DE RUYTE MILIEU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE RUYTE MILIEU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 813.226.323

Publication

26/02/2014
ÿþmod i 9.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

9 T -02- 2014

CRiFF#ERwCHTBANiC van KOOPHANDEL te MECHELEN

(~r` iníé

v belt

aa Be Staz

IM i





Ondernemingsnr : 0813.226.323

Benaming (voluit) : De Ruyte Milieu

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerplas 92

2870 Puurs

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging » Wijziging aan de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Cédric Vertinden, te Puurs, vervangende zijn ambtsgenoot, notaris =; Michaël Michoel, te Antwerpen (Deurne), op 12 februari 2014, neergelegd ter registratie: dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE RUYTE MILIEU", waarvan de zetel gevestigd is te B-2870x, Puurs, Moerplas 92, met ondernemingsnummer BTW BE 0813.226.323 RPR Mechelen.

En dat het volgende besloten werd:

(... Wordt weggelaten...)

Overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen, heeft de door het bestuursorgaan;; aangestelde bedrijfsrevisor, zijnde de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "RAVERT,!: STEVENS & C°", burgerlijke vennootschap met handelsvorm, gevestigd te B-1860 Meise, Hendrik Van:! Dievoetlaan 1, met ondernemingsnummer 0813.226.323 RPR Mechelen, vertegenwoordigd door de heer Luc Ravert, bedrijfsrevisor, op 7 februari 2014, het verslag opgemaakt met betrekking tot de beschrijving van dei: inbreng in natura verricht in het kader van de in punt 3, van de agenda voorgestelde kapitaalverhoging, overas de toegepaste methoden van waardering, de waardebepalingen waartoe deze methoden leiden en de aiss tegenprestatie van de inbreng verstrekte werkelijke vergoeding.

Dit verslag bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusies: ;. "Tot besluit verklaart ondergetekende, BVBA "RAVERT, STEVENS & Ce", bedrijfsrevisorenkantoor te 186(4 Meise, N, Van Dievoetlaan 1, dat uit het onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de;s .___g_.__m_n kapitaalverhoging van J_ BVBA

DE RUYTE MILIEU

rri r ._ gebleken dat _

"

rq 1. de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en; duidelijkheid;

2. de toegepaste methoden van waardering voor een bedrag van 261.000 EUR in hun geheel genomen en;!

onder normale omstandigheden bedrijfseconomisch verantwoord zijn; "

3. de waardebepaling waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomt met het aantal;! ;i en de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng in natura uit te geven aandelen, zodat de inbreng in; natura niet overgewaardeerd is. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de uitgifte van 261;; =j nieuwe aandelen met nominale waarde, elk nieuw aandeel in alle opzichten identiek aan elk van de 20{ bestaande aandelen; js De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen inzake "controle van inbreng in natura" van¬ ; het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Net bestuursorgaan van de BVBA DE RUYTE MILIEU is verantwoordelijkii voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het door de vennootschap uit:; te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende;;

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van

q voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

het Wetboek van Vennootschappen en mag niet;;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-

Aldus opgesteld te Meise, op 7 februari 2014 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA "RAVERT, STEVENS &

ce", vertegenwoordigd door :

Luc Rovert

Bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig zelfde artikel 313, heeft het bestuursorgaan, op 10 december 2013, een verslag opgemaakt

over het belang voor de vennootschap van zowel de inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging.

(... Wordt weggelaten...) "

EERSTE BESLUIT: BESLUIT TOT ONMIDDELLIJKE AANWENDING NETTO-DIVIDEND VOOR KAPITAALVERHOGING De vergadering neemt kennis van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen om over te gaan tot de uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden voor het verhogen van het maatschappelijk kapitaal.

Het bedrag van de uitkering werd bepaald op het bruto-dividend (het dividend nog te verminderen met de roerende voorheffing van tien ten honderd) ten bedrage van tweehonderdnegentigduizend euro (¬

290.000,00) overeenkomende met een netto-dividend (te weten gemeld dividend onder aftrek van de roerende voorheffing van tien ten honderd) van tweehonderd eenenzestigduizend euro (¬ 261.000,00). Om te voldoen aan de vereisten van artikel 537 WIB92 besluit de vergadering het aldus uitgekeerde nettodividend onmiddellijk aan te wenden tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap onder de vorm van een inbreng in natura van de gecreëerde rekening courant.

TWEEDE BESLUIT: KAPITAALVERHOGING IN NATURA INBRENG. VASTSTELLING

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen met tweehonderd eenenzestigduizend euro (¬ 261.000,00), om het van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op tweehonderd eenentachtigduizend euro (¬ 281.000,00) te brengen, door creatie van tweehonderd eenenzestig (261) nieuwe aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande. Zij zullen pro rata temporis delen in de winsten van het lopende boekjaar.

Deze nieuwe aandelen worden tegen pari uitgegeven en zullen, volledig volgestort, worden toegekend aan de heer DE RUYTE Diether, als vergoeding voor de inbreng door deze laatste van de schuldvordering ingevolge uitkering van vermeld netto-dividend die hij bezit ten laste van de vennootschap, onder de vorm van rekening courant zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

INBRENG  VOLSTORTING - VERGOEDING

De heer DE RUYTE Diether, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten tweehonderd eenenzestigduizend euro (¬ 261.000,00), in te tekenen op voormelde kapitaalverhoging en aandelen, door inbreng van de credit rekening-courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en die op heden nog opeisbaar is en openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

Ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle leden van de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn en hiermee uitdrukkelijk in te stemmen, worden de tweehonderd eenenzestig (261) nieuwe aandelen, volledig volgestort, aan de heer DE RUYI-E Diether verstrekt (te weten de lidmaatschapsrechten op zijn naam, de vermogensrechten toekomende aan het gemeenschappelijk vermogen), die aanvaardt, als vergoeding voor de gedane inbreng.

VASTSTEL ING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast en verzoekt de notaris bij akte vast te leggen dat de kapitaalverhoging volledig geplaatst en daadwerkelijk verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus op tweehonderd eenentachtigduizend euro (¬ 281.000,00) is gebracht, verdeeld over tweehonderd eenentachtig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT: WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Als gevolg van de besluiten die voorafgaan, besluit de vergadering de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd eenentachtigduizend euro (¬ 281.000,00).

Het is verdeeld in tweehonderd eenentachtig (281) aandelen met een nominale waarde van duizend euro (¬ ; 1.000,00) per aandeel.

VIERDE BESLUIT : MACHTIGING

De vergadering besluit aile machten te verlenen aan de zaakvoerder voor de uitvoering van de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de gecoördineerde statuten van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- A behouden ,, aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 111

bettotiden

Belgisch Staatsblad

!~ __--_--- vennootschap op te stellen,te ondertekenen en neer te leggen,overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen. (... Wordt weggelaten...)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Cédric Verlin en

Geassocieerd nota ris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging,Us1pub|icutiedatm gecoördineerde tekst van de statuten, verslag revisor, verslag bestuursorgaan

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van jjjB B vermelden : Recto : Naam on hoedanigheid van de instrumenterende nota perso(o)n(en)

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.07.2013, NGL 26.08.2013 13462-0063-015
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 19.05.2012, NGL 21.06.2012 12194-0106-016
23/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.05.2011, NGL 21.06.2011 11183-0552-016
24/06/2015
ÿþ mod 11,1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111,111191jMilell

lila

------- r----- W_________________ r.--..____.. Ondernemingsnr : 0813.226.323

Benaming (voluit) : De Ruyte Milieu

~~

..,, ~-

NEE~ éG~~-_r`~~..~-,~

~"

~

15 -06 2015

-7----Grif~~~ ,; 

F. "-i s K,}z1ei~ var t\`,~r~ ., JEL

~ _,[,.~~:-4~1L'.}:c}'~lY._í~i(3. ~1,i3

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Moerplas 92

2870 Puurs

Onderwerp akte BVBA: wijziging doel

Tekst : Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Cédric Verlinden, te Puurs, vervangende zijn ambtsgenoot, notaris;

Michael Michoel, te Antwerpen (Deerne), op 11 juni 2015, neergelegd ter registratie: _;

dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten Ll

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE RUYTE MILIEU", waarvan de zetel gevestigd is te B-2870

Puurs, Moerpias 92, met ondernemingsnummer BTW BE 0813.226.323 RPR Mechelen.

(... Wordt weggelaten...)

Deze vergadering heeft ais agenda:

1. Verslag door de zaakvoerders over de voorgestelde wijziging van het doel. Bij dit verslag is een staat:,)

gevoegd van de activa en passiva van de vennootschap afgesloten op minder dan drie maand vóór de' datum van de te houden algemene vergadering.

2 Wijziging van artikel 4 van de statuten ter omschrijving van het doel van de vennootschap door

toevoeging van de volgende alinea's, net voor de zinsnede "Het verlenen van advies en bijstand ... en personen

"- (Her)aanleg van riolering, herstellings- en onderhoudswerken aan riolering, kortom alle werkzaamheden aan riolering in de meest ruime zin;

- De aankoop, inkoop, verkoop, onderhoud, herstelling, plaatsing van septische putten en tanks alsook alle daarmee gepaard gaande activiteiten;

- Aanleggen of herstellen van wegen, opritten, voetpadden, alsmede aanleg of herstellen van de hiermee verbonden infrastructuur.

- de aankoop, de verkoop, de ruiling, de bouw, de verbouwing, afbraak, de valorisatie, de inrichting, de uitbating, de verhuring, de onderverhuring, het beheer, het onderhoud, de verkaveling, de horizontale verdeling en het plaatsen onder gedwongen mede-eigendom, de leasing, de prospectie, de promotie onder alle vormen, van alle onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten."

3. Machten te verlenen tot uitvoering van de genomen besluiten.

(... Wordt weggelaten...)

Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen, hebben de zaakvoerders, op 8 juni 2015, een verslag opgemaakt, waarbij een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het doel van de vennootschap wordt gegeven. Bij dit verslag is een samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap zijnde de balans afgesloten per 30 april 2015.

De voorzitter en de notaris worden door de vergadering vrijgesteld om lezing te geven van voormeld verstag, document waarvan de enige vennoot, vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaart kennis genomen te hebben om voorafgaandelijk dezer een afschrift ervan ontvangen te hebben.

Een afschrift werd eveneens overgemaakt aan de personen die de voorgeschreven formaliteiten hebben i vervuld om tot de algemene vergadering te worden toegelaten.

De vergadering stelt vast dat op voormeld verslag en staat van activa en passiva geen enkele opmerking, wordt gemaakt door de enige vennoot, vertegenwoordigd zoals gezegd, en verklaart zich aan te sluiten bij de; ;; inhoud ervan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Een origineel van dit verslag, geparafeerd door de voorzitter van de vergadering en de notaris, zal bewaard

gorden in het dossier van ondergetekende notaris.

(... Wordt weggelaten...)

En dat volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET DOEL

De vergadering besluit het doel van de vennootschap en artikel 4 van de statuten te wijzigen zoals

voorgesteld in punt 2. van de agenda, met inachtneming van dezelfde termen.

TWEEDE BESLUIT : WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Ais gevolg van heet besluit dat voorafgaat, besluit de vergadering de statuten te wijzigen als volgt:

Artikel 4 wordt aangevuld met volgende alinea's net voor de zinsnede "Het verlenen van advies en bijstand ,..

en personen";

"- (Her)aanleg van riolering, herstellings- en onderhoudswerken aan riolering, kortom alle werkzaamheden

aan riolering in de meest ruime zin;

- De aankoop, inkoop, verkoop, onderhoud, herstelling, plaatsing van septische putten en tanks alsook alle

daarmee gepaard gaande activiteiten;

- Aanleggen of herstellen van wegen, opritten, voetpadden, alsmede aanleg of herstellen van de hiermee

. verbonden infrastructuur.

- de aankoop, de verkoop, de ruiling,, de bouw, de verbouwing, afbraak, de valorisatie, de inrichting, de

uitbating, de verhuring, de onderverhuring, het beheer, het onderhoud, de verkaveling, de horizontale

verdeling en het plaatsen onder gedwongen mede-eigendom, de leasing, de prospectie, de promotie onder

alle vormen, van alle onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten."

Zodoende het voortaan als volgt luidt:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het uitoefenen van een ruimings- en reinigingsdienst, meer speciaal het ruimen of reinigen van aalputten,

mazouttanken, riolen, tankclearing, ontstoppen en kuisen van afvoerleidingen onder hoge druk en alle

aanverwante werkzaamheden. Het ledigen en reinigen van putten en septische tanks, het onderhoud van

chemische toiletten.

- Het aankopen, verkopen en verhuren van containers.

- Het ophalen, afvoeren en storten van alle afval, zoals ondermeer doch niet beperkend: het ophalen,

verzamelen, en storten van huishoudelijk huisvuil, niet-huishoudelijk huisvuil, industrieel huisvuil, afval

afkomstig van de landbouw en de veeteelt, en bouwpuin; het ophalen van vuilnis in afvalcontainers;

- Waste management en consulting; en alle aanverwante werkzaamheden;

- Het uitvoeren van grond- en afbraakwerken, het bouwrijp maken van terreinen, het ruimen van

bouwterreinen, het grondverzet, het slopen van gebouwen;

- (Her)aanleg van riolering, herstellings- en onderhoudswerken aan riolering, kortom alle werkzaamheden aan

riolering in de meest ruime zin;

- De aankoop, inkoop, verkoop, onderhoud, herstelling, plaatsing van septische putten en tanks alsook alle

daarmee gepaard gaande activiteiten;

- Aanleggen of herstellen van wegen, opritten, voetpadden, alsmede aanleg of herstellen van de hiermee

verbonden infrastructuur.

- de aankoop, de verkoop, de ruiling, de bouw, de verbouwing, afbraak, de valorisatie, de inrichting, de

uitbating, de verhuring, " de onderverhuring, het beheer, het onderhoud, de verkaveling, de horizontale

verdeling en het plaatsen onder gedwongen mede-eigendom, de leasing, de prospectie, de promotie onder

alle vormen, van alle onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in en samenwerken met aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aan-

verwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij mag borg stellen voor eigen schulden of deze van derden door inpandgeving van eigen vermogen.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende,

onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in

verband staan met het maatschappelijk doel.

DERDE BESLUIT : MACHTIGING

De vergadering besluit aile machten te verlenen aan iedere zaakvoerder afzonderlijk voor de uitvoering van

de genomen besluiten, en aan ondergetekende notaris of zijn vennoot om de gecoördineerde statuten van de

vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen, overeenkomstig het Wetboek van

vennootschappen.

(... Wordt weggelaten...)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Cédric Verlinden

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte statutenwijziging, lijst publicatiedata, gecoördineerde tekst van de statuten, verslag bestuursorgaan met staat activa passiva.

Voorbehouden~ aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.08.2016, NGL 30.08.2016 16509-0451-016

Coordonnées
DE RUYTE MILIEU

Adresse
MOERPLAS 92 2870 PUURS

Code postal : 2870
Localité : PUURS
Commune : PUURS
Province : Anvers
Région : Région flamande