DE VERZEKERINGSADVISEURS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VERZEKERINGSADVISEURS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.710.932

Publication

10/01/2014
ÿþr : r":" ' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

ikle;;r(%'t,lzuf ter ^"iffi^ ,.»., ~ ~>.~íÎ~iL~f~l?bQb3R VqVau~ii~i~,~ û:::Lf lt7 i"rr~r~0" ~!~p

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

IiiJi'IUhIlli~umu~u~~~~iM

*19011 66*

ondememingsnr : OS4 3_ 4 '9 32_

Benaming

Voluit: DE VERZEKERINGSADVISEURS

Verkort

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hovestraat 35, 2650 Edegem

Voorwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor Luc Bracke, notaris met standplaats te Brecht, deelgemeente Sint-Job-in=t-Goor, op twintig december tweeduizend dertien, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht, waarvan de bekend te maken gegevens luiden als volgt: Rechtsvorm  Naam -:besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE VERZEKERINGSADVISEURS

Zetel -: 2650 Edegem, Hovestraat 35

Duur -: onbepaald te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffe van de rechtbank van koophandel

Oprichters -: 1. de heer FIERENS Frank Erik Marthe Maria, geboren te Schoten op 23 mei 1958, echtgenoot van mevrouw Peiten Nicole Rosalie Camelia, wonende te 2650 Edegem, Boniverlei 55.

2. de heer VOS Dirk Maria Jozef, geboren te Mol op 30 mei 1971, echtgenoot van mevrouw Van Hove Kim, wonende te 2160 Wommelgem, Terhagelaan 56.

Maatschappelijk kapitaal -- Samenstelling  Volstort kapitaal - VIERHONDERD EN ELFDUIZEND VIERHONDERDVIJFTIEN EURO (411.415,00 EUR) verdeeld in tweehonderd (200) aandelen op naam zonder nominale waarde, volledig volstort.

Inbreng in natura:

1. de heer FIERENS Frank, voornoemd sub 1, verklaart inbreng te doen in de vennootschap van 1.146 (duizend honderd zesenveertig) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verzekeringsadvies Fierens & Vos", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0456.454.680, met een waarde van zeshonderd dertienduizend honderd en tien euro (613.110,00 ¬ ) waarvoor hem honderd en twee (102) aandelen worden toegekend ALSMEDE een vergoeding in schuldvordering ten bedrage van vierhonderd en zesduizend zeshonderd euro (406.600,00 ¬ )a

2. de heer VOS Dirk, voornoemd sub 2, verklaart inbreng te doen in de vennootschap van 383 (driehonderd drieëntachtig) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Verzekeringsadvies Fierens & Vos", ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen onder nummer 0456.454.680, met een waarde van tweehonderd en vierduizend negenhonderd en vijf euro (204.905,00 ¬ ) waarvoor hem achtennegentig (98) aandelen worden toegekend.

Voormelde inbrengen in natura worden nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA "VMB Bedrijfsrevisoren cvba', gevestigd te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, alhier vertegenwoordigd door de heer Tom Van Cleef, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"De inbreng in natura tot oprichting van de vennootschap DE VERZEKERINGSADVISEURS bvba bestaat uit alle aandelen van Verzekeringsadvies Fierens & Vos bvba ter waarde van ¬ 818.015, 00.

r"e..31 QEC 2f113

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methodes van waardering redelijk en niet arbitrair zijn;

- de waardebepaling waartoe deze methodes van waardering leiden mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

De heren Frank Fierens en Dirk Vos zullen voor een bedrag van ¬ 411.415,00 vergoed worden met de creatie van 200 aandelen (respectievelijk 102 aandelen voor Frank Fierons en 98 aandelen voor Dirk Vos) in de nieuw op te richten vennootschap DE

VERZEKERINGSADVISEURS bvba. Verder wordt er een schuldvordering in rekening courant gegeven aan Frank Fierens ter waarde van ¬ 406.600,00.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting, de waarde van de inbreng of van de als tegenprestatie toegekende vergoeding of, met andere woorden, dat ons verslag geen

"airness opinion" of waardebeoordeling is.

Antwerpen, 16 december 2013

De bedrijfsrevisor, (gehandtekend) VMB Bedrijfsrevisoren cvba, vertegenwoordigd door Tom Van Cleef."

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters op zestien december tweeduizend dertien ook een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Begin en einde boekjaar - van een januari tot eenendertig december. De oprichters beslissen het eerste boekjaar te laten lopen vanaf de datum waarop onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om het te laten eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

Reserves - Het batig overschot van de balans, na aftrek van de algemene en uitbatingskosten, evenals van de noodzakelijke provisies en afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap. Op deze winst wordt vijf procent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Winstverdeling - De algemene vergadering besluit op voorstel van de zaakvoerder(s) over de bestemming van het saldo. De algemene vergadering kan beslissen dat voormeld overblijvend saldo geheel of gedeeltelijk, zal toegekend worden als tantièmes aan de zaakvoerder(s), zal aangewend worden voor een buitengewoon reservefonds of een provisiefonds, als dividend zal uitbetaald worden ofwel op het nieuw boekjaar zal overgedragen worden. De betaling van dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de zaakvoerder(s) wordt aangeduid. Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Verdeling vereffeningsaldo  Na aanzuivering van alle vereffeningskosten, schulden en lasten van de vennootschap, zal het netto-actief vooreerst aangewend worden tot terugbetaling van de op de aandelen gestorte bedragen. Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld, bij gelijke delen, voor zover ze allen dezelfde nominale waarde bezitten.

of'

1,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zaakvoerders  Vertegenwoordigingsmaoht - De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering. Onverminderd bijzondere delegatie verleend door de zaakvoerder, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte als eiser of verweerder. Tot gewone zaakvoerders worden benoemd voor onbepaalde duur: 1) de heer Fierens Frank, voormeld, 2) de heer Vos Dirk, voormeld en 3) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Verzekeringsadvies Fierens & Vos, met zetel te 2650 Edegem, Hovestraat 35, rechtspersonenregister te Antwerpen nummer 0456.454.680, Bij

besluit van het bestuursorgaan van voormelde vennootschap gedateerd 19 december 2013 werd de heer Frank FIERENS, voornoemd, aangeduid om in naam en voor rekening van voormelde vennootschap de opdracht van zaakvoerder in deze vennootschap uit te oefenen. Het mandaat is onbezoldigd. De vennootschap kan maar verbonden worden door de zaakvoerder(s) vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen; tot aan deze datum treden de oprichters namens de vennootschap op. Commissarissen - geen

Doel - De vennootschap heeft tot doel:

-Het aanhouden van aandelenparticipaties in een vennootschap (met ais doel de uitbating van een KBC-verzekeringsagentschap);

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, commerciële en industriële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Elke wijziging van het doel dient vooraf ter goedkeuring aan KBC Verzekeringen te worden voorgelegd.

Plaats, dag en uur jaarvergadering - de derde dinsdag van de maand mei om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald, voor de eerste maal in tweeduizend vijftien. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Voorwaarden uitoefening stemrecht - Het stemrecht verbonden aan aandelen waarvan .de eisbare en opgeëiste volstorting niet werden verricht, wordt geschorst. Iedere vennoot mag zich bij schriftelijke volmacht laten vertegenwoordigen door een andere stemgerechtigde vennoot. Rechtspersonen en onbekwamen mogen slechts worden vertegenwoordigd door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers, onverminderd voorafgaande bepaling.

Volmacht Worden aangesteld om alle formaliteiten van inschrijving, wijziging of schrapping van inschrijving bij de kruispuntbank der ondernemingen, het ondememingsloket, de registratiecommissie aannemers, de directe belastingen, douane en accijnzen en de BTW te vervullen en daartoe aile nodige verklaringen af te leggen, kosten te betalen en alle noodzakelijke documenten te ondertekenen: Vereycken & Vereycken Accounting BVBA, Veldkant 2 Kontich.

Worden er meerdere volmachtdragers aangesteld, hebben ze de macht elk afzonderlijk te handelen.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL" ---

notaris Luc Bracke

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift, verslag van de bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de oprichters.

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 05.08.2016, NGL 05.08.2016 16400-0113-014

Coordonnées
DE VERZEKERINGSADVISEURS

Adresse
HOVESTRAAT 35 2650 EDEGEM

Code postal : 2650
Localité : EDEGEM
Commune : EDEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande