DE KLEINE VOLMOLEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KLEINE VOLMOLEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 635.598.042

Publication

20/08/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15313651*

Neergelegd

18-08-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Bel 149

(volledig adres) 2440 Geel

Oprichting

Ondernemingsnummer :

0635598042

Benaming (voluit) : DE KLEINE VOLMOLEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Onderwerp akte :

Het blijkt uit de akte verleden voor notaris Philippe COLSON, te Geel, op 17 augustus 2015, nog te registreren, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "DE KLEINE VOLMOLEN", met zetel te 2440 Geel, Bel 149, werd opgericht als volgt:

Oprichters.  HAESELDONCKX Natalie Lisette Roger, wonende te 2440 Geel, Bosakker 27; en GEUENS Valerie Dymphna Jean, wonende te 2440 Geel, Bel 151.

Naam. - DE KLEINE VOLMOLEN.

Rechtsvorm. - Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel.  2440 Geel, Bel 151.

Doel. - De vennootschap heeft tot doel, in België of in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, tenzij hierna anders vermeld:

- alle activiteiten van groot- en kleinhandel, import en export van alle soorten goederen die verband houden met HORECA;

- het uitbaten van een bar, café, herberg, taverne, het schenken van dranken, zowel alcoholische als niet-alcoholische, de verkoop van tabak, sigaren, sigaretten en suikerwaren;

- het uitbaten van een restaurant, met levering van spijzen en dranken en het inrichten en verzorgen van banketten, feesten;

- het uitbaten van een tearoom, snackbar, cafetaria, houdende levering van lichte maaltijden, versnaperingen, gebak, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs en belegde broodjes; - het uitbaten van drankgelegenheid, met organisatie van degustaties van wijnen en andere dranken, ontspanningsgelegenheid, roepzaal en verhuring van divers materieel;

- het inrichten van vertoningen, cabaret, dancing, het ter beschikking stellen van het etablissement als feestzaal, het organiseren van workshops.

- het uitbaten van een horecabedrijf in de meest uitgebreide zin van het woord.

- het produceren, vervaardigen of laten vervaardigen, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen, producten, materialen, materieel en diensten die verband houden met haar doel. De vennootschap mag alle roerende en onroerende werkzaamheden verrichten welke direct of indirect betrekking hebben op haar doel en die er de uitbreiding of de uitbating zouden kunnen bevorderen.

De vennootschap zal door inbreng, fusie, onderschrijving of op alle andere wijzen belangen mogen hebben in andere ondernemingen, verenigingen of maatschappijen die een gelijkaardig doel hebben of die een doel nastreven welk dit van de vennootschap zou kunnen bevorderen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen. Voor de uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van haar bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap kan daarenboven  voor eigen rekening  alle onroerend goed handelingen verrichten, zoals: het huren, verhuren, al dan niet gemeubeld, en aan- en verkopen van onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

goederen; het verkavelen, ruilen, verbeteren, renoveren van onroerende goederen; het opbouwen van een onroerend patrimonium met inbegrip van onroerende zakelijke rechten.

Op algemene wijze mag zij alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap mag ook alle leningen toestaan of leningen waarborgen die door derden zijn toegestaan, met dien verstande dat de vennootschap geen enkele activiteit zal uitoefenen die onderworpen is aan wettelijke of gereglementeerde bepalingen toepasselijk op de krediet- en/of financiële instellingen.

Kapitaal. - Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het moet volledig en onvoorwaardelijk geplaatst zijn. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot 1.000.

Het maatschappelijk kapitaal werd volledig in geld volstort op rekening BE39 0017 6396 6319 bij BNP Paribas Fortis.

Duur.- De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Bestuur - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders (in de statuten "het bestuur"), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar bepaalde termijn.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Hebben de hoedanigheid van "statutaire zaakvoerder" voor de ganse duur van de vennootschap: - mevrouw HAESELDONCKX Natalie, wonende op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap te 2440 Geel, Bosakker 27;

- mevrouw GEUENS Valerie, wonende op het ogenblik van de oprichting van de vennootschap te 2440 Geel, Bel 151.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de betrokken zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is. Zijn bevoegdheden kunnen ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

Het gedwongen ontslag van de statutaire zaakvoerder gaat in onmiddellijk na het besluit van de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering wordt de opdracht van zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Interne bestuursbevoegdheden - De zaakvoerder(s) kan(kunnen) alleen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen (of deze statuten) alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Kwalitatieve beperkingen

In afwijking van het Wetboek van vennootschappen kan een zaakvoerder alleen niet zonder schriftelijke toestemming van alle statutaire zaakvoerders besluiten tot rechtshandelingen die verband houden met de aan- of verkoop van onroerende goederen van de vennootschap en/of vestiging van een hypotheek.

Deze bevoegdheidsbeperking(en) kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Kwantitatieve beperkingen

In afwijking van het Wetboek van vennootschappen kan een zaakvoerder alleen niet zonder schriftelijke toestemming van alle statutaire zaakvoerders besluiten tot enige rechtshandeling die de vennootschap verbindt voor een bedrag van meer dan tienduizend euro (¬ 10.000,00).

Deze bevoegdheidsbeperking(en) kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar zijn gemaakt.

Externe vertegenwoordiging - De enige statutaire zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, al dan niet statutair, is de vennootschap geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

- hetzij, door een statutaire zaakvoerder, alleen optredend;

- hetzij, door een statutaire zaakvoerder en een gewone zaakvoerder, samen optredend.

Bijzondere volmachten. - Het bestuur kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen

zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

onverminderd de verantwoordelijkheid van het bestuur in geval van overdreven volmacht.

Boekjaar. - Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal

worden afgesloten op 31 december 2016.

Jaarvergadering.  Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering gehouden - ook

jaarvergadering genoemd - op de laatste maandag van de maand mei, om 14.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats,

behalve op zaterdag, op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in 2017.

De algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op een andere plaats in België zoals

aangeduid in de oproepingen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

a) Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

b) Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij

persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht.

De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden

aan de notulen van de vergadering.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de

algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden

vastgesteld.

Iedere vennoot kan per brief stemmen, door middel van een formulier dat de volgende vermeldingen

dient te bevatten :

- de naam, voornamen en woonplaats (indien natuurlijke persoon) / naam, vorm en zetel (indien

rechtspersoon) van de vennoot;

- het aantal aandelen waarmee deze aan de stemming deelneemt;

- de uitdrukkelijke wens om per brief te stemmen;

- de naam en de zetel van de vennootschap;

- de datum, uur en plaats van de algemene vergadering;

- de agenda van de vergadering;

- de vermelding na elk punt van de agenda van een van de volgende bepalingen: "goedgekeurd" /

"verworpen" / "onthouding";

- de plaats en datum van ondertekening van het formulier;

- de handtekening.

De formulieren waarin één van bovenstaande vermeldingen ontbreekt zijn nietig.

Voor het berekenen van het quorum wordt slechts rekening gehouden met de formulieren die door

de vennootschap werden ontvangen ten minste acht dagen voor de voorziene datum van de

vergadering.

Winstverdeling.  Jaarlijks wordt van de nettowinst, zoals die blijkt uit de jaarrekening, ten minste vijf

procent (5 %) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer

verplicht wanneer deze reserve tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van het bestuur, de

bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de wettelijke bepalingen ter zake.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door het

bestuur.

Behoudens andersluidende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden de

dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijf jaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de

vennootschap.

Benoeming Zaakvoerder. - Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op twee (2).

Worden als statutaire zaakvoerders benoemd, zonder beperking van duur:

- mevrouw HAESELDONCKX Natalie, voornoemd; en

- mevrouw GEUENS Valerie, voornoemd.

Zij hebben verklaard beiden hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging niet getroffen te zijn

door een wettelijke of reglementaire maatregel die zich hiertegen verzet.

In afwijking van de bepalingen van de laatste alinea van artikel 12 van de statuten, zal hun opdracht

worden bezoldigd.

Buiten deze benoemingen worden geen andere, niet statutaire zaakvoerders aangesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Administratieve Formaliteiten - Volmacht. - Mevrouw HAESELDONCKX Natalie en mevrouw GEUENS Valerie, beide voornoemd en hier aanwezig, handelend in hun voormelde hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaren bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan SCA BVBA, te 2400 Mol, Borgerhoutsedijk 155, en haar aangestelden en gemachtigden, die afzonderlijk mogen optreden, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de 'Kruispuntbank van Ondernemingen' (activering van het ondernemingsnummer als handelsonderneming en eventueel aanvraag van een vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit). Voor ontledend uittreksel.

Philippe Colson,

Notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte.

Coordonnées
DE KLEINE VOLMOLEN

Adresse
BEL 149 2440 GEEL

Code postal : 2440
Localité : GEEL
Commune : GEEL
Province : Anvers
Région : Région flamande