DDH PROJEKT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DDH PROJEKT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.127.331

Publication

08/01/2014
ÿþOndernemingsnr : 0879.127.331

Benaming

(voluit) : DDH PROJEKT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 2060 Antwerpen, Bredastraat 115

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV Eusie-Statutenwijziging-Ontslagen-Volmacht

Uit een akte verleden voor notaris Yves De Vil te Antwerpen (Borgerhout) op 17 december 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DDH PROJEKT, met zetel te 2060 Antwerpen, Bredastraat 115, ondernemingsnummer RPR Antwerpen BTW BE0879_127.331, volgende besluiten genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergaderingen keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen op 19 september 2013, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder referte 20130930-0148042 en 20130930-0148043, en waarvan de aandeelhouders kosteloos ter beschikking werden gesteld overeenkomstig artikel 697 van het Wetboek van Vennootschappen, en betuigen; hun instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DDH PROJEKT", met zetel te 2060 Antwerpen, Bredastraat 115, ondernemingsnummer BTW (BE) 0879.127331, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROXY", met zetel te 2000 Antwerpen, Kammenstraat 68, ondernemingsnummer (BE) 0454.046.508, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, Vermits de ovememende vennootschap enig aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap, worden de aandelen van de overgenomen vennootschap vernietigd, en vindt er geen omwisseling en uitreiking van aandelen plaats,

Vanaf één augustus tweeduizend dertien worden de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de ovememende vennootschap,

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen niet-stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap en de overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Eigendomsovergang

De vergaderingen verzoeken mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen, vennootschap op de ovememende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de wijze waarop het; overgaat.

Het vermogen van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ROXY", met zetel te 2000 Antwerpen, Kammenstraat 68, ondememingsnummer (BE) 0454.046.508, omvat de activa en passivabestanddelen, zoals deze blijken uit de staat van actief en passief opgemaakt op éénendertig juli tweeduizend dertien. De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht haar handelsnaam of naam te gebruiken, haar clientèle, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvat alle boeken en documenten die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap in haar zetel bewaard.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan éénieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de eventueel bijzondere voorschriften opgelegd ïn

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

a

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N

i

111

Voor- behoudi aan he Belgisc Staatsbl

Neergelegd tor griffie v r de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen op

Griffu 7 DEC C 20b

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang met betrekking tot vastgoed/schepen en de daarop gevestigde zakelijke rechten.

Met betrekking tot de overeenkomsten gesloten met de werknemers van de overgenomen vennootschap is door het bestuur van de vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van de werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak. Deze lijst zal samen met deze notulen in het archief van de ovememende vennootschap bewaard worden,

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en de plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

Het bestuursorgaan van de overgenomen vennootschap bevestigt dat de handelszaak onbezwaard is met enige in- of overschrijving.

De overgenomen vennootschap houdt op te bestaan op heden. Tevens eindigen de mandaten van de in functie zijnde zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, en wordt hen kwijting verleend voor het door hen gevoerde bestuur.

TWEEDE BESLUIT

De vergaderingen beslissen met betrekking tot de statuten van de overnemende vennootschap ingevolge eerder gemaakte afspraken tot volgende statutenwijzigingen overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen:

oWijziging van naam

De maatschappelijke naam van de ovememende vennootschap te wijzigen van "DDH PROJEKT" in "TekTik" door artikel één der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst: "De vennootschap is een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "TekTik".

oWijziging van doel

Het maatschappelijk doel van de overnemende vennootschap te herschrijven door artikel vier der statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst: «

De vennootschap heeft tot doel:

-Het maken, voeren, ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van publiciteit en promotionele acties; grafisch bureau; het ontwerp van catalogi, websites, publicaties onder eender welke vorm.

-De groot- en kleinhandel, de makelarij en de commissiehandel, de in- en uitvoer, de plaatsing, de herstelling en het onderhoud, de ontwikkeling en fabricatie, huur en verhuur van en in juwelen, tattoo-materialen, audiovisuele producten, en elk mogelijk apparaat voor fabricatie en plaatsing van deze producten of een onderdeel of toebehoren ervan.

-Studio voor opnamen en realisatie van audio- en visuele producten.

-De organisatie en het geven van cursussen en seminaries.

-Het optreden als tussenpersoon in de handel.

-De handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel, verhuur en lease van en in sport- en kampeerartikelen, recreatiemateriaal, spelen en speelgoed.

-De handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel, verhuur en lease van motorhomes, zwerfwagens, motorboten, zeiljachten, pleziervaartuigen, bungeejumpmateriaal en ander recreatiemateriaal.

-De Handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel, verhuur en lease van gereedschapswerktuigen.

-De handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel, verhuur en lease van medische,

Paramedische en orthopedische artikelen.

-De handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel, productie van en in voedingsmiddelen, dranken en genotmiddelen.

-De handelsbemiddeling, groot- en kleinhandel en verhuur van producten voor dieren evenals de verkoop van dierenvoeding.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, bij te dragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

a)Het verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

b)Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

c)Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

d)Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille- of kapitaalbestuur;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

e)Het waarnemen van aile bestuurs- vereffenaarsopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen;

f)Het verhuren of huren, aan- en verkoop van onroerende goederen; alsmede aile activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing;

g)Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onrcerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verkocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt achten.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft. »

De voorzitter deelt mee dat de volgende verslagen en documenten voorhanden zijn, overeenkomstig de bepalingen van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen:

.een bijzonder verslag van de zaakvoerder, waarin onderhavige doelwijziging verantwoord wordt;

" een staat van actief en passief die niet ouder is dan drie maanden, afgesloten op 30 september 2013. De voorzitter bevestigt dat de aandeelhouders vóór huidige vergadering en tijdig een afschrift van dit verslag en deze staat van actief en passief ontvangen hebben,

oBeperking op overdracht van aandelen

De artikels negen en tien der statuten met betrekking tot de overdracht van aandelen te schrappen en te vervangen door volgende teksten:

Artikel 9.Beperkingen op de overdracht van Aandelen

Artikel 9.1.Begrip "overdracht" en "overdragen'

Voor de toepassing van Artikel 9 wordt onder "overdracht' en "overdragen" begrepen: elke vorm van beschikking onder de levenden over Aandelen, ten bezwarende titel of om niet, inclusief maar niet beperkt tot overdracht als gevolg van verkoop, schenking, ruil, liquidatie, inbreng in vennootschappen, het verlenen van opties of inbetalinggevingen, inpandgeving, fusies, splitsing en in het algemeen alle overeenkomsten of beloften die vaststaande of voorwaardelijke, onmiddellijke of toekomstige beschikkingen tot gevolg hebben of kunnen hebben, alsook elke overgang van Aandelen wegens overlijden.

Voor de toepassing van Artikel 9 wordt een wijziging van de Controle over een Aandeelhouder eveneens aanzien als een overdracht van Aandelen, waarbij een Voorkooprecht en een Volgrecht zullen gelden zoals voor overdrachten om niet, doch geen Volgplicht.

Overdrachten van voorkeurrechten zijn eveneens onderworpen aan de bepalingen die gelden voor overdrachten van Aandelen.

Artikel 9.2.Standstill

Partijen zijn het erover eens dat een stabiel aandeelhouderschap binnen de Vennootschap zal bijdragen tot de uitbouw en groei van de activiteiten van de Vennootschap. In het belang van de Vennootschap zullen de Aandelen dan ook gedurende een periode van 8 jaar en 1 dag te rekenen vanaf de datum van deze overeenkomst niet kunnen overgedragen worden onder levenden, noch onder bezwarende titel noch om niet,

Deze tijdelijke onoverdraagbaarheid geldt zowel voor de bestaande Aandelen als voor alle Aandelen die nog uitgegeven zouden worden. In onderling akkoord onder alle Aandeelhouders kan evenwel van de tijdelijke onoverdraagbaarheid van de Aandelen worden afgeweken.

Artikel 9.3Voorkooprecht

9.3.1indien een Aandeelhouder zijn Aandelen in de Vennootschap geheel of gedeeltelijk wenst over te dragen (de "Kandidaat-Overdrager") aan een andere Aandeelhouder of aan een derde (de "Kandidaat-Overnemer"), dient hij de overige Aandeelhouders van de Vennootschap hiervan op de hoogte te brengen. De Kandidaat-Overdrager dient deze kennisgeving (de "Kennisgeving") per aangetekend schrijven te versturen. De Kennisgeving dient de volgende gegevens te bevatten:

i.Het aantal Aandelen van de Kandidaat-Overdrager waarop het bod betrekking heeft (de "Aangeboden Aandelen");

ii.De naam en het adres van de Kandidaat-Overnemer;

iii.De te goeder trouw vastgestelde prijs die de Kandidaat-Overnemer wenst te betalen of, indien de tegenprestatie niet uit geld bestaat, de tegenwaarde in geld van de tegenprestatie (de "Prijs");

iv,Alle overige voorwaarden en modaliteiten van de geplande overdracht,

9.3.2.De Kennisgeving is een aanbod van de Kandidaat-Overdrager aan de overige Aandeelhouders om de Aangeboden Aandelen aan de in de Kennisgeving weergegeven voorwaarden en modaliteiten te verwerven (het "Voorkooprecht"), Dit aanbod kan niet worden ingetrokken voor het einde van de procedure uiteengezet in dit Artikel 9.3,2., tenzij het initiële aanbod van de Kandidaat-Overnemer wordt ingetrokken. Het recht van voorkoop geldt enkel in de mate dat het wordt uitgeoefend op alle Aangeboden Aandelen,

De overige Aandeelhouders (de "Begunstigde(n)") kunnen gedurende 30 dagen vanaf de Kennisgeving of desgevallend vanaf de Mededeling van de Waarde zoals vooropgesteld door Artikel 9.3.5 van huidige Overeenkomst (de "Uitoefenperiode"), een voorkooprecht op de Aangeboden Aandelen uitoefenen. Elke Begunstigde dient zijn voorkooprecht uit te oefenen voor alle Aangeboden Aandelen tegen dezelfde Prijs en onder dezelfde voorwaarden zoals aangeboden door de Kandidaat-Ovememer. Een Begunstigde die zijn voorkooprecht wenst uit te oefenen dient de Kandidaat-Overdrager en de andere aandeelhouders hiervan per

J t aangetekend schrijven op de hoogte te brengen binnen de Uitoefenperiode (het "Antwoord"). De datum van de poststempel zal worden beschouwd als de datum van uitoefening van het voorkooprecht. Indien een Begunstigde nalaat de Kandidaat-Overdrager en de andere aandeelhouders in te lichten binnen de Uitoefenperiode, wordt hij geacht afstand te doen van zijn voorkooprecht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien meerdere Begunstigden aangeven in hun Antwoord gebruik te willen maken van hun recht van voorkoop, worden de Aangeboden Aandelen bij voorrang toegekend aan de Aandeelhouder(s) van Aandelen van dezelfde Klasse die het Voorkooprecht hebben uitgeoefend, indien er meerdere zijn onder hen te verdelen naar evenredigheid van de Aandelen die zij bezitten in het kapitaal van de Vennootschap (waarbij abstractie gemaakt wordt van de Aangeboden Aandelen en de Aandelen gehouden door Begunstigden die geen gebruik hebben gemaakt van hun recht van voorkoop). Indien geen Aandeelhouders van Aandelen van dezelfde Klasse het Voorkooprecht hebben uitgeoefend, worden de Aangeboden Aandelen toegekend aan de Aandeelhouder(s) van Aandelen van de andere Klasse die het Voorkooprecht hebben uitgeoefend, indien er meerdere zijn onder hen te verdelen naar evenredigheid van de Aandelen die zij bezitten in het kapitaal van de Vennootschap (waarbij abstractie gemaakt wordt van de Aangeboden Aandelen en de Aandelen gehouden door Begunstigden die geen gebruik hebben gemaakt van hun recht van voorkoop).

9.3.3.De Kandidaat-Overdrager zal alle Aandeelhouders en de andere aandeelhouders, binnen de week na de Uitoefenperiode, per aangetekend schrijven op de hoogte brengen van de identiteit van de Begunstigden die het Voorkooprecht hebben uitgeoefend en van de verdeling van de Aangeboden Aandelen onder hen.

9.3.4.Indien geen van de Begunstigden gebruik maakt van het Voorkooprecht, dient de Kandidaat-Overdrager al de Aangeboden Aandelen overdragen aan de Kandidaat-Overnemer tegen de te goeder trouw vastgestelde Prijs en onder de voorwaarden uiteengezet in de Kennisgeving binnen een periode van 30 dagen te rekenen vanaf het verstrijken van de Uitoefenperiode.

9.3.5.Wanneer de tegenprestatie die de Kandidaat Overnemer biedt voor de Aangeboden Aandelen geheel of gedeeltelijk geen in geld uitgedrukte prijs is, wordt binnen de tien dagen te rekenen vanaf de Kennisgeving door de Partijen in onderling overleg, of bij gebrek hieraan, door de Voorzitter van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren, een deskundige aangesteld met het oog op het bepalen van de waarde in geld van de niet in geld uitgedrukte tegenprestatie.

Uiterlijk een maand na zijn aanstelling maakt de deskundige zijn rapport houdende bepaling van de waarde van de (gedeeltelijk) niet in geld uitgedrukte tegenprestatie per aangetekend schrijven over aan de aandeelhouders van de Vennootschap die de door de deskundige vastgestelde waardering binnen de vijf werkdagen na ontvangst daarvan per aangetekend schrijven aan de Begunstigden van het voorkooprecht ter kennis brengt (de "Mededeling van de Waarde").

De door de deskundige opgestelde waardering is bindend voor Partijen,

9.3.6.Indien het voorkooprecht werd uitgeoefend voor de Aangeboden Aandelen dient de Prijs te worden betaald, zonder interest, binnen 30 dagen na het aangetekend schrijven bedoeld in Artikel 9.3.2, tenzij in de Kennisgeving een betalingstermijn werd voorzien die gunstiger is voor de koper, in welk geval deze termijn van toepassing zal zijn. De overdracht van de Aangeboden Aandelen zal plaatsvinden wanneer de Prijs volledig werd betaald. De Vennootschap zal de overdracht van de Aangeboden Aandelen onmiddellijk registreren in het aandeelhoudersregister.

9.3.7.Indien bovengenoemde artikelen niet worden nageleefd door de Kandidaat-Overdrager, wordt de Kandidaat-Overnemer die de Aangeboden Aandelen heeft verkregen in strijd met het voorkooprecht niet erkend als Aandeelhouder, ongeacht enige rechten die hij zou hebben tegen de overdrager. De stem-, dividend- en overige rechten verbonden aan de Aangeboden Aandelen verkregen worden dan geschorst.

Artikel9.4..Het volgrecht

9.4.1.Indien een Aandeelhouder (of meerdere Aandeelhouders) (de "Verkopende Aandeelhouder(s)") van plan islzijn het geheel of een deel van zijnlhun Aandelen (de "Volgrecht Aandelen") over te dragen aan een Kandidaat-Ovememer, heeft/hebben alle andere Aandeelhouder(s) (de "Volgrecht Begunstigde(n)") het recht om de totaliteit van hun Aandelen te verkopen aan de Kandidaat-Ovememer tegen de Volgrechtprijs en de andere voorwaarden waaraan de Verkopende Aandeelhouders van plan zijn over te dragen (het "Volgrecht"). Bij uitoefening van dit Volgrecht is de Kandidaat-Overnemer verplicht de Aandelen van de Volgrecht Begunstigde aan die voorwaarden te kopen

9.4.2.Dit Volgrecht moet binnen de Uitoefenperiode (zoals bepaald in Artikel 9.3.2. worden uitgeoefend. De Aandeelhouder die zijn Volgrecht wenst uit te oefenen, dient de Verkopende Aandeelhouder(s), in voorkomend geval, de overige Aandeelhouders, hiervan per aangetekend schrijven op de hoogte brengen. De datum van de poststempel zal worden beschouwd als de datum waarop het Volgrecht wordt uitgeoefend. De procedure van het voorkooprecht zoals beschreven in Artikel 9.3 is niet van toepassing op een overdracht van Aandelen die het gevolg is van het uitoefenen van het Volgrecht.

9.4.3.1-let Volgrecht wordt uitgeoefend aan de prijs die te goeder trouw door de Volgrecht Ovememer(s) werd aangeboden en die vermeld staat in de Kennisgeving, zoals gedefinieerd in Artikel 9.3 van huidige Overeenkomst (de "Volgrechtprijs"). De Volgrechtprijs dient op dezelfde datum aan de Aandeelhouder die zijn Volgrecht uitoefent als aan de Verkopende Aandeelhouder(s) te worden betaald. De eigendom van de Volgrecht Aandelen ingevolge de toepassing van het Volgrecht gaat slechts over naar de Volgrecht Ovememer(s) na integrale betaling van de Volgrechtprijs aan de Verkopende Aandeelhouder(s) en aan de Aandeelhouder die zijn Volgrecht uitoefent.

9.4.4.lndien na toepassing van de voorkooprechtprocedure voorzien in Artikel 9,3. één of meer Begunstigden hun voorkooprecht hebben uitgeoefend, zullen deze Begunstigden verplicht zijn de Volgrecht

Aandelen aan de voorwaarden van de Kandidaat-Ovememer te kopen, in voorkomend geval naar evenredigheid van de aandelen die zij bezitten in het kapitaal van de vennootschap (waarbij abstractie wordt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

gemaakt van de Volgrecht Aandelen en de aandelen gehouden door Begunstigden die geen gebruik hebben

gemaakt van hun voorkooprecht).

9.4.5.De Verkopende Aandeelhouder(s) en de Kandidaat-Ovememer die de Aandelen heeft verkocht in

strijd met het Volgrecht, zijn er hoofdelijk en ondeelbaar toe gehouden de Aandelen die de Volgrecht

Begunstigde(n) wensen te verkopen krachtens het hun toekomende Volgrecht, te kopen tegen de Volgrechtprijs

verhoogd met 25% en voor het overige onder dezelfde voorwaarden zoals aangeboden door de Volgrecht

Overnemer(s).

oVoorbehouden beslissingen aan de algemene vergadering

Artikel 18 der statuten wordt aangevuld met volgende tekst:

Volgende beslissingen blijven voorbehouden aan de algemene vergadering met vertegenwoordiging van

95% van de aandelen:

i.Het aangaan van leningen, afsluiten van kredietovereenkomsten en/of het geven van waarborgen voor een

bedrag van meer dan 20.000,00 EUR;

ii.Het uitgeven van obligatieleningen;

iii.Het oprichten van dochtervennootschappen, de aankoop of verkoop van een activiteitstak of het opstarten

of beëindigen van een activiteitstak of een joint-venture;

iv.Het goedkeuren van de jaarrekening en de jaarrekeningen in verbonden ondernemingen en joint-

ventures;

v.Het onderschrijven van kapitaal in andere vennootschappen, hetzij in speciën, hetzij in natura;

vi.De aan- of verkoop van aandelen en/of effecten in andere vennootschappen en de aan- of verkoop van

andere financiële vaste activa;

vii.Toekenning van aandelenopties;

viii.Het toekennen van verhogingen van wedden, voordelen en bezoldigingen aan Zaakvoerders en

Management die niet proportioneel zijn aan de brutomarge van de vennootschap. De brutomarge is het verschil

tussen de verkopen en de aankopen van handelsgoederen (rekening 70X  rekening 60X);

ix.Het afsluiten van transacties met aandeelhouders, bestuurders, Management of met hen verbonden

ondernemingen;

x.Aankoop van vaste activa met een aanschaffingswaarde hoger dan 50.000,00 EUR;

xi.Verkoop van vaste activa met een historische aanschaffingswaarde hoger dan 50.000,00 EUR;

xii.Het verstrekken van leningen of voorschotten;

xiii.Het wijzigen van de maatschappelijke zetel en/of het openen van bijkantoren in België of in het

buitenland;

xiv.Het verlenen van volmachten en het herroepen of intrekken van volmachten;

xv.Beslissingen betreffende voor uitkering vatbare bedragen (zoals tot uitkering van dividenden of

tussentijdse dividenden en van tantièmes);

xvi.Inkoop van eigen aandelen;

xvi i. Stat uten wijz i g i n g e n;

xviii.Kapitaalverhogingen en verminderingen;

xix.Aanduiden van een zaakvoerder of een persoon belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap;

xx.De vennootschap te ontbinden en vereffenen;

xxi.Legale acties bij de rechtbank;

xxii.Wijziging van boekhouder of accountant.

DERDE BESLUIT

De vergaderingen aanvaarden met ingang van heden het ontslag van de zaakvoerder van de overgenomen

vennootschap, te weten: voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DDH

PROJEKT", vast vertegenwoordigd door de voorzitter in deze, voornoemde heer Patrick Pauweis; hen wordt

kwijting gegeven over hun opdracht.

De vergadering beslist om aan te stellen als gewoon zaakvoerder, de heer Patrick Pauwels, voornoemd; die

aanvaardt. De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens latere andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

VIERDE BESLUIT

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap worden gemachtigd om de formaliteiten van de

openbaarmaking van de verrichting met betrekking tot de over te nemen vennootschap te verrichten en om haar

aandelenregister te vernietigen.

VIJFDE BESLUIT

Er wordt bijzondere volmacht verleend, met recht van indeplaatsstelling, aan mevrouw Tanja De Naeyer,

medewerkster bij Verscheiden - Walkiers & Co, Accountants & Belastingconsulenten BV CVBA, Esplanade 1

bus 96, 1020 Brussel (Buro & Design Center), waarbij zij de mogelijkheid heeft:

" alle formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, de wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen van handels- en ambachtenondernemingen, bij de kruispuntenbank voor ondernemingen, de ondememingsioketten of andere administratieve diensten;

" aile formaliteiten te vervullen bij de griffies van de Rechtbank van Koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van de nodige formulieren;

" de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW; met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid;

" aile formaliteiten te vervullen inzake de inschrijving, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en doorhaling bij een sociaal verzekeringsfonds.

Boor-behouden aan liet Belgisch Staatsblad Voor analytisch uittreksel, Notaris Yves De Vil te Antwerpen (Borgerhout)

Te gelijk hiermee neergelegd: afschrift van de statutenwijziging met gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/09/2013
ÿþOndernemingsnr :

Benaming

(voluit) : (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL D.D. 3 SEPTEMBER 2013 DDH PROJEKT BVBA - ROXY BVBA

Uittreksel uit het fusievoorstel d.d. 3 september 2013 uitgaande van de resp. zaakvoerders van de BVBA DDH PROJEKT en de BVBA ROXY.

A. Doelstelling

De zaakvoerders Van de BVBA DDH PROJEKT en de zaakvoerder van de BVBA ROXY leggen volgend fusievoorstel, opgemaakt overeenkomstig art, 719 W. Venn., voor aan de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van beide vennootschappen.

Het fusievoorstel strekt ertoe een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen  zowel de rechten als de plichten  van de BVBA ROXY, overgaat naar de BVBA DDH PROJEKT op basis van de balans per 31 juli 2013.

DDH PROJEKT BVBA bezit reeds alle 1.200 aandelen van ROXY BVBA, zodat geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Alle verrichtingen verwezenlijkt vanaf 1 augustus 2013 zijn voor rekening van DDH PROJEKT BVBA.

De fusie gebeurt ingevolge art. 211, §1 W.I.B. met toepassing van het fiscaal vrijstellingsregime en ingevolge art. 78 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen met toepassing van de boekhoudkundige continuiteit.

Alle kosten, voortvloeiende uit de fusie, worden gedragen door DDH PROJEKT BVBA.

B. Rechtsvorm -naam_ doel - kapitaal - zetel B.1. DDH PROJEKT BVBA

Het maatschappelijk kapitaal van DDH PROJEKT BVBA bedraagt E 18.550,00 en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "DDH PROJEKT..

De vennootschap is gevestigd te 2060 Antwerpen, Bredastraat 115, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0879.127.331 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Werd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gritile op Rhthanic

van Koophandel tentwe Antwerpen,

1 9 SEP, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad_3.01.OQL20I3 - Annexea.duManite_ur_belge

0879.127.331

DDH PROJEKT

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID BREDASTRAAT 115, 2060 ANTWERPEN

Luik B - Vervolg

~.r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

../.2

Het maatschappelijk doel van DDH PROJEKT BVBA luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Het maken, voeren, ontwikkelen, ontwerpen en uitvoeren van publiciteit en promotionele acties; grafisch

bureau; het ontwerp van catalogi, websites, publicaties onder eender welke vorm.

- De groot- en kleinhandel, de makelanj en de commissiehandel, de in- en uitvoer, de plaatsing, de herstelling en het onderhoud, de ontwikkeling en fabricatie, huur en verhuur van en in juwelen, tattoo-materialen, audiovisuele producten, en elk mogelijk apparaat voor fabricatie en plaatsing dezer producten of een onderdeel of toebehoren ervan.

- Studio voor opnamen en realisatie van audio- en visuele producten.

- De organisatie en het geven van cursussen en seminaries.

Het optreden als tussenpersoon in de handel.

De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar

maatschappelijk doel aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle

commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of

onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen,

verenigingen of vennootschappen die een geljkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van

aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan,

hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Zij mag de opdracht van bestuurder uitoefenen in andere vennootschappen.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van haar doel."

3.2. ROXY BVBA

Het maatschappelijk kapitaal van ROXY BVBA bedraagt E 29.747,22 en wordt vertegenwcordigd door 1.200 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Belgisch recht met als maatschappelijke benaming "ROXY".

De vennootschap is gevestigd te 2000 Antwerpen, Kammenstraat 68, is ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0454.046.508 en is gekend op de Rechtbank te Antwerpen.

Het maatschappelijk doel van ROXY BVBA luidt als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, verhuur, makelanj en commissiehandel, alle bewerkingen, inbegrepen

herstelling, onderhoud, ontwikkeling en fabrikatie, van en in:

- kleding voor mannen, vrouwen en kinderen, in alle mogelijke materialen en uitvoeringen;

- film, video, interactieve CD, geluidsdragers, electrisch of electronisch speelgoed;

- boeken, tijdschriften, magazines, kranten en lectuur in eender welke vorm of uitvoering;

- juwelen en uurwerken, fantasiejuwelen, alle goud- en zilverwerken;

- hygiënische artikelen;

- het vertonen van films;

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haardoel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins in alle andere Belgische of buitenlandse ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken."

C. Boekhouding

De datum vanaf welke de handelingen van ROXY BVBA boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van DDH PROJEKT BVBA is vastgesteld op 31 juli 2013.

i"

LIA B - Vervolg

.1.3

D. Rechten van de vennoten

ROXY BVBA heeft geen aandelen met bijzondere rechten, noch andere effecten dan aandelen.

Er worden dan ook geen bijzondere rechten toegekend aan de (enige) vennoot van ROXY BVBA. De rechten van de vennoten van DDH PROJEKT BVBA blijven ongewijzigd.

E. Bijzondere voordelen

Aan de respectievelijke zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

F. Overdrachten in de zin van art. 2,18° van het Bodemsaneringsdecreet Er vinden geen overdrachten plaats in zin van art. 2, 18° van het Bodemsaneringsdecreet.

G. Statutenwijzigingen

Gelijktijdig met de fusie wordt voorgesteld om het maatschappelijk doel van DDH PROJEKT BVBA uit te breiden. Hiertoe zal een afzonderlijk verslag overeenkomstig art. 287 W. Venn. wcrden opgesteld.

De maatschappelijke benaming van DDH PROJEKT BVBA wordt gewijzigd in "TekTiik . Opgemaakt te Antwerpen op 3 september 2013.

DDH PROJEKT BVBA,

voor wie optreedt:

Davy D'hollander,

zaakvoerder.

J Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2012
ÿþm.em~~:rt

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Professor Claraplein 14 bus 002, 2000 Antwerpen

(volledig adres

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Bij beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel verhuisd naar de vestiging aangeduid met de naam "TekTik" gelegen in de Bredastraat 115 te 2060 Antwerpen en dit vanaf 14 juni 2012.

Davy D'hollander Patrick Pauwels

Zaakvoerder - Vennoot Vennoot



Or dc i~D,st., hiz van Luik B veln7eJe, Recto Naam en hr..- i 1fn5" ,:::r,lf,n.`i onndf perso(0}n{en} ,1:3nz,e n :rnp1 J[.sde te ,lriii r)" .n;iocrcligen

bevoegd dN ~

Verso Naam en

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lliI 11ll 'l1 'll 1l I1l1 'lfl 11l 1l ll Neergelegd galle hrhfbiid

rtig 1494aed i4trtwerpeti, e~

Griffie 2 8 JUNI 2812

Ondernemingsnr 0879.127.331

Benaming

rvoiwt, DDH PROJEKT

29/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.07.2011 11338-0114-015
03/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 27.08.2010 10470-0375-013
06/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 01.07.2009 09344-0297-013
16/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 15.07.2008 08402-0004-009
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 31.07.2007 07521-0138-009

Coordonnées
DDH PROJEKT

Adresse
BREDASTRAAT 115 2060 ANTWERPEN 6

Code postal : 2060
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande