DENKU AGENCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENKU AGENCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.381.710

Publication

22/12/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IRV



*14225883*



Ondernemingsnr : 0825.381.710 Benaming

(vollalt) : EACH & EVERY

(verkort) .

NEERGELEGD

1 1 DEC. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

teeem.

Rechtsvorm . Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dijlenstraat 87, 3140 Keerbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herindeling aandelen - naamwijziging - verplaatsing maatschappelijke zetel - wijziging bestuursbevoegdheid - wijziging

vertegenwoordigingsbevoegdheid - ontslaglbenoeming zaakvoerders

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EACH & EVERY", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3140 Keerbergen, Dijlestraat 87; ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR), onder nummer 0825.381.710, opgesteld door geassocieerd notaris Ingmar De Kegel, te Halle (Buizingen), op 27 november 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat onder meer de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: SPLITSING VAN DE AANDELEN

De vergadering besluit het aantal huidige aandelen te wijzigen van honderd (100) aandelen naar honderdduizend aandelen waarbij elk huidig aandeel omgezet wordt naar duizend (1.000) nieuwe aandelen.

Het totaal aantal aandelen wordt aldus gebracht op honderdduizend (100.000,00). De vergadering besluit de statuten overeenkomstig aan te passen zoals hierna vernield.

TWEEDE BESLUIT: OPDELING VAN DE AANDELEN IN TWEE KLASSEN EN TOEWIJZING VAN DE

AANDELEN " " "

De vergadering besluit de honderdduizend (100.000) aandelen op te delen in twee categorieën (klassen), met name klasse A, genummerd van 1 tot en met 51.000 en klasse B, genummerd van 51.001 tot en met 100.000.

De vergadering verduidelijkt en stelt vast dat de aandelen van klasse A, genummerd van 1 tot en met 51.000, toebehoren aan de naamloze vennootschap Gemaco Holdings, de aandelen van klasse B, genummerd van 51.001 tot en met 74.500 toebehoren aan de heer Kim Verhaeghen en de aandelen van klasse B, genummerd van 74.501 tot en met 100.000 toebehoren aan de heer Vincent van Lingen.

De vergadering besluit om artikel 5 van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor, genomen beslissingen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (EUR 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdduizend (100.000) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder' , één/honderdduizendste (1/100.000e) van het kapitaal vertegenwoordigen, verdeeld in eenenvijftigduizend (51.000,00) klasse A aandelen, genummerd van 1 tot en met 51.000 en negenenveertigduizend (49.000,00); klasse B aandelen, genummerd van 51.001 tot en met 100.000.

Het kapitaal is volledig volstort."

DERDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "Denku agency" en bijgevolg de tekst van artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is een commerciële vennootschap onder de rechtsvorm ven-'noot-'schap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "Denku agency"."

VIERDE BESLUIT: VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3140 Keerbergen, Dijlestraat 87, naar 2800 Mechelen, Hanswijkvaart 51 en de tekst van de eerste zin van artikel "Zetel" van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2800 Mechelen, Hanswijkvaart 51."

(" " " )

ZESDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS

Op de laatste blz. van Luik B vernie.Iden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en; bevoegd de rechtspersoon ter: aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

van een besloten'

1 ç Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge De vergadering besluit de bestuursbevoegdheid van de zaakvoerders te wijzigen door toevoeging van

volgende tekst in fine van artikel 11 van de statuten:

« De zaakvoerders zullen een college vormen dat handelt zoals een beraadslagend orgaan. Het college van

zaakvoerders zal ongeveer vier (4) maal jaarlijks bijeenkomen op verzoek van de voorzitter. Het college van

zaakvoerders kan bovendien steeds samengeroepen worden op eenvoudig verzoek van één zaakvoerder.

Elke beslissing van het college van zaakvoerders zal genomen worden met twee/derde meerderheid van

stemmen, zonder dat er rekening wordt gehouden met onthoudingen.

Onverminderd het voorgaande, vereisen de volgende beslissingen de unanieme goedkeuring van alle

zaakvoerders;

-de aanwerving en het ontslag van kaderleden, de vaststelling van hun loon, met inbegrip van

loonsverhogingen, en dit in de meest breed mogelijke betekenis van zodra dit een kost van meer dan E 3.000

per jaar betreft.

-Investeringen en andere aankopen die een bedrag van honderd duizend euro (E 100.000) overtreffen.

-Het aangaan of het toekennen van leningen of enige vorm van krediet boven een bedrag van ¬ 50.000

Euro, of de wijziging van de kredietvoorwaarden van leningen.

-Verplaatsing van de zetel.

-Aankopen en verkopen, verhuren van onroerende goederen, licenties, octrooien, patenten.

-Het verstrekken van zekerheden (inclusief garanties) of het bezwaren van belangrijke activa van de Vennootschap.

-Het aangaan van minnelijke schikkingen voor bedragen van ¬ 25.000 of meer (in het bijzonder met de bevoegde fiscus).

-Het wijzigen van de toegepaste boekhoudkundige waarderingsregels, of van boekhoudkundige principes die een impact hebben op de berekening van de EBITDA.

-Voorstellen van de Raad van Bestuur aan de Algemene Vergadering waarover deze krachtens de wettelijke voorschriften dient te besluiten met een meerderheid van ten minste vijfenzeventig procent (75%) van de stemmen.

-Het verwerven of vervreemden van participaties in andere vennootschappen.

-Voorstellen tot fusie, splitsing, inbreng van bedrijfstak, overdracht van activa, aandelenruil, of hiermee gelijkgestelde verrichtingen.

-Het aangaan of wijzigen van overeenkomsten tussen de Vennootschap en de Zaakvoerders of vennootschappen onder hun controle.»

ZEVENDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE ,ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit dat de vennootschap voortaan rechtsgeldig zal vertegenwoordigd worden door één zaakvoerder en voor beslissingen of contracten met een waarde boven de vijftienduizend euro (EUR 15.000,00) door twee zaakvoerders samen handelend, onverminderd hetgeen bepaald in artikel 11 van de statuten (voorbehouden materies).

De vergadering besluit derhalve de tekst van het huidige artikel 12 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst :

"De vennootschap wordt jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder door één zaakvoerder en voor en voor beslissingen of contracten met een waarde boven de vijftienduizend euro (EUR 15.000,00) door twee zaakvoerders samen handelend, onverminderd hetgeen bepaald in artikel 11 van onderhavige statuten (voorbehouden materies).

Indien er slechts 1 zaakvoerder benoemd werd zal de vennootschap door deze zaakvoerder alleen vertegenwoordigd worden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger."

ACHTSTE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist de statuten te wijzigen om ze in overeenstemming te brengen met de hoger genomen besluiten, met inbegrip van de hemummering van de artikelen.

NEGENDE BESLUIT: ONTSLAG  BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit de huidige zaakvoeder van de vennootschap, mevrouw Elke Peeters, met ingang van heden te ontslaan als zaakvoerder van de vennootschap.

De eerstvolgende algemene vergadering zal beslissen over de kwijting van haar mandaat.

De vergadering besluit vervolgens te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BREAK OUT met zetel te 3140 Keerbergen, Dijlestraat 87, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0439.924.296 met als vast vertegenwoordiger de heer Olivier Somers, wonende op zelfde adres;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DENKU met zetel te 2060 Antwerpen, Carnotstraat 169 bus 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0836.482.864, met als vast vertegenwoordiger de heer Kim Verhaegen, wonende op zelfde adres;

- De BVBA "E-Fective", met zetel te 2018 Antwerpen, Mozartstraat 15, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer BE 0893.424.042, met als vast vertegenwoordiger, de heer Vincent van Lingen, wonende te 2018 Antwerpen, Mozartstraat 15;

De heer Olivier Somers, de heer Kim Verhaegen en de heer Vincent van Lingen zijn hier aanwezig of vertegenwoordigd en verklaren dit mandaat te aanvaarden en verklaren tevens dat niets zich hiertegen verzet. TIENDE BESLUIT: MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDERS

De vergadering verieent elke machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande besluiten uit te voeren.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Tezelfdertijd neergelegd: uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten.

Ingmar De Kegel,

Geassocieerd notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

! 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik._ vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumsntarende notaris, hetzij Hian de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 13.06.2013 13173-0041-010
02/02/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE~.».7 IGL.....LE

I

" 151 eEL 2 6 _01_ 1015

GücX STAATSBLAD

0 7 JAN, 2015

RECHTBANK van KUJNHANDEL ANTWelrifel31, afd. MECHELEN

M DNITEUR B=LGt

Onderrtemingsnr: 0825.381.710

Benaming

(voluit) : Denku Agency

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hanswijkvaart, 51, B-2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering dd 18112/2014

1, Benoeming van de commissaris

De vennoten beslissen unaniem om de BV BVBA Peter Bogaert, met maatschappelijke zetel te 3001 Heverlee - Waversebaan 303 en ondememingsnummer 0870.626.369, vertegenwoordigd door de heer Peter Bogaert, te benoemen als commissaris van de Vennootschap vanaf heden.

Zijn mandaat loopt voor een termijn van 3 jaar, eindigend na de gewone algemene vergadering die zal beslissen over de jaarrekeningen met betrekking tot het boekjaar eindigend op 31 december 2016.

3. Volmacht

Aan de heer Arnold Benoot, mevrouw Laetitia de Smet en aan de NV Etugest & Partners, ieder alleen handelend met mogelijkheid van substitutie, wordt een volmacht gegeven om al de nodige formaliteiten te voltrekken, met ingebrip van de wettelijk vereiste publicaties, naar aanleiding van de benoeming van de commissaris.

Gemaco Holdings NV,

Zaakvoerder,

Vast vertegenwoordigd door Break Out bvba,

Met vaste vertegenwoordiger Olivier Somers

Op de 'laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 20.06.2012 12196-0493-009
22/12/2011
ÿþui

Motl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nétleale

Griffie " 2De. 1011e

Onderneirtingsnr : 0825.381.710

Benaming

(voluit) : EACH & EVERY

*11191944+

." 0411-\..;

iu

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Carlistraat, 11, B-1140 Evere

Onderwerp akte : Adreswijziging maatschappelijke zetel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2011- Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de Notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering gehouden op 26.11.2011.

De algemene vergadering beslist om vanaf 01 januari 2012 de maatschappelijke zetel over te brengen van Carlistraat 11 - 1140 Evere naar Dijlestraat 87 - 3140 Keerbergen en mandateert het bestuursorgaan, onderhavig proces verbaal te publiceren In het Belgisch Staatsblad alsook deze wijziging te laten legaliseren bij het Ondernemingsloket en alle andere administratieve verplichtingen.

Elke Peeters

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/05/2015
ÿþidod Word ti.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vanhhakte

RECHTBANK van KOOPHANDEL 1 ANTWERPeifl_ MECHELEN

Ti

2 3

y09'S

ui

" 1506933 '

Ondernemingsar : 0825.381.710

Benaming

(voluit) : Denku agency

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hanswijkvaart, 51, B-2800 Mechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag, benoeming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het proces-verbaal van de algemene vergadering dd 12/0312015

1. Ontslagen en benoemingen

De Voorzitter licht toe dat er ter gelegenheid van het opstellen van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Vennootschap gehouden op 27 november 2014 een vergissing is gebeurd. Dit proces-verbaal meldt dat de BVBA Break-Out met als vast vertegenwoordiger de heer Olivier Somers als zaakvoerder is benoemd, daar waar dit de NV Gemaco Holdings, met als vast vertegenwoordiger de BVBA Break-Out, met als vast vertegenwoordiger de heer Olivier Somers had moeten zijn,

De vennoten nemen akte van het ontslag van de BVBA Break-Out, Dijlestraat 87, 3140 Keerbergen (0439.924.296) met als vast vertegenwoordiger de heer Olivier Somers als zaakvoerder, met ingang vanaf 12 maart 2015 en benoemen dan ook de NV Gemaco Holdings, Hanswijkvaart 51, 2800 Mechelen (0816.554.908) als zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden.

Verder licht de Voorzitter toe dat de NV Gemaco Holdings heeft beslist om de heer Olivier Somers, Dijlestraat 87, 3140 Keerbergen, te benoemen als haar vast vertegenwoordigen De vennoten nemen hiervan akte en aanvaarden dit voor zover als nodig.

De Voorzitter bevestigt dat het college van zaakvoerders dus is samengesteld uit 3 zaakvoerders:

(i) de BVBA E-fective (0893.424.042) met als vast vertegenwoordiger Vincent van Lingen,

(ii) de BVBA DENKU (0836.482.864) met als vast vertegenwoordiger Kim Verhaeghen, en

(iii) de NV Gemaco Holdings (0816.554.908), met als vast vertegenwoordiger de heer Olivier Somers.

2. Bekrachtiging en kwijting

De vennoten bekrachtigen de rechtshandelingen die de NV Gemaco Holdings tot op heden heeft gesteld in

naam en voor rekening van de Vennootschap.

Verder wordt er kwijting verleend aan de BVBA Break-Out voor haar bestuur tot op heden.

Volmacht

De algemene vergadering bevestigt dat het de taak is van de bestuurde rechtspersoon, i.e. de Vennootschap, om de publicaties te verrichten met betrekking tot de ontslagen en de benoemingen van de vaste vertegenwoordigers van haar bestuurders.

Aan de heer Arnold Benoot, mevrouw Laetitia de Smet en aan de NV Etugest & Partners, ieder alleen handelend met mogelijkheid van substitutie, wordt een volmacht gegeven om al de nodige formaliteiten te voltrekken, met ingebrip van de wettelijk vereiste publicaties, naar aanleiding van de beslissingen die genomen zijn ter gelegenheid van deze vergadering.

NV Gemaco Holdings,

Zaakvoerder,

Vast vertegenwoordigd door dhr. Olivier Somers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DENKU AGENCY

Adresse
HANSWIJKVAART 51 2800 MECHELEN

Code postal : 2800
Localité : MECHELEN
Commune : MECHELEN
Province : Anvers
Région : Région flamande