DE KLERK - VAN WATERMEULEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE KLERK - VAN WATERMEULEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 809.928.620

Publication

23/09/2014
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondememingsnr: 0809,928.620

UI

*14174036*

Vc

behc aan Bel£

Staat

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

12 SEP. a011)

efdeberetwerpen

; Benaming (voluit) : DE KLERK - VAN WATERMEULEN

(vorkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Langbaanvelden 13

2100 Antwerpen-Deurne

Onderwerp akte :Wijziging doel-wijziging naam-verplaatsing zetel-ontslag-kwijting-benoeming

"Clit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens te Wijnegem op 8 september 2014, ter registratie neergelegd, lblijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE KLERK  VAN WATERNEULEN", met zetel te 2100 Antwerpen-Deurne, Langbaanvelden 13, opgericht met als bbenaming "Expert Driving" bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te Wijnegem op achttien februari tweeduizend ed0 ;negen, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch 'Staatsblad van drieëntwintig februari nadien, onder nummer 20090223/0300784, waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

h)De vergadering heeft beslist het ontslag van mevrouw Van iWatermeulen Rani Carolina, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, jiLangbaanvelden 13, als niet-statutaire zaakvoerder van de ivennootschap te aanvaarden.

Zij heeft haar kwijting verleend voor het door haar gevoerde hbeleid onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar.

bDe vergadering heeft beslist vervolgens mevrouw Luyten Katrien Frieda Paul, wonende te 2970 Schilde, Oelegemsteenweg

te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

1-laar mandaat geldt voor onbepaalde duur an zal onbezoldigd ijworden uitgeoefend.

1:)e vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder; de aanwezige vennoten erkennen het afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

'3)De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging in artikel 4 der statuten van4 volgende tekst:

fl voet- en handreflexologie;

massage;

docent: babymassage;

mobiliteitsopleidingen;

H rijschoollesgever theorie- en praktijk;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.1

mod 11,1

uitwerken van opleidingen;

" het geven van presentaties;

- transport;

- motoropleidingen;"

door volgende tekst:

u- Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met organisatie, communicatie, public relations; - Het verlenen van advies in verband met bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering;

- Het organiseren van secretariaatsdiensten;

Het verstrekken van diensten ln verband met markt - en opinieonderzoeken;

- De organisatie van kleinhandel in kantoormaterieel en meubelen;

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen;"

4)De vergadering heeft beslist de benaming van de vennootschap te wijzigen in "KL Management Solutions", met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten als volgt:

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aanneemt met als naam ne-I Management Solutions".

5)De vergadering heeft beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen en de nieuwe tekst van de eerste zin van artikel 3 der statuten vast te stellen als volgt:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2970 Schilde, Oelegemsteenweg 4."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coördinatie der statuten

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 15.05.2014, NGL 22.08.2014 14444-0250-008
27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 16.05.2013, NGL 25.08.2013 13455-0153-008
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 26.08.2012 12447-0142-009
12/07/2012
ÿþmod 11.1

+~ '" ,t ~., y_

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fieergelegd ter griffie van de Rechtbank

tren rist

Griffie

*iaiaaesa

;É andernemingsnr: 0809.928.620

Benaming (voluit) : Expert Driving

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouder

aan het

Belgisch Staatsblat

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

;= Zetel : Langbaanvelden 13

2100 Antwerpen Deurne

Onderwerp akte :Wijziging doel-wijziging naam-ontslag-kwijting-benoeming

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Alvin Wittens ;te Wijnegem op 27 juni 2012, ter registratie neergelegd,, :;blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene, i vergadering van de besloten vennootschap met beperkte`; aansprakelijkheid "EXPERT DRIVING", met zetel te 2100', iAntwerpen-Deurne, Langbaanvelden 13, opgericht bij akte verleden voor notaris Alvin Wittens te Wijnegem op achttien februari tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlagen`, ;.tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig februari ;;nadien, onder nummer 20090223/0300784, waarbij onder meer É volgende besluiten werden goedgekeurd:

1)De vergadering heeft de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder; de aanwezige'" ' ;,vennoten erkennen het afschrift van dit verslag te hebben: ;ontvangen en er kennis van genomen te hebben.

2)De vergadering heeft beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door toevoeging in artikel 4 der statuten na het ;;vierde lid van volgende tekst:

voet- en handreflexologie;

- massage;

docent babymassage;

} mobili tei tsopleidingen;

rijschoollesgever theorie- en praktijk;

i -

uitwerken van opleidingen;

het geven van presentaties;

- transport;

''- motoropleidingen;

het behoud, het beheer en het oordeelkundig uitbreiden van;' ;= een onroerend vermogen, het kopen, verkopen, ruilen, huren en, onderverhuren, valoriseren, verkavelen en verwezenlijken van: `alle onroerende goederen, al dan niet gemeubileerd, de',, huurfinanciering van onroerende goederen aan derden."

ij3)De vergadering heeft beslist de benaming van de;, vennootschap te wijzigen in "DE KLERK - VAN WATERMEULEN", met vaststelling van de nieuwe tekst van artikel 1 der statuten ;als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"De vennootschap is een handelsvennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' aanneemt met als naam "DE KLERK - VAN WATERHEULEN "

4)De vergadering heeft beslist het ontslag van de heer De Klerk Roel, geboren te Ekeren op vier augustus duizend negenhonderdzevenenzeventig, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Langbaanvelden 13 als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van dertig juni tweeduizend en twaalf, te aanvaarden.

Zij heeft hem kwijting verleend voor het door hem gevoerde beleid onder voorbehoud van goedkeuring van de jaarrekening van het lopende boekjaar.

De vergadering heeft beslist vervolgens mevrouw Van Water2neulen Ran:i. Carolina, geboren te Borgerhout op achttien december duizend negenhonderdeenentachtig, wonende te 2100 Antwerpen-Deurne, Langbaanvelden 13, te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met ingang van dertig juni tweeduizend en twaalf.

De aldus benoemde zaakvoerder, hier aanwezig, verklaart deze functie te aanvaarden, en bevestigt verder niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen haar aanstelling verzet.

Haar mandaat geldt voor onbepaalde duur en zal onbezoldigd worden uitgeoefend.

Bijzondere volmacht :

Bij besluit van de zaakvoerder wordt aan de gewone commanditaire vennootschap "Luyten Koen & Partners", te 2900 Schoten, Churchilllaan 115, ingeschreven in het rechtspersonenregister Antwerpen met ondernemingsnummer 0885.451.830, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven teneinde namens de vennootschap:

- wijzigingen aan te brengen aan de inschrijving in het: rechtspersonenregister en hiertoe alle nodige handelingen te; verrichten tegenover het Ondernemingsloket van de: vennootschap,

- alle nodige handelingen te verrichten tegenover de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, en in dat verband alle nodige formaliteiten te vervullen en alle documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-coordinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 16.05.2011, NGL 28.08.2011 11460-0150-010

Coordonnées
DE KLERK - VAN WATERMEULEN

Adresse
LANGBAANVELDEN 13 2100 DEURNE

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande