DE RAEYMAECKER BEHEER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE RAEYMAECKER BEHEER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.053.832

Publication

22/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 19.08.2014 14436-0470-011
05/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beâ ll1lw~wu~~~~i~iwu~

" izaosess

.GRIFFIE RECHTBANK v_an KOOPH * ~s". _ te MECHELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

'2 ~~, 05-5 "Z32,

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : De Raeymaecker Beheer

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 172

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Carlos De Baecker te Antwerpen, vervangende zijn ambtgenoot,; notaris Koen De Raeymaecker te Antwerpen, wettelijk belet, op 20 december 2011 dat werd opgericht de: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Raeymaecker Beheer, met maatschappelijke zetel: te 2830 Willebroek, Dendermondsesteenweg 172.

De vennootschap heeft als doel:

1/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen, en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aan-houdt.

2/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,; rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen' bestuur.

3/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en eigen onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende, goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van eigen roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de eigen roe-rende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze eigen roerende en onroerende goederen.

5/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot eigen roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgi-sche of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en.

ondernemingen. "

6/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,:

" onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen; in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en, ka pitali satieondemem i nge n.

7/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante: immateriële duurzame activa.

8/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

9/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke. goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

10/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen. "

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere: wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of; samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar'' maatschappelijk doel.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleg-gingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend -.euro; is verdeeld in- vierhonderd aendélén gelijke aan ielen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/vierhonderdste (1/400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die werden volstort, derwijze dat de som van twintig duizend euro ter beschikking staat van de vennootschap op de daartoe bij BNP PARIBAS FORTIS geopende rekening vanaf de datum van de neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

De aandelen en obligaties zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent het-zelfde effect, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als vertegenwoordiger van het effect is aangewezen.

Wanneer een effect in pand gegeven is, zal, tenzij de betrokkenen anders zouden zijn overeengekomen, bij stemming in de algemene vergadering de eigenaar en niet de pandhebbende schuldeiser tegenover de vennootschap optreden.

Wanneer de eigendom van een effect is opgesplitst in blote eigendom en vruchtgebruik komen de lidmaatschapsrechten, toe aan de blote eigenaar. Het dividendrecht komt toe aan de vruchtgebruiker.

Zoals bepaald hiervoor komt de uitoefening van het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld toe aan de blote eigenaar. Het besluit tot kapitaalverhoging wordt genomen door de algemene vergadering waarop de blote eigenaar het stemrecht heeft.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s). Zijn er meerdere zaakvoerders, dan oefenen zij het bestuur gezamenlijk uit.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd als volgt:

a. door haar zaakvoerder afzonderlijk, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door de zaakvoerders gezamenlijk optredend, indien er meerdere zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

leder jaar, op de laatste zaterdag van de maand juni moet een jaarvergadering gehouden worden, die verplicht gehouden wordt in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

De bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden, hetzij op de zetel van de vennootschap, het-zij op gelijk welke andere plaats vermeld in de oproepingsbrieven.

Een vergadering mag bovendien op elk ogenblik bijeengeroepen worden hetzij door de zaakvoerder, hetzij door een commissaris, zo er één benoemd is.

Naast de bijeenroepingen zoals voorzien door onderhavige statuten, is de bijeenroeping eveneens verplicht op aanvraag van vennoten die minstens één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. In dit geval geschiedt de bijeenroeping binnen de drie weken na de aanvraag.

Bijeenroeping

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen agendapunten.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een per post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de hou-ders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerder, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Toezenden van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerder een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens de wet moeten worden ter beschikking gesteld, behoudens verzaking aan deze formaliteiten door de betrokkenen.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Schriftelijke besluitvorming

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht.

De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de oudste zaakvoerder of, bij diens afwezigheid, door de persoon ge-kozen door de aanwezige vennoten.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De beslissingen op een algemene vergadering worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen, behoudens bij de bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen waar de beslissingen

Vobr-

behouden áan het Belgisch Staatsblad

genomen worden volgens de voorwaarden bepaald in het Wetboek van vennootschappen en behoudens supra an-ders gezegd.

Verdaging jaarvergadering

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaar-rekening drie weken uit te steilen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Vraagrecht

De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die hem door de vennoten worden gesteld met betrekking tot

" zijn verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling. van gegevens- of -feiten" " niet van- die-aardris-dat--zij -ernstig nadeel zou be-rokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag. Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergaderingen worden

" bijgehouden.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door de zaakvoerder.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat. De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in " aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet warden verstaan : het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun machten en vergoedingen en de wijze van vereffening.

Het batig saldo van de vereffening zal verdeeld worden on-der de vennoten, in verhouding met hun respectievelijke aandelen. Elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot kan verplicht worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft gebracht. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Tot zaakvoerders worden benoemd:

- Mevrouw MARIËN Gilberta Maria Josephine, geboren te Duffel op elf april negentienhonderd twee en veertig, wonende te 2830 Willebroek, Vijvershof 14.

" - Mevrouw DE RAEYMAECKER Lutgart Francesca Petra Maria, geboren te Bonheiden op drie september negentienhonderd acht en zestig, wonende te 3000 Leuven, Blijde-lnkomststraat 53.

- Mevrouw DE RAEYMAECKER Inge Petra Maria Louisa, geboren te Bonheiden op zestien januari negentienhonderd drie en zeventig, wonende te 2660 Antwerpen-Hoboken, Lageweg 116.

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op éénendertig december tweeduizend en twaalf. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

Volmacht, met recht van delegatie, wordt verleend aan de heer LEYS Rudi, teneinde alle formaliteiten te vervullen in verband met de BTW-administratie, directe belastingen, ondernemingsloket, Kruispuntbank voor ondernemingen, sociale zekerheid.

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Carlos De Baecker

Tegelijkertijd hiermee neergelegd: afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 31.08.2016 16548-0407-011

Coordonnées
DE RAEYMAECKER BEHEER

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 172 2830 WILLEBROEK

Code postal : 2830
Localité : WILLEBROEK
Commune : WILLEBROEK
Province : Anvers
Région : Région flamande