DE BOOMSEKAPPERS

Divers


Dénomination : DE BOOMSEKAPPERS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 844.377.476

Publication

15/03/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12301585*

Neergelegd

13-03-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0844377476

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. Rechtsvorm - benaming:

De vennootschap wordt opgericht als een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als

benaming "De Boomsekappers".

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, als hoofdaannemer of als onderaannemer, in consignatie, op commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1. de exploitatie van dames- en herenkapsalons;

2. de exploitatie van schoonheidsinstituten, met inbegrip van manicure en pedicure, en gezondheidscentra;

3. de exploitatie van zonnebanken-centra;

4. de productie, de aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel van alle mogelijke lichaamsverzorgingsproducten, schoonheidsproducten, cosmetica, natuurlijke of kunstmatige hygiënische producten en farmaceutische producten;

5. de productie, aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel, verhuring, plaatsing, aansluiting en indienststelling, onderhoud en herstelling van nieuwe en tweedehandse elektrische en elektronische apparaten en installaties, met inbegrip van zonnebanken en aanverwante apparaten, en van elektrische en elektronische apparatuur in de ruimste betekenis, telkens met alle toebehoren, onderdelen, leidingen en bekabelingen, en van alle mogelijke meubelen en roerende goederen in de ruimste zin;

6. de productie, aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel van alle mogelijke voedingswaren in de ruimste zin;

7. de productie, aankoop en verkoop, de invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel, van alle mogelijke textielwaren, kledingwaren, lederwaren, schoeisel, maroquinerie, sieraden, sport- en fitnessuitrustingen en alle mogelijke toestellen;

8. alle mogelijke handelingen als zelfstandige vertegenwoordiger voor de promotie en verkoop van goederen en diensten voor rekening van derden;

9. het verrichten van alle mogelijke daden van reclame, marktonderzoek en marketing, met inbegrip van het ontwerpen, drukken en verspreiden van folders, reclameteksten en publiciteitscampagnes;

Benaming (voluit): De Boomsekappers

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2610 Antwerpen, Boomsesteenweg 281

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden op dertien maart tweeduizend twaalf voor Meester ANNELIES VERSTRAETE, notaris te Sint-Niklaas, standplaats Sinaai, dat een vennootschap werd opgericht volgens de hierna opgegeven modaliteiten :

1. Oprichters:

- De naamloze vennootschap  DDW Partnerships , gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 27 ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde, met als ondernemingsnummer 0445439143  BTW nummer BE 0445.439.143.

- De naamloze vennootschap "Coiffure.TV", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 27, BTW BE 0419.961.894, rechtspersonenregister Dendermonde 0419.961.894.

3. Zetel:

De zetel wordt gevestigd te 2610 Antwerpen (Wilrijk), Boomsesteenweg 281.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

10. alle verhandelingen en verrichtingen van onroerende en roerende goederen, de aankoop, verkoop, aanbouw, verbouwing, het ruilen, huren en verhuren ervan; alle handels- en financiële verrichtingen die hiermee verband houden; onder andere het lenen en ontlenen van kapitalen, financieren van ondernemingen, hetzij private of vennootschappen, borgen geven en ontvangen, in één woord alles wat direct in verband staat met de gewone activiteiten van een immobiliën en financiële vennootschap;

11. het verrichten van alle handelingen, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met consultancy, training, begeleiding, enzomeer, zulks zowel op juridisch, economisch, commercieel, administratief als welkdanig ander vlak, en zulks zowel ten behoeve van al dan niet beginnende handelaars, als van bestaande of nieuw te starten bedrijven of vennootschappen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag personeel in dienst nemen en bestuursmandaten opnemen in andere vennootschappen.

5. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde per aandeel.

6. Samenstelling kapitaal:

Alle voormelde aandelen werden door de oprichters onderschreven in speciën en wel als volgt:

- door de naamloze vennootschap  DDW Partnerships , voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93)

aandelen door inbreng van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), volledig volstort.

- door de naamloze vennootschap  Coiffure.TV , voornoemd, heeft ingeschreven op drieënnegentig (93)

aandelen door inbreng van negenduizend driehonderd euro (9.300 EUR), volledig volstort.

welk bedrag werd gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BNP

Paribas Fortis.

7. Duur:

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

8. Bestuur:

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder voor zover de verrichting de vennootschap niet voor meer dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR) verbindt. Voor handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag hoger dan vijfduizend euro (5.000,00 EUR) dienen twee zaakvoerders gezamenlijk op te treden.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de naamloze vennootschap  DDW Partnerships , gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 27 ingeschreven in het rechtspersonenregister van Dendermonde, met als ondernemingsnummer 0445439143  BTW nummer BE 0445.439.143 om alle beslissingen te nemen over het productgamma.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Tot zaakvoerders worden aangesteld voor onbepaalde duur:

- De naamloze vennootschap  VSD Consulting met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Pastoor De Meerleerstraat 27 ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0443665924, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stefan POPPE, wonend te 9112 Sinaai, Dries 39,

- De naamloze vennootschap  Coiffure.TV , voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Thomas POPPE, wonend te 1840 Londerzeel, Pikstraat 55.

9. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. Het

eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

10. Algemene vergadering:

De jaarlijkse algemene vergadering zal, vanaf de afsluiting van het eerste boekjaar, gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand mei, om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats en op het uur, in de uitnodiging bepaald.

Luik B - Vervolg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

11. Winstverdeling  reserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte oprichtingsakte

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Annelies Verstraete, notaris te Sint-Niklaas (Sinaai)

10/07/2015
ÿþ i41:ir.

, ," ~

Mod PYdrd 11.1

" i Ll.ir..i,iai In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111

*15099385*

MG''f'iaiR BELGE

0 3 -07- 2J15

BELGISCH STAATSBLAD

Rechtbank van koophandel Antwerpen

2 9 JUN1 2015

afdegefeeerpen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Onclernemingsnr : 0844377476

Benaming

(voluit) : DE BOOMSEKAPPERS

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : BOOMSESTEENWEG 281 in 2610 WILRIJK

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG en WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Bij eenparige beslissing van de bijzondere algemene vergadering van 02 maart 2015 werd Het ontslag ais zaakvoerder van Tencoiff NV aanvaard met ingang van 01 maart 2015

De maatschappelijke zetel verplaatst naar Pastoor De Meerleerstraat 27 in 9100 Sint Niklaas met Ingang van 01 maart 2015

Voor beredeneerd uittreksel,

Poppe Stefan

Vaste vertegenwoordiger

VSD CONSULTING NV

1.1

~

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen ti

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE BOOMSEKAPPERS

Adresse
Zetel : BOOMSESTEENWEG 281 in 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande