DE CLUB

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE CLUB
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.537.016

Publication

28/04/2011
ÿþ Mai 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 01I III I III 1101 11111 III 11111 lOI io

*11064853*

Voc behoi m

aan I

Belgi Staats





NEERGELEGD

1 .3 -04- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDegitlECHELEN

$ 357 5-37. o-d6

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : DE CLUB

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2860-Sint-Katelijne-Waver, Lemanstraat 7

Onderwerp akte : Oprichting - statuten - benoemingen

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Marc VERDONCK te Sint-Katelijne-Waver op 06/0412011, met volgend relaas van registratie: "Geregistreerd, Mechelen 1 ° kantoor op 07 APR. 2011, zeven bladen, geen verzendingen, boek 5/977, blad 52, vak 01. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger: (getekend:) Koen Decoster.", blijkt dat:

De heer VANDERSMISSEN François Elvire Joseph, zelfstandige, geboren te Wilrijk op zeven augustus negentienhonderd vijftig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Lemanstraat 7. Echtgescheiden. Niet-herhuwd,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "DE CLUB", met zetel te 2860-Sint-Katelijne-Waver, Lemanstraat 7, en dit als eerste adres. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf 06/04/2011.

De vennootschap heeft tot doel:

1. de inrichting, de uitbating, het beheer, de verwerving en de uitbating van concessies van horecagelegenheden, waaronder begrepen maar niet beperkt tot eetcafés, tarvernes, restaurants, eethuizen, drankgelegenheden, verbruiksalons, cafés, cafetaria's, clubs, bars, tearooms, bistro's, foyers, hotels en hotellobby s, motels, logementhuizen, herbergen, jeugdherbergen, kampeerterreinen, vakantiecentra, snackbars, frituren, ambulante eetstalletjes, kantines, catering, en dergelijke, of enige andere eet- of drankgelegenheid in de meest ruime zin van het woord;

2. het ter beschikking stellen en verhuren van allerhande ruimten, hallen en zalen met hóreca- en vrijetijdsbestemming, vergaderruimten en ontmoetingsplaatsen, alsook de verhuring van divers materieel in dit verband; "

3. het inrichten en organiseren van feesten, banketten, buffetten, congressen, seminaries, tentoonstellingen, salons of evenementen van gastronomische, muzikale, educatieve, culturele of artistieke aard en het verrichten van alle neven- en hulpactiviteiten in dit verband;

4. de verkoop van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden, alsook de aan- en verkoop en de bereiding van voedingswaren en dranken;

5. de aan- en verkoop, de handel, de import en export, groot- en kleinhandel, huur of verhuur, installatie, distributie, onderhoud en herstelling van alle gebruiksvoorwerpen, uitrustingsgoederen en accessoires, materieel, toestellen en benodigdheden direct of indirect gerelateerd aan bovenstaand maatschappelijk doel.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard,

" roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1/186-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor inschrijving op deze aandelen werd door voormelde heer François Vandersmissen enerzijds voor zesenveertig (46) aandelen een inbreng in geld gedaan, dewelke werd volgestort voor één/vijfde (1/5-de) -daarop, doende voor negenhonderd twintig euro (¬ 920,00), en anderzijds voor honderd veertig (140) aandelen een inbreng in natura gedaan, dewelke volledig werd volgestort, doende voor veertienduizend euro (¬ 14.000,00), dit alles zoals verder wordt uiteengezet.

Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris,

hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te var enenwnorriinan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/04/2011- Annexes du Moniteur belge

De heer François Vandersmissen, voornoemd, verklaarde -door inbreng in geld- in te schrijven op zesenveertig (46) aandelen en op ieder van deze (46) aandelen reeds minstens éénNijfde (1/5-de) te storten, dus voor een totaal bedrag van negenhonderd twintig euro (¬ 920,00).

Inbreng in natura - vergoeding door aandelen

De heer François Vandersmissen, voornoemd, verklaarde -door inbreng in natura- in te schrijven op honderd veertig (140) aandelen, en op ieder van deze (140) aandelen volledig te volstorten, voor een waarde van veertien duizend euro (¬ 14.000,00).

Deze inbreng in natura betreft de voile eigendom van een personenwagen van het merk "Peugeot", type "207 Cabriolet", in zwarte kleur, voorzien van een benzinemotor (1.598 cm3) met een vermogen van achtentachtig Kilowatt (88 KW), en met als chassisnummer VF3WB5FWC34029322(01). Dit voertuig werd voor de eerste maal ingeschreven op drieëntwintig mei tweeduizend en acht (23/05/2008).

Algemene voorwaarden van de inbreng in natura van de personenwagen.

De nieuw opgerichte vennootschap "De Club" verkrijgt de voile eigendom en het genot van de ingebrachte personenwagen vanaf 06/04/2011, op tast om er vanaf 06/04/2011 ook alle kosten en/of uitgaven van te dragen. Nadat de nieuw opgerichte vennootschap "De Club" haar rechtspersoonlijkheid heeft verkregen dient zij -op haar eigen kosten- alle administratieve documenten, alsook alle verzekeringen, in verband met voormelde personenwagen, op haar naam te laten overplaatsen bij de bevoegde diensten en/of maatschappijen.

Verslag van de bedrijfsrevisor

In verband met deze niet-geldelijke inbreng werd de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor met kantoor te 3050-Oud-Heverlee, Fazantenlaan 10, aangesteld door de oprichter met als opdracht een verslag uit te brengen over deze niet-geldelijke inbreng (inbreng in natura), over de toegepaste schattingswijze en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. In uitvoering van deze opdracht heeft deze bedrijfsrevisor op drie augustus tweeduizend en tien, een verslag opgemaakt, waarvan de besluiten letterlijk luiden :

"Besluit

De inbreng in natura door de heer François Vandersmissen voor de oprichting van de vennootschap BVBA DE CLUB bestaat uit een personenwagen Peugeot 207 Cabriolet met zwarte kleur en met chassisnummer VF3WB5FWC34029322(01).

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

'De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methodes van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

" Dat de waarde waartoe deze methoden van waardering leiden ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura gewaardeerd aan ¬ 14.000,00 bestaat uit 140 aandelen van BVBA DE CLUB Tonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van ¬ 100 per aandeel.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Oud-Heverlee, 3 augustus 2010

Peter BOGAERT burg.bvba

vertegenwoordigd door (getekend) Peter Bogaert, bedrijfsrevisor."

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaal de of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en KB op de jaarrekening niet overschrijdt is de vennootschap niet verplicht 1 of meer commissarissen te benoemen. Worden deze drempelbedragen wel overschreden, dan worden een of meer commissarissen benoemd, onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni, om twintig uur (20.00 u.). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

De voorwaarden tot toelating tot de vergadering en de uitoefening van het stemrecht geschieden als wettelijk voorzien.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst geschieden als wettelijk voorzien.

Het eerste boekjaar loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend en twaalf.

Tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbeperkte duur :

De heer VANDERSMISSEN François Elvire Joseph, zelfstandige, geboren te Wilrijk op zeven augustus negentienhonderd vijftig, wonende te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Lemanstraat 7.

Deze aanvaardde de opdracht, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Volgens artikel 15 van de statuten is hij individueel bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen, in en buiten rechte.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat hij geen bezoldiging zal ontvangen, tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmacht

De oprichter stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, als zijn bijzondere gevolmachtigde aan, de vennootschap "JERA Accountantskantoor BVBA", met zetel te 2820-Bonheiden (Rijmenam), Mechelsesteenweg 306, en al haar aangestelden en/of medewerkers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de admini-stratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsmede alle formaliteiten inzake aansluiting van de vennootschap en haar vennoot bij de sociale verzekeringskas te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie oprichtingsakte.

oprichtersverslag;

- verslag bedrijfsrevisor.

Marc VERDONCK, geassocieerd notaris.

Vo ,r-

behouoer aan het Belgisch 1 Staatsblad

Op de !2atSF£ ()Ii var L1tL, â iPrTIeÍC:ell Recto ?' e~, :lUe'~~'~~~!'1~1['. l'2^ de 1-ii3tfU1Z1Ef tP.E'iLle

!lEr~~

 7,.e, t1f- '7"~: i.~.. 8^ .... . , ,'P _ .'i~SC: , e~n': 1@- a.ii :'1 ÿ[1 Vc " je1j _r 3r--.

19/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE CLUB

Adresse
LEMANSTRAAT 7 2860 SINT-KATELIJNE-WAVER

Code postal : 2860
Localité : SINT-KATELIJNE-WAVER
Commune : SINT-KATELIJNE-WAVER
Province : Anvers
Région : Région flamande