DEN BOSCHKANT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN BOSCHKANT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.270.772

Publication

15/04/2014
ÿþ ModWon111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgisch

Staatsbla.

iv3ergelegd ter griffie van de Rechtbe

van Koophandel AMMON,

Griffie 03 APR, 2014

*1.4080995*

Ondememingsnr 0866.270.772

Benaming (voluit) : DEN BOSCHKANT

(verkort)

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Wommelgemsesteenweg 125 - 2531 Vremde (Boechout)

Onderwerp(en) akte: statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris te Mechelen, op dertien maart

tweeduizend veertien, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEN BOSCHKANT, met zetel te 2531 Boechout (Vremde),

Wommelgemsesteenweg 125.

Ondernemingsnummer 0866.270.772

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt: verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan ove

het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het

verslag van de heer WERA Michel, bedrijfsrevisor, te 3071 Kortenberg, Leuvensesteenweg 777, bevattende

een beschrijving van de voorgestelde inbreng in nature, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais

tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De vennoten, vertegenwoordigd, zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar

van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen

opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de beddifsrevisor

De conclusies van het verslag van de heer WERA Michel, bedrijfsrevisor, te 3071 Kortenberg,

Leuvensesteenweg 777, de dato vierentwintig februari tweeduizend veertien, luiden letterlijk ais volgt

IV. BESLUlT ZONDER VOORBEHOUD

Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura verklaar ik, zonder voorbehoud, dat:

1. De verrichting werd nagezien in overeenstemming met de Normen van het Instituut der Bedriffsrevisoren inzake controle van inbreng en quasi-inbreng.

2. De beschrijving van de in te brengen vermogensbestanddelen voldoende nauwkeurig en duidelijk is, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

3. De zaakvoerder is verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen vermogensbestanddelen en voor de bepaling van de vergoeding voor deze inbreng in nature.

4. De huidige verrichting betreft een toepassing van art. 537 W.I.B. 1992, waarbij een deel van de beschikbare en reeds belaste reserves per 31 december 2011 (¬ 351.611,11) als dividend werd uitkeerbaar gesteld bij beslissing van de algemene vergadering van 28 december 2013. Hierop dient 10 % roerende voorheffing (C 35.161,11) te worden gestort, het saldo (¬ 316.450,00) wordt dat geboekt als verschuldigd dividend en de vennoten dienen dan onmiddellijk te besluiten om dit dividend te incorporeren in het kapitaal van de vennootschap.

6. De zaakvoerder stelt voor om de bijkomende aandelen welke worden uitgegeven naar aanleiding van deze voorgestelde inbreng in nature te waarderen aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen (¬ 10,00). Deze werkwijze houdt geen rekening met de opgebouwde reserves binnen de vennootschap, doch, doordat zij die de inbreng verrichten in dezelfde verhouding vennoten zijn van de BVBA DEN BOSCHKANT, is de voorgestelde werkwee bedrijfseconomisch verantwoord.

6. De als tegenprestatie voor deze inbreng in nature toegekende vergoeding betreft 31.645 nieuw uit te geven aandelen van de BVBA DEN BOSCHKANT.

Deze aandelen komen toe aan het gemeenschappelijk huwelijksvermogen van de echtgenoten Verdonck-Van Dessei.

7, De door partijen weerhouden methoden van waardering leiding tot inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (31.645) en de fractiewaarde (¬ 10,00 per aandeel) van de toegekende aandelen.

8. De over te dragen activa behoren toe aan de heer en mevrouw Leo Verdonck-Maria Van Dessel.

9. Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Kortenberg, 24 februari 2014

Michel Wera

Bedriffsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(getekendy

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het

onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Tweede agendapunt: kapitaalverhoging door inbreng in nature

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijds bruto-dividend uitgekeerd op achtentwintig december tweeduizend dertien, zijnde driehonderd zestien duizend vierhonderd vijftig euro (E 316.450,00) om het te brengen van tweehonderd achtenzestig duizend vijfhonderd vijftig euro (E 268.550,00) op vijfhonderd vijfentachtig duizend euro (¬ 585.000,00), door uitgifte van éénendertig duizend zeshonderd vijfenveertig (31.645) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng van vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De vergoeding voor de inbreng in nature door de huwgemeenschap tussen de heer VERDONCK Leo en mevrouw VAN DESSEL Maria ten bedrage van driehonderd zestien duizend vierhonderd vijftig euro (E 316.450,00) bestaat uit de uitgifte van éénendertig duizend zeshonderd vijfenveertig (31.645) kapitaalaandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEN BOSCHKANT, zonder aanduiding van nominale waarde, toegekend aan de huwgemeenschap tussen de heer VERDONCK Leo en mevrouw VAN DESSEL Maria.

Derde agendapunt: verwezenliiking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschdiving op en volstorting van de kapitaalverhoning

Zijn vervolgens tussengekomen, aile vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle vennoten, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van driehonderd zestien duizend vierhonderd vijftig euro (¬ 316.450,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort. Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle vennoten, die aanvaarden, de éénendertig duizend zeshonderd vijfenveertig (31.645) nieuwe volledig gestorte aandelen toegekend aan de huwgemeenschap tussen de heer VERDONCK Leo en mevrouw VAN DESSEL Maria. Overeenkomstig artikel 1405 Burgerlijk Wetboek verklaren de heer VERDONCK Leo en mevrouw VAN DESSEL Maria dat de vermogenswaarde van deze éénendertig duizend zeshonderd vijfenveertig (31.645) nieuwe aandelen toebehoort aan de huwgemeenschap die tussen hen bestaat, doch dat het stemrecht van vijftien duizend vijfhonderd en vijf (15.505) aandelen wordt toegekend aan de heer VERDONCK Leo en van zestien duizend honderd veertig (16.140) aandelen aan mevrouw VAN DESSEL Maria. De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

Vierde agendapunt: vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van driehonderd zestien duizend vierhonderd vijftig euro (¬ 316.450,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op vijfhonderd vijfentachtig duizend euro (E 585.000,00), vertegenwoordigd door achtenvijftig duizend vijfhonderd (58.500) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

yâfge agendapunt: wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de algemene vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL VIJF. - KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd vijfentachtig duizend euro (E 585.000,00), vertegenwoordigd door achtenvijftig duizend vijfhonderd (58.500) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/achtenvijftig duizend vijfhonderdste (1/58.500-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Zesde agendapunt: volmacht tot coördinatie

De vergadering verleent aan mevrouw VAN CRAEN Gerda, ten dien einde woonstkeuze gedaan hebbende op het kantoor van notarissen Amout Schotsmans & Adrienne Spaepen te 2800 Mechelen, Goswin de Stassartstraat 24, alle machten om de gecoördineerde statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan SBB Accountants & Belastingconsulenten, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2, vertegenwoordigd door de heer VERDIER Paul, met mogelijkheid tot

e

n

..- Voor- Luik B - VervnIn

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerieggingen en/of verklaringen op het ondememingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of Directe belastingen en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Oeze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge -lijst met publicaties ir

gecoördineerde statuten

-verslag van de bedrijfsrevisor

-verslag van het bestuursorgaan



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 04.07.2014 14268-0431-015
08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.07.2013, NGL 02.08.2013 13394-0326-015
23/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 20.09.2012, NGL 18.10.2012 12612-0166-016
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 29.07.2011 11354-0242-015
15/02/2011
ÿþ Mod2.F

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v~1 îCá

RedemA v~

of-~FFR.1~11

De Garnier,

Griffie

Do

i i1111~H~~~u~M~wmiw~u

" uoaaeas*

V. bah, aa Bel Staf

: 0866.270.772

Benaming

(voluit): Den Boschkant

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wommelgemsesteenweg 125, 2531 Vremde

Voorwerp akte : statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor , ADRIENNE SPAEPEN, geassocieerd notaris te Mechelen op zevenentwintig

januari tweeduizend en elf, dat er is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DEN BOSCHKANT, met zetel te met zetel te 2531 Vremde,

Wommelgemsesteenweg 125.

Ondememingsnummer 0866.270.772.

De algemene vergadering heeft als volgt beslist:

Eerste agendapunt: bevestiging zetelverplaatsing

De buitengewone algemene vergadering bevestigt de zetelverplaatsing naar 2531 Vremde,

Wommelgemsesteenweg 125, die plaats vond vanaf één januari tweeduizend en elf, ter publicatie overgemaakt

aan de diensten van het Belgisch Staatsblad.

Hiertoe wordt artikel 2 van de statuten aangepast als volgt:

ARTIKEL TWEE. - ZETEL.

De werkelijke zetel is gevestigd te 2531 Vremde, Wommelgemsesteenweg 125.

Hij zal overal elders in België kunnen overgebracht worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die zal

gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Tweede agendapunt: doeluitbreiding

Volgens artikel 287 Wetboek van Vennootschappen geeft de zaakvoerder een omstandige verantwoording van de

doeluitbreiding die hij voorstelt. Tevens wordt een samenvattende staat van activa en passiva van de vennootschap

voorgelegd, afgesloten op éénendertig december tweeduizend en tien.

Alle vennoten erkennen dat zij van deze beide stukken hebben kunnen kennis nemen, op de wijze als voorzien

werd in het Wetboek van Vennootschappen.

De buitengewone algemene vergadering besluit het voorstel van de zaakvoerder te volgen, zodat het doel wordt

uitgebreid met de volgende activiteiten:

"De onderneming heeft als bijkomend doel ook mensen uit de kansengroepen te werk te stellen en op te

leiden.; dit vanuit het standpunt om naast de economische land-en tuinbouwactiviteit ook, waar mogelijk

duurzaam te ondernemen."

Hiertoe wordt artikel 3 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

ARTIKEL DRIE. - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel:

-het kweken, telen en bewaren van groenten, kruiden, bloemen, planten en sierplanten enzovoort, onder glas,

overdekt of in open luchtteelt, de aan- en verkoop van al deze produkten en aanverwante artikelen, en alle mogelijke

benodigdheden en machines, in het groot en in het klein, de in- en uitvoer ervan, alsook het uitbaten van een

volwaardig landbouwbedrijf, dit alles in de ruimst mogelijke zin genomen.

-het verpakken, inpakken, bewerken en behandelen van voormelde land- en tuinbouwprodukten, voor eigen

rekening zowel als voor rekening van derden.

-deze opsomming is niet beperkend doch enkel aanwijzend.

-de vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die

rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag deelnemen aan alle

bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, waarvan het doel analoog is of ermede in

verband staat.

De onderneming heeft als bijkomend doel ook mensen uit de kansengroepen te werk te stellen en op te leiden;

dit vanuit het standpunt om naast de economische land-en tuinbouwactiviteit ook, waar mogelijk, duurzaam te

ondernemen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

~

l w

Voor- Luik B - VarvnIn

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



De vennootschap zal haar maatschappelijk doel kunnen realiseren op alle mogelijke wijzen, welke haar het meest geschikt of nuttig lijken.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking van dat doel kunnen beïnvloeden of vergemakkelijken, zo in het binnenland als in het buitenland, zelfs in voordeel of voor rekening van derden-opdrachtgevers. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar onroerende goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en alle andere verbintenissen, zowel van haar als deze van alle derden.

De vennootschap mag handelen voor eigen rekening in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij zal bij middel van inbrengen, onderschrijvingen, financiële tussenkomsten of op gelijk welke andere wijze kunnen deelnemen in alle vennootschappen of ondernemingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of gelijklopend voorwerp hebben als zijzelf of die een geheel ander voorwerp hebben of van die aard zijn om de uitbreiding en ontwikkeling ervan te bevorderen, en dit zowel in België als in het buitenland.

Zij kan tevens functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Dit alles in de meest ruime zin.

Zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2011 - Annexes du Moniteur belge Voor ontledend uittreksel

Adrienne Spaepen, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-afschrift van de akte

-uittreksel van de akte

-lijst met publicaties

-gecoërdineerde statuten

-verslag van de zaakvoerder

-staat van activa en passiva





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/02/2011
ÿþVoor

behouc

aan hE

Belgisc

Staatsbl

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondemerringsnr : 0866270772

Benaming

(voluit) : DEN BOSCHKANT

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Achterlo 17 te 2520 Broechem (Ranst)

Onderwerp akte : verplaatsing maatschappelijke zetel

Conform de statutaire bepalingen , werd door de zaakvoerder , mevrouw Van Dessel Maria , besloten de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2531 Vremde (Boechout), Wommelgemsesteenweg 125. Deze verplaatsing heeft uitwerking vanaf 1 januari 2011.

Te Vremde , 31/12/2010

Van Dessel Maria

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter errffie von de Recfitbaki vin Koophandel re Antwerpen, op

2 5 JAN. 2011

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vetn=efder: : Recto : Naam en hoedanigheid van de ínytrr.rrnenixrende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ;;!i':ne3d de reCEitSr:£3r.':oe!l ten F3G3nzt en van derden t£: vertegenwoordigen

ilersp : Naam en handtekening,

07/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 02.07.2010 10265-0312-015
30/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 29.07.2009 09485-0356-014
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 22.07.2008 08438-0050-014
26/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 05.09.2007, NGL 17.09.2007 07724-0343-015
10/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 15.07.2006, NGL 08.08.2006 06614-2002-013
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0060-015

Coordonnées
DEN BOSCHKANT

Adresse
WOMMELGEMSESTEENWEG 125 2531 VREMDE

Code postal : 2531
Localité : Vremde
Commune : BOECHOUT
Province : Anvers
Région : Région flamande