DEN BLAUWE STEEN

NV


Dénomination : DEN BLAUWE STEEN
Forme juridique : NV
N° entreprise : 446.132.692

Publication

26/06/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Belgisci Staatsbla

Ondernemingsnr : 0446.132.692 Benaming (voluit) : Den Blauwe Steen

1J3Y ./il f P F .r.;" -:" 14 ~ D_

1 g Afi. ;'.1'114

~y

1~rifj~ië~-

{ Y'1 i " -~P~-~ 4,f`

Ai- '-, .' " ~ ~. . -~ ~`t ~`

(verkort) : Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Liersesteenweg 242

2220 Heist-op-den-Berg

Onderwerp akte :Kapitaalsverhoging NV

Uit de notulen, opgemaakt door notaris Jan Delang te Duffel op vijf juni tweeduizend veertien, neergelegd, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "DEN! BLAUWE STEEN", met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Liersesteenweg 242, ingeschreven in heti rechtspersonenregister te Mechelen onder nummer 0446.132.692.

Opgericht bil akte verleden voor notaris Joan De Coster te Duffel op negentien december; negentienhonderd eenennegentig, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien januari; negentienhonderdtweeënnegentig onder nummer 920110-27.

Waarvan de statuten laatst gewijzigd werden, inhoudende onder meer euroconversie en omzetting in aandelen op naam ingevolge beslissingen van de buitengewone algemene vergadering, gehouden ten; ,l overstaan van notaris Jan Delang te Duffel op eenentwintig december tweeduizend en elf, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes februari tweeduizend en twaalf onder nummer 12032173.

Volgende beslissingen trof met éénparigheid van stemmen:

Eerste besluit

De algemene vergadering bevestigt, voor zoveel als nodig de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend van zeshonderdzeventigduizend euro (E 670.000), genomen door de bijzondere algemene vergadering van vijftien mei laatstleden, onderworpen aan de roerende :; voorheffing van tien procent (10%) met toepassing van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen. De algemene vergadering noteert dat alle aandeelhouders voorafgaandelijk verklaard hebben het volledig bedrag van dit tussentijds dividend onmiddellijk overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen te willen inbrengen in het maatschappelijk kapitaal van de. vennootschap, mits inhouding en doorstorting van de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend in toepassing van artikel 537 van het Wetboek van; Inkomstenbelastingen.

Tweede besluit

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van! het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een: bedrag van negentig procent (90%) van gemeld tussentijds bruto-dividend, zijnde een verhoging; voor een bedrag van zeshonderdendrieduizend euro (E 603.000), met creatie van' vierentwintigduizend driehonderd vijfentwintig nieuwe aandelen. De algemene vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura.

Derde besluit

De voorzitter leest het in de agenda aangekondigde verslag opgesteld door de heer Marc!

Schoofs, BVBA `Marc Schoofs & C°', gevestigd te 2610 Wilrijk, Prins BoudewijnIaan 177-179,;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen door de

bestuurder aangesteld, voor en de vennoten, aanwezig of vertegenwoordigd zoals hierboven gezegd,

verklaren sinds meer dan vijftien dagen een exemplaar van dit verslag te hebben ontvangen.

De conclusie van het verslag van de heer Marc Schoofs, bedrijfsrevisor aangesteld door de

bestuurder, worden hierna letterlijk weergegeven:

Besluiten:

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de nv Den Blauwe Steen bestaat uit

vorderingen ten laste van de vennootschap voor een bedrag van 603.000,00 E.

Bij het beëindigen van de controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

b) onder voorbehoud van de niet-annulering van de algemene vergadering van 15 mei 2014 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvorderingen op grond van de niet-naleving van de vormvereisten inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering:

- de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbrengen in natura bestaat uit 24.325 aandelen van de nv Den Blauwe Steen.

Tenslotte willen wij eraan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgesteld te Antwerpen, 19 mei 2014

Marc Schoofs & C° burg. Bvba

Burgerlijke vennootschap van bedrisrevisoren,

erkend door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren onder nummer B 183

en in deze opdracht vertegenwoordigd door bedrijfsrevisor Marc Schoofs."

Vierde besluit

De voorzitter leest het verslag voor, opgesteld door de raad van bestuurder overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, inhoudende niet-afwijking van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor door de zorgen van ondergetekende notaris neergelegd warden ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde besluit

Zijn vervolgens tussengekomen, iedere aandeelhouder van de vennootschap, zijnde de heer Van Hool Jan Bernard Paul en mevrouw Seutin Christine die telkens verklaard hebben volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de aandeelhouders wat volgt

L de heer Van Hool Jan Bernard Paul verklaart negentig procent (90%) van gemeld tussentijds uitgekeerd bruto-dividend, zijnde een schuldvordering vanwege de heer Jan Bernard Paul Van Hool, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Liersesteenweg 242 voor een bedrag van zeshonderdentweeduizend achthonderdvierennegentig euro eenentwintig cent (E 602.894,21), in te brengen, tegen creatie van vierentwintigduizend driehonderdtwintig (24.320) nieuwe aandelen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestortt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" "

Vo o;

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



2, mevrouw Seutin Christine verklaart negentig procent (90%) van gemeld tussentijds uitgekeerd bruto-dividend, zijnde een schuldvordering vanwege de mevrouw Christine Seutin, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Liersesteenweg 242 voor een bedrag van honderden vijf euro negenenzeventig cent (¬ 105,79), in te brengen, tegen creatie van vier (4) nieuwe aandelen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestart.

Ingevolge voormelde staat het bedrag van zeshonderdendrieduizend euro (¬ 603.000) ter beschikking van de vennootschap.

De algemene vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen en, meer in het bijzonder, de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Zesde besluit

De algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zeshonderd en drienhonderd euro (£ 603.000) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht van honderd eenenveertigduizend tweehonderd negenennegentig euro dertig cent (£ 141.299,30) op zevenhonderd vierenveertig duizend tweehonderd negenennegentig euro dertig cent (£ 744.299,30) vertegenwoordigd door dertigduizend vijfentwintig (30.025) aandelen op naam en zonder nominale waarde,

Zevende besluit

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel VIJF van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd vierenveertigduizend tweehonderdnegenennegentig euro dertig cent (£ 744.299,30). Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door dertigduizend vijfentwintig (30.025) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder een dertigduizend vijfentwintigste (1/30.02e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

In de historiek wordt aan dit artikel de volgende alinea toegevoegd:

"Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van vijf juni tweeduizend veertien werd het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap verhoogd met het bedrag van het netto-dividend van zeshonderdendrieduizend euro (£ 603,000) uitgekeerd vanuit de belaste reserves van de vennootschap, om het kapitaal te brengen van honderd eenenveertig duizend tweehonderd negenennegentig euro dertig cent (£ 141.299,30) tot zevenhonderdvierenveertigduizend tweehonderdnegenennegentig euro dertig cent (E 744.299,30), met creatie van vierentwintigduizend driehonderd vijfentwintig nieuwe aandelen"

Achtste besluit

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de bestuurder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jan Delang, notaris te Duffel

Tegelijk hiermee neergelegd: Expeditie van de akte, tevens omvattend coördinatie van de nieuwe statuten,

verslag bedrijfsrevisor en verslag raad van bestuur,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

behomien aan het Belgisch Staatsblad

17/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.10.2013, NGL 10.12.2013 13682-0203-015
04/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 06.10.2014, NGL 27.11.2014 14679-0139-015
24/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.10.2012, NGL 18.12.2012 12669-0066-015
06/02/2012
ÿþMotl Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.," «MM..

NEERGELEGD

2 3 -01- 2012

GRIFFIE RECHTBANK van

KOOPHANDEL te MECHELEN G iffne

~'.i Lri`~ Ir3

III 1I I 1111 1I II I IIII li I II

*12032173*

Ondernemingsnr : 0446.132.692

Benaming

(voluit) : Den Blauwe Steen

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 2220 Heist-op-den-Berg, Liersesteenweg 242

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging -- omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam

Uit de notulen verleden voor notaris Jan Delang te Duffel, op 21/12/2009, met als registratierelaas `Geregistreerd Mechelen Ie kantoor op 28 december 2011, zeven blad(en) twee verzending(en) boek 51928, blad 47, vak 23, ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00) De ontvanger (get.) Koen Decoster", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen trof:

Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam

De vergadering beslist de aandelen aan tonder om te zetten in aandelen op naam, en overeenkomstig hiermee de huidige artikelen 7 en 8 van de statuten volledig te schrappen en vervolgens de vervangen door de volgende teksten:

Artikel 7: "Alle aandelen zijn op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van de aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd, en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Desgevallend dient tevens een register van warrants en/of obligaties, certificaten, worden opgemaakt." Artikel 8: "Overdracht van aandelen op naam geschiedt door aantekening in het register van aandelen"

II. Bevestiging euroconversie

De vergadering stelt vast dat ingevolge de invoering van de euro, het maatschappelijk kapitaal, zoals bepaald in de statuten, thans honderd éénenveertigduizend tweehonderd negenennegentig euro dertig cent (¬ 141.299,30) bedraagt.

De vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5: het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd éénenveertigduizend tweehonderd negenennegentig euro dertig cent (¬ 141.299,30) en is vertegenwoordigd door vijfduizend zevenhonderd (¬ 5.700) aandelen, die elk één/vijfduizend zevenhonderdste (1/5.700 ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

III. Opdracht aan de Raad van Bestuur

De vergadering gelast de Raad van Bestuur voor de verdere uitwerking van de omzetting van de aandelen

aan toonder naar aandelen op naam, overeenkomstig artikel 462 van het Wetboek van Vennootschappen.

IV. Wijziging statuten

De vergadering beslist vervolgens de statuten te coördineren en te wijzigen om ze in overeenstemming te

brengen met de voorgaande beslissingen en met de bepalingen en de terminologie van het huidig wetboek

van vennootschappen. Deze wijzigingen werden opgenomen in de hierna volgende herwerkte tekst van de

statuten die artikel per artikel na beraadslaging werden goedgekeurd.

Naam: Den Blauwe Steen

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: Liersesteenweg 242  2220 Heist-op-den-Berg

Doel:

het beheren van vermogens, zowel voor eigen rekening als voor derden, ondermeer, door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende als onroerende, materiële en immateriële, het nemen van participaties in ondememingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het veilig beheerd, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen.

Alle beheersverrichtingen en alle verrichtingen in verband met onroerende goederen, zoals ondermeer de aankoop en verkoop, huur en verhuring, de verwerving en uitbating, ontwikkeling en valorisatie van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het rBelgisch Staatsblad

gebouwen en gronden, zowel voor eigen rekening als voor derden, hetzij rechtstreeks of als' tussenpersoon, en dit alles in de meest ruime zin, zodat alles kan gedaan worden dat het bezit, de beveiliging, de opbrengst en de waardevermeerdering van een onroerend patrimonium kan ten goede komen.

De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Ze mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelf in voordeel of rekening van derden  opdrachtgevers.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere bank van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Ze mag bij wijze van speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Duur: onbepaald

Maatschappeliik kapitaal en samenstelling: ¬ 141.299,30 vertegenwoordigd door 5.700 aandelen, die elk 1/5700 van het kapitaal vertegenwoordigen.

Boekiaar: ieder jaar van 1 juli tot 30 juni

Reserves: jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minstens 1/20 afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Winstverdeling: over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

Verdeling  overblijvend saldo na vereffening: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Jaarvergadering  voorwaarden toelating  stemrecht: ieder jaar wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerste maandag van de maand oktober om zeventien uur.

Indien die dag geen werkdag is, wordt de vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Jan Delang, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte;

coördinatie van de statuten met lijst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.10.2011, NGL 03.01.2012 12001-0526-015
17/01/2011 : ME071511
18/12/2009 : ME071511
01/12/2009 : ME071511
12/12/2008 : ME071511
22/11/2007 : ME071511
27/12/2006 : ME071511
04/11/2005 : ME071511
19/11/2004 : ME071511
29/01/2004 : ME071511
16/12/2003 : ME071511
09/12/2002 : ME071511
22/01/2002 : ME071511
31/12/1997 : ME71511

Coordonnées
DEN BLAUWE STEEN

Adresse
LIERSESTEENWEG 242 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande