DE HOEVE EVENTS

Association sans but lucratif


Dénomination : DE HOEVE EVENTS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 507.879.528

Publication

16/03/2015
ÿþf

"Di









MOD. 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111,3

Voc behot aan Belgi Staat; iw

NEESP

4 .1AART 2615

RECHTBAe.x,an KOOPHANDEL ANTWER len'd. MECHELEN

Ondemernincsnr : 0507.879.528

Benaming : De Hoeve Events

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Mechelbaan 682, 2580 Putte, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Tekst :

Ter aanvulling op de publicatie van de oprichting gepubliceerd op 2015-01-07 in het Belgisch Staatsblad onder nummer 03000229. Hierbij nog het uitreksel van de volledige statuten:

Statuten

De Hoeve Events

Vereniging zonder

winstoogmerk

Mechelbaan 682

2580 Putte

OPRICHTING

Tussen de

ondergeteken

den:

Mevrouw VAN NIEUWENHOVE Veerle Andrea Hendrika, wonende te Mechelbaan 682, 2580 Putte, geboren te Bonheiden op 31 juli 1976;

Mevrouw BOSMANS Marleen, wonende te Houtemsesteenweg 283 te 1800 Vilvoorde, geboren te Elisabethstad, Congo op 3 april 1962;

Mevrouw STROBBE Stephanie wonende te Moerhofstraat 12 te, 9180 Moerbeke-Waas, geboren te Lokeren op 9 januari 1991;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-,behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

allen van Belgische nationaliteit, zijn overeengekomen, onder elkaar en allen die later zullen toetreden, een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, waarvan zij de statuten vastleggen, zulks in overeenstemming met de wet van twee mei tweeduizend en twee, als volgt:

TITEL I. Benaming - Zetel -

Doel - Duur.

Artikel 1 De vereniging wordt opgericht onder de naam:

"De Hoeve Events".

Artikel 2 De zetel van de vereniging is gevestigd te 2580 Putte, Mechelbaan 682 en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Helst op den Berg. De raad van bestuur kan ten allen tilde de maatschappelijke zetel wijzigen.

Artikel 3 De vereniging

heeft tot doel:

Het organiseren van en het verlenen van logistieke steun bij de organisatie van culturele, sportieve en sociale manifestaties ten voordele van de VZW De Hoeve ,gevestigd te Mortselsesteenweg 29, 2100 Deurne.

De vereniging mag alle daden verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met de verwezenlijking van haar doel te maken hebben_ Zij is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor het verwezenlijken van het doel, in eigendom te houden of er gebruik van te hebben.

Artikel 4 De vereniging wordt opgericht voor onbepaalde duur en kan ten allen tijde door de algemene vergadering ontbonden worden.

T

T

E

L

II

L

e

d

e

n

Artikel 5 De vereniging bestaat uit effectieve leden en uit aangesloten leden. Het minimum aantal effectieve leden wordt bepaald op drie. De oprichters zijn de eerste effectieve leden. De algeheelheid van de rechten verbonden aan het lidmaatschap, inbegrepen het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Artikel 6 Als effectief lid kan ieder natuurlijk persoon toetreden tot de vereniging na

aanvaarding door de raad van bestuur. Een kandidaat-lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de raad van bestuur. Over de aanvaarding van de effectieve leden wordt beslist door de raad van bestuur zonder dat deze zijn beslissing met redenen moet omkleden. Bij lidmaatschap gaat men akkoord met de bepalingen vermeld in de statuten en de bepalingen in het reglement van interne orde,

Artikel 7 De aangesloten Leden zijn diegenen die de vereniging wensen te helpen om

haar doel te verwezenlijken. Deze kunnen worden aangenomen bij beslissing van de raad van bestuur in de hoedanigheid van steunende leden. De voorwaarden voor toetreding en

uittreding, alsmede de rechten en plichten, zullen door de raad van bestuur worden -

Lt1in E - vervolg

MOD. 2.2

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor Lei,` -vervolg behouden

aan het

Belgisch Staatsbiad

vastgelegd in het reglement van intern orde.

Artikel 8. De jaarlijkse bijdrage die aan de effectieve leden kan gevraagd worden, wordt vastgesteld door de raad van bestuur. Dit bedrag mag echter de 250,00 Euro niet overstijgen.

Artikel 9 Elk effectief lid kan op ieder ogenblik ontslag nemen uit de vereniging door het indienen van zijn ontslag aan de raad van bestuur bij gewoon schrijven of elektronische post. De uitsluiting van een effectief lid kan slechts worden uitgesproken door de algemene vergadering met een meerderheid van twee derde van de aanwezige stemmen. De uitsluiting van een aangesloten lid wordt uitgesproken door de raad van bestuur bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. De raad van bestuur kan effectieve leden die zich aan een zware overtreding schuldig hebben gemaakt schorsen tot aan de beslissing van de algemene vergadering.

Worden geacht ontslagnemend te zijn, de effectieve leden die de door hen verschuldigde bijdrage niet hebben betaald binnen de termijn die door de raad van bestuur is bepaald. Een lid is tevens ontsiagnemend wanneer het door zijn gedragingen hiertoe aanleiding heeft gegeven. In dit geval bezit de raad van bestuur uitsluitend en soeverein de bevoegdheid om over deze maatregel te beslissen.

Artikel 10 Het lid dat ontslag heeft genomen of uitgesloten werd heeft niet het minste recht op het maatschappelijk bezit en kan de terugbetaling niet eisen van de bijdrage die het heeft gestort.

TITEL III. Raad

van bestuur.

Artikel 11 De vereniging wordt beheerd door een raad van bestuur bestaande uit

tenminste drie leden, gekozen door de algemene vergadering onder de effectieve leden, voor onbepaalde duur. De algemene vergadering kan ten allen tijde een einde stellen aan hun mandaat. De wijzigingen in de samenstelling van de raad van bestuur worden bekend gemaakt in het Belgisch Staatsblad_

Artikel 12 De raad van bestuur bestuurt de vereniging in en buiten rechte. Zij bezit de

meest uitgebreide macht inzake het bereiken van het maatschappelijke doel en het beheren van de belangen van de vereniging. Alles wat door onderhavige statuten of door de wet niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering is voorbehouden, valt onder haar bevoegdheid. De vereniging wordt geldig vertegenwoordigd door de voorzitter of twee bestuurders , samen handelend.

Artikel 13 De leden van de raad van bestuur nemen geen persoonlijke verplichtingen

ten opzichte van de verbintenissen van de vereniging; zij zijn enkel verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat.

Artikel 14 De raad van bestuur is bevoegd om op een voor alle leden bindende wijze,

het reglement van interne orde op te stellen en eventueel aan te vullen of te wijzigen. Dit reglement is niet aan bijzondere publicatievoorschriften onderworpen, maar is ter inzage van alle leden op de zetel van de vereniging.

TITEL IV, Algemene Vergadering.

Artikel 15 De gewone algemene vergadering is samengesteld uit alle effectieve

Leden. Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. Indien de voorzitter de algemene vergadering niet Kan leiden wordt zijn taak overgenomen door de secretaris en (of) de penningmeester. De algemene vergadering wordt door de zorgen van de raad van

bestuur ieder jaar bijeengeroepen in de loop van de maand mei. Alle effectieve leden .

worden ten minste acht dagen tevoren opgeroepen bij gewone brief.-De-agenda wordt bi de oproepingsbrief gevoegd. Eik voorstel, ondertekend door ten minste een twintigste va'n

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

nnoo.22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

teen' ; - vervolg

MOA. 2.2

de leden, wordt op de agenda gebracht. De agenda behandelt minstens volgende punten:

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

verslag over de bedrijvigheid gedurende het

verlopen jaar.

goedkeuring van

de rekeningen.

goedkeuring van

de begroting.

kwijting verlenen aan de raad

van bestuur

Op ieder ogenblik kan een bijzondere algemene vergadering door beslissing van de raad van bestuur of op vraag van tenminste een vijfde van de effectieve leden worden bijeengeroepen De oproepen geschieden bij aangetekende brief minstens acht dagen voor de vergadering; zij bevatten de dagorde.

Artikel 16 Beraadslaging van de algemene vergadering is noodzakelijk voor de volgende punten:

- wijziging

van de

statuten;

benoeming en of afzetting van

bestuurders;

goedkeuring van de begroting en

rekeningen;

ontbinding van de vereniging en het bestemmen van

haar bezit;

uitsluiting van

een effectief lid.

Artikel 17 De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt

de algemeenheid van de effectieve leden. Haar beslissingen zijn bindend voor aile leden, ook voor deze die op de vergadering niet aanwezig waren of tegenstemden. De besluiten van de algemene vergadering worden in een verslag vermeld, dat schriftelijk aan ieder effectief lid van de vereniging ter kennis wordt gebracht.

Artikel 18 Alle effectieve leden hebben een gelijk stemrecht op de vergadering, Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter beslissend.

Artikel 19 Voorstellen tot het aanbrengen van wijzigingen aan de statuten of tot de

voortijdige ontbinding van de vereniging zullen uitdrukkelijk op de dagorde vermeld worden. Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien twee derde van de stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigheden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derde der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering.

Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van vier vijfdè van stemmen worden besloten.

"

Op de laatste blz. valt Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoárdigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voorbehouden ,aan het Belgisch Staatsblad

.º%~~C ; - vervolg Mon. 2.2

Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien twee derde van de leden op de algemene

vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een twee derde meerderheid akkoord is om de vereniging te ontbinden. Zijn geen twee derde van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een twee derde meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden. be algemene vergadering kan alleen de ontbinding van de vereniging uitspreken, wanneer tenminste twee derde van haar leden aanwezig zijn. Wordt aan die vereisten niet voldaan dan kan een tweede vergadering bijeengeroepen worden; door deze wordt geldig beraadslaagd welke het getal aanwezige leden ook zij. Geen beslissing wordt aangenomen zo ze niet de meerderheid van twee derde der aanwezige leden verenigt

TITEL V. Rekeningen en

begrotingen.

Artikel 20 Het maatschappelijk jaar van de vereniging begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Bij afwijking hiervan loopt het eerste boekjaar vanaf de dag van de oprichting tot 31 december 2015. ieder jaar, op het einde van het maatschappelijk jaar, zullen de boeken worden afgesloten en de raad van bestuur zal de afgesloten rekeningen van het afgelopen maatschappelijk jaar en de begroting voor het volgende jaar opmaken. Hij onderwerpt ze aan de goedkeuring van de gewone algemene vergadering. Het toezicht op de rekeningen wordt uitgeoefend door de algemene vergadering.

TITEL Vl. Wiizigingen der statuten - Ontbinding -

Vereffening.

Artikel 21 De onderhavige statuten kunnen gewijzigd worden overeenkomstig de beschikkingen van de wet van twee mei tweeduizend en twee. De algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken in de voorwaarden bepaald bij artikel 20 van de wet van twee mei tweeduizend en twee en overeenkomstig artikel 19 van de statuten. De algemene vergadering die de ontbinding uitspreekt, benoemt één of meer vereffenaars, Na delging van het passief, zal het batig saldo toegekend worden aan een liefdadigheidswerk af aan een vereniging met een gelijkaardig doel als tegenwoordige vereniging.

Artikel 22 Voor de niet in onderhavige statuten voorziene bepalingen zullen de leden zich beroepen op de wet van twee mei tweeduizend en twee. Clausules die met de gebiedende bepalingen van deze wet zouden strijden, zullen als niet geschreven worden aanzien.

Aldus opgemaakt en aangenomen met eenparigheid van stemmen op de stichtingsvergadering te 2580 Putte op 26 december 2014.

Iedere oprichter verklaart een exemplaar van deze akte te hebben ontvangen. Eén exemplaar is bestemd voor de publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De Raad van Bestuur bestaat uit volgende personen:

- Mevrouw Bosmans Marleen, wonende te Houtemsesteenweg 283 te 1800 Vilvoorde,

geboren te Eiisabethstad, Congo op 3 aprii 1962 -voorzitster/penningmeester

- Mevrouw Van Nieuwenhove Veerte Andrea Hendrika, wonende te Mechelbaan 682, 2580

Putte, geboren te Bonheiden op 31 juli 1976 - secretaris

- Mevrouw Strobbe Stephanie, wonende te Moerhofstraat 12, 9180 Moerbeke-Waas,

geboren te Lokeren op 9januari 1991 - -.. '

bestuurslid

Bijlagen bij het$elgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 5 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verscc : Naam en handtekening.

Voor behouden .aan het Belgisch Staatsblad k.tfj, ti1, G - vefirolg MOA. 2.2





Van Nieuwenhove Veerle

Secretaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto ; Naam en hoedantgheiid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2015
ÿþMOD.2.2

f'S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I

I





NEERGELEGD-

Z rbigtij 2015

Onderneminqsnr : 0507.879.528 CHTBANK Van'KOO,PHANDEL ANTWERPEN, afd. MECHELEN

Benaming : De Hoeve Events

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk Zetel : Mechelbaan 682, 2580 Putte, België

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Tekst :

De Raad van Bestuur heeft op 11/05/2015 volgende beslissing genomen:

Artikel 3 van de oprichtingsakte wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging heeft tot doel:

Het organiseren van en het verlenen van logistieke steun bij de organisatie van culturele, sportieve en sociale manifestaties. Dit ten behoeve van organisaties die de steun kunnen gebruiken. De Raad van Bestuur kan op elk moment beslissen welke organisatie(s) zij wenst te ondersteunen.

Van Nieuwenhove Veerle

Secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE HOEVE EVENTS

Adresse
MECHELBAAN 682 2580 PUTTE

Code postal : 2580
Localité : PUTTE
Commune : PUTTE
Province : Anvers
Région : Région flamande