DDDC MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DDDC MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 823.829.809

Publication

12/02/2014
ÿþ Mod Word tLt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd terçren van de Rechgtarg

van Koophandel ta Antwerpen, op

3, 02. 2014

Griffie

111111t1

i

Il I

Op" delaatstd blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr 0823.829.809

Benaming

(voluit) : DDDC MANAGEMENT in Verefenning

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Ernest Van Dijckkaai 28 te 2000 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : NOTULEN - AFSLUITING VAN VEREFFENING

Notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering van de Aandeelhouders, gehouden op 30 oktober 2012 ten maatschappelijke zetel

1.Verslag van de vereffenaar

De vergadering hoort de lezing van het verslag van de vereffenaar, Dit verslag wordt eenparig goedgekeurd.

2.Plan voor de verdeling

Overeenkomstig de bepaling van artikel 190 §1 werd het plan voor de verdeling vin de activa onder verschillende schuldeisers voor akkoord voorgelegd aan de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen. in haar beslissing van 2 oktober 2012 gaf de Rechtbank haar goedkeuring aan het plan zodat de vereffening definitief kan gesloten worden.(Beschikking B/12/00430)

3.Goedkeuring van de vereffeningsrekening

Uit de voorgelegde stukken blijkt dat de vennootschap geen activiteiten meer ontwikkelt en dat de vereffening sluit met een activa ten belope van E 4.212,56 dat toebedeeld wordt voor de gedeeltelijke betaling van de schulden aan de aandeelhouders.

Alle activa en passiva, zelfs diegene waarvan het bestaan thans niet bekend zou zijn, gaan over op de enige aandeelhouder de heer Marcos Pileggi, Boulevard de Suisse 20 Bloc C6, Monaco, met alle daaraan verbonden rechten en verplichtingen. De aandeelhouder treedt dienaangaande in aile rechten en plichten van de ontbonden vennootschap, en alzo instaan voor alle betalingen aan derden.

Dit besluit wordt met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

4.Kwijting aan de vereffenaar

Met eenparigheid van stemmen wordt volledige kwijting verleend aan de vereffenaar voor de uitoefening van zijn mandaat.

5.Afsluiting van de vereffening

De vereffeningrekeningen werden afgesloten op 30 oktober 2012 zodat de praktische sluiting van de

vereffening op deze datum plaats vond.

Met eenparigheid van stemmen verklaart de vergadering de vereffening afgesloten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

-.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. Ontslag van de vereffenaar

Op datum van de sluiting (30.10.2012) wordt het ontslag van de vereffenaar, Joseph Van der Steen, wonende te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 28, rijksregistemummer 45.09.20-197.17 eenparig aanvaard.

7.Bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn worden bewaard op het adres van de vereffenaar, Ernest Van Dijckkaai 28 te 2000 Antwerpen. In het aandelenregister van de vennootschap wordt melding gemaakt van de sluiting van de vereffening van de vennootschap. Het aandelenregister dient evenwel nog te worden bewaard gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn.

Er dienen geen maatregelen te worden genomen voor de consignatie van de gelden en waarden. De vennootschap bevat geen onroerende goederen noch onroerende rechten.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

8.Verlening bijzondere volmacht

Een bijzondere volmacht voor onbepaalde duur, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan Akam bvba, Ernest Van Dijckkaai 28 te 2000 Antwerpen, en zijn aangestelden, mandatarissen of lasthebbers of aan mevrouw Manuela Galiatsos, wonende te 2140 Borgerhout, Poststraat 11, om alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende het tekenen en neerleggen van alle verklaringen op de griffie en of bij de Kamer van Koophandel, de inschrijving van de vennootschap bij de btw administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket en alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dat voor de voorgaande en huidige beslissingen.

Dit besluit wordt genomen met eenparigheid van stemmen.

Joseph Van der Steen

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 19.07.2012 12313-0207-010
30/05/2012
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

"12097544*

hE

~ st<

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffib MEI 2012

Ondernemingsnr : 0823.829.809

Benaming (voluit) :DDDC MANAGEMENT

(verkort)

li Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ie Zetel : Ernest van Dijckkaai 28

i, 2000 Antwerpen

Onderwerp akte : ONTBINDING

i Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 26 maart 2012 voor; ,i Meester Silvie Lopez-Hernandez, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met' volgende registratievermelding: "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 10 april 2012, boek 546 blad 53 vak 2; ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De E.a. Inspecteur a.i. getekend;

M.Pirard." blijkt : i

ii Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte ; aansprakelijkheid "DDDC MANAGEMENT", met maatschappelijke zetel te Antwerpen, Ernest Van; Dijckkaai 28, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT - Voorafgaande verslagen

De vergadering neemt kennis van de in de agenda aangekondigde verslagen. i

; De conclusies van het verslag van de BVBA IRA NICOLAIJ BEDRIJFSREVISOR, met zetel te Sint-Truiden, Kortenbosstraat 156, vertegenwoordigd door NICOLAIJ Ira, bedrijfsrevisor, voornoemd; ,; worden hierna letterlijk overgenomen :

ii

"9. Besluit i

ii In het kader van de procedure tot vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen,; ii heeft het bestuursorgaan van de BVBA DDDC MANAGEMENT met zetel te Antwerpen, Ernest Van;

Dijckkaai 28, een boekhoudkundige staat opgesteld afgesloten op 31 december 2011, die,

rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal i, vertoont van 5.437,49 EUR en een netto passief van 14.683,03 EUR.

Onder voorbehoud van de volledigheid van de geboekte schulden en in het bijzonder van de aanlegi van een provisie voor te betalen vereffeningskosten, blijkt uit mijn controles, uitgevoerd; ii overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, dat deze boekhoudkundige staat volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft, in :i zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes zullen worden gerealiseerd door dei '; vereffenaar(s).

Er dient aan de algemene vergadering gesignaleerd te worden dat de vereffening maar tot een goed; einde kan worden gebracht in de mate dat de vennoot het totaal netto passief dekt dat op hedeni

i9 gekend is of dat in de loop van de vereffening nog zal blijken. i

i Er is geen andere informatie die mij onontbeerlijk lijkt voor de algemene vergadering en die niet in

het verslag van het bestuursorgaan zou voorkomen. ,

Sint-Truiden, 16 maart 2012. Voor BVBA IRA NICOLAiJ BEDRIJFSREVISOR, Nicolaij Ira, i bedrijfsrevisor."

i, TWEEDE BESLUIT - Ontbinding De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen' vanaf 26 maart 2012.

il DERDE BESLUIT - Benoeming vereffenaar.

ii De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen, onder voorbehoud van homologatie van de;

i bevoegde rechtbank van koophandel. Zij benoemt als vereffenaar : de heer Van der Steen Joseph,

ii wonende te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 28 en hier aanwezig en die verklaart tel aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

rt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

VIERDE BESLUIT - Machten vereffenaar.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast :

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar,

VIJFDE BESLUIT - Bijzondere volmacht.

De vereffenaar heeft de bijzondere volmacht ten einde het verzoekschrift ter homologatie van zijn benoeming namens de vennootschap in te dienen bij de bevoegde rechtbank.

ZESDE BESLUIT - Vaststelling vergoeding.

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

ZEVENDE BESLUIT - Ontslag zaakvoerders en kwijting

Ten gevolge van de ontbinding, neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van de zaakvoerder, te weten de NV MAPRIMA MANAGEMENT BELGIUM, met zetel te 1180 Ukkel, rue Edith Cavell 66, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Van der Steen Joseph, voornoemd.

De vergadering verleent kwijting aan de voornoemde zaakvoerder voor het gevoerde beleid. ACHTSTE BESLUIT

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen;

- vervanging van artikel 9 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en is in vereffening, Haar benaming luidt "DDDC MANAGEMENT"."

- vervanging van artikel 2 van de statuten door de volgende tekst:

"De vennootschap bestaat met ingang van 26 maart 2012 enkel nog voor haar vereffening,". NEGENDE BESLUIT

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ELFDE BESLUIT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te. dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

~r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

- volledige uitgifte.

- gecoordineerde tekst der statuten.

- versla9 bijzondere algemene vergadering

verslag -d~an de bedrijfsrevisor. '

- homologatie benoeming vereffenaar.



Silvie Z, geassocieerd notaris te Ne rpelt.

mod 111

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 19.12.2011 11643-0550-011

Coordonnées
DDDC MANAGEMENT

Adresse
ERNEST VAN DIJCKKAAI 28 2000 ANTWERPEN

Code postal : 2000
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande