DEAUTY BE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEAUTY BE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.904.457

Publication

16/04/2015
ÿþ [Wb Mod Waal 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15055291*

i Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : DEAUTY BE

Rechtbank van koophandel

Antwerpen

0 3 APR. 2015

afdeling Antwerpen

(Zrif je

(ift

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Camille Huysmanslaan, 59 te 2020 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

OPRICHTING.

xx 0000c

Er blijkt uit een akte opgemaakt door Meester Anne RUTTEN, notaris te Sint-Gillis-Brussel, op twee april

tweeduizend vijftien, wat volgt

mcooc

Is Verschenen:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2DISCOVER" (ondernemingsnummer 0847.048.639), waarvan de zetel gevestigd is te 1060 Brussel, Koninglaan, 52, hier vertegenwoordigd door twee zaakvoerders te weten:

1) de heer Amos Susskind (nationaal nummer: 800311-283.21), wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, avenue des Crocus, 4, 26, en

2) de heer Tom Van de Putte (nationaal nummer: 740403-175.56), wonende te 9900 Eeklo, Boelare, 45.

Welke comparant, na ons een financieel plan overhandigd te hebben, overeenkomstig; artikel 215 van het Wetboek van Vennootschappen, waarin hij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt, en na ons, verklaard te hebben dat hij de enige vennoot niet is van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, ons verzocht heeft bij deze akte de statuten op te maken van een eenpersoonsbesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die hij verklaart als volgt te hebben vastgesteld :

Artikel 1 :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam ervan luidt "DEAUTY BE'.

Artikel 2 :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2020 Antwerpen, Camille Huysmanslaan, 59.

Hij kan, bij eenvoudige beslissing van het bestuur naar ieder andere plaats in België worden overgebracht.

Iedere verandering van de zetel wordt, door toedoen van het bestuur, in de bijlage tot, het Belgisch Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel 3

De maatschappij heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met derden, elke activiteit die betrekking heeft op:

1. De creatie en de ontwikkeling van internet/websites en aanverwante activiteiten;

.2._De activiteiten op_hef_v_lak van. "networking".en~Lobbying_in de_ruimste betekenis,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

4' Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge 43, Alle studies  inclusief marktstudies  en publicaties, zowel op papier als via elektronische weg of elke andere informatiedrager;

V 4. Alle service- en verkoopsprestaties van producten via internetpiatformen, E-Commerce of via andere distributienetwerken.

Deze heeft meer bepaald maar niet uitsluitend als activiteit de verkoop van uiteenlopende marketing- en communicatiediensten, de productie en de verkoop van marktstudies, de productie en de verkoop van producten, de organisatie van evenementen.

De aankoop, de verkoop, de commerciële representatie, de invoer, de uitvoer, het onderhoud en de installatie van computermateriaal (computers, communicatie- en telecommunicatiemateriaal, software enz.) in de ruime betekenis, de ontwerp-, ontwikkelings- en uitvoeringswerken van computersoftware evenals alle programmerings-, advies-, audit-, service- en bijstandsverrichtingen in dit verband.

5. De aankoop, het beheer en de exploitatie van alle intellectuele rechten, patenten en licenties. De maatschappij mag in het algemeen in België of in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk voorwerp of die van die aard zijn dat ze de uitvoering ervan bevorderen of ontwikkelen.

Artikel 4 :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, met ingang van de dag van de oprichting,

Artikel 5 :

Het maatschappelijk kapitaal, vastgesteld op vijftigduizend (¬ 50.000,00) euro, is vertegenwoordigd door duizend aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

INBRENGEN 1N NATURA.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "2DISCOVER" verklaart inbreng te doen in de thans opgerichte vennootschap, die aanvaardt, van de hierna volgende goederen :

De inbreng in natura bestaat in het bijzonder uit volgende componenten

- immateriële activa :

o het merk DEAUTY

o de « klanten » gegevensbank

o lopende overeenkomsten met het clienteel

- materiële activa bestaande uit exploitatiematerieel (computers en telefoontoestellen)

Het merk DEAUTY

Het merk « DEAUTY », alsook de figuratieve voorstelling van het merk, werden op datum van 8 augustus 2012 geregistreerd onder het nummer 0924499 door de BVBA « 2D1SCOVER » bij het Benelux Bureau voor het Intellectueel Eigendom te Den Haag.

De « klanten » gegevensbank

De gegevensbank bestaat uit een lijst van actieve klanten, oude klanten en prospecten (heden nog geen klant) ontstaan als gevolg van de verkoop van cosmetica producten dewelke aanving in juli 2012, zijnde de oprichtingsdatum van de BVBA « 2DISCOVER ». Deze gegevensbank wordt heden uitgebaat door de BVBA « 2DISCOVER ». Zij leidde tot een omzet van 519 KEUR in 2014 en een omzet van 603 KEUR in 2012/2013 (boekjaar van 18 maanden).

De lopende overeenkomsten met het clienteel

De getekende klantenovereenkomsten sinds de oprichting van de BVBA « 2DISCOVER » tot op datum van de inbreng in natura waarover sprake In onderhavig verslag.

De overdracht van klantengegevensbank zal de tweede werkdag na de oprichting van BVBA « DEAUTY BE » geschieden. De lijst met de lopende klantenovereenkomsten zal dan ook worden overgemaakt. Met betrekking tot de klanten met dewelke een lopende overeenkomst bestaat, en waarvoor reeds vooruitbetalingen geschiedden, werd het bedrag op 23 KEUR geschat.

VOORWAARDEN.

De vennootschap verklaart voldoende kennis te hebben van dè ingebrachte goederen en er geen meer uitgebreide beschrijving van te vragen.

Ze zal er de eigendom en het genot van hebben van heden af.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

, VERKLARING.

De inbrengende vennootschap verklaart dat de ingebrachte goederen het voorwerp niet uitmaken van pandovereenkomst.

VERSLAG VAN DE BEDRIJFSREVISOR,

Mevrouw Pascale TYTGAT (BST Bedrijfsrevisoren), bedrijfsrevisor aangewezen overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft verslag uitgebracht over de hiervoor beschreven inbrengen, verslag waarvan de conclusies als volgt luiden

"Uit de vastgestelde feiten en de hiervoor uiteengezette overwegingen volgt dat

1. wij overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen en de controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, een controle hebben verricht op de inbreng in natura die de BVBA « 2DIS COVER » wenst uit te voeren in de op te richten BVBA « DEAUTY BE »;

2.de beschrijving van deze inbreng in nature, te weten de hierboven vermelde immateriële en materiële activa ten belope van vijftig duizend (50.000) euro, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duideljkheid;

3.de oprichters, in samenspraak met de inbrengers, belast zijn met de waardering van de inbreng en dat onze controlewerkzaamheden hebben uitgewezen dat de weerhouden waarderingsmethoden gepast en voorzichtig zijn en dat ze bedrijfseconomisch verantwoord zijn; 4. de waarde waartoe deze waarderingsmethoden leiden, te weten 50.000 EUR, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de 1.000 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die zullen worden uitgegeven naar aanleiding van de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « DEAUTY BE »;

5.in ruil voor de voormelde voorgestelde inbreng in natura duizend (1.000) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, zullen worden gecreëerd. Deze aandelen zullen allen worden toegekend aan de BVBA « 2DISCO VER »;

6. wij u er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat om een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting;

7. we de formele bevestiging van het akkoord vanwege de kredietverstrekker BNP Panbas Forfis met betrekking tot de overdracht van het merk « Deauty » aan de op te richten BVBA « DEAUTYBE» dienen te verkrijgen."

ln haar verslag, waarvan sprake hiervoor, ondertekend op éénendertig maart tweeduizend vijftien, stelt de bedrijfsrevisor, mevrouw Pascale Tytgat, dat "vandaag dienen we nog de formele bevestiging van het akkoord vanwege de kredietverstrekker BNP Paribas Forfis met betrekking tot de overdracht van het merk "Deauty" aan de op te richten BVBA "DEAUTY BE" te verkrijgen".

Ondertussen heeft de oprichter de bevestiging ontvangen van BNP Paribas Fortis, volgens dewelke "jsjur bases de ces informations (...), je vous confirme que l'opération détaillée ci-dessous ne nous pose pas de problème » (vrije vertaling : « op basis van deze informatie (...), bevestig ik u dat de hieronder uiteengezette operatie, voor ons geen probleem stelt »

ln een bijzonder verslag hebben de oprichters uiteengezet waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Vermelde verslagen blijven hieraan gehecht na door ons, notaris, "ne varietur" ondertekend te zijn geweest.

VERGOEDING,

Ter vergoeding van voormelde inbrengen wordt er aan de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid "2DISCOVER" die aanvaardt, duizend (1000)

volgestorte aandelen van de vennootschap toegekend.

Artikel 6:

Het maatschappelijk kapitaal mag in één of meermalen worden verhoogd of

verminderd, bij beslissing van de enige vennoot.

Artikel 7 :

De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in een ten zetel gehouden register.

De aandelen mogen worden vertegenwoordigd door een certificaat op naam van de

houder, die uit een soucheboekje wordt genomen en door het bestuur is ondertekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

e

a De afstand of overdracht van aandelen wegens overlijden geschiedt overeenkomstig

de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8 :

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat een enkel persoon is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 9 :

Het bestuur wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerder(s) voor de ganse duur van de vennootschap.

Bij overlijden, ontslagneming of afzetting van de zaakvoerder wordt in zijn vervanging voorzien door de enige vennoot.

Artikel 10 :

Het bestuur mag bepaalde speciale volmachten opdragen aan alle mandatarissen naar zijn keuze.

Artikel 11 :

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 12 :

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 13 :

Zolang de vennootschap, voor het laatste afgesloten boekjaar, aan de criteria voldoet vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, is zij niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen en heeft ieder aandeelhouder de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

Wanneer de vennootschap één of meerdere commissarissen aanstelt of moet aanstellen, worden deze gekozen door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zij voeren de titel van commissaris-revisor.

De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Het aantal en de bezoldiging van de commissarissen worden door de algemene vergadering der aandeelhouders vastgesteld. Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag dat bij de aanvang van hun opdracht wordt vastgesteld. Zij kan niet worden gewijzigd dan met instemming van partijen.

De functies van de uittredende commissarissen verstrijken onmiddellijk na de jaarvergadering.

De opdracht en de bevoegdheden van de commissarissen zijn die welke hun zijn toegewezen bij het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 14 :

De enige vennoot oefent de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een. voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd.

*. e

De jaarrekening is door de enige vennoot goedgekeurd op de tweede dinsdag van de maand juni om elf uur; is die dag een feestdag, dan wordt de vergadering verdaagd tot de volgende werkdag.

Artikel 15 :

Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en verstrijkt op éénendertig maart van het volgend jaar. Op die datum maakt het bestuur een inventaris op alsmede de jaarrekening overeenkomstig de wet.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd door toedoen van het bestuur op de "NATIONALE BANK VAN BELGIË" worden neergelegd.

Artikel 16 :

Het gunstig overschot van de resultatenrekening vormt de netto-winst.

Van deze winst wordt vooreerst een afneming van ten minste vijf procent gedaan om de wettelijke reserve te vormen. Die afneming houdt op verplicht te zijn wanneer de reserve het tiende deel van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de enige vennoot, die bepaalt welk gebruik ervan zal worden gemaakt.

Artikel 17:

De vennootschap kan te allen tijde bij beslissing van de enige vennoot worden ontbonden,

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de enige vennoot binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, in voorkomend geval, besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere maatregelen.

Artikel 18 :

Bij ontbinding van de vennootschap, ongeacht om welke reden en op welk ogenblik, wijst de enige vennoot de vereffenaar of vereffenaars aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 19 :

Na aanzuivering van alle schulden en lasten en van de vereffenings- of consignatiekosten die voor deze regelingen werd gedaan, wordt het netto-actief, in geld of in effecten, onder alle aandelen verdeeld.

Artikel 20 :

Wanneer, wegens om het even welke reden, de vennootschap meer dan één vennoot telt en tot op het ogenblik dat de vennootschap opnieuw slechts één vennoot telt, zullen de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de vennootschap die tenminste twee vennoten telt, van toepassing zijn, en de werking van de vennootschap alsook de aansprakelijkheid van de vennoten zullen overeenkomstig die bepalingen geregeld worden.

Artikel 21 :

Voor de uitvoering van deze statuten kiest ieder vennoot, zaakvoerder, commissaris en vereffenaar bij deze domicilie ten zetel van de vennootschap, waar hem alle mededelingen, aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen geldig kunnen worden gedaan, zonder andere verplichting voor de vennootschap dan deze documenten ter beschikking van de bestemmeling te houden.

Artikel 22 :

De enige vennoot wil zich volkomen schikken naar het Wetboek van Vennootschappen, en derhalve zullen de bepalingen van dit Wetboek waarvan niet op geoorloofde wijze bij deze statuten is afgeweken, beschouwd worden ais zijnde erin opgenomen, en de clausules die strijdig mochten zijn met de gebiedende bepalingen van die Wetboek worden al ongeschreven geacht.

Artikel 23

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op deze dag en eindigt op éénendertig maart tweeduizend zestien en de enige vennoot zal voor het eerst in tweeduizend zestien de jaarrekening goedkeuren.

De statuten aldus vastgesteld zijnde, heeft de enige vennoot beslist :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

9.

t

a. als zaakvoerder van de vennootschap te benoemen voor onbepaalde duur :

1) de heer Amos Susskind (nationaal nummer: 800311-283.21), wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, avenue des Crocus, 4, 26, en

2) de heer Tom Van de Putte (nationaal nummer: 740403-175.56), wonende te 9900 Eeklo, Boelare, 45.

b. alle machten te verlenen aan één zaakvoerder of aan de vennootschap "NATKA CONSULTING" vertegenwoordigd door Mevrouw Nathalie Calomme, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen in verband met de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie

OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennootschap neemt het geheel der verbintenissen en engagementen over aangegaan ;

door de verschijner oprichter, sinds één januari tweeduizend vijftien.

Tegelijk hiermee neergelegd een expeditie van de oprichtingsakte, een verslag van de oprichter en een

verslag van de bedrijfsrevisor.

Uittreksel afgegeven overeenkomstig artikel twee paragraaf vier van het Wetboek van Vennootschappen

met het oog op de neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel en het verkrijgen van de

juridische persoonlijkheid door de nieuwe vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Anne RUTTEN, Notaris,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 14.06.2016, NGL 31.08.2016 16537-0431-016

Coordonnées
DEAUTY BE

Adresse
CAMILLE HUYSMANSLAAN 59 2020 ANTWERPEN 2

Code postal : 2020
Localité : ANTWERPEN
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande