DE VLIEGENDE GEIT

Association sans but lucratif


Dénomination : DE VLIEGENDE GEIT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 461.854.018

Publication

10/01/2014
ÿþ ft.i~~~;.4 IH~ MOQ' 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Voo behou

aan t Beigi; Staats

NEERGELEr.~0

3 i -12- 2013

GRIFFIE RECHTBANK van

i

KOOPHAND'afte MECI-lE,_ECJ



Ondernemingsnr : 461.854.018

Benaming

(voluit) : VZW DE VLIEGENDE GEIT

11111111111111911111,1011111

~

(verkort) :

Rechtsvorm : VZVV

Zetel : EKSTERLAAN 7 2880 BORENM

Onderwerp akte ; ONTBINDING VZW

Algemene vergadering dd 07.12.13

Punt 3.: VZW statutair

De verdere werking en voortbestaan van de vzw worden in vraag gesteld en bespreekbaar gemaakt. Aangezien in een open gesprek heel duidelijk de stopzetting van de werking en de vzw tot uiting kwam heeft de voorzitter dit gegeven ter stemming voorgelegd aan de algemene vergadering. Het besluit tot vrijwillige ontbinding van de vzw was unaniem.

De voorzitter had als voorbereiding reeds informatief een schema uitgewerkt om bij eventuele ontbinding (te beslissen door de algemene vergadering) de tegoeden a rato te verdelen onder de nog actieve ledenverenigingen_ Als criteria stelt men de aanwezigheid voor op de diverse vergaderingen en dit vanaf de oprichting van de vzw, De leden van de Raad van Bestuur hebben elk dit schema, inclusief criteria m.b.t. verdeelsleutel, gecontroleerd en goedgekeurd

Als vereffenaar van de tegoeden werd de penningmeester Bernie Ham, wonende te Bornem Branst Bovenstraat 118 aangeduid. Zij zal instaan voor de verdeling van het saldo, minus de nog voorziene kosten, aan de desbetreffende ledenverenigingen.

De opmaak van de financiele rekening 2013 werd besproken, rekening houdende met de opgevraagde gegevens zoals bankkosten, huur vergaderzaal en publicatie Belgisch Staatsblad,.en eveneens goedgekeurd.

Bij deze kunnen we stellen dat de vzw schuldenvrij is : activa saldo EUR 0 en passiva saldo EUR 0, Een ondertekende akte tot vereffening en betalingsbewijs m.b.t. publicatie Belgisch Staatsblad in bijlage.

Alle afschriften en documenten inclusief de boekhouding zijn gedurende de volgende vijf jaar ter inzage bij de maatschappelijke zetel Eksterlaan 7 te 2880 Bomem Branst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE VLIEGENDE GEIT

Adresse
EKSTERLAAN 7 2880 BORNEM

Code postal : 2880
Localité : BORNEM
Commune : BORNEM
Province : Anvers
Région : Région flamande