DE BOUWCOACH

Divers


Dénomination : DE BOUWCOACH
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 562.812.311

Publication

30/09/2014
ÿþ Nad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14177972*

be a

stB.

Neergelegd ter griffie van de

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

I 9 SEP, lülk

ANTWERPEN afdeling TURNHOUT G Étfiguiter

056:02. (SA,2.3.,1À

Onclernemingsnr : Benaming

(voiuit) : DE BOUWCOACH

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aan-isprakelijkheid

Zetel: 2300 Turnhout, Lukerstraat 69 bus 6

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Rina Dieltiëns te Ravels op zestien september tweeduizend veertien; blijkt dat;

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijk-lheid werd opge-iricht onder de naam "DE BOUWCOACH".

2. De enige vennoot is: de heer vAN BEEK Michael, geboren te Turnhout op 4 januari 1985, ongehuwd, wonende te 2300 Turnhout, Lukerstraat 59 bus 6,

3. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2300 Turnhout, Lukerstraat 59 bus 6.

4. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening als voor rekening van derden alle verrichtingen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

-Het verstrekken van begeleiding en advies met betrekking tot de bouwsector;

-Het aanbieden en verkopen van zelfbouwpakketten;

-De aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en uitvoer van alle mogelijke materialen goederen, toestellen

en materieel.

- Lekdetectie;

-De installatie van sanitaire installaties en loodgieterij;

-De installatie van centrale verwarmingsinstallaties;

-De installatie van elektrische installaties;

-Het verwerven van deelnemingen in andere vennootschappen en ondernemingen en dit rechtstreeks of onrechtstreeks;

-Het financieren van vennootschappen en ondernemingen;

-De verwezenlijking van aile onroerende verrichtingen, waaronder onder meer het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie van onroerende goederen evenals de onroerende transacties in de meest brede zin, van welke aard ook, met inbegrip van de onroerende leasing.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen harridelszaak;

Bovenstaande opsomming is niet beperkend en dient in de ruimste zin geïnterpreteerd te worden, uitgezonderd de gereglementeerde activiteiten waarvoor de nodige machtigingen of vergunningen ontbreken.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile administratieve, industriële, commerciële, financiële roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

5. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aande-ilen, zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk één/honderdste van het kapitaal.

Het kapitaal werd afbetaald in geld ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

6. De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de akte en verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank.

7. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoenders, natuurlijke personen of

rechtspersonen, al dan niet vennoot.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd, in en buiten rechte, door iedere zaakvoerder.

De zaakvoerders kunnen bijzondere gevolmachtigden aanstellen, voor bepaalde of een reeks bepaalde

rechtshandelingen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Werd benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur: voornoemde heer vAN BEEK.

De controle op de vennoot-'schap wordt beheerst door de bepalingen van het wetboek van vennixeschappen-i. Er werd geen commissaris benoemd.

8. Het boekjaar loopt van één januari tot één en dertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte van de vennootschap tot één en dertig december tweeduizend vijftien..

g. De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats aange-iwezen in de oproe-'ping, elk jaar op de tweede dinsdag van de maand juni om twintig uur, indien die dag een wettelijke feest-'dag is, wordt de vergade-Ting gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De uitoefening van het stemrecht verbonden aan niet-volstorte aandelen, waarop de behoorlijk opgevraagde stortingen niet zijn geschied, blijft echter geschorst zolang de opgevraagde stortingen niet zijn uitgevoerd.

10. Van de zuivere winst wordt ten minste één twintigste voorahge-inomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd

Bij vereffening van de vennootschap komt, na betaling van alle schulden, lasten en kosten, het netto actief toe aan de vennoten à rato van hun aandelenbezit.

11. Bijzondere volmacht werd, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel, verleend aan besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhouding & Bedrijfsconsult", Campus Blairon 466 te 2300 Turnhout, of een door hem aangestelde persoon, om:

* alle formaliteiten te vervullen bij de diensten van het ondernemingsloket en de Belasting over de Toegevoegde Waarde, en:

* zo nodig, later aile wijzigin-igen bij deze diensten te melden of te laten inschrijven.

voix-leeioudeo aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL.

(getekend: notaris Rina DIELTIENS), Samen hiermee neergelegd: - afschrift van de oprichtingsakte; Chequenummer: 22 1093 Rekeningnummer: BE57 2300 1033 2035

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
DE BOUWCOACH

Adresse
Zetel: 2300 Turnhout, Lukerstraat 69 bus 6

Code postal : 2300
Localité : TURNHOUT
Commune : TURNHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande