DENTAL CONNECTION

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENTAL CONNECTION
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.724.802

Publication

31/12/2012
ÿþ Mod Word t t.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van

II

111W 12.1121101911116111

I







GRIFFIE RECHT ,Nid VAN

18 DEC, 2012

KOOPHANDEL TURNHOUT Griffue griffier

Ondernemingsnr : 0477.724.802

Benaming

(voluit) : DENTAL CONNECTION

(verkort)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 2260 Tongerio, Abdijstraat 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Turnhout.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Tumhout op dertien december tweeduizend en twaalf, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DENTAL CONNECTION", te 2260 Tongerlo, Abdijstraat 40, BTW-nummer BE 0477.724.802 RPR Turnhout, met éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT,

De vergadering besluit het huidige boekjaar te verlengen tot 31 december 2013. De vergadering stelt in navolging van deze beslissing vast dat het boekjaar voortaan zal lopen van 1 januari tot 31 december daaropvolgend.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit dat de jaarvergadering voortaan zal gehouden worden op 20 juni om 20,00 uur. Bij wijze van overgangsbepaling stelt de vergadering vast dat de jaarvergadering, handelend over het verlengde: boekjaar waartoe hoger werd besloten zal doorgaan op 20 juni 2014.

DERDE BESLUIT.

De vergadering besluit bovendien de ganse tekst van de statuten aan te passen aan voorgaande besluiten en aan de meermaals gewijzigde vennootschapswetgeving.

Dientengevolge zullen de statuten, rekening houdend met de voorafgaandelijk genomen besluiten, voortaan luiden als volgt:

TITEL I - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR, ARTIKEL 1.

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "DENTAL CONNECTION",

ARTIKEL 2.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 2260 Tongerlo, Abdijstraat 40.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen. ARTIKEL 3.

De vennootschap heeft tot doel;

GIDe groot- en kleinhandel, de import- en export in medische en tandheelkundige materialen en toebehoren hiervan, dit alles in de ruimste zin van het woord.

DDe uitbating van een tandtechnisch labo, dit in de ruimste zin van het woord.

Q'Het aan- en verkopen, het verwerven en vervreemden in de meest ruime zin van het woord, eventueel door ruiling, het huren en verhuren, eventueel onderverhuren, het in leasing nemen en geven, het uitbaten, beheren, valoriseren, verkavelen en uitrusten van aile onroerende goederen, zowel ongebouwde als gebouwde.

Oliet verwerven, bezitten, vervreemden en beheren in de meest ruime zin van het woord van aile roerende goederen

OHet verwerven, bezitten en vervreemden van aandelen of andere effecten in vennootschappen, ondernemingen of zaken voor rekening van de vennootschap, alsmede het beheer van aandelen, en effectenportefeuilles van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen. Zij mag meedoen, bij wijze van inbreng, samensmelting, van borgstelling al of niet vergoed, van onderschrijving, of aankoop van aandelen, obligaties of welke titels ook, of op eender welke manier met alle bestaande of nog te stichten maatschappijen, syndicaten, groepen of ondernemingen. Zij mag de functie van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen en/of ondernemingen uitoefenen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, financiële, industriële en commerciële handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel cf gedeeltelijk, met het doel van de vennootschap verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of uitbreiden. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen of vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat, of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen, of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

ARTIKEL 4.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

TITEL l l - KAPITAAL - AANDELEN.

ARTIKEL 5.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een fractiewaarde vertegenwoordigen van één/honderzesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 6,

Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap kan haar aandelen verkrijgen overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Wordt dat recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere aandeelhouders.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, behoudens wanneer uiteindelijk wordt ingetekend door een vennoot, de echtgenoot van een vennoot en bloedverwanten in opgaande en nederdalende lijn van een vennoot.

ARTIKEL 7.

De aandelen zijn steeds op naam.

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin worden aangetekend; 1.nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het getal van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

ARTIKEL 8.

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

ARTIKEL 9.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de leg aten met betrekking tot deze aandelen, worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap

Hij die het vruchtgebruik erft van deze aandelen, zal de rechten verbonden aan deze aandelen uitoefenen, ARTIKEL 10,

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden en ook niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen warden aan of overgaan op een vennoot, de echtgenoot van de overdrager of van de erflater en de bloedverwanten in de rechte opgaande of nederdalende lijn.

ARTIKEL 11.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en tenzij de vruchtgebruiker en de bloot-eigenaar een van beiden bij geschrift aanwijzen, worden de aan het aandeel verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

TITEL III. BESTUUR - CONTROLE,

ARTIKEL 12.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer ai dan niet statutaire zaakvoerders, vennoot of niet, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen. Ze zijn herkiesbaar.

ARTIKEL 13.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is,

ARTIKEL 14.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte. ARTIKEL 15,

indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon Is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de zaakvoerder-rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

ARTIKEL 16.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

ARTIKEL 17.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

ARTIKEL 18.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. TITEL IV - ALGEMENE VERGADERING,

ARTIKEL 19.

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen, leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op 20 juni om 20 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsberichten. De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven, tenzij de bestemmelingen Individueel uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatie middel te ontvangen, en zij worden gericht tot de in artikel 268 aangeduide natuurlijke of rechtspersonen, ten minste vijftien volle dagen voor de vergadering,

ARTIKEL 20.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 21,

Ieder vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op een stem. ARTIKEL 22.

De notulen van de algemene vergaderingen worden door ai de aanwezige vennoten ondertekend.

De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend. TITEL V - INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 23.

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel. Voor zover de wet vereist, stellen de zaakvoerders bovendien, een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dit alles overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders op de zetel van de Nationale Bank van België die overeenstemt met de griffie van de Rechtbank van koophandel waar de zetel van de vennootschap gevestigd is, worden neergelegd tegelijk met de door de wet vereiste stukken.

ARTIKEL 24.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden.

TITEL VI - ONTBINDING - VEREFFENING.

ARTIKEL 25,

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

'Het in een hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe ven-noot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbinte-'nissen van de vennoot-schap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

" Indien ten gevolge van een verlies het batig actief is verminderd tot een bedrag van lager dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering worden samengeroepen binnen een tijdspanne van maximaal twee maanden te rekenen van het ogenblik dat het verlies werd vastgesteld of had moeten zijn vastgesteld krachtens wettelijke en statutaire verplichtingen, teneinde te beraadslagen, desgevallend onder de voorwaarden voor statutenwijziging, over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere maatregelen bekendgemaakt in de agenda.

De zaakvoerder of het college van zaakvoerders rechtvaardigt haar besluiten in een bijzonder verslag gehouden ten behoeve van de vennoten.

In het geval er één vennoot is, neemt deze de beslissing binnen zelfde termijn van twee maand na kennis genomen te hebben van het zaakvoerdersverslag, indien hij zelf geen zaakvoerder is of indien hij niet alleen deze functie uitoefent.

.Wanneer het netto-actief gedaald is tot een bedrag lager dan één/vierde van het kapitaal dan kan de ontbinding worden uitgesproken door de algemene vergadering met één/vierde der stemmen.

.Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden zesduizend tweehonderd euro, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

ARTIKEL 26.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 27r

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. ARTIKEL 28.

De vennoten, de zaakvoerders, de vaste vertegenwoordigers, de commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

ARTIKEL 29.

Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar het wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit ondergetekende notaris te machtigen over te gaan tot de coördinatie der statuten. VIJFDE BESLUIT.

Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AC SERV - KMO OFFICE BVBA" en/of André Convents en/of Nele Convents, met zetel te 2240 Zandhoven, Langestraat 190, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee l, neergelegd; expeditie der akte en gecoördineerde statuten.

Op de Laatste blz. van Luik 13 vermelden ; Recto : Namm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 22.09.2012 12577-0097-014
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 03.09.2010, NGL 28.09.2010 10552-0450-013
01/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 04.09.2009, NGL 29.09.2009 09776-0297-014
03/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 05.09.2008, NGL 27.11.2008 08828-0400-013
06/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 07.09.2007, NGL 31.10.2007 07793-0232-013
23/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 04.09.2006, NGL 16.11.2006 06875-1217-014
04/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 02.09.2005, NGL 29.09.2005 05762-0689-014
11/10/2004 : HA108601
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 30.07.2015 15375-0164-014
22/09/2003 : HA108601

Coordonnées
DENTAL CONNECTION

Adresse
ABDIJSTRAAT 40 2260 TONGERLO(ANTW)

Code postal : 2260
Localité : Tongerlo
Commune : WESTERLO
Province : Anvers
Région : Région flamande