benoeming vereffenaar - aanpassing statuten

Uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van 10 januari 2011 gehouden te Vooraard 29 te 2322 Minderhout blijken volgende besluiten.

Eerste besluit: De zaakvoerders geven lezing van hun verslag toelichtend de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag daterend van 5 januari 2011 is een staat van actief en passief gevoegd afgesloten op 31/12/2010. Nadat de vergadering het verslag heeft aanhoord besluit zij de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang op heden zodat de vennootschap derhalve vanaf deze datum nog enkel zal bestaan voor haar vereffening en spreekt zij de invereffeningstelling van de vennootschap uit. Tweede besluit: Onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van Koophandel te Turnhout wordt tot vereffenaar banoemd, mevr.Snoeys Ann, wonende te Vooraard 29, 2322 Minderhout die aanvaardt. De vereffenaar zal beschikken over de meest uitgebreide machten voor de voltooiing van zijn opdracht en namelijk deze vermeld in de artikelen 186 tot 190 van het Wetboek van Vennootschappen. Deze machten worden hem reeds uitdrukkelijk door voornoemde Buitengewone Algemene Vergadering verleend. De vereffenaar wordt ontslagen van inventaris op te stellen, Hij mag daarvoor verwijzen naar de boeken en geschriften van de venootschappen. De handtekening van de vereffenaar volstaat om geldig de vennootschap in liquidatie te verbinden.

Derde Besluit: De vergadering verleent kwijting aan de zaakvoerders voor de door hen tot op heden gevoerde bestuur.

Vierde besluit; De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de genomen besluiten inzake de ontbinding-invereffingstelling als volgt.

Wijziging artikel 1 " Een vennootschap met als rechtsvorm een codperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid in vereffening, een CVOH in vereffening,

Wijziging artikel 8 " De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur op 21/04/2004. De Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op 10 januari 2011 heeft de vennootschap vroegtijdig ontbonden en in vereffening gesteld."

Hoogstraten 13 januari 2011

Snoeys Ann

Vereffenaar

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DAVANN

Adresse
POELEINDE 2A 2323 WORTEL

Code postal : 2323
Localité : Wortel
Commune : HOOGSTRATEN
Province : Anvers
Région : Région flamande