DE MUZIEKBOETIEK

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE MUZIEKBOETIEK
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 831.172.808

Publication

13/02/2013
ÿþMod word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_ _ ..w.,. _..-.e. _ A. .  . .... ,

NEERGELEGD

- i -02- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL VeiMCHELEN "



IIIIi1

1

>130 6708*

Onderrtemingsnr : 0831.172.808

Benaming

(voluit) ; DE MUZIEKBOETIEK

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Koningin Astridlaan 15, 2550 Nijlen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding vennootschap, sluiting vereffening

Tijdens de buitengewone algemene vergadering van 1 december 2012, gehouden op de maatschappelijke zetel, blijkt dat met algemeenheid van stemmen het volgende werd beslist:

Op de laatste blz. van Lik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-1.De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerders en beslist de vennootschap te ontbinden. De aandeelhouders wensen gebruik te maken van de wet van 19 maart 2012 welke de procedure van de vennootschappen vereenvoudigt. De aandeelhouders wensen hiervan gebruik te maken en gaan over tot onmiddellijke sluiting vereffening van de vennootschap.

2.De vergadering neemt kennis van de staat van actief en passief per 31 oktober 2012 en verklaren zich akkoord met de opgenomen vorderingen en schulden

3.Er wordt geen vereffenaar aangeduid

' 4.De'vergadering neemt kennis van de afstand van schuldvordering ten bedrage van 3.344,38 ¬ door de heer Stijn Dieftjens'en mevrouw Heide Ooms (kopij in bijlage).

5.De vergadering keurt'de vereffening rekening goed.

6.De beherende vennoot, de heer Stijn Dieltjens verklaart zich akkoord om persoonlijk borg te staan om eventuele te korten bij te passen. De openstaande vorderingen werden reeds op de r/c overgeschreven.

7.De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende tenminste vijf jaar zullen bewaard blijven bij de heer Stijn Dieltjens, Koningin Astridlaan 15, 2560 Nijlen.

8.De vergadering machtigt de burg. bvba Acco Accountantskantoor te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijniaan 177-179, en al haar aangestelden en gevolmachtigden, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, en die elke afzonderlijk kunnen handelen, om de inschrijving van de vennootschap te wijziging bij de Kruispuntenbank voor Ondernemingen, een Ondernemingsloket aan te duiden en de hierboven genomen besluiten ter kennis te brengen van wie het behoort, onder meer van de belastingdiensten en ander overheidsinstellingen.

Daar er niets meer op de agenda staat, wordt de vergadering besloten om 14.30 uur.

Stijn Dieltjens Herman Cambré

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE MUZIEKBOETIEK

Adresse
KONINGIN ASTRIDLAAN 15 2560 NIJLEN

Code postal : 2560
Localité : NIJLEN
Commune : NIJLEN
Province : Anvers
Région : Région flamande