DELINE BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELINE BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.558.889

Publication

18/11/2013 : ME. - JAARREKENING 08.03.2013, GGK 08.03.2013, NGL 07.11.2013 13658-0077-013
06/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 06.02.2013, NGL 31.07.2013 13382-0370-013
26/03/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tVeergerC'.gts ter tjsrits.d vsisl uC RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

# 5 WU Z013

T111:~HOUT

F g riffier,

Ondernemingsnr : 0835.558.889

Benaming

(voluit) : DELINE BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 2200 Herentals, Jagersdreef (HRT) 5.

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ONTBINDING - AFSLUITING VEREFFENING

Uitreksel afgeleverd voor registratie om neer te [eggen ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tumhout.

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering gesloten door notaris Anne-Mie Szabb te Turnhout op 8 maart 2013, kortelings te registeren, blijkt dat:

1)de vennootschap vervroegd werd ontbonden;

2)ontslag werd verleend aan de zaakvoerders en aan hun vaste vertegenwoordigers, met algehele kwijting; 3)de vereffening is afgesloten gelet op de afgifte van de goederen aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke ten laste neming van de niet-aangezuiverde schulden;

4)de boeken en bescheiden van gemelde vennootschap zullen gedurende vijf jaar worden bewaard te 2200 Herentals, Jagersdreef (HRT) 5.

VOLMACHT:

Volmacht wordt gegeven aan ABS Bureau te 2440 Geel, Manheuvels 27, of een in de plaats gestelde, om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de verschillende overheidsdiensten, zoals onder meer kamer van ambachten en neringen, handelsregister, diensten van de B.T,W..

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Anne-Mie Szabb.

NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een expeditie van de buitengewone algemene vergadering;

- het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders;

- het verslag van de bedrijfsrevisor.

iluttento

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/04/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11302729*

Neergelegd

15-04-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): DELINE BELGIUM

0835558889

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 2200 Herentals, Jagersdreef(HRT) 5

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Anne-Mie Szabó, notaris te Turnhout op 15 april 2011, kortelings te registreren, blijkt dat een handelsvennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht.

DOOR:

1) De heer GEERTS Bart Michiel Jan, wonende te 2275 Lille, Visbeeklaan 45.

2) De heer VOLDERS Wim Wouter Jozef, wonende te 2200 Herentals, Jagersdreef (HRT) 5.

NAAM:

DELINE BELGIUM

ZETEL: te 2200 Herentals, Jagersdreef (HRT) 5.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening of voor rekening van derden: alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met onderstaande bepalingen, welke in hun breedste zin dienen opgevat te worden, en dus zonder dat deze opsomming beperkend of exhaustief zou zijn;

- De aankoop en verkoop, leasing, import en export, groot- en kleinhandel van hernieuwbare energiesystemen en/of de hernieuwbare energie voortgebracht door deze systemen zelf, alsook het ontwerp, de fabricatie, de installatie, het beheer, onderhoud en herstellingen ervan.

- De aankoop en verkoop, leasing, import en export, groot- en kleinhandel van elektrische en elektronische goederen, componenten en apparaten in de meest ruime zin.

- De uitwerking en de realisatie van projecten, zowel voor particulieren, bedrijven als instellingen, op het gebied van de verwarming, klimaatbeheersing, koeltechniek, de productie van warm water, electriciteit en elektronica, ventilatie en projecten op het gebied van energiewinning.

- Het plaatsen van diverse technische installaties: het uitvoeren van installatiewerken, dakwerken, lood- en zinkwerk, sanitair, glaswerken; diverse bouwinstallaties; metalen schrijnwerk en metaalconstructies; timmeren schrijnwerk.

- Installatie en onderhoud van elektrotechnische installaties; groot- en kleinhandel in elektrische benodigdheden en aanverwanten.

- Het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, huren en verhuren, doen bouwen of verbouwen van roerende en onroerende goederen in het algemeen en in het bijzonder deze die nuttig kunnen zijn voor het plaatsen van installaties en systemen voor energiewinning.

- Onderneming in onroerende goederen: het bouwen, verbouwen, kopen, renoveren en verkopen van onroerend goed; bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening; grondverkaveling, ruilverkavelingen.

- Advies en expertisebureau voor technische aangelegenheden.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Advies en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer.

- De opleiding en vorming van alle mogelijke personen die in contact kunnen komen met de hiervoor bedoelde activiteiten.

Deze opsomming is derhalve indicatief en enumeratief, maar geenszins limitatief noch beperkend te interpreteren, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

De vennootschap mag voormelde werkzaamheden uitoefenen, voor eigen rekening en voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland, op diverse wijzen en via diverse kanalen, rechtstreeks of onrechtstreeks, via tussenpersonen.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen als investeringen verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten, ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratief.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen, met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag - naar Belgisch en naar buitenlands recht - optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerder vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Indien de vennootschap tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in de vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

DUUR: De vennootschap is aangegaan voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL : Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfentwnitigduizend euro (¬ 125.000). Het is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, allen met stemrecht en zonder nominale waarde, die elk één/duizendste van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

Op voormelde aandelen werd ingeschreven door de comparanten, ieder van hen op vijfhonderd (500) aandelen.

AFBETALING IN GELD: De comparanten stortten hun inschrijving ten belope van vijftigduizend euro (¬ 50.000) zoals blijkt uit een bankattest dat werd overhandigd, uitgaande van de BNP Paribas Fortis te Herselt en gedateerd op 14 maart 2011, waaruit blijkt dat het bedrag werd gedeponeerd op naam van de vennootschap in oprichting op rekening nummer 001-6372737-10.

In vergelding werden hen het aantal aandelen met stemrecht toegekend waarop zij hebben ingeschreven. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoten. VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot het verwezenlijken van het doel van de vennootschap behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht.

Voorgaande beperkingen kunnen aan derden niet worden tegengeworpen, tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis droegen of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Indien de vennootschap benoemd wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van het Directiecomité van een andere vennootschap, dan zal zij onder haar vennoten of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen die gelast wordt met de uitvoering van deze opdrachten.

In voorkomend geval zal, in afwijking van de algemene regel inzake externe vertegenwoordiging opgenomen in dit artikel, de vennootschap enkel geldig kunnen vertegenwoordigd worden door de aldus benoemde vaste vertegenwoordiger.

Bovendien wordt de vennootschap ook nog geldig vertegenwoordigd door de bijzondere volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2012.

JAARVERGADERING: De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen. Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste dinsdag van juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Al de jaarvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap, behoudens andersluidende bijeenroeping.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse

vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een

gevolmachtigde, al dan niet vennoot. - Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in juni 2013.

RESERVES  VERDELING VAN DE WINST  VEREFFENING:

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap, waarop jaarlijks vijf

ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk

kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits in achtname van een

gelijk recht voor elk aandeel.

Bij ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zaakvoerder, tenzij de algemene

vergadering één of meer vereffenaars benoemt waarvan zij de macht en de bezoldiging vaststelt.

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld, per aandeel berekend.

ALGEMENE VERGADERING:

a) als gewone zaakvoerders worden benoemd :

-de besloten vennootschap vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Kempen Company met zetel te 2200 Herentals, Jagersdreef 5, ondernemingsnummer 0818.153.923 RPR Turnhout, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Wim Volders voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  BC-Max met zetel te 2275 Lille, Visbeeklaan 45, ondernemingsnummer 0818.614.276 RPR Turnhout, met als vaste vertegenwoordiger, de heer Bart Geerts voornoemd.

Voor onbepaalde termijn op elk ogenblik herroepbaar.

b) er wordt thans geen commissaris benoemd.

ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN  VOLMACHT :

De voornoemde zaakvoerder(s) (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verlenen bij deze volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan ABS Bureau te 2440 Geel, Manheuvels 27, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvraag van activiteit).

Anne-Mie Szabó. NOTARIS.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELINE BELGIUM

Adresse
JAGERSDREEF 5 2200 HERENTALS

Code postal : 2200
Localité : HERENTALS
Commune : HERENTALS
Province : Anvers
Région : Région flamande