DEFORCE VAT CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEFORCE VAT CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.542.828

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 11.06.2014, NGL 24.06.2014 14230-0146-009
11/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 03.06.2013 13153-0532-009
26/08/2011
ÿþhbd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Benaming S4Z, <Z2.8

(voluit) DEFORCE VAT CONSULTING

Rechtsvorm bvba

Zetel : Rateaulaan 26 2812 Muizen







Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Frédéric VAN BELLINGHEN, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op elf augustus tweeduizend en elf dat : a) De heer DEFORCE Hendrik Remi Camiel, geboren te Izegem op 25 november 1956, nationaal nummer 561125-189.23, identiteitskaartnummer 591 0645831-10, wonende te 2812 Muizen, Rateaulaan 26 en b) Mevrouw DERMAUT Anita Madeleine Anna,; geboren te Gent op 28 augustus 1958, nationaal nummer 580828-070.73, identiteitskaartnummer 591-1676879 45, wonende te 2812 Muizen, Rateaulaan 26, ondergetekende Notaris verzocht hebben de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEFORCE VAT CONSULTING,; waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op dertigduizend euros (¬ 30.000,00).

De oprichters verzoeken ons, Notaris, de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met, beperkte aansprakelijkheid, die zij hebben opgericht onder de benaming "DEFORCE VAT CONSULTING" met; maatschappelijke zetel te 2812 Muizen, Rateaulaan 26, en waarvan het kapitaal, dat volledig geplaatst is; dertigduizend euro (é 30.000,00) bedraagt.

1. Plaatsing van en storting op het kapitaal

De oprichters verklaren en erkennen dat het kapitaal van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) volledig geplaatst; is. Het is verdeeld in dertigduizend (30.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een: fractiewaarde op heden van elk één euro (¬ 1,00).

2. Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

a) de heer Deforce Hendrik, boven vermelde oprichter sub a., verklaart in te schrijven op vijftienduizend (15.000) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van vijftienduizend euro (¬ : 15.000,00), waarvan vijftienduizend euro (E 15.000,00) volstort wordt;

b) Mevrouw Dermaut Anita, boven vermelde oprichter sub b., verklaart in te schrijven op vijftienduizend (15.000) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van vijftienduizend euro (¬ 15.000,00), waarvan vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) volstort wordt;

De oprichters verklaren op alle aandelen ingeschreven en deze volstort te hebben ten belope van de: totaliteit zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van dertigduizend euro? (¬ 30.000,00).

De statuten bepalen meer in het bijzonder

Artikel 1: VORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De;; vennootschap is opgericht onder de naam "DEFORCE VAT CONSULTING".

Artikel 2: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

-Het verlenen van diensten onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere; vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, controle, toezicht, organisatie, administratie, adviesverlening en intellectuele administratieve ondersteuning, het ter beschikking stellen aan; derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in, verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren: ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of; andere ondernemingen, bestaande onder om het even 'welke vorm, en dit zonder enige beperking.

-De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van belastingconsulent:uit te oefenen, zoals omschreven in artikel 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van alle hiermee verenigbare activiteiten.

' Behoren met name tot de functie van de belastingconsulent:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

111,

*11130965*

Voc behou

aan t

Betgi: Staats



-R-ELHGELtGID

1 6 -08- 2011

GRIFFIE RECHTBANK van

KO4PHANI I~.~ie MECHELEN

~`t~áts6l~d - ~61087~01I _ ~innëxés dü M~nitëür liélgë

" 1° het verstrekken van advies in alle belastingaange-legenheden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge 2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

De vennootschap kan ook ten kosteloze of ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen van professionele aard zoals de opdracht van bestuurder of vereffenaar.

De vennootschap mag alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen niet verboden zijn krachtens de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig of de uitvoeringsbesluiten en voor zover zij in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van belastingconsulent.

Zij mag haar doel zowel in België als:in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake.

Zij mag elke activiteit die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houdt uitoefenen, voor zover die verenigbaar is met de hoedanigheid van belastingconsulent.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van belastingconsulent, een eigen roerend en onroerend vermogen beheren en alle handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de belastingconsulent.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen dan van uitsluitend professionele aard.

-Het opnemen van bestuursmandaten of gelijkaardige functies in andere vennootschappen, hetzij kosteloos of ten bezwarende titel.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen of gehuurde onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen ver-vreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst. Dit alles zowel voor onroerende goederen in volle als in gedeelde eigendom.

-Alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, belegging van eigen roerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe of bestaande vennootschappen, hypothecaire en andere borgstellingen, commissie- en delcredere verrichtingen, voor zover dit alles wettelijk toegelaten is.

-De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen voor derden, waarvoor licenties of andere toelatingen moeten worden verleend, overeenkomstig de wet.

-De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van reorganisatie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkwaardig of verwant is met het hare, of van die aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

-Ingeval één of meer van voorgaande activiteiten onderworpen is of zou worden aan de voorlegging van bepaalde attesten en getuigschriften, zullen de betrokken activiteiten slechts mogen uitgeoefend worden en opgenomen in de Kruispunt Bank voor zover aan de gestelde vereisten werd voldaan, evenmin mag zolang geen titel terzake gevoerd worden noch vermelding.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland.

-Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

Artikel 3: ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2812 Muizen, Rateaulaan 26 maar mag naar elke andere plaats in België, binnen het Vlaams Gewest of het hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht zonder statutenwijziging en bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en zonder statutenwijziging mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, beraadslagend met naleving van de vereisten, voorzien voor statutenwijziging.

Artikel 5: KAPITAAL

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt dertigduizend euro (¬ 30.000,00). Het is vertegenwoordigd door dertigduizend (30.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

Artikel 13

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanheer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 14: BENOEMING EN ONTSLAG

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De benoeming, evenals de ambtsbeëindiging van een zaakvoerder die geen statutair zaakvoerder gebeurt door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen en wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het benoemingsbesluit met het oog op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk of gezamenlijk verbinden.

" Een niet-statutair zaakvoerder kan ten allen tijde worden ontslagen bij besluit van de algemene vergadering, bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige vennoten.

Het mandaat van de zaakvoerder is kosteloos, tenzij de algamene vergadering anders beslist. In dit geval kan door de algemene vergadering en onverminderd de vergoeding voor zijn onkosten, een vaste wedde worden toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt

vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Artikel 15: INTERN BESTUUR

De zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor ingevolge de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 16: EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt in aile handelingen en in rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder, alleen optredend, behoudens voor die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Artikel 17: DAGELIJKS BESTUUR

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijks bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijks bestuur.

In die omstandigheden kan hij onder andere alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, zelf zonder provisionering van de rekeningen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen.

Zijn handtekening volstaat eveneens om kwijting te geven aan het bestuur der spoorwegén, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en andere besturen, welke ook het bedrag weze.

Artikel 18: BIJZONDERE VOLMACHT

De zaakvoerder kan lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Artikel 19: TEGENSTRIJDIG BELANG

De zaakvoerder die bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft tegenstrijdig met dat van de vennootschap, dient te handelen volgens de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen van vermogensrechtelijke aard geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en handelt het verder volgens de betreffende voorschriften van het wetboek van vennootschappen

Artikel 19bis : STATUTAIR ZAAKVOERDER

Als statutair zaakvertier van de vennootschap wordt aangesteld, de meer DEFORCE Hendrik Remi Camiel, geboren te izegem op 25 november 1956, nationaal nummer 561125-189.23, wonende te 2812 Muizen, Rateaulaan 26, die aanvaardt, voor onbepaalde duur.

Artikel 20: CONTROLE

Zolang de vennootschap een kleine vennootschap is zoals bepaald in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, wordt geen commissaris benoemd. iedere vennoot heeft dan individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Indien een commissaris moet benoemd worden, overeenkomstig de desbetreffende artikels van het Wetboek van Vennootschappen, zal deze benoeming gebeuren door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, overeenkomstig de wet

F. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 21

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de éërste dinsdag van de maand mei om 10.00 uur.(...)

Artikel 25 : ENIGE VENNOOT

.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel 26: BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Op het einde van eik boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten, en maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening en voor zover de vennootschap overeenkomstig de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen geen kleine vennootschap is, het jaarverslag.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder en eventuele commissaris te geven kwijting.

Artikel 27: BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 28

Wanneer tengevolge van het geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeen komen binnen een termijn van ten hoogste twee maand nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen vastgesteld had moeten worden, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteit voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die hij overweegt te nemen tot het herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Aan ieder vennoot wordt kosteloos een exemplaar van de verslagen, samen met de oproepingsbrief toegezonden.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies is gedaald tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde deel van de op de vergadering uitgebrachte stemmen. Is de algemene vergadering niet overeenkomstig dit artikel bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van een bijeenroeping voort te vloeien.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het minimumbedrag voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 29

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, mits hun aanstelling gehomologeerd is door de bevoegde rechtbank van koophandel.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars, mits hun aanstelling gehomologeerd is door de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in de desbetreffende artikel(s) van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering anders besluit. De vereffenaars hebben de verplichting jaarlijks rekenschap te geven en de jaarrekening ter goedkeuring voor te leggen.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig de betreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 30

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

I. OVERGANGSBEPALINGEN

Artikel 31

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In de mate dat deze statuten enkel een herhaling zijn van de wettelijke bepalingen dienaangaande, dienen de erin vervatte verplichtingen niet als statutaire, doch louter ais wettelijke verplichtingen aanzien te worden,

zodat de zaakvoerder en eventuele commissarissen enkel aansprakelijk kunnen gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet : wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van volgende verklaringen:

1) Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op 31 december ;

2012. "

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3) De oprichters verklaren het aantal zaakvoerders vast te stellen op één. "

Als statutair zaakvoerder werd benoemd in de statuten de heer Deforce Hendrik, voornoemde oprichter sub a, die heeft aanvaard.

Het mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke " verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de : verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITREKSEL BVBA - SPRL Léonard & Van Beilingtten

Tegelijk neergelegd : twee uitgiften; Opgemaakt te Wemmel op 12 augustus 2011 geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirumlaan 73

1780 WEMMEL

Tél (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.05.2016, NGL 10.06.2016 16172-0336-010

Coordonnées
DEFORCE VAT CONSULTING

Adresse
RATEAULAAN 26 2812 MUIZEN(MECHELEN)

Code postal : 2812
Localité : Muizen
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande