DELTOURORTHOMEDIACAL

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELTOURORTHOMEDIACAL
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.715.529

Publication

03/11/2011
ÿþ Mod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306484*

Neergelegd

28-10-2011

Griffie

0840715529

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : Deltourorthomédiacal

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 1780 Wemmel, J. Bruyndonckxstraat 8

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Philippe Daems, Notaris te Watermaal-Bosvoorde, op 24 oktober 2011, blijkt dat:

De Heer DELTOUR Arnaud Paul Marie Bernard Philippe Patrick Ghislain, geboren te Uccle op vierentwintig november duizend negenhonderdachtenzeventig (Nationaal Nummer : 781124-263-53 / Identiteitskaart nummer : 590-6470656-06), echtgenoot van Mevrouw Ooms Gaëlle Pascale Nicole, wonende te Wemmel, J. Bruyndonckxstraat, 8.

I. OPRICHTING

De comparant heeft ondergetekende notaris verzocht akte te nemen van het feit dat hij onderling een Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een handelsvennootschap opricht, de statuten op te stellen van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA) genaamd  Deltourorthomédiacal , met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) verdeeld over honderd aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigt één/honderdste (1/100) van het maatschappelijk vermogen.

Inschrijving met inbrengen in geld

De comparant verklaart dat de honderd aandelen nu in geld zijn onderschreven voor de prijs van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ) per aandeel, door de Heer Deltour Arnaud, voornoemd.

De comparant verklaart dat elk onderschreven aandeel gestort is voor een bedrag van twee derden, met een storting in contanten uitgevoerd op een speciale rekening geopend op naam van de op te richten vennootschap bij ING zodanig dat de vennootschap vanaf heden uit dien hoofde beschikt over een som van twaalfduizend achthonderd euro (12.800,00 ¬ ).

II. STATUTEN

De comparanten stellen de statuten van de vennootschap als volgt vast:

Artikel 1: AARD EN BENAMING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap neemt de vorm van een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA). De benaming van de vennootschap is

Deltourorthomédiacal.

Deze naam moet onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd zijn door de vermelding : burgerlijke vennootschap

onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, in  t kort  Burgerlijke BVBA .

De volledige en de afgekorte benaming kunnen tegelijk of afzonderlijk worden gebruikt.

Artikel 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Wemmel, J. Bruyndonckxstraat, 8.

De zetel kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het Belgische Nederlandstalig Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, op eenvoudige beslissing van het beheer dat over alle bevoegdheden beschikt om de wijzigingen van de statuten die eruit voortvloeien authentiek te laten vaststellen.

De verplaatsing van de maatschappelijke zetel moet aan de Provianciale Orde der Geneesheren meegedeeld worden.

Artikel 3: MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel om de aandeelhouders die haar samenstellen, binnen de grenzen en het respect voor hun deontologie, toe te laten om de geneeskunde in het algemeen en de chirurgie in het bijzonder uit te oefenen en te organiseren, alsook elke medische handeling die in verband staat met deze discipline en het beheer van alle middelen die de beoefening ervan moet verbeteren.

Elke geneesheer-aandeelhouder beoefent de geneeskunde in naam en voor rekening van de vennootschap. De beroepsaansprakelijkheid van elke geneesheer-aandeelhouder is onbeperkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

De erelonen die worden gegenereerd door de medische activiteiten die de geneesheren-aandeelhouders in

de vennootschap inbrengen, worden geïnd in naam en voor rekening van de vennootschap.

Elke geneesheer-aandeelhouder oefent zijn beroep in alle onafhankelijkheid uit en met respect voor de wettelijke en deontologische bepalingen en meer bepaald de regels betreffende het medisch geheim, de diagnostische en therapeutische vrijheid van de beroepsbeoefenaar en de vrije keuze van de patiënt.

De vennootschap kan ook:

- instaan voor de leiding, de organisatie en het beheer van ziekenhuisdiensten, ziekenhuizen en instellingen voor verzorging;

- multidisciplinaire wetenschappelijke artikelen en werken publiceren en verspreiden;

- conferenties en seminaries organiseren en bijwonen;

- lessen over haar medische specialiteit geven;

En dit, via haar aandeelhouders-geneesheren, die wettelijk bevoegd zijn om het beroep uit te oefenen in België met respect voor de deontologische regels en in het kader van de bepalingen van de wet van negentienhonderd zevenentachtig.

Het maatschappelijk doel omvat eveneens de beoefening van het beroep in een groepspraktijk, in overeenstemming met artikel 18, lid een van het koninklijk besluit nr. 78 van tien november negentienhonderd zevenenzestig.

De vennootschap kan in het algemeen, met respect voor de wettelijke en deontologische voorschriften, elke activiteit in België en in het buitenland uitoefenen die vereist en/of nodig is voor de vervulling van haar doel en via alle middelen belangen nemen in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen met een identiek, analoog of aanverwant doel die van aard zijn om de ontwikkeling van haar eigen activiteit te bevorderen, onder voorbehoud van de voorafgaande goedkeuring van de bevoegde Provinciale raad van de Orde van geneesheren.

Verder kan ze alle financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die haar een voordeel kunnen opleveren met het oog op haar ontwikkeling en een meer rationeel beheer en in het bijzonder om deze ter beschikking te stellen van haar zaakvoerder-geneesheer, zonder het burgerlijk karakter van de vennootschap en de medische roeping van de vennootschap te veranderen en meer bepaald elke roerende of onroerende handeling betreffende de medische lokalen, de aankoop van medisch en ander materiaal, de aanwerving van administratief, verzorgend personeel, geneesheren of personen die in de vennootschap de geneeskunde zullen beoefenen.

Elke vorm van commercialisering van de geneeskunde, van rechtstreekse of onrechtstreekse collusie, dichotomie en overconsumptie is uitgesloten.

De vennootschap kan als bijkomstige activiteit een roerend of onroerend patrimonium samenstellen, beheren en waarderen, meer bepaald via de aankoop, de verkoop, de huur, de verhuring, de bouw, in de meest uitgebreide zin, op voorwaarde dat noch het burgerlijke karakter, noch de prioritair medische roeping wordt veranderd en deze handelingen, die binnen de grenzen van een beheer  als goede huisvader passen, niet repetitief en commercieel van aard zijn.

De investeringsmodaliteiten moeten vooraf worden goedgekeurd door de aandeelhouders bij een meerderheid van ten minste tweederde (2/3).

Artikel 4: DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Zij kan worden ontbonden door een beslissing van de Algemene Vergadering, genomen op dezelfde wijze als een statutenwijziging.

Artikel 5: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgelegd op een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde van het maatschappelijk vermogen.

Artikel 6: OVERDRACHT EN OVERGANG VAN DE AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen enkel worden overgedragen onder de levenden en wegens overlijden overgaan aan een geneesheer die wettelijk bevoegd is om de geneeskunde te beoefenen in België, ingeschreven bij de Raad van de Orde van geneesheren, die de geneeskunde beoefent of zal beoefenen. De toetreding van een nieuwe aandeelhouder vereist steeds het unanieme akkoord van de andere aandeelhouders indien er meerdere zijn.

Het overlijden van een aandeelhouder leidt niet tot de ontbinding van de vennootschap. De regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen oefenen de rechten betreffende de aandelen uit naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap en dit, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar en mogen niet in waarborgen geven worden.

Wanneer er meerdere eigenaars van een aandeel zijn, heeft de vennootschap het recht om de uitoefening van de rechten ter zake op te schorten tot een enkele persoon tegenover de vennootschap als eigenaar van het aandeel wordt aangeduid.

Indien het om een enige aandeelhouder gaat, moeten de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen een van volgende procedures opstarten binnen vijftien dagen na het overlijden en deze binnen een maximale termijn van zes maanden verwezenlijken:

1. ofwel een wijziging van de naam en het maatschappelijk doel doorvoeren door elke medische activiteit uit te sluiten, met respect voor het Wetboek van vennootschappen;

2. ofwel de aandelen van de vennootschap onderling verhandelen indien een of meerdere van hen voldoen aan de voorwaarden van dit artikel;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

3. ofwel de aandelen van de vennootschap verhandelen aan derden die voldoen aan diezelfde voorwaarden;

4. bij ontstentenis van het voorgaande wordt de vennootschap vereffend.

Artikel 7: AANDELENREGISTER

De nominale aandelen worden ingeschreven in een register dat bewaard wordt op de maatschappelijke zetel waar elke vennoot of belanghebbende derde het kan raadplegen. Overeenkomstig de wettelijke bepalingen worden overdrachten en vervreemdingen van aandelen in het register genoteerd.

Artikel 8: AANDUIDING VAN DE ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de geneesheren-vennoten en benoemd door de algemene vergardering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de volledige duur van de vennootschap. Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot maximaal 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

De vergadering die de zaakvoerders aanduidt, bepaalt hun aantal, de duur van hun mandaat en - in geval er meerdere zaakvoerders zijn - hun bevoegdheden. Is er maar één zaakvoerder dan krijg deze alle beheersbevoegdheden.

Artikel 9: BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen kan elke zaakvoerder alle daden stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijke doel van de vennootschap, behalve de handelingen die door de Wet voorbehouden zijn aan de Algemene Vergadering.

Elke zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap ten aanzien van derden en in rechtszaken, als verweerder of eiser.

Elke zaakvoerder kan bijzondere machten verlenen aan elke mandataris.

De zaakvoerder zal zijn bevoegdheden enkel aan een geneesheer kunnen delegeren, van zodra er handelingen moeten verricht worden in verband met de uitoefening van de Geneeskunde.

Artikel 10: BEZOLDIGINGEN VAN DE ZAAKVOERDER

De Algemene Vergadering bepaalt of het mandaat van zaakvoerder al dan niet gratis wordt uitgeoefend.

Indien het mandaat van zaakvoerder wordt bezoldigd, dan bepaalt de Algemene Vergadering bij eenvoudige meerderheid van stemmen of de enige vennoot het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. De bezoldiging wordt geboekt in de algemene kosten, onafhankelijk van eventuele representatie-, reis- en verplaatsingskosten.

De bezolging van de zaakvoerder zal in verhouding moeten zijn met de werkelijk verrichte prestaties. Indien andere geneesheren tot de vennootschap toetreden, zal de bezolging van de zaalvoerder niet ten nadele van de andere vennoten mogen gebeuren.

Artikel 11: TOEZICHT OP DE VENNOOTSCHAP

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen zal er geen commissaris worden aangesteld, tenzij andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

In een dergelijk geval beschikt elke vennoot individueel over de onderzoek- en toezichtbevoegdheden van de commissarissen. Elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. Deze wordt enkel door de vennootschap bezoldigd als hij met instemming van de vennootschap werd aangesteld of indien de bezoldiging ten laste van de vennootschap werd bepaald door een gerechtelijke beslissing. In deze laatste gevallen worden de bemerkingen van de accountant bekendgemaakt aan de vennootschap.

Artikel 12: BIJEENKOMST VAN DE ALGEMENE VERGADERING

De gewone Algemene Vergadering van vennoten vindt elk jaar plaats op de derde dinsdag van de

maand juni, telkens om 18 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats die vermeld staat

in de bijeenroeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de Algemene Vergadering uitgesteld naar de eerstvolgende werkdag die geen zaterdag is.

De buitengewone Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen als de belangen van de vennootschap het vereisen of op verzoek van vennoten die een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen.

De buitengewone Algemene Vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de bijeenroeping vermeld staat.

De Algemene Vergaderingen worden bijeengeroepen op initiatief van de zaakvoerder(s) of commissarissen. De bijeenroeping vermeldt de agenda en wordt opgesteld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. Er is geen bijeenroeping vereist als alle vennoten ermee instemmen bijeen te komen.

De notulen van de Algemene Vergaderingen worden bewaard in een register gehouden op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de leden van het bureau en door de aanwezige vennoten die dat wensen. De kopieën, afschriften of uittreksels worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 13: STEMRECHT

Tijdens de vergaderingen geeft elk aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke of statutaire bepalingen inzake aandelen zonder stemrecht.

Artikel 14: VERDAGING VAN DE ALGEMENE VERGADERING

Elke gewone of buitengewone Algemene Vergadering kan staande de zitting door het beheer worden verdaagd voor drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal over dezelfde agenda beraadslagen en definitief moeten beslissen.

Artikel 15: JAARREKENINGEN

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het einde van ieder boekjaar wordt de boekhouding afgesloten, en stelt de zaakvoerder de inventarissen alsmede de jaarrekening op, overeenkomstig de wet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 16: WINSTVERDELING

Het batig overschot van de resultatenrekeningen, na aftrek van de algemene kosten, de maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, zoals vastgesteld volgens de goedgekeurde jaarrekening, vertegenwoordigt de netto winst van de vennootschap.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf percent (5%) ingehouden om een wettelijk reservefonds aan te leggen. Deze inhouding is niet meer verplicht wanneer het fonds in kwestie een tiende van het kapitaal bereikt. Ze wordt opnieuw verplicht als de reserve voor welke reden dan ook werd gebruikt.

Het overblijvende saldo krijgt de bestemming die de Algemene Vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder en mits naleving van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De dividenden worden betaald op de plaats en het tijdstip bepaald door de zaakvoerder.

Artikel 17: ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt niet ontbonden door verbod, door faillissement, insolventie of door het overlijden van een van de vennoten.

Artikel 18: VEREFFENING - VERDELING

In geval van ontbinding van de vennootschap, op welk ogenblik en voor welke reden dan ook, gebeurt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), onder verbehoud van de mogelijkheid van de Algemene Vergadering om een of meerdere vereffenaar(s) aan te duiden en zijn / hun bevoegdheden en bezoldigingen te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de liquidatie, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-activa verdeeld tussen de vennoten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate zijn volstort, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald.

Het netto activa wordt verdeeld tussen de vennoten in verhouding tot de aandelen waarover zij beschikken waarbij elk aandeel een gelijk recht verleent.

Indien de vereffenaar geen geneesheer is, zal hij zich moeten doen bijstaan door een geneesheer voor de behandeling van de medische dossiers, de aangelegenheden die betrekking hebben op het privéleven van de patiënten en/of het beroepsgeheim der geneesheren-vennoten.

Artikel 19: KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitoefening van de huidige statuten doet elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in het buitenland woont keuze van woonplaats op de maatschappelijke zetel waar hen alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen geldig kunnen worden gedaan.

Artikel 20: GEMEEN RECHT

De partijen verbinden zich ertoe het Wetboek van Vennootschappen volledig na te leven.

Bijgevolg worden de bepalingen van dat Wetboek, waar niet op geoorloofde wijze van is afgeweken, beschouwd als deel uitmakend van de huidige akte, en clausules die strijdig zijn met de dwingende bepalingen van dat Wetboek worden als ongeschreven beschouwd.

Artikel 21: MEDISCHE DEONTOLOGIE

De aandeelhouders verbinden zich ertoe om de regels van de Code van medische plichtenleer te respecteren.

De Provinciale raad van de Orde van geneesheren is exclusief bevoegd voor alle geschillen van deontologische aard.

Deze statuten werden goedgekeurd door de betrokken Provinciale raad van de Orde van geneesheren. Elke wijziging aan de statuten en aan de vennootschapscontracten moet vooraf ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale raad van de Orde van geneesheren.

Indien een of meerdere aandeelhouders toetreden tot de vennootschap, dan moeten deze hun statuten en hun contracten eveneens voorleggen aan de Provinciale raad van de Orde van geneesheren waaronder ze ressorteren.

Overeenkomstig de code van Medische deontologie, moet de beroepsverantwoordelijkheid van elk der geneesheren die voor de maatschappij werken, verzekerd zijn teneinde de eventuele veroorzaakte schade te herstellen.

Elke geneesheer die in de vennootschap werkt, moet de aandeelhouders inlichten over elke beslissing op tuchtrechtelijk, burgerlijk, strafrechtelijk of administratief vlak die gevolgen kan hebben voor hun professionele relaties. De algemene vergadering beslist bij enkelvoudige meerderheid welk gevolg aan deze beslissingen wordt gegeven.

De opschorting van het recht om de geneeskunde te beoefenen in België, leidt voor de betrokken geneesheer tot het verlies van de voordelen van het contract voor de duur van de opschorting.

De geschorste geneesheer mag zich niet laten vervangen voor de duur van de sanctie. Dit verbod ontslaat deze geneesheer niet van de plicht om maatregelen te treffen die de continuïteit verzekeren van de zorgverlening aan de patiënten die hij behandelt op het moment waarop hoger vermelde sanctie van kracht wordt.

Indien een aandeelhouder van de Tabel van de Orde van Geneesheren wordt geschrapt, moet hij zijn aandelen aan de aandeelhouders overlaten. Indien hij enige aandeelhouder is, moet hij ofwel zijn aandelen overlaten, ofwel de vennootschap ontbinden, ofwel de naam en het maatschappelijk doel veranderen en elke medische activiteit uitsluiten.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

Heden zijn de vennoten bijeengekomen en hebben zij met eenparigheid der stemmen de volgende

beslissingen genomen, die pas in voeg treden wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

namelijk de dag dat het uittreksel van de huidige akte wordt neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

1. Het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op de dag van de neerlegging en wordt afgesloten op éénendertig

december tweeduizend en twaalf.

2. Eerste jaarlijkse algemene vergadering:

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend dertien.

3. Benoeming van (een) niet-statutaire zaakvoerder :

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders vast te leggen op één (1).

Tot deze functie wordt geroepen de Heer DELTOUR Arnaud, voornoemd, hier aanwezig, die aanvaardt.

Hij wordt benoemd tot wederopzetting en kan de vennootschap geldig verbinden zonder beperking in

waarde.

Zijn mandaat is gratis.

4. Commissaris:

De vergadering beslist geen commissaris aan te duiden, aangezien de vennootschap die verplichting

niet heeft.

5. Overname van de verbintenissen aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in haar naam werden aangegaan toen ze in oprichting was en dit sinds één juli tweeduizend en elf.

De comparanten keuren uitdrukkelijk alle verbintenissen van de vennootschap goed die genomen werden of moeten worden voor de neerlegging van huidige akte bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, onder de opschortende voorwaarde dat die neerlegging gebeurt. De comparanten geven de nodige volmachten aan de vertegenwoordigers van de vennootschap, die elders zijn aangeduid, om de maatschappelijke activiteiten te voeren; de gewone neerlegging bij de griffie houdt van rechtswege de overname in van deze verbintenissen door de vennootschap.

6. Volmacht:

De Heer Fabrice Marchal krijgt alle machten toegekend, met een vermogen tot vervanging, om de vennootschap in te schrijven bij een ondernemingsloket (Kruispuntbank van Ondernemingen) en bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Voor eensluidend analytisch uittreksel. Samen Neergelegd : expeditie.

IV.VERTALING VAN DE STATUTEN IN HET FRANS (...)

(getekend) Philippe Daems, Notaris te Watermaal-Bosvoorde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2014, APP 30.06.2015, DPT 31.08.2015 15569-0276-013
03/11/2016 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2015, APP 30.06.2016, DPT 26.10.2016 16665-0067-013

Coordonnées
DELTOURORTHOMEDIACAL

Adresse
DE BURLETLAAN 57 2610 WILRIJK

Code postal : 2610
Localité : Wilrijk
Commune : ANTWERPEN
Province : Anvers
Région : Région flamande