DEBOTRA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBOTRA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.997.495

Publication

07/01/2014
ÿþA

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

2 4 -12- 2013

GRIFFE KOOPHAN TBANK van te MECHELEN

Voor- 111111

behouden *14008142*

aan het

Belgisch

Staatsblac





Ondernemingsnr : 0541.997.495

Benaming (voluit) : DEBOTRA

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Putsesteenweg 2

2500 Lier

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging-wijziging statuten

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Evi Jansen te Wommelgem, vervangende haar ambtgenoot Lisbeth Michielsens, geassocieerd notaris te Wijnegem op 10 december 2013, ter registratie neergelegd, blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBOTRA", met zetel te 2500 Lier, Putsesteenweg 2, opgericht bij akte verleden voor notaris Evi Jansen te Wommelgem, op achttien november tweeduizend dertien, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twee december nadien, onder nummer 20131202/0180194,waarbij onder meer volgende besluiten werden goedgekeurd:

1)De vergadering heeft beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng in speciën, ten belope van eenendertigduizend vierhonderd euro (E 31 400,00), om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) naar vijftigduizend euro (E 50 000,00), mits aanmaak van driehonderd veertien (314) aandelen met gelijke fractiewaarde, met dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

2)De vennoten samen en ieder afzonderlijk hebben verklaard expliciet te verzaken aan het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging door inschrijving in geld. Ieder der vennoten heeft verklaard ook ten persoonlijke titel te verzaken aan het voorkeurrecht.

3)De vergadering heeft vastgesteld dat ingevolge de kapitaalsverhoging op het kapitaal werd ingeschreven in geld De vennoten hebben verklaard dat de inschrijving in geld volledig werd volgestort.

Al de aandelen zijn volledig volgestort.

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf het lopende boekjaar.

4)De vergadering heeft beslist de statuten aan te passen om deze in overeenstemming te brengen met de zojuist genomen beslissingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

/qcr, ibehouden , aap het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Aldus worden de volgende wijzigingen aan de statuten aangebracht:

De tekst van artikel vijf der statuten wordt vervangen en luidt voortaan als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt vijftigduizend euro (¬ 50 000,00) en is volledig geplaatst. Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen van honderd euro (¬ 100,00) elk."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL De geassocieerde notaris

Hiermede samen neergelegd:

-afschrift akte

-volmacht

--coordinatie der statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/12/2013
ÿþ111111elfIg,11111111

LL41)

10 M- 1011

GRIFFIE

KceiâeâMÊLhiÈL-EL

mad 1t

.............

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr .674) Benaming (voluit) : DEBOTRA

Onderwerp akte :Oprichting

'Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Evi Jansen te

IWommelgem, vervangende haar ambtgenoot Lisbeth Michielsens, geassocieerd notaris te Wijnegem, wettelijk belet op achttien november tweeduizenddertien, ter registratie neergelegd, iblijkt dat 1) de heer DE BOIS Sven Marcel Elisa, geboren te

Mol op éénentwintig oktober negentienhonderd zesenzeventig, wonende te 2500 Lier, Putsesteenweg 2 en 2)de heer DE BOIS Robert Alfons Irma Karel, geboren te Mol op tien januari 'negentienhonderd drieënvijftig, wonende te 9160 Lokeren, Geuzenberg 23 een vennootschap hebben opgericht en meer ..bepaald een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van de!: iiopenbaarmakingsvereiste, met maatschappelijke zetel te 2500':; Lier, Putsesteenweg 2 en met maatschappelijke naam "DEBOTRA". Oe vennootschap vangt aan op de oprichtingsdatum en is ..opgericht voor onbepaalde tijd.

De vennootschap heeft tot doel:

Alle vervoer van goederen alsmede alle verrichtingen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn tot de begunstiging of ontwikkeling ervan. Expressdienst, collietransport, opslag en overslag van ,igoederen. Import en export, nationaal en internationaal 'transport van goederen. Onderneming voor het huren en verhuren van autovoertuigen met of zonder chauffeur,

mobilhomes, aanhangwagens en ladderliften.

Verhuisonderneming. Takeldienst. Taxidienst.

De vennootschap kan, ter verwezenlijking van haar doel, alle .,:roerende en onroerende goederen en alle uitrustingen en materiële instellingen verkrijgen, verwerven, overnemen, luitbaten, afstaan, bouwen, huren, verkopen en ruilen.

Lij kan deelnemen, bij middel van inbreng, fusie, inschrijving, of gelijk welk ander middel, in alle londernemingen, verenigingen, of vennootschappen waarvan het Idoel gelijkaardig, analoog of samenhangend is of slechts nuttig voor de verwezenlijking van haar doel of van een deel .;ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Putsesteenweg 2

2500 Lier

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~+.

r.

Voór-.behouden -aan het Belgisch Staatsblad

In het algemeen kan zij alle handels-, financiële, roerende of onroerende verrichtingen verwezenlijken die, rechtstreeks of onrechtstreeks, betrekking hebben op het geheel of een deel van haar maatschappelijk doel, of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag, in België of in het buitenland, alle industriële, handels-, roerende en onroerende of financiële verrichtingen verwezenlijken die van aard zijn om rechtstreeks of onrechtstreeks haar nijverheid en haar handel uit te breiden of te begunstigen.

Zij kan, op welke wijze ook, belangen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een zelfde, gelijkaardig soortgelijk of samenhangend doel nastreven of die van aard zijn om de uitbreiding van haar onderneming te begunstigen, haar grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken en ermede samensmelten

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend, zeshonderd euro (e 18.600,00)

De inschrijving in geld werd ten belope van één derde; volgestort

De statuten bevatten volgende bepalingen betreffende het bestuur:

Artikel 13.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders: die benoemd worden door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en herkiesbaar zijn.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, stelt deze de zaakvoerder aan.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdràcht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt, benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Artikel 14.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitsluiting van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, zonder echter afbreuk te doen aan hetgeen hierboven werd gezegd en tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

Toezicht:

De oprichters verklaren dat uit door hen te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap niet voldoet aan de criteria opgelegd door artikelen 130 en volgende van het wetboek van vennootschappen en er bijgevolg geen

-commi-ssa-r-%s. benoemd moet- warden..

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

uS' 1 me IM



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Jaarvergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste dinsdag van de maand juni om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere of de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zal deze jaarlijks de beslissingen nemen welke anders door de jaarvergadering worden genomen.

De statuten bevatten volgende bepalingen ivm de winstverdeling:

Artikel 26.

Het batig slot nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige afschrijvingen en provisies zijn afgetrokken maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt. Het saldo komt toe aan de enige vennoot of wordt als dividend of als winstaandeel onder de vennoten verdeeld, naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering of enige vennoot besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in telkens op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting en eindigt op éénendertig december tweeduizendveertien.

Benoemingen.

De heer DE BOIS Sven, verschijner in deze, wordt door de oprichters benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur.

De oprichters verklaren bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die tot op de datum van de oprichtingsakte werden aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting, te rekenen van 1 november 2013.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging van een uittreksel van deze akte op de griffie van de rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikelen 67, O8, 73 en 76 van het wetboek van vennootschappen. Verbintenissen vanaf de datum van de akte aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap worden bekrachtigd onder de opschortende voorwaarde van het vervullen van deze openbaarmakingsvereiste.

Dit uittreksel is uitgereikt voorafgaand registratie, met als doel te voldoen aan de openbaarmakingsvereiste.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge









VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De geassocieerde notaris

Samen hiermee neergelegd:

-afschrift akte





op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEBOTRA

Adresse
PUTSESTEENWEG 2 2500 LIER

Code postal : 2500
Localité : LIER
Commune : LIER
Province : Anvers
Région : Région flamande