DB-SUPERTRANSPORT, AFGEKORT : DBS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DB-SUPERTRANSPORT, AFGEKORT : DBS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 568.713.374

Publication

16/01/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

wordt vertegenwoordigd door negenhonderd dertig (930) zonder nominale waarde.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten, hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering. Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben. Het mandaat van de gewone zaakvoerders is herroepbaar bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris. Het mandaat van zaakvoerder van de vennootschap is onbezoldigd zolang de algemene vergadering niet anders bepaald. Indien het mandaat van zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen het bedrag van de vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis-en verplaatsingskosten. De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen, indien de vennootschap daartoe verplicht is of indien de algemene vergadering daartoe beslist.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, op dertig juni om tien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) vooraf genomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is. De vennootschap kan op elk moment ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering beraadslagend volgens de voorwaarden en vormen vereist voor de wijziging van de statuten. In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerders in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten in verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben en zal afgesloten worden op 31 december 2015. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op 30 juni 2016.

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de comparant in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één (1). Wordt tot gewone zaakvoerder benoemd en aangesteld voor de duur van de vennoot-schap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid: de heer DE BRUIJN Hubertus, voornoemd, die verklaart deze benoeming te aanvaarden na verklaard te hebben niet getroffen te zijn door enige maatregel die hem zou beletten dit mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Volmacht

Teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving en alle latere wijzigingen van deze vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, en alle nodige formaliteiten te vervullen voor de aanvang, wijziging en/of stopzetting van de werkzaamheid van de vennootschap op de administratie van de BTW en hiertoe alle stukken en documenten te tekenen en alle verklaringen af

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

te leggen, wordt bijzondere volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Accountantskantoor Van den Brande & Partners met zetel te 2970 Schilde, Brasschaatsebaan 3, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Francis Van den Brande, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Michel Robeyns

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DB-SUPERTRANSPORT, AFGEKORT : DBS

Adresse
MOLENBERGLEI 32 2627 SCHELLE

Code postal : 2627
Localité : SCHELLE
Commune : SCHELLE
Province : Anvers
Région : Région flamande