DE BUITENRUIMTE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE BUITENRUIMTE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 806.183.232

Publication

13/07/2012
ÿþe

Und Wafd 1ti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

IIIIIJRIIII as~ ~seIIIVI~

izivt

bE

s

St

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie

Ondememingsnr : 0806.183.232

Benaming

(voluit) : DE BUITENRUIMTE in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel . Oud Gooreind 33 te 2990 Wuustvwezel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Op de bijzondere algemene vergadering van 13 juni 2012 werd er beslist om de vereffening te sluiten, en dit nadat de Rechtbank van Koophandel op 29 mei 2012 het voorgestelde plan van verdeling had goedgekeurd. Met ëénparigheid van stemmen werd beslist de vennootschap op te laten houden te bestaan.

De vereffenaar, de heer Van den Bouwhuysen Kristof, krijgt de kwijting voor zijn mandaat en wordt bedankt voor bewezen diensten en zijn mandaat neemt hier dan ook een einde.

De stukken zullen gedurende de wettelijke termijn bijgehouden worden door de heer Van den Bouwhuysen Kristof, Oud Gooteind 33 te 2990 WuustwezeL

De heer Van den Bouwhuysen Kristof zal zorg dragen voor de nog te betalen / te vorderen belastingen.

Van den Bouwhuysen Kristof

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bi_ het Belgisch Staat hlad l3/D2/11112 :..Annexes Moniteu.r beige

27/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 30.06.2011, NGL 23.12.2011 11646-0328-012
22/12/2011
ÿþ't''~t'.#I;k, g

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Mol 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lfSergdegd fef enike van de Rerkbrxi van Koopitotel ~a Antwerpen, M

1 2 DEC. 2011

Griffie

*11192036*

Ondernemingsnr : 0806.183.232

Benaming

(voluit) : De Buitenruimte

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Oud Gooreind 33 - 2990 Wuustwezel

Onderwerp akte : Ontbinding - ontslag zaakvoerder - aanstelling vereffenaar - bepaling bevoegdheden vereffenaar

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op 28 september 2011, geregistreerd drie bladen geen verzending te Hasselt, eerste kantoor op 6 oktober 2011, boek 786, blad 31, vak 03, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), getekend, de e.a. Inspecteur, K. Blondeel, dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Buitenruimte", met zetel te 2990 Wuustwezel, Oud Gooreind 33, werd gehouden, welke buitengewone algemene vergadering volgende besluiten heeft genomen:

Eerste beslissing.

De enige vennoot, dewelke overeenkomstig artikel 267 van het Wetboek van Vennootschappen, alle bevoegdheden uitoefent die aan de algemene vergadering zijn toegekend, verzaakt -voor zoveel als nodig- aan de gebruikelijke termijn die zij heeft om de stukken voor de jaarvergadering door te nemen en verklaart nu reeds te willen beslissen over de goedkeuring van de jaarrekening en de bestemming van het resultaat van het boekjaar, in plaats van op het normale tijdstip te dien einde voorzien, zijnde de derde maandag van december.

Na onderzoek en bespreking van de jaarrekening voor het boekjaar dat is afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf, zoals deze werd opgesteld door de zaakvoerder, beslist de vergadering deze jaarrekening goed te keuren.

Wat de bestemming van het resultaat betreft, zijnde een verlies van zestienduizend honderd en elf euro zesendertig cent (E 16.111,36) wordt beslist dit toe te kennen aan het overgedragen resultaat.

Ondergetekende notaris stelt terloops vast dat het netto-actief van de vennootschap is gedaald tot beneden het in artikel 332 van het wetboek van vennootschappen voorziene minimum.

Aangezien de ontbinding van de vennootschap één van de agendapunten op huidige buitengewone algemene vergadering is, wordt hierop alhier niet verder ingegaan.

Tweede beslissing

De zaakvoerder legt haar verslag voor waarin zij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht. Bij dit verslag is de staat van actief en passief van de vennootschap gevoegd, opgemaakt op dertig juni tweeduizend en elf.

Vervolgens wordt het schriftelijk verslag over deze staat van actief en passief besproken, opgemaakt op tweeëntwintig september tweeduizend en elf door "A&B-KANTOOR", besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met zetel te Brecht, vertegenwoordigd door de heer Frank WIELANDTS, externe accountant, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder.

De enige vennoot verklaart dat zij over voldoende tijd heeft beschikt om dit verslag in te kijken en dat zij geen nadere uitleg of toelichtingen hieromtrent wenst.

Na onderzoek van de staat van actief en passief en na het lezen van de verslagen van de zaakvoerder en de externe accountant, beslist de enige vennoot de vennootschap te ontbinden en haar in vereffening te stellen. De vennootschap zal vereffend worden op de wijze zoals bepaald in artikel 27 van haar statuten.

Derde beslissing.

De zaakvoerder biedt haar ontslag aan aan de vergadering, dewelke dit ontslag aanvaardt.

Na kennisname van de jaarrekening, zoals hoger vermeld, verleent de vergadering kwijting aan de zaakvoerder voor het boekjaar dat is afgesloten op dertig juni tweeduizend en elf.

Vierde beslissing.

De vergadering beslist het aantal vereffenaars te beperken tot één. Als enige vereffenaar wordt aangesteld de heer Kristof Joannes Maria VAN DEN BOUWHUYSEN, wonende te 2990 Wuustwezel, Oud Gooreind 33, onder voorbehoud van bevestiging van deze benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel, conform artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

Het mandaat van vereffenaar is niet bezoldigd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1,

De vergadering beslist aan de vereffenaar de meest uitgebreide kennen -_._ -gOp-de-

vereffening e machten toe te kennen met hef oog van de vennootschap, waaronder deze bedoeld in artikel 186 van het wetboek van vennootschappen en deze bedoeld in de artikelen 187 en 190 van zelfde wetboek, tot dewelke hij hierbij door de algemene vergadering gemachtigd wordt. De vereffenaar is derhalve gemachtigd om alleen al die handelingen te stellen die hij nuttig of noodzakelijk acht teneinde tot de vereffening van de vennootschap te komen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuel Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal, afschrift beschikking rechtbank van koophandel tot bevestiging van de

benoeming van de vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge

23/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 20.12.2010, NGL 22.12.2010 10637-0586-011

Coordonnées
DE BUITENRUIMTE

Adresse
OUD GOOREIND 33 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande