DENTINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DENTINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 443.234.471

Publication

22/10/2014
ÿþ Mul 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11

11

Voor-

behouden aan hot Belgisch

Staatsblw

111111111111 111111

*14193464*

Neergelegd ter griffie van de Rechtbank

van koophandel Antwerpen,

afdeling Antwerpen, op

3 OKT. /014

Griffie

Ondernemingsnr :0443.234.471

Benaming (voluit) :DENTINVEST

(verkort):

Rechtsvorm: BVBA

Zetel :2970 Schilde, Rozenlaan 20

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Ontbinding  sluiting vereffening

Tekst:

Uit een akte verleden voor Emmanuel Van Roosbroeck, geassocieerd notaris te Antwerpen (Merksem) op 26 september 2014, geregistreerd vier bladen geen renvooien op Ce registratiekantoor van Antwerpen 2 op 30 september tweeduizendveertien. Register 5 Boek 5 blad 56 vak 11. Ontvangen: vijftig euro (50,00 E). De eerstaanwezend inspecteur a.i., get. K, Haes bij delegatie voor de ontvanger, blijkt dat

Door de buitengewone algemene vergadering warden volgende besluiten genomen:

1. Verslag van de zaakvoerder houdende de toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap met hieraan toegevoegd een staat van activa en passiva.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de zaakvoerder houdende de toelichting van het voorstel tot ontbinding van de vennootschap met hieraan toege-voegd een staat van activa en passiva, te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat

2. Verslag van de revisor over voormelde staat van activa en passiva.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van het verslag van de revisor te hebben ontvangen, en er kennis van genomen te hebben. Zij maken erop geen opmerkingen, verzaken aan de termijn van inzage, en sluiten zich aan bij de besluiten erin vervat.

De besluiten van het verslag van de heer Jos Vanhees, Bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 20 september 2019, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de burgerlijke besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DENTINVEST", verklaart ondergetekende, de heer Jozef VANHEES, bedriffirevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedesrevisorenkantoor Burg. BVBA "JOS VANHEES", met maatschappelijke zetel te B-3500 Hasselt, Martelaren! aan 11/5, dat:

- De staat van activa en passiva per 20 september 2014, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 1.517.459,62 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 891.724,31 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door het bestuursorgaan of een vereffenaar.

- Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Wij willen er echter o# wi zen dat de roerende voorhej in: op de lictuidatieboni die zal ontstaan op het moment van het nemen

Op kip, laairce biz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peiso(om(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwooidigen Verso Naam en handtekening

Voor-

ehouden aan hot -gUibEET-r-StaaM)lad

Luik B vervolg

van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

- In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

- Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud van wat hierboven werd gesteld

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende berdierevisor en is bestemd voor de buitengeWone vergadering van de Burg. BVBA "DENTINVEST" en kan enkel gebruikt worden door de doeleinden van de geplande ontbinding die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Hasselt 26 september 2014

JOS VANHEES

Burg. Venn. BVBA

Vertegenwoordigd door Jozef VANHEES"

3. Vervroegde ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

V66r de beslissing tot ontbinding van de vennootschap wordt door ondergetekende Notaris, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid bevestigd van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen is gehouden.

De vennootschap wordt vervroegd ontbonden en in vereffening gesteld.

4. Ontslag en kwijting zaakvoerders

Ingevolge de ontbinding en in vereffeningstelling van de vennootschap neemt de vergadering kennis van het ontslag van de in functie zijnde zaakvoerder, te weten de heer Patrick Van Bauwel, wonende te 2970 Schilde, Rozenlaan 20.

De vergadering verleent aan deze ontsIagnemende zaakvoerder algehele kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat tot op heden.

Sluiting van de vereffening en vaststelling van de plaats van bewaring van de boeken en bescheiden van de vennootschap en van de eventuele maatregelen tot consignatie van gelden en waarden.

De vergadering stelt vast, op basis van de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten op 20 september 2014 september 2014:

1) dat de passiva elementen welke voorkomen op de staat van actief en passief werden terugbetaald zoals blijkt uit het verslag van de Bedrijfsrevisor.

2) dat de vennootschap bijgevolg op dit ogenblik vrij is van schulden.

3) dat het vermogen van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activa bestanddelen.

Gelet op het voorgaande beslist de vergadering, in toepassing van de bepalingen van artikel 184 § 5 van het

Wetboek van Vennootschappen,

1) dat er geen vereffenaar wordt benoemd.

De comparanten erkennen uitdrukkelijk dat de ondergetekende notaris hen erop gewezen heeft dat de niet benoeming

van een vereffenaar tot gevolg heeft dat:

" de zaakvoerders van de vennootschap bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden als vereffenaars zunen beschouwd worden;

" bij toepassing van artikel 198, § 1 van het Wetboek van vennootschappen in hoofde van de zaakvoerders een verhoogde aansprakelijkheid ontstaat tot vijfjaar na sluiting van de vereffening.

2) dat de activa bestanddelen, behorend tot het vermogen van de vennootschap, bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de vennoten in verhouding tot het aantal aandelen dat zij in de vennootschap bezitten.

3) dat het totale vermogen van de vennootschap overgaat in het vermogen van de heer Patrick Van Bauwel,

voornoemd, gelet op het feit dat hij enige vennoot

De heer Patrick Van Bauwel verklaart sedert oprichting van de vennootschap DENTINVEST ononderbroken

aandeelhouder te zijn geweest.

BESCHRIJVING VAN HET GOED

Luik B - vervolg

Gemeente KNOKKE-HEIST, eerste afdeling:

In een appartementsgebouw, genaamd "Saint-Tropez", gelegen aan de Blancgarinstraat nummer 12-14, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest, sectie A, volgens titel nummers 831/A en 832/A en volgens huidig kadaster nummer 831/C, met een oppervlakte van zesennegentig (96) vierkante meter.

I. Het duplexappartement nummer 4.1 gelegen op de vierde verdieping (eerste en tweede dakverdieping) met berging nummer 4,1 in de kelderverdieping, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

- Op de eerste dakverdieping: hall, living met eethoek, zithoek en terras en trap naar de tweede dakverdieping,

open keuken, berging met centrale verwarming, wc en slaapkamer 3

- Op de tweede dakverdieping: trap, hall, slaapkamer 1 met badkamer, slaapkamer 2 met douchekamer en wc.

Alsmede de berging nummer 4.1 in de kelderverdieping.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

tweehonderd éé,nentachtig/duizendsten (281/1.000) in de gemene delen waaronder de grond.

2. De dubbele autostaanplaats nummer 3/4, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom:

de dubbele autostaanplaats zelf.

b) In mede-eige.ndom en gedwongen onverdeeldheid:

tien/duizendsten (10/1.000) in de gemene delen waaronder de grond.

Zoals dit goed beschreven is in de basisakte verleden voor notaris Christian Vanhyfte te Maldegem op

drientwintig juli tweeduizend en twee, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor van Brugge onder relaas

061-T-16.08.2002-09168.

Kadastraal inkomen appartement: duizend vijfhonderd veertig euro (E 1.540,00).

Kadastraal inkomen autostaanplaats: tweehonderd vierentwintig euro (E 224,00).

Gemeente Schilde  derde afdeling  's Gravenwezel

Een villa op en met grond gelegen aan de Rozenlaan 20, gekadastreerd volgens titel en kadaster sectie C nummer

332/R met een oppervlakte van drieduizend tweehonderd zeventien vierkante meter (3.217 m2).

4) dat de vereffening van de vennootschap wordt gesloten en dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DENTIN VEST bijgevolg definitief opgehouden heeft te bestaan.

5) dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen bewaard blijven gedurende tenminste vijf jaren te 2970 Schilde, Rozenlaan 20.

6. Volmacht voor de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie en het Ondernemingsloket. Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen, inclusief de schrapping van de inschrijving op Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het Ondernemingsloket, wordt met recht van substitutie aangeduid als bijzonder mandataris: Fiduciaire Van Loey en Patteet NV, KleIsevest 14 bus 201 te 2018 Antwerpen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Emmanuel Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte en revisoraal verslag



e Voorbehouden aan het

 Cirech

StaAtsblad

06/03/2014 : AN282610
06/05/2013 : AN282610
23/05/2012 : AN282610
16/05/2011 : AN282610
09/03/2010 : AN282610
06/04/2009 : AN282610
30/04/2008 : AN282610
30/03/2007 : AN282610
10/04/2006 : AN282610
07/04/2005 : AN282610
05/04/2004 : AN282610
11/12/2003 : AN282610
05/11/2003 : AN282610
08/08/2003 : AN282610
05/03/2003 : AN282610
22/04/2002 : AN282610
10/04/1999 : AN282610
01/01/1997 : AN282610
22/08/1996 : AN282610
01/01/1995 : AN282610
01/01/1993 : AN282610
01/01/1992 : AN282610

Coordonnées
DENTINVEST

Adresse
ROZENLAAN 20 2970 SCHILDE

Code postal : 2970
Localité : SCHILDE
Commune : SCHILDE
Province : Anvers
Région : Région flamande