DE DRY HESPEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE DRY HESPEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.957.480

Publication

07/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 26.06.2014 14248-0382-011
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0405-010
13/05/2011
ÿþ Mod 2.0

3 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' " 1307YSgg*

NEER

0 3 -05- 2011

GRll=FiE RECHTBANK M~CH LEN KOOC'HAN~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming '316 R6-1 Li$í7

(voluit) : De Dry Hespen

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2800 Mechelen, Frederik de Merodestraat 13

Onderwerp akte : oprichting BVBA

OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Arnout Schotsmans, geassocieerd notaris te Mechelen, vervangend notaris Filip Huygens te Mechelen, wettelijk belet, op 8 april 2011, "geregistreerd te Mechelen eerste kantoor op 14 april 2011 zeven bladen geen verzendingen boek 5/977 blad 55 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Ontvanger." blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1) De heer LAUWERS Tim Paula Albert, geboren te Leuven op 14 januari 1976, en zijn echtgenote:

2) mevrouw BUIJS Rosalinde Mariette Jozef Ingrid, geboren te Mechelen op 6 juni 1978,

samenwonende te 2800 Mechelen, Frederik de Merodestraat 13.

genaamd De Dry Hespen, met zetel te 2800 Mechelen, Frederik de Merodestraat 13, met een

maatschappelijk kapitaal van zestigduizend euro (60.000 EUR), verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt het driehonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte, hebben comparanten, in hun hoedanigheid van oprichters, een door mij te bewaren financieel plan overhandigd.

Comparanten verklaren dat op de driehonderd (300) aandelen onmiddellijk in geld werd ingetekend voor de prijs van tweehonderd euro (200,- EUR) per stuk, als volgt:

- door de heer LAUWERS Tim: tweehonderd aandelen, hetzij voor veertigduizend euro (¬ 40.000,00); deze gelden zijn afkomstig vanzijn eigen vermogen.

- door mevrouw BUIJS Rosalinde: honderd aandelen, hetzij voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00); deze gelden zijn afkomstig van haar eigen vermogen.

Hetzij in totaal: driehonderd (300) aandelen of de totaliteit van het kapitaal.

Zij verklaren en erkennen dat op elk aandeel waarop werd ingetekend een storting werd gedaan ten bedrage van tweehonderd euro door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij

zestigduizend euro (60.000,- EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 973-028167319, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank Argenta.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

De vennootschap heeft bijgevolg vanaf heden de beschikking over een som van zestigduizend euro (60.000,- EUR).

Artikel 3. Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of voor gezamenlijke rekening met derden:

1) Verhuur van onroerende goederen, aan- en verkoop van onroerende goederen, projectontwikkeling, bemiddeling, beheer, syndicus, rentmeesterschap, schatting van en handel in onroerende goederen;

Uitvoeren van marktonderzoek; Verlenen van advies in verband met vastgoed; alle verrichtingen zoals kopen, verkopen, verkavelen, valoriseren, huren en verhuren en onder alle mogelijke vormen uitbaten van onbebouwde en gebouwde onroerende goederen, zowel in binnen als buitenland. Dit alles in de meest ruime zin.

2) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aankoop en de verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

3) Rechtskundlge adviesverlening; Bemiddeling; Juridisch advies; Estate-planning en successieplanning; Leveren van juridische diensten, zoals het opstellen van contracten, onderhandelingen voeren, vertalen van juridische teksten.,_; activiteiten als jurist en notarieel jurist. Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

4) Energiedeskundige: advies in verband met energiebesparing, leveren van energieprestatiecertificaten

5) Uitbaten van gastenkamers en bed and breakfast.

6) Beheer en opbouw van websites en overige activiteiten in verband met computers; Beheer en opbouw van databanken; Computer advies en beheer; Inkopen, verkopen, ontwikkelen, herstellen, import, export

van hard- en software, verhuur van hardware, advies en opleiding in informatiseren, archivering, overdracht, opslag van data, consulting, website creaties, hosting, onderhoud computemetwerken.

Deze opsomming is niet bepalend en kan uitgebreid worden tot alle handelingen die de geest van een gelijkaardige handel niet aantasten.

7) Beheer van publiciteitsdragers (o.a. verhuur van banners op website);

8) Activiteiten rond filatelie en numismatiek

9) Vertaaldienst en algemene dienstverlening;

10) activiteiten als repetitor en het geven van onderwijs

11) het organiseren en begeleiden van reizen; het organiseren van culturele evenementen; het maken van reportages;

12) het nemen van participaties in andere ondernemingen, beheer van roerende en onroerende goederen - de vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen;

- haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor derden; - verstrekken van waarborgen;

- uitoefenen van mandaten van bestuurder in andere vennootschappen;

- verstrekken van managementadviezen;

- deelnemen of samenwerken met bestaande of nog op te richten ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die bijdragen tot het verwezenlijken van haar doelstellingen of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving, samenwerking, financiële of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid, zowel in België als in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

De vennootschap mag deze belangen of deelnemingen beheren, valoriseren en te gelde maken. De vennootschap mag zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of haar aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en de vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. Artikel 5. Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op zestigduizend euro (60.000 EUR).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (300) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van een/driehonderdste (1/300ste) van het maatschappelijk kapitaal. Artikel 10: overdracht van aandelen

a) de overdracht onder levenden van aandelen van een vennoot, moet, op straf van nietigheid, aan de goedkeuring worden onderworpen van al de vennoten.

b) indien de vennoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de aanvraag tot

goedkeuring hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de

afstand te verzetten.

c) deze goedkeuring is ook vereist bij overdracht aan een vennoot, echtgenoot of bloedverwant in de rechte opgaande of neerdalende lijn.

d) een weigering van de goedkeuring tot afstand van de aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot

verhaal voor de rechtbanken.

Artikel 11: overgang van aandelen

a) de vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de ontzetting, het faillissement of het kennelijk onvermogen van een deelgenoot.

b) in geval van overlijden van één der deelgenoten zullen zijn erfgenamen of legatarissen binnen de vier maanden nà het overlijden, de goedkeuring van de overlevende deelgenoten moeten vragen voor de

overdracht van de aandelen.

Om geldig te zijn, zal deze goedkeuring moeten gegeven worden in de voorwaarden van voorgaand artikel.

Indien de deelgenoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de hen bij aangetekend schrijven toegestuurde vraag, zullen zij geacht worden zich niet tegen de overdracht te verzetten en de aanvragers zullen van volle recht deelgenoot worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

c) deze goedkeuring is ook vereist voor de rechthebbenden die zich kunnen beroepen op één der hoedanigheden voorzien in alinea c) van voorgaand artikel.

d) zo de erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden binnen de vier maanden nà het overlijden de goedkeuring niet vragen, zal de zaakvoerder(s), hen bij aangetekend schrijven kunnen sommeren binnen de veertien dagen stelling te nemen.

Nà die termijn zullen de overlevende vennoten, beraadslagende in de voorwaarden in alinea a) van het voorgaand artikel voorzien, het vermogen hebben, hetzij ze van ambtswege aan te nemen, hetzij ze af te

wijzen en de aandelen afhangende van de nalatenschap, in te kopen.

Bij inkoop wordt de waarde van de aandelen bepaald op basis van de boekhoudkundige waarde.

Het bedrag toekomende aan de niet-aangenomen erfgenamen of rechthebbenden van de overleden deelgenoot, zal uitbetaald worden in zes zesmaandelijkse stortingen, mits een intrest berekend aan de

wettelijke rentevoet, op het schuldig gebleven saldo.

Artikel 13. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Het voorafgaand akkoord van alle zaakvoerders is evenwel vereist voor elke ontlening, verkoop, ruil of andere vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, elke borgstelling door de vennootschap, alle hypotheek- of borgstelling, de oprichting van alle vennootschappen, alle inbreng in bestaande of op te richten vennootschappen, en voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijftienduizend euro (¬ 15.000,00). Deze kwalitatieve en/of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Tot statutaire zaakvoerders worden aangesteld voor de duur van de vennootschap:

- de heer LAUWERS Tim, wonende te 2800 Mechelen, Frederik de

Merodestraat 13.

- Mevrouw BUIJS Rosalinde, wonende te 2800 Mechelen, Frederik de

Merodestraat 13.

Hun mandaat is onbezoldigd.

Artikel 14. Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle

handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Het gemeen akkoord en de gezamenlijke handtekening van alle zaakvoerders is evenwel vereist voor elke ontlening, verkoop, ruil of andere vervreemding van of hypotheekstelling op onroerende vennootschapsgoederen, elke borgstelling door de vennootschap, alle hypotheek- of borgstelling, de oprichting van alle vennootschappen, alle inbreng in bestaande of op te richten vennootschappen, voor elke rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan vijftienduizend euro (¬ 15.000,00). Deze bevoegdheidsbeperkingen kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Artikel 15. Vergoeding

De zaakvoerder oefent zijn functie onbezoldigd uit zolang de algemene vergadering hem of haar geen bezoldiging zal hebben toegekend.

Indien het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is, dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met absolute meerderheid van stemmen, of de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of evenredige vergoeding. Deze wordt geboekt op de algemene kosten, los van alle eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

Artikel 17. Zitting en bijeenroeping

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de tweede vrijdag van de maand juni, om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bovendien moet(en) de zaakvoerder(s) een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerders zullen de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Artikel 18. Verdaging

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerders tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

Artikel 19. Zittingen  Notulen

§ 1. De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

§ 2. De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Artikel 20. Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich te laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen alleen beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Artikel 21: besluiten buiten de agenda  amendementen

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden en, in alle gevallen, mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt; één en ander onverminderd de mogelijkheid om de samenstelling van de vergadering en het verloop van de werkzaamheden te bepalen in overeenstemming met de wet en de statuten. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering.

De zaakvoerders en vennoten hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda.

Artikel 22: verdaging van de vergadering

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering de zitting één enkele maal drie weken uit te stellen, tenzij de vergadering is bijeengeroepen op verzoek van één of meer vennoten die ten minste één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, of door de commissarissen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. Vennoten die aan de eerste vergadering niet hebben deelgenomen worden tot de tweede vergadering toegelaten, mits zij, in voorkomend geval, de door de statuten bepaalde formaliteiten hebben vervuld.

Op de tweede vergadering wordt de aangekondigde agenda van de eerste vergadering volledig afgewerkt. Artikel 23: schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden en de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen ("verlies van maatschappelijk kapitaal").

Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, worden verstuurd naar de aandeelhouders, naar de houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en naar de commissaris, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een door het bestuursorgaan bepaalde termijn behoorlijk ondertekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of naar enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Is binnen deze termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders met betrekking tot de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien binnen deze termijn bepaalde voorstellen van besluit wel eenparig worden goedgekeurd, doch andere niet.

De houders van obligaties of certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven mogen van de eenparig en schriftelijk genomen besluiten kennis nemen. Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Wat de datering van de vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing (of, bij gebreke, de datum van ontvangst op de zetel van de vennootschap) geacht de datum te zijn van de vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel. Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ondertekening van het laatste (of, bij gebreke, de datum van ontvangst van het laatste op de zetel van de vennootschap) bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen binnen de gestelde termijn en alle vereiste handtekeningen draagt.

Artikel 24. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(lenXt) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Artikel 25. Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Artikel 26. Ontbinding

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Artikel 27. Vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding In functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. Zij bepaalt hun bevoegdheden, hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De benoeming van de vereffenaars stelt een einde aan de bevoegdheden van de zaakvoerders.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo niet zou worden overgegaan tot de bevestiging van de benoeming van de vereffenaars, kan de algemene vergadering van de vennootschap in

vereffening één of meer andere vereffenaars voorstellen.

De vereffenaars zijn ertoe gehouden de omstandige staat van de toestand van de vereffening evenals het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers op te maken en neer te leggen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 28. Verdeling van het netto-actief

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen,

hetzij door voorafgaande terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

1. Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 31 december 2012.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de tweede vrijdag van de maand juni van het jaar 2013.

2. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op

dit moment geen commissaris te benoemen.

3. Ovememing van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen en alle verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen sinds 1 januari 2011 door de comparanten in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

4. Volmachten

Mevrouw Maria DOCKX, met zetel te 2800 Mechelen, Korenmarkt 30, of elke andere door haar aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met

1 " " f

het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

DE NOTARIS, Amout SCHOTSMANS

Tegelijk hiermee neergelegd :

-uitgifte van voormelde oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DE DRY HESPEN

Adresse
FREDERIK DE MERODESTRAAT 13 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande