DECO VALLEY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECO VALLEY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.160.228

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 24.06.2014 14238-0473-011
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 21.06.2013 13194-0034-011
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 02.07.2012 12232-0157-011
21/06/2012
ÿþ~1 Mod Word 11.1

4 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van dé Rechtbank van Kooplmnfa, tegeen

op p

c rit#leefoer

II~I~II~N~NVVNI~MN~IIV

~iaiose~s"

vol bahoi aan Belg Stat

Ondcrnomirigsnr : 0832.160.228

Bene ming

(voluit) : Deco Valley

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredastraat 125, 2060 Antwerpen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de vergadering van zaakvoerders gehouden op 1 juni 2012 is met eenparigheid van stemmen beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Simon De Heuvellaan 1, 2110 Wijnegem met ingang van 4 juni 2012,

A. De Cock

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening.

03/01/2011
ÿþMod 2.1

[Luik B _ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~f£~_ : .;,.:.

°Raha,~cyes9p ' ~` ~e ee

Ar11yy8~ fane

Griffie 2 3 C. en1J

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111 11l1 (II 1I1 Hill fl111 1(1 I1(1H111 (111

" Zl~aa~8

Ondernemingsnr Benaming : Deco Valley 0832°160.228

(voluit) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bredastraat 125 - 2060 Antwerpen

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Philippe Aerts te Essen op 16 december 2010, te registreren blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Deco Valley", met zetel te 2060 Antwerpen, Bredastraat, 125, werd opgericht door de heer VAN CAUWELAERT Geert-Jan, en zijn echtgenote mevrouw DE COCK Ann Els Rite, beiden wonende te 2170 Antwerpen (Merksem), Bredabaan, 793.

De oprichting bevat de volgende gegevens :

Naam : Deco Valley

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zetel: 2060 Antwerpen, Bredastraat 125

Duur : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Doel : De vennootschap heeft tot doel:

De in- en uitvoer, het huren en verhuren, de aan- en verkoop van tweedehandsvoertuigen, elektrische en mechanische toestellen, onderdelen;

Het onderhoud, nazicht en herstellen van tweedehandsvoertuigen en het herstellen van koetswerk.

De vennootschap mag op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen, tekeningen verwerven, aankopen en verkopen.

Het aankopen, ruilen of anderszins verwerven, het verkopen, huren, verhuren, verkavelen, doen bouwen, doen verbouwen, doen bebouwen van alle al dan niet bebouwde onroerende goederen in België en in het buitenland, alsmede het verrichten van alle handelingen die nodig, nuttig of dienstig zijn voor het beheren en uitbaten van dit onroerend patrimonium van de vennootschap..

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium en de handel terzake, met inbegrip. van het onderhoud en verhuring ervan. Het verwerven van participaties in alle commerciële, industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse. Zij zal haar middelen aanwenden voor de samenstelling, het beheer, de tegeldemaking en de vereffening van een portefeuille, bestaande uit aandelen, obligaties en andere effecten, evenals tot het verwerven, exploiteren en vervreemden van brevetten en andere intellectuele rechten.

De vennootschap ontzegt zich evenwel iedere activiteit die onderworpen is aan de controle van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen.

Het verlenen van diensten aan bedrijven en personen, waarin ondermeer begrepen, het verstrekken van adviezen, het optreden als tussenpersoon, agent, commissionair, enzovoort.

Het optreden als studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake alle commerciële, financiële, administratieve en technische aangelegenheden, alle verrichtingen van projectmanagement en het voeren van de directie over andere ondernemingen.

Het beheren van vennootschappen of ondernemingen ongeacht het doel dat deze mochten hebben, en dit zelfs. in hoedanigheid van bestuurder, gedelegeerd bestuurder of vereffenaar van deze vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel.

Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die een gelijkaardig of analoog doel nastreven, of wier doel voor het doel van de vennootschap bevorderlijk kan zijn. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De uitvoerhandel van menigvuldige goederen, de invoerhandel van menigvuldige goederen, zijnde de uitvoer, de invoer, de doorvoer, de handel, de aan- en verkoop in het groot en in het klein, in binnenland en buitenland, het vervoer, de vertegenwoordiging, het zelf of doen fabriceren, afwerken, bewerken, en herstellen van gebruiks- en verbruiksartikelen van alle aard, met uitzondering van de handelsverrichtingen die aan een voorafgaand verlof zijn onderworpen.Voormelde gereglementeerde handelsbedrijvigheden kunnen evenwel aan het maatschappelijk doel beantwoorden voor zover aan alle voorwaarden ingevolge bijzondere wetten en reglementen voldaan wordt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag zich borg stellen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, of zakelijke zekerheden'' verlenen ten voordele van ondernemingen of vennootschappen waarin ze belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden in de meest uitgebreide zin.

Kapitaal : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,- Eur), welk bedrag volledig geplaatst en volstort is voor een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,- Eur). Het is " verdeeld in achttienduizend zeshonderd (18.600) aandelen zonder nominale waarde, vertegenwoordigend elk " één/achttienduizend zeshonderdste (1/18.600ste).

Volstorting van van het kapitaal :

Ondergetekende notaris bevestigt dat deponering van het gestorte kapitaal bij KBC Bank heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

Bestuur en vertegenwoordiging : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot. De algemene vergadering stelt de zaakvoerders aan en bepaalt de duur van hun mandaat.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen . waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Deze bevoegdheidsbeperking kan niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet nadat zij openbaar is gemaakt.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Jaarvergadering : De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste juni om 19.00uur.

Indien deze dag een zondag of een wettelijk feestdag is dan wordt de jaarvergadering verplaatst naar de eerst volgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2012.

Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op 31 december 2011.

Reserves- Verdeling winst en overblijvend saldo na vereffing :

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen.

Benoeming zaakvoerder-vaste vertegenwoordiger : Tot zaakvoerders worden als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap :de heer VAN CAUWELAERT Geert-Jan en mevrouw DE COCK Ann, voornoemden. Het mandaat is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

De vergadering heeft beslist de heer VAN CAUWELAERT Geert-Jan, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder van een vennootschap.

Dit mandaat is kosteloos.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap en de eventuele latere aanvullingen en wijzigingen in het ondememingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen : met recht van in de plaatsstelling aan WRP International Tax Services, Desguinlei 6 te 2018 Antwerpen/de heer Wim Roels, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers.

Voor uittreksel

Notaris Philippe Aerts te Essen

Tegelijk neergelegd :

- uitgifte van de oprichtingsakte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 08.07.2015 15285-0453-010

Coordonnées
DECO VALLEY

Adresse
SIMON DE HEUVELLAAN 1 2110 WIJNEGEM

Code postal : 2110
Localité : WIJNEGEM
Commune : WIJNEGEM
Province : Anvers
Région : Région flamande