DC MOTORHOMES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DC MOTORHOMES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.735.062

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 01.07.2014 14238-0138-014
03/10/2012
ÿþOndernemingsar : 8E0847.735.062

Benaming (voluit) : Camperservice

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vossendaal 13

2440 Geel

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM - STATUTENWIJZIGING.

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 18

september 2012, dat de enige vennoot en titularis van de totaliteit van de aandelen die gans het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "Camperservice", met maatschappelijke zetel te 2440 Geel, Vossendaal 13, BTW

BE0847.735.062 RPR Turnhout, volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

De naam van de vennootschap wordt gewijzigd in "DC Motorhomes".

TWEEDE BESLISSING.

Als gevolg van voormelde beslissing wordt artikel 1 van de statuten vervangen door volgende tekst:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en draagt de naam "DC Motorhomes".

De Notaris

(get.) J. COPPENS

'" Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte, lijst publicatiedata en gecoördineerde statuten.

Voor-

behoude aan het Belgisct

Staatsbla

11111

*12163876*

if 4i: ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van d

mod 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/08/2012
ÿþBenaming (voluit) : Camperservice

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Vossendael13

2440 Geel

O derwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 26 juli 2012, dat

De heer Van Eyck, Dirk Herman Maria, geboren te Turnhout op 16 mei 1963 (rijksregisternummer 63,05.16-103.96), wonende te 2460 Kasterlee, Houtum 49,

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht. Haar naam luidt "Camperservice".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2440 Geel, Vossendaal 13.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf; de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte,

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

De groot- en kleinhandel, de huur en verhuur, zowel in binnen- als buitenland, van alle mogelijke voertuigen zoals auto's voor personenvervoer, vrachtwagens, trekkers, bestelwagens, autobussen, touringcars, motorhomes, kampeervoertuigen, boten, e.a., zowel nieuwe als tweedehandse, alsmede van alle benodigdheden, onderdelen, toebehoren, wisselstukken, en dergelijke, waaronder kampeerartikelen.

De fabricatie en opbouw van motorhomes en de herstelling ervan.

Het aanbieden van verbruikskrediet naar aanleiding van de verkoop van voertuigen van alle types zoals hierboven benoemd. Alle handelingen met betrekking tot goederen in het algemeen; het optreden als mandataris en/of tussenpersoon voor alle hierboven vermelde handelingen, het waarnemen van alle bestuursopdrachten in verwante vennootschappen.

Deze opsomming is aanwijzend en geenszins beperkend. Zij mag daarenboven alle handelingen van commerciële, industriële, roerende of onroerende of financiële aard uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het voorwerp der vennootschap.

Zij mag zich derhalve betrekken door middel van inbrengsten, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op elke andere wijze, in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die van aard zijn om de uitbreiding ervan te bevorderen.

Zij mag zich borg stellen voor elke willekeurige derde.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken. I eitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is volledig volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting, geopend bij de KBC Bank.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald in overeenstemming met de wettelijke bepalingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

1I11(VMIMVW~DIWIW~VN

*12139W 710*

= Ondernemingsnr :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste (1/20) afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende (1/10) van het kapitaal heeft bereikt, en herleeft wanneer de reserve wordt aangetast of wanneer het kapitaal wordt verhoogd.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of dien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Het batig saldo van de vereffening zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij elk bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Boekjaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2013.

Algemene vergadering.

Een gewone algemene vergadering, genaamd jaarvergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand, juni om 17 uur.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Iedere algemene vergadering zal gehouden worden op de zetel van de vennootschap of op de

plaats aangeduid in de oproepingsbrief.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf stemrecht heeft. Bestuur - Vertegenwoordiging.

Bestuur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering,

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, ai dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meér dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Vergoeding.

De taak van zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien de zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de algemene vergadering, met gewone meerderheid van stemmen, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten. Controle van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-. behoudene 'aan het 4 iDaigisch Staatsblad

mod 11.1

Elke vennoct heeft individueel de onderzoeks- én controÎebekegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

Deze commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Benoeming.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur de heer Van Eyck Dirk voormeld, die uitdrukkelijk heeft verklaard het hem toegekende mandaat te aanvaarden. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Volmacht.

De heer Van Eyck Dirk voormeld, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan mevrouw Horemans Leslie, wonende te 2440 Geel, Ericastraat 4, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste bla. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-. behouden -.oan het J B tgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 22.06.2016 16211-0091-014

Coordonnées
DC MOTORHOMES

Adresse
VOSSENDAAL 13 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande