DE HOEVEN SAUNA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE HOEVEN SAUNA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.705.631

Publication

04/04/2013
ÿþOndememingsnr: 0840.705.631

Benaming (voluit) : ACC FOOTBALL CLUB (verkort) : ACC FC

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM, VERPLAATSING ZETEL, UITBREIDING DOEL, ONTSLAG BESTUURDERS, GEDELEGEERD BESTUURDERS en VASTE VERTEGENWOORDIGER, BENOEMING ZAAKVOERDERS, WIJZIGING

b. d.

ARTIKEL 18 VAN DE STATUTEN, COORDINATIE STATUTEN, BIJZONDERE VOLMACHT

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op veertien maart tweeduizend dertien, geregistreerd drie bladen, geen renvooien, te Antwerpen, zevende kantoor der registratie op achttien

j: maart tweeduizend dertien, boek 173, blad 36, vak 15, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00), de ontvanger bij delegatie (get.) J. MARTENS, blijkt dat een buitengewone algemene vergadering werd gehouden door de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ACC FOOTBALL CLUB in het kort "ACC FC", met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Luitenant Lippenslaan 50 bus 8 en dat de volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen werden genomen:

EERSTE BESLUIT  WIJZIGING NAAM

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de huidige naam "ACC FOOTBALL CLUB" te wijzigen in "DE HOEVEN SAUNA" vanaf heden.

TWEEDE BESLUIT WIJZIGING ZETEL

,; De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel te verplaatsen van; Luitenant Lippenslaan 50 bus 8 te 2140 Borgerhout naar Maasstraat 49 2300 Turnhout vanaf heden.

DERDE BESLUIT - UITBREIDING DOEL

1, de voorzitter geeft voorlezing en uitleg van het verslag van de zaakvoerder betreffende de redenen om over te gaan tot de wijziging van het doet;

2. de voorzitter geeft voorlezing van de staat van actief en passief, welke niet ouder is dan drie maanden;

3. De buitengewone algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap uit te breiden. Tussen de woorden "Het exploiteren van een bureau voor private arbeidsbemiddeling met inbegrip van uitzendactiviteiten" en "De vennootschap mag alle roerende en onroerende..," dient volgende tekst toegevoegd te worden:

"De aankoop en verkoop van cosmetica en Aloë Vera producten.

Het organiseren van evenementen. Het uitbaten van een sauna met verbruiksruimte (taverne/restaurant), afhaalpunt van maaltijden, verlenen vans; adviezen en uitvoeren van alle administratietaken en kantoorwerk in naam van derden."

VIERDE BESLUIT - ONTSLAG BESTUURDERS, GEDELEGEERD BESTUURDERS EN VASTE VERTEGENWOORDIGER

De buitengewone algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het ontslag als bestuurder én gedelegeerd bestuurder te aanvaarden van : - De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Management, Juridisch en Fiscaal Adviesbureau" voornoemd, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Gustaaf Korstanje, wonende te 2100 Deurne, Herentalsebaan 53 bus 201, benoemd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van drie januari tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien januari daarna onder nummer 20080115/0008500.

- De heer Gabriel Costinel Vieru;

- De heer Nicolae Niga;

- De heer Pavel Ovidiu Poliec en

- De heer Adrian Vasile Tureac.

Hen zal door de algemene vergadering welke de jaarrekening moet goedkeuren van het huidige boekjaar décharge worden verleend voor het tot op heden gevoerde beleid_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

ami

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 052595<

i

Vc behc aar Beir Staal

NeergelegdKoophandel ter griffie van de te Antwerpen, ~ Rechtbank van

2 e :11RT

Griffie

~

Annexes du Moniteur belge

04/04/2013

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luitenant Lippenslaan 50 bus 8

2140 Antwerpen (Borgerhout)

b.

~ 3

Voorbehouden 'San het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De buitengewone algemene vergadering beslist in aansluiting bij voorgaande beslissing, eveneens het ontslag te aanvaarden van de heer Gustaaf Korstanje, voornoemd, als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap vanaf heden.

VIJFDE BESLUIT  BENOEMING ZAAKVOERDERS

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de heer VERSTRAETEN Luc, wonende te 2300 Turnhout, Maasstraat 49 en de heer BREUGELMANS Wim, wonende te 2960 Brecht, Simon Goossenslaan 40 te benoemen als zaakvoerder vanaf heden. Hun mandaat is van onbepaalde duur en onbezoldigd tot zolang de algemene vergadering daar niet anders over beslist.

ZESDE BESLUIT  WIJZIGING ARTIKEL 18 VAN DE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om vanaf heden artikel 18 der statuten integraal te vervangen door

"Artikel 18

De raad van bestuur is, behoudens hetgeen hierna vermeld, met de meest uitgebreide macht bekleed voor aile handelingen zowel van bestuur als van beschikking in aile vennootschapsaangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan zij, onder meer

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, aile borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden, verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtswege te nemen inschrijvingen, betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan, in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

Aankopen, buiten de produkten voor dagelijks gebruik, dienen echter goedgekeurd te worden door minstens tachtig procent (80%) van de aandeelhouders.

ZEVENDE BESLUIT  COORDINATIE STATUTEN

De vergadering geeft de notaris de opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap. Hij zal deze nadien neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel. ACHTSTE BESLUIT - BIJZONDERE VOLMACHT

Er wordt bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, verleend aan boekhoudkantoor Adafci Block< bvba te 2400 Mol, Martelarenstraat 44 om

- bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor ondernemingen alle nodige formaliteiten te vervullen inzake de inschrijvingen, wijzigingen (voorgaande, huidige en toekomstige) en schrappingen alsook

- de formaliteiten te vervullen inzake BTW-registratie met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte

tot wijziging van de registratie en de aangifte tot stopzetting van de werkzaamheid.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie, gecoördineerde statuten dd. 14/03/2013

jiagen bij lialfetisch gtaatsbTad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

18/11/2011
ÿþmod 2.1

Benaming : ACC Football Club

(voluit)

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Luitenant Lippenslaan 50 bus 8

2140 Antwerpen (Borgerhout)

Onderwen akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Luc Rochtus, met standplaats te Antwerpen, op zevenentwintig oktober tweeduizend en elf, blijkt dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht ;

" als volgt:

1. Vennoten: "

a. De cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MANAGEMENT JURIDISCH EN FISCAAL ADVIESBUREAU, met zetel te 2140 Antwerpen (Borgerhout), Luitenant Lippenslaan 50 bus 8 RPR Antwerpen BTW-BE 0477.861.689.

b. De heer VIERU Gabnel-Costinel, geboren te Corn. Moldovita Jud. Suceava op drie juli negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 727385 Sat. Moldovita Jud (Corn. Moldovita) Jud. Suceava nr. 146 Roemenië.

c. De heer NIGA Nicolae, geboren te Corn. Moldovita Jud. Suceava op vijf december negentienhonderd " achtentachtig wonende te 727385 Sat.Moldovita Jud. (Com. Moldovita) Jud.Suceava nr. 85 Roemenië.

d. De heer POLIEC Pavel-Ovidiu, geboren te Corn. Moldovita Jud. Suceava op tien juni negentienhonderd achtentachtig, wonende te 727385 Sat.Moldovita Jud (Corn. Moldovita) Jud. Suceava nr. 115 Roemenië.

e. De heer TUREAC Adrian-Vasile, geboren te Com. Moldovita Jud. Suceava op twaalf december negentienhonderd achtentachtig, wonende te 727385 Sat.Moldovita Jud. (Com. Moldovita) Jud. Suceava Roemenië.

2. Rechtsvorrn en naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Haar naam luidt ACC FOOTBALL CLUB in het kort ACC FC.

3. Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2140 Borgerhout, Luitenant Lippenslaan 50 bus8.

Hij kan worden verplaatst bij beslissing van de gedelegeerd bestuurder. Bij beslissing van de gedelegeerd

bestuurder mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere plaatsen in België en in het buitenland.

De algemene vergadering mag ook de zetel verplaatsen naar het buitenland.

4. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Het oprichten van een voetbalclub, met als het voornaamste doel het aantrekken van jonge voetbalspe-lers/voetbalspeelsters uit Roemenië. Ook voetbalspelers/voetbalspeelsters uit andere landen, waaronder uiteraard ook België zijn welkom in de club.

De vennootschap zat ook veel aandacht besteden aan de jeugd, voor de Roemenen en ook de andere landen, waaronder uiteraard ook België.

Het is de vennootschap verboden om spelers te kopen en te verkopen. Spelers/speelsters kunnen enkel uit vrije wil tot de club toetreden. Spelers/speelsters kunnen zelf contracten sluiten waarbij een transfer bedongen wordt, alsook een maandelijkse vergoeding alsook premies. Door de toetreding in de coöperatieve vennootschap als werkend vennoot, gaat de spelers/speelster akkoord om een vergoeding te betalen onder de vorm van een percentage van de transfersommen, maandelijks vergoedingen en premies die de speler/speelster in de loop van de 10 jaar beginnend vanaf de datum waarop zijn/haar eerste contract getekend heeft. Deze vergoeding dient om de kosten te dekken voor opleiding en onderhoud alsook voor de werking van de vennootschap om verband met de opleiding van andere spelers/speelsters die minder geluk hebben, alsook voor de mogelijkheden die aan de speler/speelsters geboden word.

De vergoeding wordt statutair bepaald op een minimum percentage van 10% die de spelerlspeelster dient te betalen de transfersom, vergoedingen en premies gedurende 10 jaar na afscheid van de club. Er kan echter met de spelers/speelsters ook een hoger percentage bedongen worden. Ook kan in het huishoudelijk reglement meer voordelen voor de vennootschap opgenomen worden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Or1tITEl1F" t3`ic~~~-~,

DIREC--Ipr`t  1

n...,,.-,,. 4 v

~c.=.~r~~~~(; P elfe van e p ~

8e~-

~ hldÿmf P

SCSC STf T!, S3f.r' :~

BESTrl~ .tl4 I"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblac

I II II I II Il OUI 1111 Ihl

*11174036*

OncOerneovtiirtgsnr :

1ráse1 ?® iilftwer e siuü t9

Griffie 2 8 OKT. 2011

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

motl 2.1

AIÎe spelerslspeelsters dienen 4 aandelen van 25 ¬ van de vennootschap te onderschrijven, en zij zullen als :spelers/speelsters het statuut van zelfstandige werkend vennoot hebben. De bijdrage van de sociale verzekeringskas zal door de vennootschap betaald worden, doch deze wordt aan de speler/speelster teruggevorderd, wanneer hijlzij vergoedingen krijgt voor als voetballerfvoetbalster.

De vennootschap kan ook optreden als manager voor de spelers, en wordt daarvoor met de speler een

" vergoeding bedongen.

Het huishoudreglement dat door de raad van bestuur opgesteld wordt zal meer details bevatten voor de werking van de vennootschap..

Het opvoeren van allerlei artistieke opvoeringen, zoals zang, toneel, dans, deze opsomming is niet beperkend, . en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden. Juridische en fiscale adviezen verstrekken aan artiesten. Het behartigen van de belangen van artiesten zowel in rechte als buiten rechte.

" Het waarnemen van het management van artiesten, en sportlui, in het algemeen, alsook het verdedigen van hun belangen, op juridisch en fiscaal gebied alsook met betrekking tot hun rechten tegenover derden. Het factureren van de prestaties van haar werkende vennoten.

Het beheren van het patrimonium van haar vennoten.

Management assistentie en ondersteuning in de zin van professionele en onafhankelijke adviezen verstrekken ' op het gebied van het bestuur en beheer van ondernemingen, omvattende het productiebeheer, het commercieel beheer, het administratief en financieel beheer en personenbeheer. Alsook het verstrekken van juridische en fiscale adviezen.

Het beheren van een sportclub zowel professioneel als op het vlak van de liefhebberij. Hierin zijn alle sporten, zonder enige uitzondering inbegrepen.

Uitbating van allerlei horeca zaken, waaronder begrepen, hotel, restaurant, taverne, dancing, discotheek, café en frituur.

Vervoer van personen zowel voor rekening van derden als voor eigen rekening.

Het exploiteren van een bureau voor private arbeidsbemiddeling met inbegrip van uitzendactiviteiten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële of financiële verrichtingen doorvoeren die in verband staan met haar doel en alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen en deelnemen op alle mogelijke wijzen in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag leningen verstrekken aan derden en waarborgen stellen voor derden.

Zij mag zich voor deze of andere vennootschappen borg stellen of aval verfenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken voor aandelen-vennootschappen of personen. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

5. Duur: onbepaalde duur.

6. Boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op zevenentwintig oktober tweeduizend en elf en eindigt op één en dertig december tweeduizend en twaalf.

Bij het einde van ieder boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris op, de balans, de resultatenrekening met de toelichting en de door de wet bepaalde verslagen, die aan de algemene vergadering ter goedkeuring moeten worden voorgelegd.

Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt :

1°) Jaarlijks wordt door de algemene vergadering van de nettowinst een bedrag van ten minste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het vaste gedeelte van het kapitaal of van het gestorte kapitaal, wanneer dit minder bedraagt dan het vaste gedeelte van het kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd niet de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten :

Het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

. Behoudens in uitzonderingsgevallen, te vernielden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog . niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling.

Elke uitkering die in strijd is met §1 van artikel 429 Wetboek Vennootschappen, moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden , niet onkundig konden zijn.

2°) Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal.

Het maximum percentage mag In geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het koninklijk besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de cooperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Codperatie.

" 3°) Het overschot aan het reservefonds of aan speciale fondsen.

$ijlágëiï bij het Bélgisch-Stá-esl~i~tád

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~., Troc] 2.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

7. Kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het veranderlijk gedeelte wordt slechts verhoogd respectievelijk verminderd door toetreding, respectievelijk uittreding of uitsluiting van vennoten, bij storting of terugneming van inbrengen. Deze verrichtingen geschieden zonder dat de statuten dienen te worden gewijzigd. Het kapitaal mag nooit minder bedragen dan achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00). Tot beloop van dit minimum bedrag wordt het vast gedeelte van het kapitaal gevormd dat enkel kan worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging en met naleving van de wettelijke vormvereisten in verband met de vaststelling van de kapitaalsverhoging.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen A, B en C met een nominale waarde van 25 EURO (vijfentwintig). Zij zijn op naam en worden aangetekend in een register dat bewaard wordt op de zetel van de vennootschap dat ter inzage is van de vennoten en gehouden wordt overeenkomstig de bepalingen van artikel 357 en volgende Wetboek Vennootschappen.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt ten belopen van hun inbreng. Zij zijn hoofdelijk noch ondeelbaar aansprakelijk.

Op het kapitaal, dat bij de oprichting achttienduizend zeshonderd (18.600,00 EUR) bedraagt, werd in speciën ingeschreven als volgt :

a. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CREDITMANAGEMENT, DEBITEURENBEHEER & JURIDISCH ADVIESBUREAU, voornoemd, zevenhonderd en vier (704) aandelen A.

b. De heer Gabriel Costinel Vieru, voornoemd, voor tien (10) aandelen A.

c. De heer Nicolae Niga, voornoemd, voor tien (10) aandelen A;

d. De heer Pavel Ovidiu Poliec, voornoemd, voor tien (10) aandelen A;

e. De heer Adrian Vasile Tureac, voornoemd, voor tien (10) aandelen A.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit minstens (één) 1 lid, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door één of meer controlerende vennoten of door een commissaris conform de wet. Ze worden benoemd door de algemene vergadering.

De termijn van het mandaat van de bestuurder bedraagt zes jaar, die van het mandaat van controlerende vennoten of van de commissaris bedraagt drie jaar, ze zijn herkiesbaar.

Zij kunnen ten alle tijden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Het mandaat van de bestuurders en van de controlerende vennoten is niet bezoldigd. Als de bestuurders een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties, mag hiervoor een beloning worden toegekend. Deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle vennootschapsaangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is.

Zo kan zij, onder meer :

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven, vervreemden, ruilen, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, alle borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden, verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtswege te nemen inschrijvingen, betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan, in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen. Personeel in dienst nemen, schorsen of ontzetten, hun bevoegdheid en hun bezoldiging bepalen.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden.

Zo mag zij ondermeer het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een gedelegeerd bestuurder of een zaakvoerder.

Voor alle akten en rechtsvorderingen, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door één bestuurder die van geen beslissing of volmacht van de raad van bestuur ter verrechtvaardiging moet doen blijken.

9. Benoeming:

De algemene vergadering beslist het aantal bestuurders voor de eerste maal vast te stellen op vijf (5) en de

volgende personen als bestuurder te benoemen :

- De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Management, Juridisch en Fiscaal

Adviesbureau' voornoemd, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Gustaaf

Korstanje, benoemd ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van drie januari

tweeduizend en acht, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van vijftien januari daarna onder

nummer 20080115/0008500.

- De heer Gabriel Costinel Vieru, voornoemd;

- De heer Nicolae Niga, voornoemd;

- De heer Pavel Ovidiu Poliec, voornoemd en

- De heer Adrian Vasile Tureac, voornoemd.

Vervolgens beslist de algemene vergadering dat, overeenkomstig artikel 141 Wetboek Vennootschappen,

' iedere vennoot individueel het controlerecht zal uitoefenen.

- De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Management, Juridisch en Fiscaal

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening













































Op de laatste

mod 2.1

Adviesbureau",

" ' = De heer Gabriel Costinel Vieru;

' - De heer Nicolae Niga;

- De heer Pavel Ovidiu Poliec;

- De heer Adrian Vasile Tureac;

Allen voornoemd, hier aanwezig en aanvaardend, worden tevens benoemd als gedelegeerd bestuurder.

10. Jaarvergadering:

De algemene vergadering bestaat uit alle vennoten. Zij komt ten minste éénmaal per jaar bijeen, binnen zes

maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen, op de laatste vrijdag van de maand juni.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend dertien.

11. Vaste vertegenwoordiger:

Als vaste vertegenwoordiger werd benoemd Gustaaf Korstanje, wonende te 2100 Antwerpen (Deume),

Herentalsebaan 53 bus 201.

12. Volmacht:

Aan de heer Gustaaf Korstanje, wonende te 2100 Antwerpen (Deurne), Herentalsebaan 53 bus 0201, wordt

alle macht verleend om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen,

ten einde het aanvragen en het wijzigen van een ondememingsnummer en het BTW nummer bij de bevoegde

belastingsdiensten te bekomen, alsook de aansluiting bij een sociale kas voor zelfstandigen.

Voor uittreksel: notaris Luc Rochtus te Antwerpen;

Tegelijk hierbij neergelegd: expeditie

Op de laatste blz. van Luik a vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch,

Staatstiiad

12/03/2015
ÿþtrj

u i 111111111,11 11 111

*15038362*

Atoa PDF 11.7

Neergelegd ter g ifVt?: vaxJ de

RECHTBA'rete ;rqrr rrr.n. '" Iai',; "/EL

0 2 MAZ 2015

AN`d'VPErti-iLd `mfíë1 .eiJRNï3oiTT

ne Griffier

~._~~.......... ..

j-4ff 1e),< ft In de bijlagen bil het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0840.705.631 Benaming (voluit) : De Hoeven Sauna

(verkort) :

Rechtsvorm

Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maasstraat 49.2300 Turnhout

(volledig adres)

Onderwern(en) akte : Ontslag - Benoeming - Wijziging maatschappelijke zetel

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 06/01/2015

De vergadering aanvaardt het ontslag van de heer Verstraeten Luc, Maasstraat 49, 2300Turnhout, met onmiddellijke ingang, en wenst de heer Verstraeten te danken voor zijn inzet de voorbije jaren. Zij verklaren tevens kwijting te willen geven voor zijn beheer tijdens de periode van benoeming.

Tevens wordt de heer Koenraad Ceulemans, Wouter Haecklaan 5 b 9, 2100 Deume, hierbij benoemd tot zaakvoerder, voor onbepaalde tijd. De vergadering wenst de heer Ceulemans dan ook succes in de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering maakt tevens melding van de wijziging van de maatschappelijke zetel naar het nieuwe adres DORP 12, 2310 RIJKEVORSEL, en dit eveneens met onmiddellijke ingang.

Tegelijk neergelegd PV dd 06/01/2015

Breugelmans Wim

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 11.09.2015 15585-0321-013
13/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
22/09/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE HOEVEN SAUNA

Adresse
DORP 12 2310 RIJKEVORSEL

Code postal : 2310
Localité : RIJKEVORSEL
Commune : RIJKEVORSEL
Province : Anvers
Région : Région flamande