DAVE SELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DAVE SELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.040.405

Publication

18/04/2014
ÿþModWardtl.1

À.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

11111!1,111,11111111

Neergefegcl ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen,

Griffie 9ene

Onclernerningenr : 0806.040.405

Benaming

(voluit) DAVE SELS

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 2930 Brasschaat, Heislagsebaan 40

(volledig adres)

Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Luc DE FERM ter standplaats Antwerpen, district Merksem op eenendertig maart tweeduizend veertien, blijkt dat met betrekking tot de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DAVE SELS", waarvan de zetel gevestigd is te 2930 Brasschaat, Heislagsebaan 40, Ondernemingsnummer: 0806.040.405.

1/ KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslag bedrijfsrevisor

De vergadering heeft kennis genomen van het door de wet vereiste verslag van de BV ovv BVBA "GUY PARMENTIER" te 2900 Schoten, Valkenlaan 31, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, betreffende de hierna vernielde inbreng in nature.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Tot besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewezen opdracht, tot toepassing van art. 313 W.Venn., ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DAVE SELS door middel van inbreng van het netto verkregen bdrag dat voortkomt uit de uitkering van belaste reserves, kan ik verklaren onder voorbehoud van eventuele niet-geboekte claims en verbintenissen in ruime zin en onder voorbehoud van de solvabiliteit van aile vorderingen, alsook onder opschortende voorwaarde dat de vennoot inschrijft op de kapitaalverhoging, dat:

1.0e verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in nature en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2.0e beschrijving van elke inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.Dat de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat in 520 aandelen van de vennootschap Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DAVE SELS, ZONDER vermelding van een nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de reehtmaticheid en de billijkheid van de verrichting.

Schoten, 26 december 2013

BV ovv BVBA GUY PARMENTIER

Vertegenwoordigd door haar Zaakvoerder

En vaste vertegenwoordiger

Dhr. Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor"

Verslag zaakvoerders

De vergadering heeft kennis genomen van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerders. Neeilegging verslagen

Een exemplaar van beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering heeft beslist vervolgens een kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van tweeënvijftig ' duizend euro (¬ 52.000,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) op zeventig duizend zeshonderd euro (E 70.600,00) door inbreng in nature, mits creatie en uitgifte van vijfhonderd twintig (520) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweeënvijftig duizend euro (E 52.000,00).

Inbreng

De heer Sels Dave, voornoemd, heeft verklaard In de vennootschap een inbreng te doen van een dividendvordering voor een bedrag van tweeënvijftig duizend euro (E 52.000,00), bedrag dat voortkomt van het betaalbaar zijn op heden van een tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 27 december 2013.

Ingevolge onderhavige inbreng worden de verkregen netto-bedragen  na afhouding van 10% roerende voorheffing in toepassing van artikel 537 W.1.B. 1992 van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Aanvaarding

De hierboven beschreven inbreng, welke ter beschikking van de vennootschap is, wordt uitdrukkelijk aanvaard door aile verschijners en wordt geschat op tweeënvijftig duizend euro (E 52.000,00), zijnde de nominale waarde van de voormelde inbreng.

Vergoeding

De vergadering, in gemeen akkoord met de inbrengers, heeft beslist dat voormelde inbreng in nature vergoed wordt door toekenning van vijfhonderd twintig (520) nieuwe kapitaaisaandelen en dit ais volgt:

-aan De heer Sels Dave worden vijfhonderd twintig (520) nieuwe aandelen toegekend, uitgegeven aan de globale prijs van tweeënvijftig duizend euro (E 52.000,00).

Deze vijfhonderd twintig (520) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Algemene voorwaarden van de inbreng

De voormelde schuldvorderingen worden ingebracht in voile eigendom onder de gewone waarborg als naar redit en vrij, zuiver en onbelast van enig pend of beslag of welkdanig beletsel ook.

Verklaring

Voormelde inbrengers hebben verklaard volledig op de hoogte te zijn van de huidige economische en financiële toestand van de vennootschap en gaan uitdrukkelijk akkoord met het aantal aandelen dat hen ingevolge de inbreng wordt toegekend.

2NASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN

De vergadering heeft vastgesteld dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans zeventig duizend zeshonderd euro (E 70.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderd en zes (706) aandelen.

De vergadering heeft beslist tot dienovereenkomstige aanpassing van de statuten door vervanging van de huidige tekst van artikel vijf van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeventig duizend zeshonderd euro (E 70.600,00) bedraagt en is verdeeld in zevenhonderd en zes (706) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

3/ OPDRACHT  VOLMACHTEN

De vergadering heeft opdracht en volmacht gegeven aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

De hier aanwezige zaakvoerders hebben de hierna genoemde personen aangesteld als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingstoket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name aan de BVBA Arofisc, te Lambrechtshoekenlaan 94 2170 Merksem.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

DE NOTARIS LUC DE FERM

Tegelijk hiermede neergelegd:

- afschrift van de akte

coördinatie van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: BQ: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 04.07.2014 14272-0322-009
23/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 20.08.2012 12423-0476-009
08/03/2012
ÿþVoor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblac

Bijiagoi bi liet itelglsch staatsülatt ="0'8103/2012 - Annexes cru Moniteur berge

Mod WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i 11111111101111111111

*12052049*





Ondernemingsnr : 0806.040.405

Benaming

(voluit) DAVE SELS

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Nijverheidslei 16 te 2180 Ekeren

(volledig adres)

Onderwerp aide : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Bij gewoon besluit van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel overgebracht van de Nijverheidslei 16 te 2180 Ekeren naar het nieuwe adres, Heislagsebaan 40 te 2930 Brasschaat en dit met ingang van 0610212012.

SELS DAVE

zaakvoerder

j ; ~ ~?echtba ki

van iact?pharr~ï~ ic~gt`rverpen, op º% FEB.

Gri ie

012

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzii van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.06.2011, NGL 18.08.2011 11412-0186-009
27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 17.06.2010, NGL 23.08.2010 10434-0093-009
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 26.08.2016 16487-0008-009

Coordonnées
DAVE SELS

Adresse
HEISLAGSEBAAN 40 2930 BRASSCHAAT

Code postal : 2930
Localité : BRASSCHAAT
Commune : BRASSCHAAT
Province : Anvers
Région : Région flamande