DELTONA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DELTONA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 808.288.924

Publication

13/12/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend en twaalf, op zesentwintig november, dat de regelmatig samengestelde buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DELTONA", waarvan de zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen-Deurre, Tweemontstraat 202, Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0808.288.924 (Antwerpen), met algemeenheid van stemmen volgende besluiten heeft genomen :

EERSTE BESLUIT

11 De voorzitter van Iedere vennootschap geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel, waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "DELTONA" door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap "SORGHVLIET".

21 De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DELTONA" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de naamloze vennootschap "SORGHVLIET".

TWEEDE BESLUIT

1/ De algemene vergadering van de naamloze vennootschap "SORGHVLIET", besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de naamloze vennootschap "DELTONA". Bijgevolg gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, met aile rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "SORGHVLIET".

Vermits de naamloze vennootschap "SORGHVLIET", houdster Is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "DELTONA", worden de aandelen van deze overgenomen vennootschap vernietigd.

Aile rechten en plichten en verbintenissen, ontstaan vanaf 30 juli 2012 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ovememende vennootschap "SORGHVLIET".

2. Tengevolge van de fusie door overneming gaat, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de naamloze vennootschap "DELTONA", zoals hierna beschreven, over op de overnemende vennootschap "SORGHVLIET".

Al ALGEMENE OMSCHRIJVING VAN DE OVERGEGANE ACTIVA- EN PASSIVABESTANDDELEN VAN DE NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~ v

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

0808288924

DELTONA

NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

TWEEMONTSTRAAT 202, 2100 ANTWERPEN-DEURNE

MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

Keel van

gereQd fe griffie vai RefiegeE',

Koophandel #e Aatrerpelt, op 13c11' teeGriffie ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

"DELTONA", OP BASIS VAN DE JAARREKENING OPGEMAAKT PER 15.08.2012

enz....

Aldus bedraagt het overgegane NETTO vermogen: ¬ 85.021,52

(vijfentachtigduizend éénentwintig euro tweeënvijftig cent).

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG

1I De hiervoor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "DELTONA" gaan met alle rechten en plichten per 29 juli 2012 over op de overnemende vennootschap "SORGHVLIET". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 30 juli 2012 met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

21 De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passiva-bestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

31 Aldus gaan op de overnemende vennootschap alle immateriële vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap over, met name het voordeel van de boekhouding, de bedrijfsorganisatie, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

41 Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten dle de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

51 Deze verbintenissen ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

BI Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

71 De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap

opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

81 De overnemende vennootschap treedt In de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

BI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP.

De diverse vermogenbestanddelen van de overgenomen vennootschap ais hiervoor omschreven worden In de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

C1 VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

De voorzitter van de algemene vergadering van de vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat vermits zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op heden ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT

Bij afzonderlijke stemming besluit de vergadering van de overnemende vennootschap kwijting te verlenen aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor de uitoefening van hun mandaat in de periode tot en met heden.

VIERDE BESLUIT

De vergadering van de overnemende vennootschap machtigt de raad van bestuur en/of de instrumenterende notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten, Inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoördineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap;

- het aandelenregister en alle aandelen van de overgenomen vennootschap te vernietigen zoals voorzegd.

Volmachten

De hier aanwezige leden van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap stellen aan als bijzondere lasthebber, met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om al het nodige te doen om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, Inclusief alle benodigde documenten en formuileren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cvba "Accountancy Audit Si Tax Group", te 9000 Gent, Apostelhuizen 28 H-l-J.

VI. WETTIGHEIDSVERKLARINGEN

In overeenstemming met de bepaling van artikel 723 van het Wetboek van Vennootschappen verklaart ondergetekende notaris vastgesteld te hebben dat alle formaliteiten werden nageleefd zoals die door de wet zijn voorgeschreven. Hij bevestigt derhalve het bestaan en zowel de interne ais de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten in de zin van artikel 723 tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen.

VII. EINDVERKLAR1NGEN

1. De voorzitter van de respectieve vergaderingen, samen met ondergetekende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat hierover werd besloten met eenparigheid van stemmen binnen elke vergadering.

2. Ondergetekende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "DELTONA" door de naamloze vennootschap "SORGHVLIET", verwezenlijkt is en dat de naamloze vennootschap "DELTONA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

s+

A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatablad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

.11

3. Ondergetekende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee maanden na bekendmaking van de fusie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

VIII. VERKLARINGEN PRO PISCO

1. Verklaringen in verband met registratie

Met het oog op de heffing der registratierechten bevestigt de vergadering dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der registratie-, hypotheek- en griffierechten om te worden vrijgesteld van de heffing van het evenredig registratierecht op inbrengen.

2. Verklaringen in verband met de vennootschapsbelasting

De vergadering verklaart dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld In artikel 211 van het Wetboek op Inkomstenbelasting.

3. Verklaringen in verband met de belasting over de toegevoegde waarde

De eigendomsovergang van de algemeenheid van goederen van de overgenomen vennootschappen beantwoordt aan de vereisten gesteld In artikel 11 van het B.T.W. Wetboek. Met betrekking tot de levering van diensten is de vrijstelling voorzien bij de derde paragraaf van artikel 18 van het B.T.W. Wetboek van toepassing.

In zelfde verband deelt de vergadering mee dat de overnemende vennootschap ais B.T.W plichtige gekend is onder nummer BE-0428.133.947.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôár registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Colis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2012
ÿþR

Mod Word 71.1

ln cie bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, op

Griffie 0 2 N " 2012

11111111111111110

*12168060*

bel a; 8E sta

V

Ondernemingsnr : 0808.288.924

Benaming

(voluit) : DELTONA

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : TWEEMONTSTRAAT 202

2100 ANTWERPEN

(volledig adres)

Onderwerpakte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 31/08/2012

A. De Naamloze Vennootschap "SORGHVLIET", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2100 ANTWERPEN, Tweemontstraat 202.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Richard Celis te Antwerpen op 25 november', 1985, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 december 1985 onder nummer 85121336 , voor de laatste maal gewijzigd bij akte verleden voor Notaris Pascal Vandemeulebroecke te Sint-Martens-' Latem op 15 november 2007, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad 27 september 2007 onder nummer 20070927/0140969.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Antwerpen BE 0428.133.947 BTW nummer: BE 0428.133.947

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdvijftigduizend euro (350.000,00 EUR). Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar Raad van Bestuur, overeenkomstig haar benoeming in de bijzondere algemene vergadering van 27 januari 2011, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 4 maart 2011 en 15 maart 2007, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van'. 4 mei 2007.

1.Mevrouw Mireille GRAM, wonende te 2900 Schoten, Eugène De Boeklaan 8;

2.De NV "ALEXANDRA INTERNATIONAL", met zetel te 2100 Antwerpen, Tweemontstraat 202, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd-bestuurder, Mevrouw Mireille GRAM, voornoemd;

hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS.

B. De Naamloze Vennootschap "DELTONA" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 2100 Antwerpen, Tweemontstraat 202.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Marc Sledsens te Antwerpen op 8 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 11 december 2008 onder nummer 20081211/0303922, sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Antwerpen BE 0808288.924 BTW nummer: BE 0808.288.924

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt éénenzestigduizend vijfhonderd euro (61.500,00 EUR). Het is verdeeld in zeshonderdvijftien (615) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/zeshonderdvijftiende (1/615de) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar Raad van Bestuur, overeenkomstig haar benoeming in de statuten bij oprichting op 8 december 2008, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 11 december 2008 onder nummer 20081211/0303922 en de bijzondere algemene vergadering van 1 april 2010, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 12 juli 2010 onder nummer 20100712/0102415.

1.Mevrouw Patricia GOIJAERTS , wonende te 6048 Horw (Zwitserland), Auf Oberrüti 14, Bestuurder;

2.THE DELTONA CORPORATION, met zetel te Brickell Avenue 999, Miami, Florida 33131, vertegenwoordigd door de Heer Tony GRAM, wonende te 6048 Horw (Zwitserland), Auf Oberrüti 14, Gedelegeerd Bestuurder;

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS.

VOORAFGAANDELIJKE OPMERKINGEN

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

I.Artikel 676-1 W. Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden.

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennoot-schappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de NV "DELTONA", overgaat naar de NV "SORGHVLIET" voormeld.

Alle aandelen van de NV "DELTONA" verenigen zich nu reeds, sinds 29 juli 2012, in handen van de NV "SORGHVLIET".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

1.Het beheer van een patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het

valoriseren en het instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden.

Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of

noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium der vennootschap.

Daartoe mag zij alle onroerende, roerende en financiële handelingen verrichten, zoals onder meer aankopen eri

verkopen van roerende en onroerende goederen, onroerende goederen uitrusten, opschikken, verbouwen,

verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen in de meest brede zin, alsmede aankopen tegelde maken

en beleggen in effecten en alle andere waarde-elementen.

2.Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten

vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen behalve deze

voorbehouden aan depositobanken.

3.Het verlenen aan ondernemingen en personen van adviezen en iedere medewerking van

technische, materiële, financiële, industriële of know-how aard.

4.Het verlenen van leningen of voorschotten met of zonder borgstelling ter uitzondering van

iedere bank- of financiële verrichtingen,

5.De uitbating van hotels, restaurants, tea-rooms, spijshuizen, snackbars en dergelijke,

inhoudende het bereiden, het kopen en verkopen van alle eetwaren, spijzen en bijhorende dranken, het verkopen van bereide schotels om mee te nemen. De huur en verhuring van materialen en toestellen voor de bereiding van maaltijden en de aanneming van feesten en recepties.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegen-woordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het

handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere

verbintenissen, zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

a

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

-Het optreden, zowel in binnen- en buitenland en in het bijzonder in de Verenigde Staten van

Amerika, als tussenpersoon of bemiddelaar bij het zoeken, kopen, verkopen, huren en verhuren van

onroerende goederen in opdracht van en voor rekening van haar cliënten. '

-Het opstarten, organiseren en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor de verkoop van

onroerende goederen op nationaal en internationaal vlak, via verschillende media en internet-toepassingen.

De venootschap heeft verder tot doel:

-Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en

aan te houden in vennootschappen en ondernemingen.

-Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen; het

management en het bestuur van om het even welke ondernemingen en vennootschappen; het optreden als

, vereffenaar.

-Het verlenen van technische of commerciële bijstand aan alle Belgische en buitenlandse

ondernemingen; het verlenen van financiële bijstand.

-Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in

de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

-De aankoop, verhuur, onderhoud en verkoop van alle roerende goederen -- desgevallend ten

behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  zoals alle soorten

materieel, gereedschappen, machines, installaties en computers, soft- en hardware.

-Het aanvragen, verwerven, verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien, merken en

dergerlijke.

-De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende

vetrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en

leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te

geven, inclusief de eigen handelszaak.

Aangezien de overnemende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten, zal de overnemende vennootschap haar doel niet wijzigen, omwille van het feit dat hetzelfde doel wordt nagestreefd.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 29 juli 2012 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 30 juli 2012.

The Deltona Corporation

vertegenwoordigd door

Tony Gram (Antonius)

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van' Luik B vermelden : Recto': Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 24.02.2012, NGL 08.03.2012 12056-0404-012
04/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.02.2011, NGL 03.03.2011 11049-0552-009
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 28.06.2010 10217-0548-011

Coordonnées
DELTONA

Adresse
TWEEMONTSTRAAT 202 2100 DEURNE(ANTW)

Code postal : 2100
Localité : Deurne
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande