DE BOECK FLORIS

Société en commandite simple


Dénomination : DE BOECK FLORIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 598.765.954

Publication

20/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Heden 15 februari 2015, zijn samengekomen:

De heer Floris De Boeck wonende te Breutheide 37, 2890 Sint-Amands, optredend als beherende venoot; De heer Mark De Boeck wonende te Breutheide 37, 2890 Sint-Amands, optredend als stille vennoot;

Met de bedoeling van een gewone commanditaire venootschap op te richten.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam: "DE BOECK Floris", met maatschappelijke zetel te 2890 Sint-Amands, Breutheide 37, waarvan het kapitaal is vastgesteld op duizend euro (euro 1.000,00), vertegenwoordigd door honderd gelijke aandelen van elk 10 euro (euro 10,00).

De verdeling is als volgt bepaald: De heer De Boeck Floris beherende vennoot, 5 aandelen en de heer De Boeck Mark, stille vennoot 95 aandelen. De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van duizend euro.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van een ruimings- en reinigingsdienst, meer speciaal het ruimen of reinigen van aalputten, mazouttanks, riolen, tank cleaning, ontstoppen en kuisen van afvoerleidingen onder hoge druk en alle aanverwante werkzaamheden. Het ledigen en reinigen van putten en septische tanks;

Het aankopen en verhuren van containers, het exploiteren van een verhuurbedrijf in kranen en materialen in de ruimste zin van het woord.

Het ophalen, afvoeren en storten van afval, zoals onder andere huishoudelijk huisvuil, niet-huishoudelijk huisvuil, industrieel huisvuil, afkomstig van de landbouw en de veeteelt en bouwpuin; het ophalen van vuilnis in afvalcontainers;

Waste management en consulting en alle aanverwante werkzaamheden;

Het uitvoeren van grond- en afbraakwerkzaamheden, het bouwrijp maken van terreinen, het ruimen van bouwterreinen, het grondverzet, het slopen van gebouwen, het aanleggen van parking en opritten met om het even welke materialen, alsook het plaatsen van afsluitingen en hekwerken.

Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot bovenvermelde activiteiten aan de bedrijfswereld, aan ondernemingen, verenigingen, organisaties, openbare instellingen en personen.

Dit alles in de meest ruime zin;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

Het doel van de vennootschap kan enkel gewijzigd worden bij besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met unanimiteit.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (niet-vennoten kunnen ook uitgesloten worden). Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: De heer DEBAENE Karl wonende te Liezeledorp 16, 2890 Puurs. Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist. De zaakvoerder is bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : De Boeck Floris

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Breutheide(LIP) 37

*15303224*

Luik B

2890

België

0598765954

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Sint-Amands (Lippelo)

Griffie

Neergelegd

18-02-2015

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei, om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerst volgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder(s).

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de agenda voorkomen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht geeft op één stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is de unanimiteit van de stemmen vereist.

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, deze notulen worden ondertekend door de secretaris en de voorzitter (aangesteld op vergadering).

Het register waarin de notulen worden opgetekend wordt op de zetel van de vennootschap wordt gehouden Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 15 februari 2015 en het eindigt op 31 december 2015. De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen.

Het nettovermogen zal worden verdeeld onder de vennoten à rato van het aantal aandelen.

De vennootschap zal niet van rechtswege ontbonden worden wanneer een vennoot komt te overlijden, ze zal door de overlevende vennoot of vennoten voortgezet worden, samen met, in voorkomende geval, de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot. Deze laatsten laten zich ten aanzien van de vennootschap vertegenwoordigen door één gevolmachtigde. Indien er minderjarige erfgenamen zijn, zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap toch van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Ieder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

De Boeck Floris

Beherend vennoot

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DE BOECK FLORIS

Adresse
BREUTHEIDE 37 2890 LIPPELO

Code postal : 2890
Localité : Lippelo
Commune : SINT-AMANDS
Province : Anvers
Région : Région flamande