DE RYCK INDUSTRIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE RYCK INDUSTRIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.776.391

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 14.02.2014 14034-0394-013
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 15.01.2015 15012-0339-014
12/03/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' Ondernemingsnr : 0841.776.391

Benaming

(voluit) : De Ryck industries

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Werftsesteenweg 68, 2220 Heist-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit een akte ontvangen door Meester Marc CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg, ondergetekend, op 26 februari 2013.

Blijkt er .dat er een buitengewone algemene vergadering is gehouden van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Ryck Industries, met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Werftsesteenweg 68, met ondernemingsnummer 841.776.391, RPR Mechelen, met BTW nummer BE 0841.776.391, opgericht bij akte verleden voor Meester Peeters Kathleen, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 december 2011 onder nummer 11194454.

Met volgende agendapunten:

I .bespreking van het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschap met het oog op de uitbreiding van het doel

2.uitbreiding van het doel van de vennootschap

Vervolgens beslist de vergadering hetgeen volgt:

Deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva met het oog op de uitbreiding en wijziging van het doel van de vennootschap. De vergadering erkent kennis te hebben van deze documenten en keurt deze unaniem goed.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden.

i De algemene vergadering beslist unaniem artikel 3 van de statuten te schrappen en te vervangen als volgt;

Artikel 3; Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- het verlenen van managementdiensten en bedrijfsadviezen, het verlenen van diensten op financieel gebied  daaronder begrepen het financieren, het aangaan en verstrekken van geldleningen en het

instaan voor schulden alles ten behoeve van gelieerde ondernemingen.

Op de laatste blz. van j_uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

28 -02- 2013

GRIFF1 eeHTBANK vi1ri

..~, , ,



- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van en het makelen in onroerende goederen evenals alle werkdanige onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing.

- het aanhouden van deelnemingen in vennootschappen en het deelnemen aan besturen van

vennootschappen, het opnemen van mandaten in vennootschappen, met inbegrip dit van vereffenaar.

- klein  en groothandel (met inbegrip van plaatsing) van buiten  en binnenschrijnwerk van hout, kunststof, metaal of andere materialen (inclusief veranda, carports,..)

-algemene schrijnwerkerij

- alle las -- en constructiewerken

- glazenmaker in de meest brede zin van het woord

- aan -- en verkoop, huur en verhuring, aanpassing en herstelling van machines en toebehoren, of in het algemeen van roerende goederen, in de meeste brede zin van het woord.

- het uitvoeren van kàrwelwerken-

- het uitoefenen van tussenpersoon in de handel

Verder is de vennootschap gerechtigd, zowel in België als in het buitenland, alle industriële, handels ,financiële,roerende en onroerende handelingen te verrichten

Zij mag daarenboven rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van andere vennootschappen, borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, enkel aan daaraan verbonden vennootschappen en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de statutenwijziging dd. 26/02/2013

2) gecoördineerde statuten dd. 26/02/2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 13.02.2013 13033-0059-009
27/12/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- lIflhlU I II Illul VIII

behouden aan het Belgisch +11196A56w

Staatsblad





Onc4erraemingsnr LI" I .~ ~ 6 3z-1,

Benaming : De Ryck Industrdes

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Werftsesteenweg 68

2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vôôr Meester Kathleen PEETERS, notaris te Heist-op-den-Berg (Itegem) op 12 december 2011, dat :

1) De heer DE RYCK Gerd, ongehuwd, geboren te Lier op tien april negentienhonderddrieënzeventig, wonend te 2220 Helst-op-den-Berg, Werftsesteenweg 68.

2) Mevrouw EVERAERTS Sofie ongehuwd, geboren te Leuven op vijfentwintig december negentienhonderdzevenenzeventig, wonend te 2220 Heist-op-den-Berg, Werftsesteenweg 68.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht waarvan de statuten onder meer het volgende inhouden :

- NAAM : Haar naam luidt: "De Ryck Industries".

- ZETEL : te 2220 Heist-op-den-Berg, Werftsesteenweg 68.

- DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel van het uittreksel van de oprichtingsakte.

- DOEL : De vennootschap heeft tot doel

het verlenen van managementdiensten en bedrijfsadviezen, het verlenen van diensten op financieel gebied  daaronder begrepen het financieren, het aangaan en verstrekken van geldleningen en het instaan voor schulden alles ten behoeve van gelieerde ondernemingen

het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, renoveren, verkavelen, huren en verhuren, doen bouwen of doen verbouwen, de promotie van en het makelen in onroerende goederen evenals alle werkdanige onroerende transacties in de meest brede zin met inbegrip van onroerende leasing

het aanhouden van deelnemingen in vennootschappen en het deelnemen aan besturen van vennootschappen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met/deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken

Het bestuur is bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren.

- KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00). Het is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten esnzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

1 3 -12- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANpwj MECHELEN

mod 2.1

van nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal en werd volstort voor een bedrag van vijfduizend achthonderdnegentig euro (¬ 5.890,00) door de heer DE RYCK Gerd, voornoemd, en voor een bedrag van driehonderdentien euro (¬ 310,00) door mevrouw EVERARTS Sofie, voornoemd. Notaris Peeters bevestigt dat een attest afgeleverd werd door KBC Bank op 9 december 2001, waarin deze financiële instelling attesteert dat gemeld bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

- BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING :

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan een of meer zaakvoerders, vennoten of niet, te benoemen door de algemene vergadering die de duur van het mandaat bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder afzonderlijk zal de vennootschap kunnen vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

- WINSTVERDELING : De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Omtrent de bestemming van de winst beslist de jaarvergadering, op voorstel van de zaakvoerder. Geen winstuitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

- VERDELING BIJ VEREFFENING : Het maatschappelijk vermogen zal eerst dienen ter vereffening van de schulden en lasten van de vennootschap en ter betaling van de kosten van de vereffening. Het saldo zal evenredig verdeeld worden onder de aandelen, rekening houdende met de daarop verrichte stortingen. Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap heeft ingebracht.

- ALGEMENE VERGADERING: De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand december van elk jaar, om zeventien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

- BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 juni en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank, en eindigt op 30 juni 2012.

- BENOEMINGEN : Het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één. Wordt benoemd tot niet statutaire zaakvoerder :

De heer DE RYCK Gerd, geboren te Lier op tien april negentienhonderddrieënzeventig (rijksregisternummer 73.04.10-057.40), wonend te 2220 Heist-op-den-Berg, Werftsesteenweg 68.

Hij verklaart zijn mandaat te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een maatregel of beslissing die zich daartegen verzet.

De opdracht van de zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur en is onbezoldigd.

op de laatsas blz van Larít 6 vermetden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzi; " !an de persoro)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegen aardiger

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.+

Voor-betiouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/12/2011- Annexes du Moniteur belge

mal 2.1

- COMMISSARIS : Uit te goeder trouw verrichte schattingen, vastgelegd in het financieel plan blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar zal voeldoen aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd.

- VOLMACHT : Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Ryck met zetel te 2222 Heist-op-den-Berg (Itegem), Schoolstraat 19 teneinde het nodige te doen voor de inschrijving van de vennootschap en alle latere wijzigingen en schrapping in het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, en de eventuele inschrijving als belastingplichtige bij het Bestuur van de Belastingen over de Toegevoegde Waarde en de Federale overheidsdienst Financiën.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend Notaris Kathleen PEETERS.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{ojn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/07/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NPtQELEG D

2 4 '00R 2015  _ l

:

_, DEL t

.-i`" i -1 giu &

i:. -~~iA>i~r~fr^ïfr~fié7~1vsit i.i~41~

f4l`, Í YYLI"{I' L^iY, éiíQ. 14

Ondernemingsnr : 0841376.391

Benaming

(voluit) : De Ryck Industries

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Werftsesteenweg 68 te 2220 Heïst-op-den-Berg

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging dd. 19/06/2015

Uit een akte ontvangen door Meester Benedikt CUYPERS, geassocieerd notaris te Heist-op-den-Berg,,

ondergetekend, op 19 juni 2015,

Blijkt er dat de buitengewone algemene vergadering gehouden werd van de aandeelhouders van de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Ryck Industries, met zetel te 2220 Heist-op-den-

Berg, Werftsesteenweg 68, met ondernemingsnummer 0841.776.391, RPR Mechelen en met BTW nummer

BE841.776.391, opgericht bij akte verleden voor Meester Peeters Kathleen te Helst-op-den-Berg (Itegem) op 12i

december 2011, waarvan de statuten werden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27

december 2011 onder nummer 11194454 en waarvan het doel gewijzigd werd bij akte verleden voor notaris,

Marc Cuypers te Heiat-op-den-Berg op 26 februari 2013, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad;

van 12 maart 2013 onder nummer 13041351, waarin volgende beslissingen genomen werden:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het boekjaar te wijzigen, te weten van 1

april tot 31 maart.

Het lopende boekjaar van de vennootschap, ingegaan op 1 juli 2014, wordt verlengd en zal eindigen op 31

maart 2016.

TWEEDE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de datum van de algemene vergadering te wijzigen naar de eerste vrijdag;

van de maand september om 9:00 uur.

DERDE BESLUIT

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de statuten aan te passen aan de

genomen beslissingen en artikels 15 en 19 te schrappen en te vervangen als volgt:

Artikel 15; ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse vergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand september van elk jaar, om 9

uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder kan buitengewone of bijzondere algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het belang

van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

ARTIKEL 19: BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgend jaar.

Deze beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

Daar niets meer op de agenda voorkomt, wordt de vergadering gesloten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(Getekend: Benedikt Cuypers, Notaris)

1111111

111111i11111.11111,1,1g1

Tegelijk hiermede neergelegd :

1) expeditie van de akte van statutenwijziging dd. 19/06/2015

2) gecotirdineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 02.09.2016, NGL 28.10.2016 16664-0214-015

Coordonnées
DE RYCK INDUSTRIES

Adresse
WERFSESTEENWEG 68 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande