DE WITTE FENIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WITTE FENIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.769.562

Publication

04/12/2012
ÿþII1( li11 lih1 lul 11(11 111 III 11(1 I1 (IIi

*iaiss~a4"

Mod Word 11.t

fJeergelegd ter griffie van 49 PreifIad van Koophandel to AnraerpelrA e,7

Griffie 2 3 114V. 2U12

st

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) : DE WITTE FENIX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Esmoreitlaan 5 bus 75, 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging Maatschappelijke Zetel

De zaakvoerder beslist am vanaf 1 november 2012 de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar het adres : Emiel Verellenlaan 1 bus 2, 2990 Wuustwezel

Gerda Van Den Bergh

Zaakvoerder

0841.769.562

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/12/2011
ÿþ, mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie - na neerlegging ter griffie van de akte

r"

Neergelegd ter griffie raa de Rechtbank

van Koophandel le AntWerpen, pp

1 3 DEC. 2011

O S4 1° 769 . 562

DE WITTE FENIX

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

l:i inr:ieim 1é.'n'ingS;" . ~~'~P á" ¢'.!l;y $vc: ~i:;

ivL'ritCrtr :

i,er'"

.-IYSvorfT: :

Ii IIUIIHIIU IIIU 111 A

*iiisa9so"

Zet&: Esmoreitlaan 5 bus 75

(volledig adres; 2050 Antwerpen

~y : OPRICHTING

Uittreksel afgeleverd vôôr registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen, op 12 december 2011, dat:

1. Rechtsvorm - naam: handelsvennootschap die de rechtsvorm aanneemt van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als naam: "DE WITTE FENIX".

2. Zetel: Antwerpen, Esmoreitlaan 5 bus 75.

3. Oprichters:

1. De heer LIJCOPS Jurgen, geboren te Tongeren op 9 juni 1975, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 5 bus 75.

2. Mevrouw VAN DEN BERGH Gerda Maria, geboren te Essen op 6 november 1970, wonende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 5 bus 75.

4. Kapitaal: 18.600,00 euro.

5. Gestorte bedrag: 6.200,00 euro.

6. Nog niet volgestorte inbrengen: 12.400,00 euro.

- Sub 1: 6.200,00 euro;

- sub 2: 6.200,00 euro.

7. Samenstelling: in geld.

8. Boekiaar: begint op 1 april en eindigt op 31 maart. Het eerste boekjaar eindigt op 31 maart 2013.

9. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van een gelijk recht voor elk aandeel.

10. Verdeling vereffeningsaldo: Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling van het overschot na vereffening rekening houdend met hun volstorting.

11. Externe vertegenwoordiging: ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen.

Het bestuur mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen.

12. Niet-statutaire zaakvoerder: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar: mevrouw VAN DEN BERGH Gerda, voornoemd.

13. Commissarissen: geen.

14. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, omvattende

onder meer:

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere snelbuffetten, snackbars, sandwichbars,

hamburgerrestaurants, frietkramen, hotdogstalletjes, croissanteries, crêperies, warmwafelkramen, tearooms, ijssalons, cafetaria's, pizzeria's, pitabars, drive-in restaurants, met inbegrip van verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden worden, alsook verkoop via telefoon, fax en/of internet van eetwaren en dranken die worden afgehaald of die worden thuisbezorgd;

Op de laatste blz. var. Luik B vermeide- ' cri?c : KF.a. m en hoeaaniaheic+ van rie ins:rusr.ente:erinF netzij van de perso(o)n(en)

rs,oeàd cE racrtenfr-^_~ ;Gi, áznzier. var, eeraer te vertepenvroordiger Vercia : t.san" er. nGnri:etteninc

mod 11.1

- het uitbaten en inrichten, van één of meerdere restaurants en drankgelegenheden in het algemeen waaronder onder meer restaurants van het traditionele type, spijshuizen, snackbars en fast food-zaken, verbruikerssalons, tearooms, milkbars, cafés, bars, nachtclubs, bodega's en tavernen evenals alle drankgelegenheden allerhande al dan niet reet alcoholhoudende dranken en sterke dranken, bierhallen, wijnbars, feestzalen, kortom alle activiteiten in de horecasector en het horecabedrijf in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van de verkoop van tabaks- en rookwaren, zichtkaarten, suikergoedwaren, belegde broodjes, snoepgoed, parfumerieartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen, souvenirs en folkloreartikelen evenals luxeartikelen;

- de groot- en kleinhandel in, de aan- en verkoop, de im- en export, het in huur nemen en verhuren, de herstelling, het onderhoud, de installatie en de uitbating van alle horecatoestellen, uitrusting en toebehoren evenals van alle automatische ontspannings- en amusementsspelen, toestellen en toebehoren;

- het organiseren van allerhande feesten, al dan niet buitenshuis, banketten, barbecues en alle andere

activiteiten die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden;

- het ter beschikking stellen van allerhande ruimten;

- catering, uitzendkoks en verzorgen van feesten en recepties, alle traiteursdiensten, met inbegrip van de bereiding van voeding en dienstverzorging, en aanverwante activiteiten zoals het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels en alle toebehoren;

- de in- en uitvoer van en de groot- en kleinhandel in alle voedingswaren;

- de im- en export van, de groot- en kleinhandel in en de handelsbemiddeling in dranken, zowel alcoholische als andere dranken, in het bijzonder wijnen, inclusief het bottelen, het mengen en het zuiveren van in bulk aangekochte wijn zonder transformatie, evenals het opstellen en invullen van wijnkelders en wijnkaarten;

- consultancy aan alle mogelijke horecabedrijven en anderen in de meest ruime zin, waaronder onder meer het begeleiden van en het adviseren van derden bij het inrichten en het uitbaten van horeca- en aanverwante bedrijven;

- algemene vorming en opleiding van het personeel, waaronder onder meer het aanbieden van cursussen, commerciële training en assertiviteitstraining;

- reportage van drank- en eetgebeuren in binnen- en buitenland en het verzorgen van opnames, filmreportages en radiopresentaties, alsook het opstellen van redactionele stukken.

2. Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations, communicatie, markt- en opinieonderzoek, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen.

Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

Studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels- of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen.

Markt- en opinieonderzoekbureau in het algemeen waaronder onder meer het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en de koopgewoonten, alsook statistische analyses van de resultaten van het onderzoek met het oog op de verkoop, de bevordering van de verkoop en ontwikkeling van nieuwe producten.

Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, im- en export, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

De uitbating van een sportconsultancybureau in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer studie en onderzoek, organisatie, bijstand en adviesverlening op het vlak van onder meer maar niet uitsluitend professioneel sportmanagement, opleiding, training, coaching, educatieve uitgaven, leiderschapsstijlen, teamcohesie, emotie- en communicatiemanagement, sportpsychologie en voedingsleer, waarbij voorgaande opsomming exemplatief en niet limitatief bedoeld is;

Het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp inzake alle activiteiten in de sportsector en onder meer op het gebied van administratie, management, juridische, financiële, economische of sociale aangelegenheden;

3. Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen bij middel van alle . mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Iedere onderwijsondersteunende dienstverlening, in het bijzonder de educatieve activiteiten die verband houden met de menselijke gezondheidszorg in de meest uitgebreide zin van het woord en die niet gereglementeerd zijn.

4. De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de in- en uitvoer van, evenals de promotie op enigerlei wijze van gezondheidsondersteunende producten, waaronder onder meer alle toiletartikelen, drogisterijartikelen, parfumerieartikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, verzorgingsproducten,

Op be watste biz. var. B warm oe'.: i ac:o : ftiiaUm er. naedar.igr:e!d var de instrjmer.terende notai_ .et?ij var ce nerso(c)nien;

bevoegd de recntspe-saon Ter aanzien van derder te vertegenwoordigen

1le z'ar : daar- en handteienin.

motl 11.1

zeep- en badproducten, biologische voedingsmiddelen, alsook dieetproducten en al wat kan worden gecatalogeerd onder gezonde voeding, deze opsomming exemplatief en niet limitatief zijnde.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom ais in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of van die aard zijn dit te begunstigen.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

15. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de vierde vrijdag van de maand augustus om twintig uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is . op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap. De eerste wordt gehouden in het jaar 2013.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht.

16. Volmachten: Nihil.

17. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTES.

18. Biizondere volmacht: Er werd aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vanherck Accountancy", rechtspersonenregister Antwerpen 0832.330.571, met zetel te 2950 Kapellen, Bergstraat 66, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsioketten teneinde daar aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

r r " 'p ~

.1 " Voor-

i á~2:zosada:l . a;w.n Bsi;isch

Op ce laatste biz ver vsrmeicer : Roc`:a : ivaam en haeéanighe#ó van de insti.rner.terende natans. .ean ce perso(o)n(en)

bevoegd oe rechtspersoon ten sanz'.en ven derjer tE dertagerwocrd:aer

Verso : RGarr, en hFndte:ie/inç.

16/03/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/03/2015 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0841.769.562

Benaming

(voluit) : DE WITTE FENIX

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Esmoreitlaan 5 bus 75, 2050 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Verslag van de bijzonder vergadering dd 26/02/2015

De Bijzondere Algemene vergadering heeft plaats op de maatschappelijke zetel om 17:00u en wordt geopend onder voorzitterschap van Mevrouw Van Den Bergh Gerda.

De agenda bestaat uit het volgende punt:

-Benoeming zaakvoerder

- Rondvraag

De voorzitster stelt vast dat het kapitaal volledig vertegenwoordigd is zodat en de vergadering geldig kan beslissen.

Met eenparigheid van stemmen wordt mevrouw Bastiaensens Tania wonende te 2990 Wuustwezel, Emiel Verellenlaan 1 bus 2 benoemd als zaakvoerster met ingang van 9 maart 2015.

Waar mandaat is onbezoldigd

Gezien er geen andere punten te behandelen zijn wordt de vergadering gesloten om 17u30

Echt Verklaard,

Wuustwezel 26/02/2015



Mod WcQ111,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Res hthank Iran Fccpi'3ndc1 Antweroen

a 4 UT 2015

afdeling Antwerpen

Griffie

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 30.09.2015 15623-0583-008

Coordonnées
DE WITTE FENIX

Adresse
EMIEL VERELLENLAAN 1, BUS 2 2990 WUUSTWEZEL

Code postal : 2990
Localité : WUUSTWEZEL
Commune : WUUSTWEZEL
Province : Anvers
Région : Région flamande