DE BRUYN-MICHIELS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BRUYN-MICHIELS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.445.882

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 26.02.2014, NGL 23.04.2014 14102-0187-018
10/09/2014
ÿþr Mod Werd 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Impie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophan el Antwerpen

0 I SEP. 2014



*14167531* afdekng_Antwerpen





Ondernerningsnr : 0444.445.882.

Benaming

(vout) DE BRUYN-MICHIELS

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2640 Molise!, Bloemenlei 3

(Volledig adres)

Onderwerp akte (VERVROEGDE) ONTBINDING - VEREFFENING - SLUITING (VAN DE VEREFFENING)

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achtentwintig augustus twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE BRUYN-MICHIELS, gevestigd te 2640 Mortsel, Bloemenlei 3, opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Marcel Leemans met standplaats te Mechelen op dertien juni negentienhonderd eenennegentig, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van tien juli daarna onder het refertenummer 910710-145 en waarvan de statuten voor de laatste meal werden gewijzigd bij procesverbaal opgesteld door notaris François Leconte te Mortsel op dertig april tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van veertien juni daarna onder het relertenummer 13090312, beslist heeft hetgeen volgt .;

EERSTE BESLISSING. GOEDKEURING JAARREKENING(EN) - KWIJTING.

a. De algemene vergadering beslist vooraf met eenparigheid van stemmen om de huidige (tot op heden lopende) jaarrekening op vandaag af te sluiten en eveneens goed te keuren op basis van voormelde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 mei 2014

b, De vergadering verklaart dat er sinds voormelde datum van 31 mei 2014 geen activa- noch passiva-bewegingen (meer) geweest zijn met uitzondering van de sindsdien geïnde huurinkomsten (voor de maanden juni, juli en augustus 2014) mits verrekening van de erop betrekking hebbende onroerende voorheffing en waarvan de erop verschuldigde belastingen reeds betaald werden.

c. Er wordt met algemeenheid van stemmen algehele en volledige kwijting en decharge verleend aan de

zaakvoerders voor hun mandaat uitgeoefend tijdens het huidig tot op vandaag lopend boekjaar.

TWEEDE BESLISSING. VERSLAGEN.

a. Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het voorlezen van het (bestuurs)verslag, opgemaakt door de zaakvoerders en vermeld in voormelde agenda, en waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht, evenals van het (controle)verslag van de bedrijfsrevisor, aangewezen door de zaakvoerders, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werd samengevat, boekhoudkundig afgesloten op 31 mei 2014, hetzij minder dan drie maanden voorafgaandelijk dezer.

Voormelde staat werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van artikel 92 van het Wetboek van Vennootschappen

en dus conform de waarderingsregels van toepassing op de jaarrekening,

b. ledere vennoot verklaart en erkent een afschrift van voormelde verslagen ontvangen te hebben vtieir vandaag en/of hiervan eveneens vddr vandaag kennis te hebben genomen of ten laatste op heden, voorafgaandelijk dezer, kennis te hebben van deze beide verslagen zodat geen bewijs van de al dan niet vervulling van de verzending van de stukken (samen met de oproepingsbrief) dient te worden voorgelegd overeenkomstig artikel 269 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor het geval een afschrift van voormelde verslagen hen niet of minder dan vijftien dagen voor vandaag werd verzonden, verklaart iedere vennoot toch tijdig kennis te hebben (genomen) van voormelde verslagen.

C. Er wordt akte genomen dat de besluiten van het (controle)verslag, opgemaakt overeenkomstig artikel 181, §1 van het Wetboek van Vennootschappen, door voornoemde bedrijfsrevisor, op datum van zestien augustus tweeduizend veertien, letterlijk luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

ei

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE BRUYN - MICHIELS met maatschappelijke zetel te 2640 Manse', Bloemenlei 3, een tussentijdse boekhoudkundige staat afgesloten op

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

SI mei 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap,

een balanstotaal geeft van 1.063.133,01 E en een netto actief van 818.948,19 E.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele

normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft,

in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de eventueel aan te

stellen vereffenaar en onder voorbehoud van de eventuele financiële gevolgen van mogelijke toekomstige

fiscale controles van de administratie der directe en indirecte belastingen.

De controle werd uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Op grond van de informatie ontvangen van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid DE BRUYN  MICHIELS en ingevolge de controles die wij hebben uitgevoerd

overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien

van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden betaald.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten.

Dit verslag werd opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 van het Wetboek van

Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid DE BRUYN - MICHIELS en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Opgesteld te Antwerpen, 16 augustus 2014

(getekend) Jan Derick,

Bedrijfsrevisor

Jan Welterslaan 13

2100 Antwerpen (Deurne)

- Overeenkomstig artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris -na onderzoek- het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap krachtens artikel 181, §1 van voormeid Wetboek gehouden is.

Overeenkomstig artikel 184, §5, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris bovendien dat voormeld (controle)versrag in zijn conclusies melding maakt van de terugbetaling van aile schulden ten aanzien van derden of van de consignatie van de nodige gelden om aile schulden ten aanzien van derden te voldoen.

DERDE BESLISSING. (VERVROEGDE) ONTBINDING.

Aangezien de vennootschap niet meer actief is en besloten heeft haar activiteiten te beëindigen en in de toekomst ook geen activiteit meer zal hebben, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk tot de (vervroegde) ontbinding van de vennootschap op datum van heden.

VIERDE BESLISSING. VASTSTELLING VAN DE "DE FACTO" VEREFFENING.

- De algemene vergadering stelt vast dat de vereffening van de vennootschap reeds v66r haar ontbinding "de facto" bewerkstelligd werd en dat bilgevolg het ganse vermogen van de vennootschap op heden geheel werd vereffend en verdeeld en dat de afrekening mag of kan gesloten worden.

- Alle vennoten bevestigen voldoende kennis te hebben van aile rekeningen, stukken en documenten in verband met deze vereffening.

- De algemene vergadering stelt vast

1. dat er geen vereffenaar is aangeduid;

2, dat aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

Bijgevolg kan de ontbinding en vereffening in één akte geschieden overeenkomstig artikel 184, paragraaf 5 van het Wetboek van Vennootschappen en kan de sluiting van de vereffening van de vennootschap waarvan hierna sprake, dadelijk voltrokken worden.

Overeenkomstig het wetboek van Vennootschappen worden de zaakvoerders ten aanzien van derden als vereffenaar(s) beschouwd.

VIJFDE BESLUIT. SLUITING (VEREFFENING).

a. De algemene vergadering spreekt de sluiting van de vereffening uit, verklaart de afrekening ais afgesloten en stelt vast dat de vereffening is beëindigd en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE BRUYN-MICHIELS, definitief opgehouden heeft te bestaan op heden (onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar).

Bijgevolg brengt deze beslissing van rechtswege overdracht mee van het maatschappelijk vermogen aan de beide vennoten, voornoemde comparanten, vertegenwoordigd zoals voormeld, die er zich persoonlijk en onvoorwaardelijk toe verbinden aile eventuele nog niet gekende enloi niet geconsigneerde passiva voor hun rekening te nemen, te vereffenen en te betalen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

b, De algemene vergadering beslist nog dat de maatschappelijke boeken, bescheiden en documenten van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn van vijf jaar op volgend adres: bij de heer Paul DE BRUYN te 2640 Mortsel, Bloementei 3, die dit op zich neemt

c. De algemene vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en/of waarden die toekomen aan de schuldeisers of aan beide vennoten en die hen niet konden warden afgegeven.

De sommen en waarden die (nog) zouden kunnen toekomen aan de schuldeisers en aan de vennoten en waarvan de overdracht aan hen niet is kunnen gebeuren, zullen gestort worden in de Deposito- en Consignatiekas.

VERKRIJGING / TOEBEDELING ONROEREND GOED.

In het bijzonder heeft de sluiting van de vereffening tot gevolg dat het hierna beschreven onroerend goed voor de geheelheid wordt verkregen door en/of toebedeeld aan beide (voornoemde) vennoten/echtgenoten in onverdeeldheid a rato van hun huidig aandelenbezit, zijnde aan de heer DE BRUYN Paul August Philomena, geboren te kontich op twaalf april negentienhonderd achtenveertig, en zijn echtgenote mevrouw MICHIELS Marie Rose Theophiel, geboren te Reet op zevenentwintig juli negentienhonderd vierenvijftig, samenwonende te 2640 Mortsel, Bloemenlei 3, die beiden aanvaarden, ieder voor de onverdeelde helft in voile eigendom ten voordele van hun eigen respectievelijk persoonlijk vermogen, en in welke verhouding zij eigenaar blijven.

BESCHRIJVING VAN HET ONROEREND GOED, zijnde

100% volle eigendom ten belope van 557m2 en

99% in volle eigendom ten belope van 126m2

VAN:

STAD ANTWERPEN - Tweeëndertigste afdeling / DEURNE-Zesde afdeling.

Een perceel grond met erop gericht parkeergebouw (of garage/parking/autostelplaats) en met alle verdere aanhorigheden, gestaan en gelegen volgens kadaster Lanteernhofstraat +83, thans ten kadaster bekend sectie B nummer 831 L 9 voor een totale oppervlakte van zeshonderd drieëntachtig vierkante meter (683 m2).

In de laatste overgeschreven titels staat voormeld goed omschreven enerzijds als (deel van) een nijverheidsgebouw, gelegen Lanteernhofstraat 77/79, gekadastreerd sectie B nummers 831/R/7 en 831/P/8 voor een (grotere) oppervlakte van 1322 m2, en anderzijds als een woning op en met grond, gelegen Lanteernhofstraat 81, gekadastreerd sectie B nummer 831/K/7 voor een oppervlakte van 126m2.

LAATSTE BESLUIT: VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent aile machten en bevoegdheden aan de heer Marc Van der Ferre, te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om aile verrichtingen te doen wat nodig is voor de uitvoering van huidige akte en in het bijzonder maar daartoe niet beperkt, aile verklaringen af te leggen en aile eventuele documenten neer te leggen en te ondertekenen bij een erkend ondememingsloket met het oog op de schrapping van de ingeschreven gegevens van onderhavige vennootschap ais handelsonderneming, en verder om al het nodige te doen bij aile (andere) bevoegde overheidsdiensten (waaronder BTW-Administratie) met het oog op de schrapping van de vennootschap als (handels)onderneming of met het oog op de aangifte van stopzetting van werkzaamheid.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven.

Samen hiermee neergelegd expeditie akte (vervroegde) ontbinding, vereffening- sluiting (van de

vereffening) - bijzonder veslag van de zaakvoerder - verslag van de bedrijfsrevisor.

Voor-

behouden

aan het

geigisch

Strtsblad

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013
ÿþ~. '1%7-~

, ~ 14/( E~~û

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111

*130 312*

II

n

eeorgefegd ter griffie van de Rechtbank

van Koophandel te.dntwerpen, typ,

Griffie 0 5 11111 2013

Ondernemingsnr : 0444.445.882

Benaming (voluit) : DE BRUYN-MICHIELS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bloemenlei 3

2640 Mortsel

Onderwerp akte : BVBA: kapitaalswijziging

Tekst: Uit een akte verleden voor notaris François Leconte te Mortsel op 30 april 2013, geregistreerd twee': bladen geen verzendingen, registratie Mortsel de 6 mei 2013, boek 148, blad 61, vak 9, vijfentwintig euro (¬ !: 25,00), de e.a. inspecteur (get.) J. De Vries, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten;, vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE BRUYN-MICHIELS" met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen:

Kapitaalvermindering

De vergadering heeft besloten het kapitaal te verminderen met HONDERDVIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ 125.000,00) om het te brengen van HONDERDVIJFENVEERTIGDUIZEND EURO (E 145.000,00 euro) naar TWINTIGDUIZEND EURO (E 20.000,00) door een terugbetaling in geld aan de aandeelhouders, voornoemd, van een deel van

hun inbreng. "

Per aandeel zal een bedrag van HONDERD ZESENZESTIG EURO ZESENZESTIG CENT (¬ 166, 66) worden uitbetaald. ln totaal zal een bedrag van HONDERD VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO (¬ ia 125.000,00) warden teruggegeven.

Coordinatie van de statuten

Volmacht werd gegeven aan mevrouw Anne De Becker te Mortsel, Statielei 115 tot het coördineren van de statuten.

Volmacht

De vergadering stelt tot volmachtdrager aan de heer Marc Van der Perre, accountant te 2220 Herentals, KMO administratie Bovenrij 74, of diens aangestelden met mogelijkheid van indeplaatsstelling, die elk afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap in het register der rechtspersonen aan te passen en om de hierboven genoemde besluiten indien nodig ter kennis te brengen aan de instanties die daarvan ter kennis dienen gebracht te worden, zoals onder meer de belastingsdiensten en andere overheidsinstellingen.

(Getekend) Notaris François Leconte

Samen neergelegd: afschrift van de akte van 301412013, coördinatie van de statuten per 24/5/2013.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.08.2012, GGK 25.02.2013, NGL 25.04.2013 13103-0194-018
02/05/2013 : AN285104
20/03/2012 : AN285104
17/05/2011 : AN285104
10/03/2011 : AN285104
01/04/2010 : AN285104
31/03/2009 : AN285104
14/03/2008 : AN285104
02/04/2007 : AN285104
31/03/2006 : AN285104
02/05/2005 : AN285104
15/03/2005 : AN285104
10/03/2004 : AN285104
17/03/2003 : AN285104
24/03/2001 : AN285104
11/01/2000 : AN285104
17/09/1999 : AN285104
31/07/1999 : AN285104
24/02/1993 : AN285104
01/01/1993 : AN285104

Coordonnées
DE BRUYN-MICHIELS

Adresse
BLOEMENLEI 3 2640 MORTSEL

Code postal : 2640
Localité : MORTSEL
Commune : MORTSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande