DEN DIJK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEN DIJK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.926.895

Publication

11/02/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

ful'~`~$~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

J 1 -01- 2014

GRIFFIE RECHTBANK viey KOOPHANIM-fie MECHELEN

Voor- i

behoud

aan hE

Belgist

Staatsbl

191,1111.





Ondernemingsnr : 5 44. Ql2 6 .

Benaming (voluit): Den Dijk

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :2220 Heist-op-den-Berg, Pluishoekstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst:

Uit een akte, verleden voor ons, meester Rita HEYLEN, notaris te Heist-op-den-Berg, op 29 januari 2014, blijkt dat

1.De heer DE COUX Karl, geboren te Heist-op-den-Berg op vierentwintig mei negentienhonderd achtenzestig, en zijn echtgenote

2.Mevrouw WITTERS Veerle Veronica Alfonsina, geboren te Herentals op twee november negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Pluishoekstraat 18.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Den Dijk". Het kapitaal bedraagt TWINTIGDUIZEND EURO (20.000,00 E) vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De honderd (100) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer DE COUX Karl, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Pluishoekstraat 18, titularis van vijftig (50) aandelen

2. Mevrouw WITTERS Veerle, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Pluishoekstraat 18, titularis van vijftig (50) aandelen

Totaal honderd (100) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van minstens één vijfde. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 E) Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaats gevonden overeenkomstig de wet. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Pluishoekstraat 18.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

DOEL De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil , de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

2) het aanlegsen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermom; alle verrichtingen met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voer- Luik B - vervolg

aan het -Ééfgrsc1i Staatsblad betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3) het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant in met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen en mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

DUUR De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. BESTUUR Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college. * Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder. De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING De jaarvergadering wordt gehouden op 11 juni om 17.00 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerders) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar. VERDELING De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op 31 december 2015.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien, overeenkomstig de statuten. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b, te benoemen tot deze functie: "IMKAVE", met zetel te 2220 Heist-op-den-Berg, Pluishoekstraat 18, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Mechelen onder het ondernemingsnummer BTW BE 0873.857.855 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Witters Veerle, geboren te Herentals op twee november negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2220 Heist-op-den-Berg, Pluishoekstraat 18 die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, tenzij hierover anders beslist wordt door de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, KDCA

bvba, accountants & Belastingconsulenten, gevestigd te 2220 Heist-op-den-Berg, Heist Goorstraat 49/1, aan wie

de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij

de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Rita HEYLEN.

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Vonx

Erdhoud n

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
DEN DIJK

Adresse
PLUISHOEKSTRAAT 18 2220 HEIST-OP-DEN-BERG

Code postal : 2220
Localité : HEIST-OP-DEN-BERG
Commune : HEIST-OP-DEN-BERG
Province : Anvers
Région : Région flamande