DE KIEVIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KIEVIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.630.144

Publication

17/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

gekadastreerd sectie G nummers 874/B/3, 874/C/3 en 874/E/3, voor een grootte van 1.908 m2. Eigendomsoorsprong

Hoger beschreven eigendommen behoren toe aan de heer Ommeganck Clark voornoemd deels door de gebouwen zelf te hebben doen oprichten ingevolge afstand van recht van natrekking met toelating tot bouwen blijkens akte verleden voor notaris Francis De Boungne destijds te Kalmthout op 11 januari 1988, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op 26 januari daarna, deel 10009 nummer 7, op de grond om die te hebben verkregen ingevolge afstand onverdeelde paarten hem gedaan door zijn medegerechtigden blijkens akte verleden voor notaris Francis De Boungne voornoemd op 26 februari 2002, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen onder nummer 58-T-19/03/2002-03873, en deels op de grond om die samen met andere goederen te hebben aangekocht blijkens akte verleden voor notaris Francis De Boungne voornoemd op 7 augustus 1986, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen op 26 augustus daarna, deel 9575 nummer 18.

Voorwaarden van de inbreng

1. Hoger beschreven eigendommen zijn vrij en onbelast van alle schulden, in- en overschrijvingen, voorrechten en rechten van hypotheek hoegenaamd, behoudens de inschrijvingen genomen op het tweede hypotheekkantoor te Antwerpen 1) op 26 augustus 1986 deel 3769 nummer 4 in voordeel van BAC-CENTRALE DEPOSITOKAS te Brussel tot zekerheid van drie miljoen (3.000.000) Belgische frank in hoofdsom en van driehonderdduizend (300.000) Belgische frank voor aanhorigheden krachtens een kredietakte verleden voor notaris Francis De Boungne destijds te Kalmthout op 7 augustus 1986, 2) op 26 januari 1988 deel 3988 nummer 4 in voordeel van BAC-SPAARBANK te Brussel tot zekerheid van vijf miljoen (5.000.000) Belgische frank in hoofdsom en van vijfhonderdduizend (500.000) Belgische frank voor aanhorigheden krachtens een kredietakte verleden voor notaris Francis De Boungne voornoemd op 11 januari 1988 en 3) onder nummer 58-I11/03/2011-05490 in voordeel van de naamloze vennootschap FORTIS BANK tot zekerheid van honderdvijfenzestigduizend euro (¬ 165.000,00) in hoofdsom en toebehoren krachtens een kredietakte verleden voor geassocieerd notaris Luc Dejongh te Kalmthout op 23 februari 2011.

2. Het vruchtgebruik betreft hoger beschreven eigendommen in hun huidige staat en toestand, met alle zichtbare en verborgen gebreken en dus zonder waarborg vanwege de inbrenger voor de verborgen gebreken waarvan hij zelf geen kennis had, zonder waarborg ook voor de ingebrachte oppervlakte, hoe groot het verschil tussen de uitgedrukte en de werkelijke oppervlakte ook moge zijn, zelfs indien dit verschil één/twintigste overtrof, met alle bestaande voor- en nadelige rechten, erfdienstbaarheden en gemeenschappen.

3. De inbrenger verklaart dat de onroerende goederen waarop het ingebrachte vruchtgebruik betrekking heeft niet verhuurd zijn.

De vennootschap zal het vruchtgebruik hebben vanaf heden.

Bijzondere Voorwaarden - rechten en verplichtingen van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar De rechten en verplichtingen van de vruchtgebruiker en de blote eigenaar worden geregeld door Boek ll, titel lll van het Burgerlijk Wetboek voor zover daarvan in onderhavige akte niet wordt afgeweken.

Met betrekking tot de rechten en verplichtingen van zowel de vruchtgebruiker als de blote eigenaar met betrekking tot de hierboven beschreven onroerende goederen werd tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar het volgende overeengekomen:

1) De vruchtgebruiker verbindt zich ertoe van haar vruchtgebruik te genieten als een "goed huisvader" en verplicht zich tot de uitvoering van alle lasten en verbintenissen welke de wet of deze akte aan haar opleggen.

2) De vruchtgebruiker wordt vrijgesteld van borgtocht te storten en een staat van het onroerend goed op te stellen zoals artikel 600 en 601 van het Burgerlijk Wetboek voorziet. De vruchtgebruiker neemt het goed in de staat waarin het zich op heden bevindt.

3) De vruchtgebruiker zal het recht hebben uitsluitend op zijn kosten veranderingswerken, verbeteringswerken, verbouwingswerken en/of bouwwerkzaamheden daar onder meer begrepen de grove herstellingen uit te voeren.

4) Tijdens de ganse duur van het vruchtgebruik zal de vruchtgebruiker alle jaarlijkse lasten betalen, die het onroerend goed kunnen bezwaren, namelijk de onroerende voorheffing, en alle andere openbare belastingen, evenals de verzekeringspremies, zonder dat deze opsomming beperkend weze en derwijze dat geen enkel verhaal daaromtrent door om het even wie tegen de blote eigenaars zal kunnen uitgeoefend worden.

5) De vruchtgebruiker zal het onroerend goed steeds voldoende moeten verzekeren tegen brandgevaar en andere risico's en de premies ervan betalen.

6) Op het einde van het vruchtgebruik, om welke reden en op welk tijdstip dan ook, heeft de vruchtgebruiker of zijn rechtsopvolger, recht op een vergoeding die gelijk zal zijn aan de residuwaarde van het vruchtgebruik en de eventuele residuwaarde van de door de vruchtgebruiker

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

aangebrachte veranderingswerken, verbeteringswerken, verbouwingswerken en/of bouwwerkzaamheden daar onder meer begrepen de grove herstellingen. De residuwaarde van het vruchtgebruik wordt bepaald op de aanschaffingswaarde van het vruchtgebruik, verminderd met de geboekte en fiscaal aanvaarde afschrijvingen hierover. De residuwaarde van de aangebrachte veranderingswerken, verbeteringswerken, verbouwingswerken en/of bouwwerkzaamheden daar onder meer begrepen de grove herstellingen, wordt bepaald op basis van de fictieve boekwaarde van de aangebrachte veranderingswerken, verbeteringswerken, verbouwingswerken en/of bouwwerkzaamheden daar onder meer begrepen de grove herstellingen op het einde van de vruchtgebruikovereenkomst, waarbij deze aangebrachte veranderingswerken, verbeteringswerken, verbouwingswerken en/of bouwwerkzaamheden daar onder meer begrepen de grove herstellingen fictief lineair dienen te worden afgeschreven op een bedrijfseconomisch verantwoorde en fiscaal aanvaardbare wijze. De vergoeding bedraagt echter steeds minstens 5 % van de aanschaffingswaarde van de aangebrachte veranderingswerken, verbeteringswerken, verbouwingswerken en/of bouwwerkzaamheden daar onder meer begrepen de grove herstellingen. De blote eigenaar zal op eerste verzoek inzage krijgen in de boeken van de vruchtgebruiker om de waarde van de uitgevoerde veranderingswerken te controleren of desgevallend te laten controleren door een door hem aangestelde deskundige. De vergoeding wordt bepaald uitgaande van de geactiveerde bedragen en rekening houdende met de hoger aangegeven (fictieve) afschrijvingen. De aldus bekomen waarde is bindend voor beide partijen. De vergoeding moet worden uitbetaald uiterlijk binnen de drie maanden na beëindiging van het vruchtgebruik. Stedenbouw en ruimtelijke ordening

1. De inbrenger verklaart voor alle constructies de nodige bouwvergunningen verkregen te hebben.

2. De inbrenger verklaart dat hoger beschreven eigendommen op heden noch geheel noch ten dele het voorwerp uitmaken van enige voorlopige of definitieve stedenbouwkundige beschermingsmaatregel (bescherming als monument, landschap, dorps- of stadsgezicht) en dat ze niet gelegen zijn in een onteigening of dat er, bij zijn weten geen, zelfs maar voorlopige plannen zouden bestaan om de goederen in de toekomst geheel of ten dele te onteigenen.

Indien de eigendommen in de toekomst mochten onderworpen worden aan gehele of gedeeltelijke onteigening, lijnrichting betreffende voor- of achterbouw, urbanisatiewerken of om het even welke overheidsbesluiten of reglementen, zal de vennootschap zich moeten schikken naar al die voorschriften, zonder voor verlies van grond, voor weigering van toelating tot bouwen of welke andere reden ook, enig verhaal tegen de inbrenger te kunnen uitoefenen.

3. De instrumenterende notaris verwijst naar artikel 4.2.1 van Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (VCRO), waarin de vergunningsplichtige handelingen worden omschreven.

4. De instrumenterende notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1. VCRO, zoals eveneens blijkt uit het stedenbouwkundig uittreksel:

1' dat voor hoger beschreven eigendommen stedenbouwkundige vergunningen zijn afgegeven;

2' dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van hoger beschreven eigendom volgens het plannenregister is: woongebieden;

3' dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de inbrenger, voor hoger beschreven eigendommen geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 VCRO.

4' dat er op het hoger beschreven eigendommen geen voorkooprecht rust, vermeld in artikel 2.4.1;

5' dat er voor hoger beschreven eigendommen geen verkavelingsvergunning van toepassing is;

6' dat het krachtens artikel 4.2.12, §2, 2' VCRO voor de overdracht verplichte as-builtattest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden.

4. De instrumenterende notaris verklaart een stedenbouwkundig uittreksel uit het plannen- en vergunningenregister de dato 23 april 2014 van de gemeente Kalmthout te hebben ontvangen betreffende stedenbouwkundige inlichtingen over hoger beschreven eigendommen.

Dit uittreksel wordt niet aan deze akte gehecht.

De vennootschap verklaart kennis te hebben van de inhoud van het stedenbouwkundige uittreksel om er een exemplaar van te hebben gekregen vóór het verlijden van deze akte.

Bodemdecreet

De vennootschap erkent vóór het verlijden van deze akte in het bezit te zijn gesteld van de door OVAM op 9 april 2014 afgeleverde bodemattesten, waarvan de inhoud luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

De inbrenger verklaart dat hoger beschreven eigendommen bij zijn weten geen risicogrond zijn. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Hij verklaart met betrekking tot het hoger beschreven eigendommen geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de vennootschap of aan derden of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, of risicobeheer, tot gebruiks- en bestemmingsbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen. Voor zover voorgaande verklaringen door de inbrenger te goeder trouw afgelegd werden, neemt de vennootschap de risico's van eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich en verklaart hij dat de inbrenger hiervoor tot geen vrijwaring gehouden is.

Postinterventiedossier

Op vraag van de instrumenterende notaris of er voor de hoger beschreven eigendommen reeds een postinterventiedossier werd opgesteld, antwoordt de inbrenger ontkennend, en bevestigt hij dat er aan deze eigendommen sinds 1 mei 2001 geen werken werden uitgevoerd door één of meerdere aannemers waarvoor een postinterventiedossier diende te worden opgesteld. Handelingsbekwaamheid

De inbrenger verklaart over de vereiste bevoegdheid en bekwaamheid te beschikken, niet in faling te zijn verklaard, noch een gerechtelijk akkoord of een collectieve schuldenregeling te hebben aangevraagd of bekomen en dat er geen beletsel bestaat voor het ondertekenen van huidige akte. Fiscale verklaringen

De instrumenterende notaris bevestigt lezing gegeven te hebben van artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten en van artikelen 62 § 2 en 73 en 73 bis van het B.T.W.-Wetboek, waarop de inbrenger verklaard heeft dat hij B.T.W.-belastingplichtige is onder nummer BE0631.238.287. Bevestiging identiteit

De instrumenterende notaris bevestigt dat de namen, voornamen, plaats en datum van geboorte der natuurlijke personen gelijkvormig zijn aan de akten van de Burgerlijke Stand, en om te voldoen aan de verplichtingen opgelegd in de Hypotheekwet bevestigt hij dat op zicht van uittreksels uit de registers van de Burgerlijke stand en vereiste stukken, de namen, voornamen, plaats en datum van geboorte van de comparant overeenkomen met onderhavige vermelding.

Verslag van de oprichter

Omtrent de hiervoor omschreven inbreng heeft de oprichter een verslag overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld, waarin deze uiteenzet waarom deze inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Verslag van de bedrijfsrevisor

Omtrent zelfde inbreng in natura heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LUC DE PUYSSELEYR EN C°, kantoorhoudend te Zwijndrecht, Verbrandendijk 39, vertegenwoordigd door de heer Luc De Puysseleyr, bedrijfsrevisor, aangewezen door de oprichter, het verslag opgesteld voorgeschreven door de artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De comparant-oprichter bevestigt een afschrift te hebben ontvangen van dit verslag, waarvan het origineel samen met het verslag van de oprichter en met een expeditie van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"5.1 DE INBRENG IN NATURA

Ondergetekende, BVBA Luc DE PUYSSELEYR en C°, bedrijfsrevisor te ZWIJNDRECHT, verklaart inzake de hogervermelde verrichting van inbreng in natura overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in de BVBA DE KIEVIT, waarbij de waardering zowel van de in te brengen bestanddelen als van de tegenprestatie werd uitgevoerd op verantwoordelijkheid van de oprichters van de vennootschap, dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de inbrenger/overdrager de heer CLARK OMMEGANCK is;

3. de in te brengen bestanddelen immateriële en materiële elementen van de éénpersoonszaak van de heer CLARK OMMEGANCK betreffen;

4. de beschrijving van de ingebrachte immateriële en materiële vaste activa beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

5. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met de 100 uitgegeven aandelen zonder vermelding van nominale waarde, hetzij 470.000,00 EUR, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 100 aandelen van de BVBA DE KIEVIT, met een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal van 470.000,00 EUR.

Volgend bijzonder voordeel waarvan de inbrenger/overdrager geniet en die bijdragen tot de

werkelijke vergoeding van de inbreng in natura dient vermeld te worden:

De hypothecaire inschrijving op het onroerend goed ten voordele van een financiële instelling voor

een totaal bedrag van 363.314,82 EUR in hoofdsom wordt, na de inbreng, door de vennootschap

gesteld op haar eigen activa ten voordele van derden, met name de inbrenger/overdrager."

Ontslag ambthalve inschrijving

De hypotheekbewaarder wordt uitdrukkelijk ontslagen bij het overschrijven dezer enige ambtshalve

inschrijving te nemen.

Verklaring pro fisco

De inbreng gebeurt met toepassing van artikel 115bis van het Wetboek van Vennnootschappen,

aangezien het vruchtgebruik betrekking heeft op onroerende goederen, andere dan die welke

gedeeltelijk of geheel tot bewoning aangewend worden of voor bewoning bestemd zijn.

Overname van verbintenissen

De comparant-oprichter verklaart dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 Wetboek van

Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn

aangegaan te rekenen van 1 juli 2014, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de

datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

Oprichtingskosten

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de

vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering

drieduizend zeshonderdvierenvijftig euro achtenzeventig cent (¬ 3.654,78).

Kennisgevingen door de notaris

- ten aanzien van gehuwde oprichters

De ondergetekende notaris heeft de comparant-oprichter voorlezing gedaan van artikel 1422 van het

Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door een echtgenoot en artikel 1401, 5° van het

Burgerlijk Wetboek betreffende de lidmaatschapsrechten verbonden aan gemeenschappelijke

aandelen.

- in verband met verkrijging van belangrijke vermogensbestanddelen binnen twee jaar na de

oprichting (quasi-inbreng)

De ondergetekende notaris heeft de comparant-oprichter voorlezing gedaan van artikel 220, 221 en

222 van het Wetboek van Vennootschappen.

- in verband met de hoofdelijke borgstelling van de enige vennoot

Teneinde vast te stellen dat hij persoonlijk niet hoofdelijk borg staat voor de verbintenissen van de

door hem bij deze opgerichte vennootschap verklaart de comparant-oprichter dat hij niet de enige

vennoot is in een andere besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

II. STATUTEN

De comparant-oprichter verklaart dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

Artikel 1 - rechtsvorm - naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam DE KIEVIT.

Artikel 2 - zetel

De zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 2920 Kalmthout, Korte Heuvelstraat 14.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel

Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de

zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit

voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels,

agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Artikel 3 - duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de

neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Artikel 4 - doel

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verrichten van alle traiteursactiviteiten en horeca-activiteiten

2. De groot- en kleinhandel van alle eetwaren en dranken

3. Het uitbaten van: cafés, restaurants, tavernes, (lounge)bars, pasta s, pita s, grills, broodjeszaken, snackbars, frituurs en dergelijke

4. De toogverkoop van eetwaren en dranken die in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden in snelbuffetten, zoals snackbars, sandwichbars en dergelijke; deze eetwaren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

kunnen zowel ter plaatse verbruikt worden, uitgehaald of ter plaatse geleverd worden

5. Het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels

6. Het organiseren van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, feesten en party s

7. Aan- en verkoop, in- en uitvoer van voedingsmiddelen en dranken in de meest ruime betekenis

8. Het inrichten en uitbaten van recreatie en ontspanningsgelegenheden

9. Het inrichten van seminaries en congressen

10. Verhuring van feestzalen en vergaderzalen

11. Het promoten, orgainseren, beheren en exploiteren van evenementen

12. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

13. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich in dit kader borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

14. Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek, commercieel of administratief vlak.

15. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerende vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet. De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Artikel 5  kapitaal - aandelen

Het volledig geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt vierhonderdzeventigduizend euro (¬ 470.000,00).

Het kapitaal is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van elk 1/100ste.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aandelen zijn steeds op naam. Ze zijn voorzien van een volgnummer.

De aandelen zijn ondeelbaar.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan een aandeel kunnen slechts worden uitgeoefend door één enkel persoon, die zowel een natuurlijk persoon als een rechtspersoon kan zijn.

Wanneer één of meer aandelen toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang deze aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht in de algemene vergadering en het recht op uitkering van dividend uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamenlijk belang van vruchtgebruiker en blote eigenaar.

overdracht van aandelen onder levenden

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de overdrager.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen moet van zijn voornemen aan de andere vennoten kennis geven per aangetekende brief, waarin hij de naam, voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Indien de andere vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun per aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden, hetzij zelf de aandelen te kopen, hetzij er een koper voor te vinden.

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het overeenkomstig voorkeurrecht overeenkomstige toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op dag van overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen zullen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek, of op verzoek van een der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de drie maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld, zoniet kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen, op voorwaarde dat hij deze eis instelt binnen de veertig dagen na het verstrijken van deze termijn.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van tenminste de helft van de andere vennoten die tenminste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overgang is voorgesteld.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve­

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

lijke erfrechten opgeven.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hiervoor ingeval van weigering van overdracht onder levenden is bepaald. Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennootschap aangewezen vennoten.

Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen drie maanden aan de vennootschap meedelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

voorkeurrecht

Wanneer één of meerdere aandelen van de vennootschap moeten worden overgenomen uit de nalatenschap van een overleden vennoot omdat de erfgenaam of legataris niet als vennoot wordt toegelaten of wanneer een vennoot één of meer aandelen wenst over te dragen onder de levenden, dan wordt aan de bestaande vennoten de voorkeur gegeven tot aankoop in verhouding tot hun aandelenbezit.

Indien sommige mede-vennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht dan kunnen de andere mede-vennoten na de uitoefening van hun voorkooprecht met betrekking tot het hen toekomende aantal aandelen, de overblijvende aandelen verwerven in verhouding tot hun nieuw aandelenbezit.

Indien tengevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan geschiedt de toekenning van dit ondeelbaar rest-aantal aan één van de gegadigde mede-vennoten, door loting georganiseerd door de zaakvoerder(s).

Ingeval van kapitaalverhoging waarop in geld wordt ingetekend, wordt aan de bestaande vennoten, met uitsluiting van alle andere personen, de voorkeur toegekend om in te tekenen op de nieuw uitgegeven aandelen, in verhouding tot hun respektievelijk aandelenbezit.

Indien de bestaande vennoten bij voorkeur mogen intekenen op aandelen of aandelen bij voorkeur mogen overnemen, hetzij ingevolge een wetsbepaling of ingevolge een statutair beding, dan komt ingeval van splitsing van één of meerdere aandelen in blote eigendom en vruchtgebruik, als de betrokkenen het niet eens zijn over de toekenning van de nieuw te verwerven aandelen, het recht op intekening of het recht om de aandelen over te nemen vooreerst toe aan de blote eigenaar die naar keuze ofwel de aandelen verwerft in volle eigendom op last het intekenrecht of het recht op overname te vergoeden aan de vruchtgebruiker.

Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut dan komt het intekenrecht of overnamerecht toe aan de vruchtgebruiker die de aandelen verwerft in volle eigendom zonder gehouden te zijn tot enige vergoeding jegens de blote eigenaar.

Indien de waarde van dit recht niet is bepaald en daarover geen akkoord tot stand komt tussen de vruchtgebruiker en de blote eigenaar, dan wordt deze waarde vastgesteld door één of meer deskundigen, aangesteld conform hetgeen hiervoor is bedongen met betrekking tot de waardering van de aandelen.

Artikel 6  bestuur - vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

de heer OMMEGANCK Clark (rijksregisternummer 62.07.27-197.53), wonende te Kalmthout, Korte Heuvelstraat 18.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de

vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Artikel 7  controle

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is één of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant.

Artikel 8  algemene vergadering - jaarvergadering

Ieder jaar moet ten minste één algemene vergadering van vennoten gehouden worden.

Deze algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de zetel van de vennootschap op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur. Indien die dag een wettelijke

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, in het gerechtelijk

arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is of in een andere plaats

aangewezen in de oproeping.

Om tot de vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten per aangetekende brief, uiterlijk

vijf dagen vóór de vergaderdatum verzonden, de zaakvoerder(s) inlichten over hun voornemen

persoonlijk of bij vertegenwoordiging deel te nemen aan de vergadering.

Zij worden tot de algemene vergadering toegelaten op vertoon van hun identiteitsbewijs en van het

ontvangstbewijs van de aangetekend verzonden aanmelding.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de

wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering

vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 9 - boekjaar  jaarrekening - winst

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december van

ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de

zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de wettelijke bepalingen

terzake.

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige

provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen,

totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo.

Artikel 10  ontbinding  vereffening

Een vennootschap wordt na ontbinding geacht voort te bestaan voor haar vereffening.

De algemene vergadering van vennoten benoemt de vereffenaars en bepaalt de wijze van

vereffening.

De vereffenaars treden pas in functie mits naleving van de wettelijke bepalingen terzake.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan worden ten aanzien van derden de zaakvoerder(s) als

vereffenaars beschouwd.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen voorzien in de wettelijke bepalingen terzake, tenzij

de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Het netto-provenu van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap of na

consignatie van de nodige gelden om die te voldoen wordt door de vereffenaars onder de vennoten

verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen

op gelijke voet worden gesteld ofwel door aanreke­ning van de nog openstaande bedragen op de

aandelen waarop in mindere mate is afbetaald, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen

waarop in hogere mate is betaald, tot beloop van het verschil.

Artikel 11 - keuze van woonplaats

De vennoten, zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars die hun woonplaats in het buitenland

hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle

dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van

de vennootschap.

III. UITVOERINGSBESLUITEN

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen

die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de

oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap:

De heer TRUYEN Wesley (rijksregisternummer 85.11.12-107.37), wonende te 2920 Kalmthout, Korte

Heuvelstraat 14.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

Eerste jaarvergadering  eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste vrijdag van juni 2016 om 18 uur.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 31 december 2015 en loopt vanaf neerlegging ter griffie van het

uittreksel van de oprichtingsakte.

Volmacht

De zaakvoerders stellen bij deze aan als bijzondere lasthebber der vennootschap, met recht van

indeplaatsstelling:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TBW ACCOUNTANTS, gevestigd te 2920

Kalmthout, Driehoekstraat 48, teneinde alle administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank van

Ondernemingen, de griffie en alle andere formaliteiten te vervullen evenals een eventuele

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

inschrijving van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de

Toegevoegde Waarde en Directe Belastingen en tot het verzorgen van alle voorschriften en

formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten.

Recht op geschriften

Het recht bedraagt ¬ 95,00 (vijfennegentig euro).

GEDEELTELIJKE VOORLEZING

De comparant erkent ieder een ontwerp van onderhavige akte ontvangen te hebben op 8 juli 2014.

De comparant verklaart dat, hoewel het ontwerp van de akte hem medegedeeld werd minder dan vijf

werkdagen vóór het verlijden der akte, hij deze voorafgaandelijke mededeling van het ontwerp als

voldoende tijdig aanziet, en dat hij voorafgaandelijk aan deze dit ontwerp heeft nagelezen.

Zij hebben dan ook uitdrukkelijk de instrumenterende notaris ontslagen van de integrale voorlezing

ervan.

Onderhavige akte werd wel integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel

12, alinea 1 en 2 van de Organieke Wet Notariaat, evenals de wijzigingen die werden aangebracht

aan het vooraf meegedeelde ontwerp van de akte.

De gehele akte werd toegelicht.

WAARVAN AKTE

Verleden te Antwerpen-Berendrecht.

Na vervulling van alles wat hierboven staat heeft de comparant-oprichter samen met mij, notaris,

deze akte getekend.

(volgen de handtekeningen) Ommeganck C. en E.L. Adriaenssens

19/08/2014
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

14156879* 1111111

Ondernemingsnr : 0556.630.144

Benaming

(voluit) : De Kievit

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Korte Heuvelstraat 14 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : quasi inbreng

Hierbij werd het verslag van de zaakvoerders en het verslag van de bedrijfsrevisor neergelegd bij de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verseend niet mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake het ondernemingsloket.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, teneinde eventuele inschrijving en wijzigingen van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten

Ommeganck Clark Truyen Wesley

zaakvoerder zaakvoerder

Op de laatste blz. van Wik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtbank van koophandel Antwerpen

0 6 AU6. 201if

afdeling Antwerpen

Griffía

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/11/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Korte Heuvelstraat 14 - 2920 Kalmthout

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd 17 november 2014 blijkt het ontslag als zaakvoerder vanaf 17 november 2014 voor:

Truyen Wesley

Korte Heuvelstraat 14

2920 Kalmthout

Aan de firma TBW Accountants BVBA, Driehoekstraat 48 te 2920 Kalmthout, wordt volmacht verleend met mogelijkheid tot indeplaatsstelling om wijzigingen aan te brengen inzake het ondememingsloket.

Tevens wordt volmacht verleend aan TBW Accountants BVBA., Driehoekstraat 48, 2920 Kalmthout, teneinde eventuele inschrijving en wijzigingen van deze vennootschap te vorderen als belastingplichtige bij de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en tot het vervullen van alle voorschriften en formaliteiten ten opzichte van alle fiscale administraties en diensten

Ommeganck Clark

zaakvoerder

ldod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lII111u1i~iH~ui8i uurui

19 1374

Ondernemingsnr : 0556.630.144

Benaming

(voluit) : De Kievit

(verkort) :

V<

beh<

aar

Bel;

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE KIEVIT

Adresse
KORTE HEUVELSTRAAT 14 2920 KALMTHOUT

Code postal : 2920
Localité : KALMTHOUT
Commune : KALMTHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande